Fiyat yuksek gelmediyse iyi canim baska turlu olmayacak soyledigine gore hakkinizda hayirlisihenüz takılmıyoruz ya, haftada 2 sefer yarım gün , valla belkide doğrudur fiyat ama bana çok yüksek gelmedi,evime çok yakın , vs.vs.
ne yazıkki komşuluk sıfır burada ne yazıkki parka götürsem de parkta da pekbir şey yok açıkçası , bakalım zaman diyeceğim artık
Oyy yerim onun parmaklarini bi ciglik kiyamet olcak deseneGünaydın cancanlar
pansumana gittik geldik dikisler alinan turlerdenmis carsamba alinacak sanırım
ceyda geçmiş olsun. Dikkat et kendine
seval pipetli bardaktan bahsetmistik ya evdekini kullandim dokulmuyor. Yine arada beceriyor dokmeyi ama birkac daamla
ela da mı koşarak içiyo , umay da aynı ....suluk elinde tırım tırım geziyo , babası da " şarapçı olacak bu kesin" diyo
Geçmişmi varki yapcan çok kolay olcak senin için. Yine bi yemeğe gitmişler iş bitmiş.
Durun size saatsaat firmasını rezil edıyım. 7 eylülde saatı gönderdım. 18 eylülde ücretsız yapılcagı yada değişileceği söylendı. O zamandan bu zamana hala yurtdışındakş fırmayka görüşüyolar. Bi sonuç yok. Her pazartesi "cumaya belli olur" diyolar. Cuma geliyo haftabaşına atıyolar. Bu böle 18 eylülden beri devam ediyo. Valla saat nası bişeydi unuttum tipini. Yeni saatimide ordan almadım. En guzeli tuketıcı mahkemesine gitmek. Ordanda sürec nasıl işliyo ne kadar surede sınuç çıkıyo bilmiyorum. Ama zate işin yok uğrasıcam sonunda bunlarla
Hemen aliniyo dikis, isallah sip diye biterGünaydın cancanlar
pansumana gittik geldik dikisler alinan turlerdenmis carsamba alinacak sanırım
ceyda geçmiş olsun. Dikkat et kendine
seval pipetli bardaktan bahsetmistik ya evdekini kullandim dokulmuyor. Yine arada beceriyor dokmeyi ama birkac daamla
Kiz yapma deyince yapmiyosa super op basina koy. Benimki yapma deyince hem yapiyo hem cemkiriyo bideBundada ileleme vars hırs yaptı galiba yapm dıyınce cekiyo elini ama sonra öksürerek acındırıyo kendıne.
Bakalım elde ne var
1: yapma diyince yspmıyo
2:döktuğunu bazen yerıne koyuyu
3: yat aşağı diyince kendını yastığa atıyo
Daha cok yolumuz var.
Eki Görüntüle 869432 Eki Görüntüle 869436 Bizim kurbagada mama sandalyesindr iken cam bardaktan pipetle içiyor ama eline veremiyorum tabi suya dokmeye olan askindan dolayi ilkokula kadar yere dokmeden icecegini sanmam kibarca :)
Burada bir dükkandan aldım. Bir tane kalmıştı ama sorarım bulursam alirim sevalcim getiririm sana.
içinde olan pipet normal kullandigimiz pipetler ile ayni yeni baktım daha degistirmek isteyince degistirilir. Disindaki agizlik yumusak birşey. Sürekli kullanim için degilde eline gezelerken birsey vermeye iyi
kızlarrr kızım yürümeye başladı :) :) cebren ve hile ile :) :) yürttükk :) hiç beklemediğim bir anda bıraktı gitti elimi :) :)
kızlarrr kızım yürümeye başladı :) :) cebren ve hile ile :) :) yürttükk :) hiç beklemediğim bir anda bıraktı gitti elimi :) :)
hayırlı olsun kucuk melegıne :)
Yuruyen bebelere
Ayy hayırlı olsun :))))
Saglam adimlari olsun inşallah yuruyen kuzularin :)))) dusmesinler hic dimdik yurusunler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?