2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beni de yazın listeye,ben de yeni katıldım ama daha keseyi görmedim,5+4 oldum,cumaya gidecem doktora.
kilo :62
muhtemel doğum tarihi:19 ağustos
yer:kayseri

huuuu ağustos anneleriii :KK3::KK3: ne var ne yok bakalımmmmm

İyi diyelim, iyi olalım.
Bulantıları kontrol altında tutmaya çalışıyorum sürekli yiyerek:) Sonum ne olacak bilmiyorum.
sen nasılsın nasıl gidiyor, seninle hemen hemen aynı günleri sayıyoruz. Gerçi belli olmaz bu bebişlerin işi.

İyi diyelim, iyi olalım.
Bulantıları kontrol altında tutmaya çalışıyorum sürekli yiyerek:) Sonum ne olacak bilmiyorum.
sen nasılsın nasıl gidiyor, seninle hemen hemen aynı günleri sayıyoruz. Gerçi belli olmaz bu bebişlerin işi.

evet canım günlerimiz aynı görünüyor, kısmet bakarsın aynı gün doğururuz:KK49::KK49:
ben de iyiyim çok şükür, benim çok bulantım yok, sadece midem bazen felaket ekşiyorr ama yemek az yiyorum yani zor yiyorum, 1 kg vermişim :KK53:

kızlar ben çok fena tatlı yer oldum yaaaa, sürekli canım tatlı bişeyler istiyorr:KK53::KK53::KK53:

ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma tatlı süremez oldum, midemi kaldırıyo. Normalde kahvaltıyı çikolata kutusuyla yapardım,2-3 haftadır ağzıma sürmedim:)
bakalım ata sözü doğrulanacak mı ( ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi )

ya ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri ağzıma tatlı süremez oldum, midemi kaldırıyo. Normalde kahvaltıyı çikolata kutusuyla yapardım,2-3 haftadır ağzıma sürmedim:)
bakalım ata sözü doğrulanacak mı ( ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi )

ben de senin tam aksinim canım yaa, tatlı yedikçe daha da tatlı yiyesim geliyor galiba hakkı geliyor :KK1::KK1:

senin ticker daki bebişin bezi de mavi, geliyo hakkı:)
Ayy bende ayşeyi getireyim tamam, kerteriz artık bebişleri beşikteyken:)

aaa hakkaten maviii :KK1:
ticker ımı bugün değiştirdim ama bak ona hiç dikkat etmemiştim, hadi hayırlısı :KK9:

bir de kesede bebeğin durduğu tarafa göre tahminde bulunuyorlarmış, ultrason kağıdında bebek sağa yakınsa kede içinde kız, sola yakınsa erkek olurmuşşş, valla benimki tam solda :KK9:

Son düzenleme:
aaa hakkaten maviii :KK1:
ticker ımı bugün değiştirdim ama bak ona hiç dikkat etmemiştim, adi hayırlısı :KK9:

bir de kesede bebeğin durduğu tarafa göre tahminde bulunuyorlarmış, ultrason kağıdında bebek sağa yakınsa kede içinde kız, sola yakınsa erkek olurmuşşş, valla benimki tam solda :KK9:

Benim fasulye de solda, olmadı bu durumda kertemiyceez:KK1: neyse buluruz elbet topikten kızçeleri.
Bana bak, oğlum oldu da kız aramaya başladım heee:KK52:

Benim fasulye de solda, olmadı bu durumda kertemiyceez:KK1: neyse buluruz elbet topikten kızçeleri.
Bana bak, oğlum oldu da kız aramaya başladım heee:KK52:

valla çok hızlısın canım yaaa :KK1:
ama ben de daha ilkini doğurmadan 2.nin planlarını yapmaya başladım, hayırlısıyla sağlıkla bir gelsinlerde :KK16:

valla çok hızlısın canım yaaa :KK1:
ama ben de daha ilkini doğurmadan 2.nin planlarını yapmaya başladım, hayırlısıyla sağlıkla bir gelsinlerde :KK16:

öyle canım, sağlıkla gelsinler de gerisi boş.
Bu arada ultrason görüntüleri beni 2 gün öne geçirdi. Cuma doktora gittiğimde 7+4 gözüktü, yani bugün 8+2 oldum, bir anda 2 gün daha geçti iyi oldu:)
ama bi sonraki kontrol teeee 27 ocakta. bebek 13 haftalık olcak artık, nasıl dayancam bilmiyorum o kadar. Arada başka doktora mı gitsem acaba:KK1:

Bende bu kese olayını duydum benim kesemde sağda. sağda olunca kız diyorlar. çin takviminde erkek. bakalım hangisi tutacak :)

evet ya kesenin şekline göre de bişeyler diyorlardı. Fasulye gibiyse erkek, yuvarlaksa kız diye.
Benim kese fasulye, bebek solda ama çin takviminde kız gözüküyor. Erkek 2-1 önde .
Allahım sağlıklı sıhhatli gelsinler de, hepsinin başımızın üstünde yeri var.
Bu arada bugün tahlil sonuçlarını göstermeye doktora gittim, bir bayan vardı 20 li yaşlarda, karnı burnunda. Ama çook güzeldi karnı, top gibi. Ne zaman doğum dedim, pazartesi dedi artık son günlerini sayıyordu. Karnını top gibi görünce kesin erkek dedim ama kızmış.
Allah ım biz de o günlere gelelim sağlıkla

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? Benim biraz canım sıkkın gebelik takiplerimi yaptıracağım hastanenin kadın doğum bölümü kapanmış artık sadece gebelikle ilgili bilgi veriyorlarmış, of ya şimdi baştan hastane araştıracağım oraya güvenmiştim artık doğum yapan arkadaşlarımla istişare edeyim haftaya gideceğim zaten oysa eşimle yarın gitmeyi planlamıştık :KK43:

Arkadaşlar benim korktuğum başıma geldi bu sabah kanamam başladı doktora gittim düşük yaptığımı söyledi ama bi ihtimal kurtarırız diye bana ilaç verdi progestan aceba bi yararı olur sizce böyle bişey yaşayan varmı?:KK43:

Arkadaşlar benim korktuğum başıma geldi bu sabah kanamam başladı doktora gittim düşük yaptığımı söyledi ama bi ihtimal kurtarırız diye bana ilaç verdi progestan aceba bi yararı olur sizce böyle bişey yaşayan varmı?:KK43:

Moralini bozma arkadaşım Allah evladını sana bağışlasın, fazla üzüntüde düşüğü tetikler olumlu düşün dua edelim senin için sıkma canını...

dün doktorumu aradım şu aşamada ilaç vermeeyecegını bol bol su içmem gerektıgını söyledi canım ya her seye dıkkat edıyorum bayadır yoktu bu ben de ayaklarım çok üşüyor acaba ondan mı diyorum :KK30:

geçmiş olsun canım ,
yaban mersini yiyebilirsin ya da yaban mersini çayı içebilirsin idrar yolları enfeksiyonuna iyi gelir

X