2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

henüz takılmıyoruz ya, haftada 2 sefer yarım gün , valla belkide doğrudur fiyat ama bana çok yüksek gelmedi,evime çok yakın , vs.vs.
ne yazıkki komşuluk sıfır burada ne yazıkki parka götürsem de parkta da pekbir şey yok açıkçası , bakalım zaman diyeceğim artık

Günaydın cancanlar
pansumana gittik geldik dikisler alinan turlerdenmis carsamba alinacak sanırım

ceyda geçmiş olsun. Dikkat et kendine
seval pipetli bardaktan bahsetmistik ya evdekini kullandim dokulmuyor. Yine arada beceriyor dokmeyi ama birkac daamla

niye öyle dikmişler ki ,küçük diye mi acaba :44:
kendinden pipetli olanlardan mı , ben yeme içme konsunda yeni yeni özgürleştiriyorum ama bardaktan içmeyi çok seviyo ,bize içirmiyo illa kendi içecek

Bundada ileleme vars hırs yaptı galiba yapm dıyınce cekiyo elini ama sonra öksürerek acındırıyo kendıne.
Bakalım elde ne var
1: yapma diyince yspmıyo
2:döktuğunu bazen yerıne koyuyu
3: yat aşağı diyince kendını yastığa atıyo

Daha cok yolumuz var.

1. maddeden sonrasına ne gerek dostum ,yapma deyince yapmıyosa çocuk daha ne istiyon ...
bi de yat diyince yatan bir çocuk , gerçek miiiiiiiii......oynamıyom yaaaa ,yatalım deyince yatakta zıplamayı algılıyo benimki ,bi de yorganın altına girip ceee yapıyo , orda bıraksam uyuyakalır mı acep

Bilmem ki hiç bilmiyorum bu dikiş işlerini ilk defa tanıştım. Bende yada kardeşlerim de hiç dikislik birsry olmadi ama esimde kactane var kafasında gözünde o cok hareket li yerinde durmayan duvara tirmanan çocuklardanmis
pipetli o kalın sert pipetli den değil yumuşak bir pipeti var ortasında bardağı kaldirmasinada gerek olmuyor tam dibe kadar iniyor icindeji pipet
ilk verdigimde onun hevesiylr yarim cay bardağın kadar ihlamur bile icti rekor bu bize

Günaydın millet.
Yapışık oğlumla kocaman öptük sizi

bizim burda asfalt kesiciler var pepiko ,onlan geleyim de arıyayım sizi
kaç kilo oldu en son yaa taşınmaz da artık , ben bakıcının merdivenleri çıkamıyom daha

bardağa pipet koyunca içiyo da şu aventin pipetli suluğundan içemiyo , kendi suluğu ağızlıklıydı ,ona geçeyim dedim ama kafaya dikip içmeye alışık ,pipetliyi dikince de su içemiyo şaşkın ,kaldırdım şimdilik

Ela pipeti çok seviyor,hüpletiyoruz:) Ben bardağa pipet koyuyorum, ama tabi benim tutmam gerekiyor, yoks döküyor, koşarken.. Kendinden pipetlilerin temizliği tam olmaz gibi geldi bana almadım. Plastik pipet alıp, kullandıkça atıyorum. Aslında ağzı kapaklı, suluk gibi, pipet yeri olan varsa güzel olabilir..

ela da mı koşarak içiyo , umay da aynı ....suluk elinde tırım tırım geziyo , babası da " şarapçı olacak bu kesin" diyo

bizim burda asfalt kesiciler var pepiko ,onlan geleyim de arıyayım sizi
kaç kilo oldu en son yaa taşınmaz da artık , ben bakıcının merdivenleri çıkamıyom daha

Üst bas bezle 15 e yakın. Merdiven çıkılır mı yaa. Bizimki merdiven pek görmediğinden gördüğü anda kendi tırmanıyor. Dış çıkarıyor asfalt kesici bile ayıramaz sanırım bizi.

Pipetli suluk ilk basta zor oluyor ama alışınca elinden bırakmıyor. Kapağını kapatmak çok zevkli geliyor. Bizde ilk kullananayinca kaldırdık 1 ay sonra alıştı. Bizimki bardaktan beceremiyor üstüne dokuyor hep

Üst bas bezle 15 e yakın. Merdiven çıkılır mı yaa. Bizimki merdiven pek görmediğinden gördüğü anda kendi tırmanıyor. Dış çıkarıyor asfalt kesici bile ayıramaz sanırım bizi.

bıraksam bizimki de tırmanacak da ,dış merdiven yaa o kadar da kirlenmesin daha eve girmeden,hem de dik biraz .aslında elinden tutup çıkarabilirim ama basamaklar yüksek biraz mecburen kucakta çıkıyo...

ben biraz daha bekleticem , bizimki çok su içiyo ,suluğu da kafaya dikmeye alışık olmuyo ondan.ardakları da aynı yapıyo sonra bütün su kafadan aşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…