Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ezci arkadasima gonderdim hediyesini banada meltemre alicakti ilk zmanlar adresimi aldi ama sonra ses cikmadi bilgilendirmek icin yazdimm:26:
canim obur topigedee yazdim birde buraya yazam sederk ve bechmist icin sorun olmayacaksa benim icin no problem ama istersen once meltemreyi bir ara madem tlf varcanım bende meltemre'ye alıcam başta görüştük adresini,telefonunu falan verdi sonra bir daha yazmadı,cuma günü yazdım pazartesi yollayacağız diye yine ses soluk yok acaba arasammı beklesemmi bilemedim
eğer ona ulaşamıyorsak ben sana alırım canım
canim obur topigedee yazdim birde buraya yazam sederk ve bechmist icin sorun olmayacaksa benim icin no problem ama istersen once meltemreyi bir ara madem tlf var
canım merhaba bende bugun verdım junıor bulutun cicilerini umarım beğenirsiniz .sanırım yarın ogleden sonra elınde olacakmıs
güle güle kullanır ınsallah canım hoşça kalınnayyy cok heyecanlandım junior bulut lafına cook tesekkür ederis teyzesi simdidenn