2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim Minnos yarın oyun grubuna gidecek anneannesi ile... ben yine yanında yokum ( bakalım nasıl vakit geçirecek güzel kızım. ..

Haftada bir gün bir saat....bakalım ne yapıcak yarın :))
Ayıp olmazsa ne kadar fıyatı
:18:Topa tutacaklar bizi naptın bcm
inşallah hemen hbr gelsin valla çok lzm bu gidişe bi dur de. Sayfa ilerliyo başını bulamıyoruz sonra
Ben bygun başladım kahvaltı yapmadım ama aklım çekmecedeki etı tutkuda ne guzel çaya banılır

evet canım Allah nasip ederse Temmuz 31 de doğacak melek 20 temmuzda doğmuştu gerçi o erken oldu normalde 23 ağustostu tahmini doğum tarihi aceleciydi yavrum benim

bu da 20 sinde doğarsa ne güzel olur...hatta doğmasa bile yakın olacak tarihler doğum günlerini her sene birlikte kutlarsınız ,irili ufaklı

Cevreen hayirli olsun yeni bebis saglikla kucagina al insaallah canim
Iris al tabi bi akilli tel. ayfon olmasina luzum yok ..
Coy sizin de oyun grubunuz hayirli olsun sever umarm fiyatta cok uygun geldi

alcam ,dur bi zengin olayım ama ayfon değil de samsung daha çekici sankim ama kocaman lan

evet canım fiyati çok makul...bakalım yarın neler olacak :)))

alcam ,dur bi zengin olayım ama ayfon değil de samsung daha çekici sankim ama kocaman lan

Kesinlikle samsung...ekranları koskoca ama bi kez servis yüzü görmeden kendine gelmiyo :)))

Ne guZel bi haber sağlıkla gelsin dünya. Darısı basıma. Bi Ağustos bebesi daha doğursam.

teşekkür ederim... hem kantaron yağı sürdüm hem hametan hem de silverdini karıştırıp sürdüm sürekli hala da sürüyorum inşallah iz kalmaz...

Allahım nasıl oldu ya. Cok yaramazlar bunlar teker teker düştüler. Şimdi Buda ikinci yanık vakası. Çok gecmiş olsun.

çok teşekkür ederim inşallah olmaz Allah korusun tüm meleklerimizi...

teşekkür ederim amin inşallah...

Geçmiş olsun..
Oğluşun da hayırlı, sağlıklı olsun...

Yok kiz tatliskom 3. Yanik vakasi o ( ilk bizimkinin ayagi yandi bulusmaya giderken termos patladi sonra umay sonrada bu...cok cok gecmis olsun umarim 1.derece degildir cinsyet icin de Allah saglikla kucagina aldirsin pasayi...

inşallah izsiz geçer sizin bebişe de geçmişler olsun Allah beterinden korusun kuzuları

çok teşekkür ederim

Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim annişler... Kızım daha iyi gibi kremlerini sürüyorum ama doktora götürmedim hiç o anda insanın basireti bağlanıyor hemen acile götürmedim bir sürü insan vardı etrafımızda da.. engelliyorlar bi şekilde karışıyorlar.. bir karamboldür oldu işte.. İnşallah olmaz bi daha tüm kuzularımız Allaha emanet... Beterlerinden korusun kazaların belaların...

çok sevindimmm bi hamiş daha topikte hayırlısıyla kucağına al inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin...

kızlar ya çin takvimine göre kız diyo bebiş için . sizin çin takvimi tutmuşmuydu benim melekte tuttu ama

benim kızda da tuttu bu seferkine de erkek demişti takvim doktor da erkek dedi bakalım görücez

canım çok geçmiş olsun dediğin gibi Allah beterinden korusun şimdi en hareketli zamanları herşeyi kefşetmeye çalışıyolar Allah hepimizin yardımcı olsun.

Vay arkadaş amma konuşmusunuz bıdı bıdııııı

ben okumadım o kitabı, kendi anlattı tv de ordan duydum. o şöyle yapılır bu şöyle yapılır diye akıl veriyo ama öncelikle o bir psikolog değil ki akıl vericek çocuk eğitimine. ikincisi de kendi dedi ben 1 sene bıraktım gittim diye. hatta saçların uzayınca gelcem demiş kızı da saçlarını kestirmemiş 1 sene. akla bak bi de bunu anlatıyo. iyi yapmışın mı dicez buna.
ay tebrik ederim sizi. çok çok sevindim. inşallah çok güzel bi hamilelikle, sağlıkla kavuşursun kuzuna.
sayıyom bak
ayıp oluyo ama
küserim
Bu arada benim Minnos yarın oyun grubuna gidecek anneannesi ile... ben yine yanında yokum ( bakalım nasıl vakit geçirecek güzel kızım. ..
ayy en güzell. işallah çok sever, çok eğlenir
ama bu ne tatloşum ya. bu ikinci oluyo
Ne guZel bi haber sağlıkla gelsin dünya. Darısı basıma. Bi Ağustos bebesi daha doğursam.
pepiik, işallah işallah

Son düzenleme:
Kızım bugün oyun grubuna katıldı ve inanılmaz keyifli ve kaliteli zaman geçirmiş. ..artık büyüdüler sipalar yaa :)))) onun o halini görünce gozyaslarimi tutamadım. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…