- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
Bu arada benim Minnos yarın oyun grubuna gidecek anneannesi ile... ben yine yanında yokum( bakalım nasıl vakit geçirecek güzel kızım. ..
yavaş yavaş oyun gurpları başlıyo ,ne güzel
Ayıp olmazsa ne kadar fıyatıHaftada bir gün bir saat....bakalım ne yapıcak yarın :))
:18:Topa tutacaklar bizi naptın bcmhayırlı olsunnnn , bak ne güzel haberler alıyosun , kötü günlerin mükafatıçok kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah ,sağlıkla da kucağına alırsın umarım
alcam bacım alcam ,bi yerden haber bekliyom ,gelince ilk işim o ,kaçırıyom muhabbetleri olmuyo böyle,bensiz muhabbet mi olur
herkesinki aynı olmaz bcım ,sizinki kolay olur inşallah:18:
1 aralıkta başlıyoz tamam mı , ceydanın topiğe uğrayalım arada ,gaza geliriz..hem orda daha şişkolar var ya motive oluruz...anaaammm ceyda okumasın bunu
Ayıp olmazsa ne kadar fıyatı
bir temmuz bebesi daha
evet canım Allah nasip ederse Temmuz 31 de doğacak melek 20 temmuzda doğmuştu gerçi o erken oldu normalde 23 ağustostu tahmini doğum tarihi aceleciydi yavrum benim
Cevreen hayirli olsun yeni bebis saglikla kucagina al insaallah canim
Iris al tabi bi akilli tel. ayfonolmasina luzum yok ..
Coy sizin de oyun grubunuz hayirli olsun sever umarm fiyatta cok uygun geldi
Cevreen hayirli olsun yeni bebis saglikla kucagina al insaallah canim
Iris al tabi bi akilli tel. ayfonolmasina luzum yok ..
Coy sizin de oyun grubunuz hayirli olsun sever umarm fiyatta cok uygun geldi
alcam ,dur bi zengin olayım ama ayfon değil de samsung daha çekici sankim ama kocaman lan
selam topikcanlar
meleğe kardeş geliyor. bugün hastaneye gittik dr ultrasonda keseyi gördü 5+2 haftalık kan testine ihtiyaç duymadı 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. bize gene 9 aylık bir maraton görüldü. radyasyonu da sorduk ilk 4 hafta radyasyona maruz kalmışsa zaten kse oluşmadan düşermiş
evet canım Allah nasip ederse Temmuz 31 de doğacak melek 20 temmuzda doğmuştu gerçi o erken oldu normalde 23 ağustostu tahmini doğum tarihi aceleciydi yavrum benim
alcam ,dur bi zengin olayım ama ayfon değil de samsung daha çekici sankim ama kocaman lan
öncelikle çok geçmiş olsun canım..yakın zamanda yanan biri olaraktan ,ne acı çekiyolar çok iyi bilirim ,acının yanında bi de iz kalacak mı acaba korkusuçok derin değildir inşallah yaralarınız ... hangi kremi kullanıyosunuz ?
cinsiyet haberi için de hayırlı olsun diyelim ,sağlıkla gelsin
Allahım nasıl oldu ya. Cok yaramazlar bunlar teker teker düştüler. Şimdi Buda ikinci yanık vakası. Çok gecmiş olsun.
çok çok çok geçmiş olsun dilerim acısını bir an önce geçer ve sanırım iz kalmadan da biter , kimsenin de başına gelmesin , oğlun içinde allah sağlıklısı ile kucğına almayı nasip etsin , hayırlısı olsun
Geçmiş olsun..
Oğluşun da hayırlı, sağlıklı olsun...
