Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeeet elfida teyzemizin yolladıgı ciciler elimize ulaştı ben de ilk anneler günü hediyemi almış oldum çoook teşekkur ediyoruz elfida teyzesi resimleri paylaşalım dendiği için paylaşıyorum arkadaşlar,buyursunlaaarrrr:Eki Görüntüle 406346
tulll hediyeni kargoya verdimmm bugun
rica ederim canim ediz cik gule gule kullansin insaallahbuda beyazlale teyzemizin Ediz'e hediyesi burdan bir kez daha teşekkürler...
buda beyazlale teyzemizin Ediz'e hediyesi burdan bir kez daha teşekkürler...
tulll hediyeni kargoya verdimmm bugun
ben ya beğenilmezse diye çok endişeleniyorum eşim çok beğendi ama yine de bilemiyorum :S bu arada beyazmelekcim bertuğ ismini değiştirmezsin umarım:)
bu arada henüz göndermedim
ben ya beğenilmezse diye çok endişeleniyorum eşim çok beğendi ama yine de bilemiyorum :S bu arada beyazmelekcim bertuğ ismini değiştirmezsin umarım:)
cANIM MERHaba nASILSIN SEN KIZINA NE İSİM VERMEYİ DÜŞÜNYORSUN acaba
iyiyim canım gonderdığım hedıyeyı begenmezse dıye endıselenıyorum beyazmelek, bertugcuga ozel olacak bıraz gonderdıgım sey umarım begenilir. ben minik kızıma bilge ece ismini vermeyi düşünüyorum sen ne koyacaktın?
bu arada henüz göndermedim
şekerler ben çekilişte denircana hediye alacak idim defalardır msj atıyorum ama netede girmedi görmedim cevapta vermedi ne yapıcaz ? hediyesini almıştımda