hg aramızaselam herkese ben daha yenı kesfettım bu sayfayı bende 9 hazırande evlenıcem kısmetse..

selam canım![]()
selam cnm nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg aramızaselam herkese ben daha yenı kesfettım bu sayfayı bende 9 hazırande evlenıcem kısmetse..
selam canım![]()
ses verin gelinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
selam cnm nasılsın?
ben kafaya cheesecake yapmayı koydummkendime güsel bi tarif arıorumm kaç saattir
![]()
SeLam kızLarr =)
Havncm alıntı ıle cevapla dıyor ya onun yanındakı sımgeye tıkla mesela bana ve dger kızlara topluca alıntı yapmak istıyorsun ıstedgn yazılara tıkla en sonda alıntı ıle cevaplaya tıklıycaksın oke
oooo hamarattttttttttttttt gelin seni
hoşşşşgeldin lilacım![]()
hahahaha sultancım nişanlına çok güldüm..doğru diyor çocuk hiç kızma vallaa..deli bir özlem başka bir özleeeemselam caglacım hosgledın
önce şafagımı dıyım bı şafak daha bıttı kaldı 201daha cok beklerım
gecer gecer ıns..
soguk dıye bulusmıcakmısnız??? sızde ıstanbula gıdersınız ama apartt kiralarsınız görumcende anlayısla karsılar herhalde. ben görumcemın yanında felan hıc rahat edememkı
olmaz helede dırek teskere sonrası dun nısanlım bana dıyor senı ınsan gıbı degıl baska turlu özledım dıyor yanı dusuncok yadırgadım sonra acıklamasını yaptı tabı
daha guzel bır ıfadeyle. bence bunlarıda dusun caglacım.
kızlaarr bakın haftasonu praktikerde ne bulduk, bu arada o hengamede yapı market gezmeyi de ihmal etmedik :))) çok severiz de ikimizde, alet edevat çanak çömlek hepsine bakarız :))
böyle mumluklar bulduummm, altın sarısı kalpli var yıldızlı vaarr
tanesi 3 liraydı
ben tabi hemen hesap etmeye başladım
13 tane kız olsa toplam, her birine 2 şer taneden toplam 26 tane lazım olsa, 3 liradan 78lira yapar ki çok geldi bana, derkeeeennnn aşkım dedi ki ben sana yaparım ki bundan (benim adamın çalıştığı yerden başka bir de ayrıca hobi gibi de çalıştığı arakadşıyla ortak bir atölyesi var ve orda makinaları da var). poliamitten yapsam işini görür mü dedi (poliamid sert, çok hafif olmayan plastik bir malzeme bu arada), ay görmez miii dedim, uçtum havalaraaaa
aynen resimde gördüğünüzden yapıcaz, hatta kalplerin iki üst köşesine A ve C harflerini de oydurucaz makinaya, ben kalplerin yarısını kırmızıya boyayıp (parlak sprey boyaları var atölyede) baş harflerimizin olduğu girintileri de yaldızlı sarıyla doldurucam, diğer yarısını da tam tersi, kalbin tamamını resimdeki gibi yaldızlı sarıyla boyayıp başharflerimizin oyuklarını kırmızı boyayla doldurucammm
ortadaki oyuğada normal t light mumlardan yerleştiricem
bir de belki kenarlarını lastikli minik danteller var annemin aksesuarları arasında, onlardan ince bir şerit yapıştırarak süslerim belki..
resimdeki gibi böyle kızlar ellerinde taşicaklar kına merasimindee
ay praktikerdeki halimi görücektiniz, ben bunları anlattıkça aşkım hallederiz birlikte bile yaparız dedikçe havalara uçtum
kendi el emeğimiz olunca daha tatlı oluyo yaa :))Eki Görüntüle 274955 Eki Görüntüle 274956 )
merhaba tatlı gelinciklerbikaç gündür giremedim bende hasta oldum aman dikkat edin kendinize
hemen geçmişi okumaya baslıyorum..
veeee hmen söyliim yarın yer tutmaya gidiyoruzzz avcılar beneri tutucaz nisan 28 yada 21 cok mutluyummm![]()
eğer limonlu bir tarif bulursan ve denersen ve güzel olursa ben de istiyoruummben kafaya cheesecake yapmayı koydummkendime güsel bi tarif arıorumm kaç saattir
![]()
sağol canıımmİyi akşamlar hatunlar...amma yazışmışsınız dün geceden beri, son 2-3 sayfayı okuyamadım ancak oraya kadar dayanabildim hemen yazmalıyım dedim
gasolinecim bayıldım ben bu fikrine çok güsel olacaktır eminim![]()
hoşbulduk bebeemsedoşummmm kuşum hoşşşşşgeldin![]()
kpss çalışmalar nasıl gıdıyor bakalım? Benım dershane kasım ortasına dogru başlıycak :26:
cümleten merabayın kızlaarr
napıyosunuuzz?
sedoşummmm kuşum hoşşşşşgeldin![]()
kpss çalışmalar nasıl gıdıyor bakalım? Benım dershane kasım ortasına dogru başlıycak :26:
hoşbulduk bebeem...valla kursa gidiyorum geliyorum,birazcık derste çalışıyorum ama daha tam randıman olamadım
![]()
sedoşummmm kuşum hoşşşşşgeldin![]()
hoşbulduk bebeem...valla kursa gidiyorum geliyorum,birazcık derste çalışıyorum ama daha tam randıman olamadım
![]()