• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

hangi kurslara gidiyosunuz kızlar. ve hangi şehirdesiniz. benim kuzen var istanbulda. o da gitmek istiyodu kursa ama kararsızdı hangisi olsun diye. görmüşken sorayım dedim size:27:

ben İstanbuldayım beybi,İhtiyaç Akademi Bakırköy şubesine gidiyorum..Öğretmenlik mi kuzenin?Öneririm bizim hocalar bayağı iyi..

başka bildiğin bir yer varmı canım. çevrende vardır kpss kursuna giden belki. alibeyköy, kağıthane, levent, şişli civarlarında yerler arıyordu

o taraflarda çok bilindik kurslar yok canım ama mecidiyeköyde bayağı bir kpss kursu var,karacana gitmesin yalnızca onu söyleyebilirim pek olumlu şeyler duymadım o kurs hakkında:18:

Hayırlısı olsun canımmm :nazar:

Kızlar nasılsınızzzz :70:
Bugün yeni cicişler aldımmm :21:
Uyku seti
Nevresim takımı
3 tane battaniye
Yorgan
2 tane de cam şişe aldım :10::10::10:

oo maşallaaahh :nazar:
nerden aldın, ne marka aldın, biz de yorgan alıcaz merak ediyoruz :9:
resim var mı?
ay çatlatma insanııı, başlaaa :1:

oo maşallaaahh :nazar:
nerden aldın, ne marka aldın, biz de yorgan alıcaz merak ediyoruz :9:
resim var mı?
ay çatlatma insanııı, başlaaa :1:

Heheheh tamam tamam başlıyorum:10:

Bu Sarev Uyku Setim
$uyku seti.webp

Sarev Pamuk Saten Nevresim Takımı
$Nevresim Takımım.webp

Şişelerimm
$Bormioli Rocco.webp

Battaniyelerim Mink ve Days in Colours
Yorganımda Soley deseni çok hoşuma gitti dayanamadım :32:

Heheheh tamam tamam başlıyorum:10:

Bu Sarev Uyku Setim
Eki Görüntüle 275712

Sarev Pamuk Saten Nevresim Takımı
Eki Görüntüle 275714

Şişelerimm
Eki Görüntüle 275713

Battaniyelerim Mink ve Days in Colours
Yorganımda Soley deseni çok hoşuma gitti dayanamadım :32:

çok güsel canım hepsiii....:nazar:gülegüle kullan tekrardan...

birşey soracağım,ya bende şişe almak istiyorum şöyle inekli falan olanlar var ya,geçen aldım annem dedi kızım ne yapacaksın onu,düşündüm ne yapacağım geri bıraktım:9::9:
siz hangi amaçlarla alıyorsunuz şişeleri?:17:

vaaaayy hepsini güle güle kullan pınarcım, ama nevresim takımını ayrı bir güle güle kullan çünkü onu çok ayrı beğendim :12:
yorganını elyaf mı aldın canom?

Çok sağol canımm
O nevresim takımı ne zamandır aklımdaydı nihayet aldım bi tane daha var begendiğim bi ara onuda alcamm :8:
Elyaf canımm desenini çok beğendim amacım nevresim takımının içine takmak kabarık kabarık çok güzel oluyo :32:

kızlaaaar birşey soracağım,ya bende şişe almak istiyorum şöyle inekli falan olanlar var ya,geçen aldım annem dedi kızım ne yapacaksın onu,düşündüm ne yapacağım geri bıraktım:9::9:
siz hangi amaçlarla alıyorsunuz şişeleri?:17:
süt koyacağım desem,zaten kutu süt alıyoruz ve evlenince de nasipse yine öyle alacağım,bilemedim o nedenle:17:

Back
X