2012' de yazın evlenecekler

hangi kurslara gidiyosunuz kızlar. ve hangi şehirdesiniz. benim kuzen var istanbulda. o da gitmek istiyodu kursa ama kararsızdı hangisi olsun diye. görmüşken sorayım dedim size

ben İstanbuldayım beybi,İhtiyaç Akademi Bakırköy şubesine gidiyorum..Öğretmenlik mi kuzenin?Öneririm bizim hocalar bayağı iyi..

başka bildiğin bir yer varmı canım. çevrende vardır kpss kursuna giden belki. alibeyköy, kağıthane, levent, şişli civarlarında yerler arıyordu

o taraflarda çok bilindik kurslar yok canım ama mecidiyeköyde bayağı bir kpss kursu var,karacana gitmesin yalnızca onu söyleyebilirim pek olumlu şeyler duymadım o kurs hakkında:18:

selam herkese ben daha yenı kesfettım bu sayfayı bende 9 hazırande evlenıcem kısmetse..

Hayırlısı olsun canımmm

Kızlar nasılsınızzzz
Bugün yeni cicişler aldımmm
Uyku seti
Nevresim takımı
3 tane battaniye
Yorgan
2 tane de cam şişe aldım

Hayırlısı olsun canımmm

Kızlar nasılsınızzzz
Bugün yeni cicişler aldımmm
Uyku seti
Nevresim takımı
3 tane battaniye
Yorgan
2 tane de cam şişe aldım

oo maşallaaahh
nerden aldın, ne marka aldın, biz de yorgan alıcaz merak ediyoruz
resim var mı?
ay çatlatma insanııı, başlaaa

oo maşallaaahh
nerden aldın, ne marka aldın, biz de yorgan alıcaz merak ediyoruz
resim var mı?
ay çatlatma insanııı, başlaaa

Heheheh tamam tamam başlıyorum

Bu Sarev Uyku Setim

Sarev Pamuk Saten Nevresim Takımı

Şişelerimm

Battaniyelerim Mink ve Days in Colours
Yorganımda Soley deseni çok hoşuma gitti dayanamadım

çok güsel canım hepsiii....gülegüle kullan tekrardan...

birşey soracağım,ya bende şişe almak istiyorum şöyle inekli falan olanlar var ya,geçen aldım annem dedi kızım ne yapacaksın onu,düşündüm ne yapacağım geri bıraktım
siz hangi amaçlarla alıyorsunuz şişeleri?

vaaaayy hepsini güle güle kullan pınarcım, ama nevresim takımını ayrı bir güle güle kullan çünkü onu çok ayrı beğendim
yorganını elyaf mı aldın canom?

Çok sağol canımm
O nevresim takımı ne zamandır aklımdaydı nihayet aldım bi tane daha var begendiğim bi ara onuda alcamm
Elyaf canımm desenini çok beğendim amacım nevresim takımının içine takmak kabarık kabarık çok güzel oluyo

kızlaaaar birşey soracağım,ya bende şişe almak istiyorum şöyle inekli falan olanlar var ya,geçen aldım annem dedi kızım ne yapacaksın onu,düşündüm ne yapacağım geri bıraktım
siz hangi amaçlarla alıyorsunuz şişeleri?
süt koyacağım desem,zaten kutu süt alıyoruz ve evlenince de nasipse yine öyle alacağım,bilemedim o nedenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…