Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huuuu ağustos anneleriii ne var ne yok bakalımmmmm
kızlar beni de yazın listeye,ben de yeni katıldım ama daha keseyi görmedim,5+4 oldum,cumaya gidecem doktora.
kilo :62
muhtemel doğum tarihi:19 ağustos
yer:kayseri
kızlar beni de yazın listeye,ben de yeni katıldım ama daha keseyi görmedim,5+4 oldum,cumaya gidecem doktora.
kilo :62
muhtemel doğum tarihi:19 ağustos
yer:kayseri
İyi diyelim, iyi olalım.
Bulantıları kontrol altında tutmaya çalışıyorum sürekli yiyerek:) Sonum ne olacak bilmiyorum.
sen nasılsın nasıl gidiyor, seninle hemen hemen aynı günleri sayıyoruz. Gerçi belli olmaz bu bebişlerin işi.
kızlar ben çok fena tatlı yer oldum yaaaa, sürekli canım tatlı bişeyler istiyorr
ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma tatlı süremez oldum, midemi kaldırıyo. Normalde kahvaltıyı çikolata kutusuyla yapardım,2-3 haftadır ağzıma sürmedim:)
bakalım ata sözü doğrulanacak mı ( ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi )
ben de senin tam aksinim canım yaa, tatlı yedikçe daha da tatlı yiyesim geliyor galiba hakkı geliyor
senin ticker daki bebişin bezi de mavi, geliyo hakkı:)
Ayy bende ayşeyi getireyim tamam, kerteriz artık bebişleri beşikteyken:)
aaa hakkaten maviii
ticker ımı bugün değiştirdim ama bak ona hiç dikkat etmemiştim, adi hayırlısı
bir de kesede bebeğin durduğu tarafa göre tahminde bulunuyorlarmış, ultrason kağıdında bebek sağa yakınsa kede içinde kız, sola yakınsa erkek olurmuşşş, valla benimki tam solda
Benim fasulye de solda, olmadı bu durumda kertemiyceez neyse buluruz elbet topikten kızçeleri.
Bana bak, oğlum oldu da kız aramaya başladım heee
valla çok hızlısın canım yaaa
ama ben de daha ilkini doğurmadan 2.nin planlarını yapmaya başladım, hayırlısıyla sağlıkla bir gelsinlerde
Arkadaşlar benim korktuğum başıma geldi bu sabah kanamam başladı doktora gittim düşük yaptığımı söyledi ama bi ihtimal kurtarırız diye bana ilaç verdi progestan aceba bi yararı olur sizce böyle bişey yaşayan varmı?
dün doktorumu aradım şu aşamada ilaç vermeeyecegını bol bol su içmem gerektıgını söyledi canım ya her seye dıkkat edıyorum bayadır yoktu bu ben de ayaklarım çok üşüyor acaba ondan mı diyorum