Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya birde ben unuttum yazmayı , hediye alıcağım arkadaşa mesaj yazarak adresini almayı düşünüyorum ama kendisini nasıl bulucağım forumda, ben kişileri bulmayı daha bilmiyorum da
elfida2321 arkadaşım bana alıyo örnekte görüldüğü üzre ben de aysre arkadaşıma alıyorum ama genel ilk sayfadan göremedim aysreyi nerde yaşadıgını falan bilen varmı?kendisi yok suanda buralarda
ya birde ben unuttum yazmayı , hediye alıcağım arkadaşa mesaj yazarak adresini almayı düşünüyorum ama kendisini nasıl bulucağım forumda, ben kişileri bulmayı daha bilmiyorum da
Banada certur çıkmış . Bende ozel atacağım ama bulabilirsem .
bende bulmayı bilmiyorum o yüzden buraya girmelerini bekleyeceğim :)
evet bende gelişmiş aramadan buldum mesajımı attım :)
hatunlar sayfamız sonlarda kalmış,az kaldı hediyelerin gönderilmeye başlanmasına arada bir güncelleyelim yoksa arka sayfalara düşecek kaybolup gidecek
neler yaptınız bakalım baktınız mı hediyelere ya da alan var mı ben dün baktım bişeyler kararsız kaldım almadan çıktım,ama beğendiğim cici bişey vardı aklım onda kaldı sanırım bugün gidip onu alıcam alayım da hazır olsun,mayıs başında da yollarım,benim işler karışacak araya taşınma telaşı falan girecek,elektriği suyu bir sürü işim olacak o yüzden belki biraz erken gönderebilirim
Ben biraz geç yollayacağım 11 Mayıs gibi, daha önce de yazmıştım svgptrcg ile yazıştık bu konuda kendisi anlayış gösterdi sağolsun. Bilginize :)