Yok kiz tatliskom 3. Yanik vakasi o( ilk bizimkinin ayagi yandi bulusmaya giderken termos patladi sonra umay sonrada bu...cok cok gecmis olsun umarim 1.derece degildir cinsyet icin de Allah saglikla kucagina aldirsin pasayi...
geçmiş olsun ya neyse çok ciddi değil sanırım, işallah izsiz atlatırsınız.
hayırlı olsun inşallah oğluşunuz. Allah sağlıkla kavuştursun.
bizimki de elini yaktı, hatta ben yaktım göz göre göre.
bi de iz kaldı elinde
neyse artık, o da nazar boncuğu olsun:2:
Kuzusu yanan arkadas (nicki bilemedim:) ) coook gecmis olsun. Sandigimizdan dayaniklilar gercekten Allah beterinden korusun
oglunda saglikla huzurla gelsjn seni yormasin insallah :)
Cevre en hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Bu sefer dogumun cok huzurlu sakin gecer umarim.
selam topikcanlar
meleğe kardeş geliyor. bugün hastaneye gittik dr ultrasonda keseyi gördü 5+2 haftalık kan testine ihtiyaç duymadı 2 hafta sonra kalp atışları için gelin dedi. bize gene 9 aylık bir maraton görüldü. radyasyonu da sorduk ilk 4 hafta radyasyona maruz kalmışsa zaten kse oluşmadan düşermiş
kızlar ya çin takvimine göre kız diyo bebiş için . sizin çin takvimi tutmuşmuydu benim melekte tuttu ama
Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim annişler... Kızım daha iyi gibi kremlerini sürüyorum ama doktora götürmedim hiç o anda insanın basireti bağlanıyor hemen acile götürmedim bir sürü insan vardı etrafımızda da.. engelliyorlar bi şekilde karışıyorlar.. bir karamboldür oldu işte.. İnşallah olmaz bi daha tüm kuzularımız Allaha emanet... Beterlerinden korusun kazaların belaların...
ben okumadım o kitabı, kendi anlattı tv de ordan duydum. o şöyle yapılır bu şöyle yapılır diye akıl veriyo ama öncelikle o bir psikolog değil ki akıl vericek çocuk eğitimine. ikincisi de kendi dedi ben 1 sene bıraktım gittim diye. hatta saçların uzayınca gelcem demiş kızı da saçlarını kestirmemiş 1 sene. akla bak bi de bunu anlatıyo. iyi yapmışın mı dicez buna.bu arada , geçen sabiha paktuna dan bahsederken , çocuğunu bırakıp 1 yıl amerikaya gitmiş falan diye eleştirilmişti ,başka biyerde mi okudum bilmiyorum...anne iş'te kitabı nı okuyorum da orda bi örnek olarak bahsediliyo sadece bu durumdan ,okuyan yanlış mı anlamış acaba merak ettim :44:
ay tebrik ederim sizi. çok çok sevindim. inşallah çok güzel bi hamilelikle, sağlıkla kavuşursun kuzuna.selam topikcanlar
sayıyom bakhayırlı olsunnnn , bak ne güzel haberler alıyosun , kötü günlerin mükafatıçok kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah ,sağlıkla da kucağına alırsın umarım
alcam bacım alcam ,bi yerden haber bekliyom ,gelince ilk işim o ,kaçırıyom muhabbetleri olmuyo böyle,bensiz muhabbet mi olur
herkesinki aynı olmaz bcım ,sizinki kolay olur inşallah:18:
1 aralıkta başlıyoz tamam mı , ceydanın topiğe uğrayalım arada ,gaza geliriz..hem orda daha şişkolar var ya motive oluruz...anaaammm ceyda okumasın bunu
ayy en güzell. işallah çok sever, çok eğlenirBu arada benim Minnos yarın oyun grubuna gidecek anneannesi ile... ben yine yanında yokum( bakalım nasıl vakit geçirecek güzel kızım. ..
ama bu ne tatloşum ya. bu ikinci oluyoAyıp olmazsa ne kadar fıyatı
:18:Topa tutacaklar bizi naptın bcm
inşallah hemen hbr gelsin valla çok lzm bu gidişe bi dur de. Sayfa ilerliyo başını bulamıyoruz sonra
Ben bygun başladım kahvaltı yapmadım ama aklım çekmecedeki etı tutkuda ne guzel çaya banılır
pepiik, işallah işallahNe guZel bi haber sağlıkla gelsin dünya. Darısı basıma. Bi Ağustos bebesi daha doğursam.