Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar, perşembe günü malum karlıydı istanbul. Müdürümüz de sen cuma gelme dedi, ben işe gitmedim ama kargom gelmiş dün :)
Hizmetli ablamız arayıp haber verdi, ankaradan gelmiş dedi :) kimin gönderdiğini de bilmiyorum, içinde yazıyordur belki.
Araya haftasonu da girince pazartesiye kaldı, çatlayacağım :)
Ben de perşembe günü vermiştim kargoya, hanipeksciğim bugün ulaşır diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa, inşallah beğenirsin.
Çok güzel şeyler hazırlamışsınız kızlar birbirinize, ellerinize sağlık, kesenize bereket.
Bebişlerimiz sağlıkla giysinler inşallah, ben de pazartesi akşam koyarım artık fotoyu
Eki Görüntüle 582781 Eki Görüntüle 582782 Eki Görüntüle 582783 Eki Görüntüle 582784
biz hastahanedeyken kargomuzda gelmiş abimiz merak edip açmış çooooookkkk beğenmiş hediyeleri hemen beni aradı heyecanla anlatıo....bende çok beğendim canım harika şeyler bunlar
bayıldım resmen ayakkabılara bittim öldüm çoookk güzeller ersnil teyzemize çok teşekkür ederiz mektubunda çok güzeldi tatlım çok duygulandım bende hepiniz için aynı duyguları hissediyorum aramızda tarifsiz bir bağ oluştu.....
hanipeks tatlım sanada çok teşekkür ederim böyle bir olaya vesile oldun çok eğlenceliydi.....
çok sevindim canım beğendiğine kaç gündür merakla bekliyorum ulaştımı diye sürekli kargodan takip ediyordum çok şükür ulaştı eline zaten bu mesajdan öncede teşekkür telefonu aldım senden bende çok mutlu oldum inşallah kuzun güzel sağlıklı mutlu günlerde eskitir cicilerini çok öpüyoruz sizi
canım gercekten çok güzelmiş prensesimizin hediyeleri,Allah sağlıklı günlerde giydirmeyide nasip etsin inş:)
ay bayıldım bayıldım,ne cici şeyler bunlarsepetiniz de çok güzelmiş
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah
o pabuçlar ve o sepet; mezo çok şanslısın; güle güle kullanın cicilerinizi
perilious emeğine sağlık
yaaa hediyeler çok güzel :84::84::84::84::84::84:
hepiniz güle güle giydirin kızlar, bebişlerle de çekip koyun fotolarını
Canim benim dun ogleden sonra geldi hediyemiz, Allah'tan daha isyerindeydim. Cabucak actim hediyemi, esimin ve benim en sevdigimiz renklerden biri bordo, esimin bir suru kiyafeti var bu renk. Oglusumla takim giyinecekler :) is cikisi kayinvalideme gectim hemen hediyemizi gosterdim aaaaa bartunun da vardi dedi ( bartu buyuk kaynimin oglu 2 yasinda ) cok yakisiyor bu renk dedi. Cok tesekkur ederiz canim arkadasim. Ogluma yazdigin mektup beni cok duygulandirdi. Yolumuz mutlaka kesisecek ben tum kalbimle inaniyorum :) sonsuz tesekkurler
evet sonunda kargomuz geldi, hem de içinde bi sürü ekstrayla:)gözlerim doldu ağladım, o kadar güzel ki ve o kadar özenle hazırlanmış ki, canım mezoşum binlerce teşekkür,herşey çok ama çok güzel
işte bu da resimlerimiz:)Eki Görüntüle 583830 Eki Görüntüle 583831 Eki Görüntüle 583832 Eki Görüntüle 583834 Eki Görüntüle 583835
Eki Görüntüle 584164
Iste bizim hanipeks teyzemizden gelen cicilerimiz
Eve gelir gelmez sizlere sundum usenmeden merakta birakmamak icin
uykusuzluktan gidiciyim
Tekrar tesekkur ederiz teyzosumuza ozellille elleriyle hazirladigi suslerimiz icin
Iyi uykular herkese
fıstık teyzelerrrrrrr hu huuuuu hu huuuuu :))
bize ne ciciler geldi ne ciciler... ben zıplıyorum annemin karnında hevesten :) o papuçlarla nasıl zıplayacağım ben görürsünüzzzz :)))
veeee benim ilk kez kot pantolonum oluyooooo :))) ben varya hepinizden fıstık olucam :)
PeriLous teyze bize elleriyle ciciler hazırlamış.. ben o fotoda gördüğümde içim gitmişti bu papuçlara artık ne kadar istediysem kuzucuğuma geldiiii Perilous tekrar tekrar teşekkür ederim sana.. bi sürü bi sürü zahmete girmişsin.. çok çok sevindirik oldum çok incesin
çok mutlu ettin bizi sen
Eki Görüntüle 584605 Eki Görüntüle 584606 Eki Görüntüle 584607 Eki Görüntüle 584608 Eki Görüntüle 584604
fıstık teyzelerrrrrrr hu huuuuu hu huuuuu :))
bize ne ciciler geldi ne ciciler... ben zıplıyorum annemin karnında hevesten :) o papuçlarla nasıl zıplayacağım ben görürsünüzzzz :)))
veeee benim ilk kez kot pantolonum oluyooooo :))) ben varya hepinizden fıstık olucam :)
PeriLous teyze bize elleriyle ciciler hazırlamış.. ben o fotoda gördüğümde içim gitmişti bu papuçlara artık ne kadar istediysem kuzucuğuma geldiiii Perilous tekrar tekrar teşekkür ederim sana.. bi sürü bi sürü zahmete girmişsin.. çok çok sevindirik oldum çok incesin
çok mutlu ettin bizi sen
Eki Görüntüle 584605 Eki Görüntüle 584606 Eki Görüntüle 584607 Eki Görüntüle 584608 Eki Görüntüle 584604
Derineser arkadaşım oğlum ve benim için çok güzel hediyeler yollamış
onca telaşının içinde vakit ayırıp böyle zevkli hediyeler seçip aldığın için tekrar çok teşekkür ederim tatlım
son resimde ki benim hediyem arkadaşım Eskişehir soğuk oluyor diye düşünüp almış
Eki Görüntüle 590610
Eki Görüntüle 590611 Eki Görüntüle 590612 Eki Görüntüle 590613 Eki Görüntüle 590614
Eki Görüntüle 590615
İşte bizim cicilerimiz ve mektubumuz. Babası ile bol bol takım giyinecekler oğluşum, çünkü bir sürüüüü bordo kıyafeti var babacığımızın.
Eki Görüntüle 588427 Eki Görüntüle 588428
hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanınKızlaaar bunlar da bizim hediyelerimiz tekrar tekrar sedagg teyzemize teşekkür ederiizz
Eki Görüntüle 591335
Derineser arkadaşım oğlum ve benim için çok güzel hediyeler yollamış
onca telaşının içinde vakit ayırıp böyle zevkli hediyeler seçip aldığın için tekrar çok teşekkür ederim tatlım
son resimde ki benim hediyem arkadaşım Eskişehir soğuk oluyor diye düşünüp almış
Eki Görüntüle 590610
Eki Görüntüle 590611 Eki Görüntüle 590612 Eki Görüntüle 590613 Eki Görüntüle 590614
Eki Görüntüle 590615
çok seviyorum bu rengi yaaa güle güle giysin oğluşun güzel annesi
Kızlaaar bunlar da bizim hediyelerimiz tekrar tekrar sedagg teyzemize teşekkür ederiizz
Eki Görüntüle 591335