2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişmi varki yapcan çok kolay olcak senin için. Yine bi yemeğe gitmişler iş bitmiş.

Durun size saatsaat firmasını rezil edıyım. 7 eylülde saatı gönderdım. 18 eylülde ücretsız yapılcagı yada değişileceği söylendı. O zamandan bu zamana hala yurtdışındakş fırmayka görüşüyolar. Bi sonuç yok. Her pazartesi "cumaya belli olur" diyolar. Cuma geliyo haftabaşına atıyolar. Bu böle 18 eylülden beri devam ediyo. Valla saat nası bişeydi unuttum tipini. Yeni saatimide ordan almadım. En guzeli tuketıcı mahkemesine gitmek. Ordanda sürec nasıl işliyo ne kadar surede sınuç çıkıyo bilmiyorum. Ama zate işin yok uğrasıcam sonunda bunlarla

Fiyat yuksek gelmediyse iyi canim baska turlu olmayacak soyledigine gore hakkinizda hayirlisi

Oyy yerim onun parmaklarini bi ciglik kiyamet olcak desene
Aa ne guzel alisti darisi bize..bendeki kenarda pipeti sendekini nerden buldun?

Son düzenleme:
ela da mı koşarak içiyo , umay da aynı ....suluk elinde tırım tırım geziyo , babası da " şarapçı olacak bu kesin" diyo

Berayda ayni suyu bitince yerlere yatip bagiriyor ben daha vermiyorum eline icine kadar islatiyor puskurtmeyide ogrendi suyu icip icip puskurtuyor yakalik falan hak getire..sadece mama sandalyesinde veriyorum eline..

Unutursun tabi saatin yuzunu yilbasi gelecek hala saat yok ..sen ver adresi salalim bebeleri ustlerine :))

Hemen aliniyo dikis, isallah sip diye biter

Kiz yapma deyince yapmiyosa super op basina koy. Benimki yapma deyince hem yapiyo hem cemkiriyo bide
Iki bizde yok
Ucu belki yapiyo arada

Mesafe koyamadik ondan böyle gerçekten hep beni görüyor takmiyor. Son 3 ayda annemlere gidince 3 yada 4defa disari cikmisligim var genelde onu uyutup 1bucuk 2 saat civarı tüm mesafemiz okadar iste ha birde yazin kvlere gittigimizde kv alıp komsulara gidiyordu. Brn varken ona gitmiyir ben yokken duruyor diye tabi bizimki bayramda gidince hic gitmedi kvye uyandı duruma. Yaklastiginda suratina vuruyordu kadının alacak diye.

Bizim kurbagada mama sandalyesindr iken cam bardaktan pipetle içiyor ama eline veremiyorum tabi suya dokmeye olan askindan dolayi ilkokula kadar yere dokmeden icecegini sanmam kibarca :)

Burada bir dükkandan aldım. Bir tane kalmıştı ama sorarım bulursam alirim sevalcim getiririm sana.
içinde olan pipet normal kullandigimiz pipetler ile ayni yeni baktım daha degistirmek isteyince degistirilir. Disindaki agizlik yumusak birşey. Sürekli kullanim için degilde eline gezelerken birsey vermeye iyi

Yumusak olmasi iyiymis bulabirsen bulamazsan cokta zorlama canim sagol dusundugun icin .

Bugün annemlere gecmeden gidebilirsem sorarım yoksa pazartesiye kalır. Bulusmaya gelecek diger arkadaşlar icinde gecerli tabi ki isteyenlere alir getiririm :))

Doga nil yuruo hatta kosuo..konusuo derdını soleyebılıo..cok fırlama cok mukemmel bır cocuk oldu ama hala dıs yok..1 diş bile patlatmadı ama en azından rahatça emzırebiliorm

kızlarrr kızım yürümeye başladı :) :) cebren ve hile ile :) :) yürttükk :) hiç beklemediğim bir anda bıraktı gitti elimi :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…