2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah masallahhhb bununla gecmis olsun

Gecmis olsun sizede
Dort saat. Miiiii

Ey gıdı gunler eyyyy bı topik bu hale mi gelecektı. Gunde 15 20 sayfa ilerlerdi. Şimdi 3 u zor goruyo. Bu topiğe can lazım ama nasıl :44: Bi hamilelik daha çalışanları eve dondurur. Dua edelim

Inşallah kismet olursa geliriz. Cok istedikce aksilik cikiyor. Esime dedim öğlen uyandiginda bizz bizde katilacaz mi diyor. Henuz karar verilmedi dedism. Ben ortami sevdim biz kendimiz takiliriz diyor. Genelde de calisiyor haftasonu hayal olabilir ona. Aralikta arkadasim gelebilir bize henüz tarih belli değilde onunla gelirim gelmesinede suluman uzak duracak kizdan bastan sart koyarım

Aktarlarda satiliyor canım. Keciboynuzunun.ogutulmus hali. Ayni özellikleri mevcut. Bagisiklik guclendirici, kansere karşı ,cocuk felcine karsi etkili, agri kesici özelliği var vs vs suanda hepsi aklımda değil.
Bende keçiboynuzu veriyorum kemiriyor daha dogrusu emiyor tatli kismini tadi bitincr bana teklif ediyor genelde gelip uyanik
Herseyde oldugu gibi bunda da fazlaya kacmamak gerek cinsel guc artirici etkiside var bunun ondan tadinda verelim tozu aklinizda olsun :))) birde ben doktora sordugumda sende kullan demisti. Bağışıklık guclendirici şeyleri bizde ihmal etmemeliyiz aslında

Bulusmadan aklima gelen birsey anlatcam. Erkekler muhabbet ediyorlardi. Böyle degil mangalli bulusma yapalim diye. Benimki ve ayresninki mangal dedikc3 birisi mangal degilde ocakbasi diye araya giriyordu. Kafamı cevirdim baktim tabi ki de Msoemki

Son düzenleme:
sen ne sormustun ya nasıl kalori sayılıyo diye mi?

google dan baktım, kalori cetveli diye yazınca çıkıyo sonuçlar. tayl.n küm.lininki de var onun sayfası güzel gibi

istersen benim topiğe gel yavrum ya burayı kalabalık yapmayalım dicem gerçi zaten boş

ama ordan devam etmek gene de daha mantıklı gibi

Ben keçiboynuzu tozuyla kek ve elmalı kurabiye yaptım, şekersiz buğday unundan. Çok bir tat vermiyor ama yine de güzel oldu. Zaten kurabiyeye elma keke de kuru meyveler tat verdi..
Buluşma eşli de olabilir aslnda, gerçi ben hep gün gibi kız kıza düşünmüştüm evdekileri.. Eşli olursa pazar yapalımmm, benimki cmtsi çalışıyor.
Yaz da pikniğe gidelim..

Topik başka yerde fink atıyo ne ayıp şey. Su oğlanın bi kahvaltısını yaptırsam bide kızınkini ustumden buyuk yük kalkıcsk

sen gelince de gideriz ,zaten sen gelene kadar anca ayarlarız programı

Ey gıdı gunler eyyyy bı topik bu hale mi gelecektı. Gunde 15 20 sayfa ilerlerdi. Şimdi 3 u zor goruyo. Bu topiğe can lazım ama nasıl :44: Bi hamilelik daha çalışanları eve dondurur. Dua edelim

başka yerlerde takılmayalım dostum

eşler de katılsın ya , çocuklarla gelmesi gitmesi zor olur...kimse rahatsız olmaz heralde değil mi? olmadı onları iddia bayiine yollarız
vaaayyyy alkoölik demek msoe eniştemiz , diğerlerinin de hayır diyeceğini sanmıyorum , gördüm ben o potansiyeli eniştemlerde

gelecem yavrum da aynı saatleri çakıştıramıycaz

Gunaydın. Bugun inşallah birsuru sayfa ilerler. Benim tek derdım buymuş meger

günaydınnnnn topikcanlarrr

günaydınnnn akdeniz takımı

sen gelince de gideriz ,zaten sen gelene kadar anca ayarlarız programı

başka yerlerde takılmayalım dostum

eşler de katılsın ya , çocuklarla gelmesi gitmesi zor olur...kimse rahatsız olmaz heralde değil mi? olmadı onları iddia bayiine yollarız
vaaayyyy alkoölik demek msoe eniştemiz , diğerlerinin de hayır diyeceğini sanmıyorum , gördüm ben o potansiyeli eniştemlerde

gelecem yavrum da aynı saatleri çakıştıramıycaz

günaydınnnn akdeniz takımı

Anlaşıldı merkez tamam ama gelşyorum herkez kayboluyo basta ırıs sen gidiyosun. Bide telden yazmak zor oluyo. Ayrıc ben birazdan çocuklarlA mucadeleye atılacam. Oğlan yedı kız yıcek okula bırakılacak. Okulun yanındaki kermese gıdılecek. Eve donulecek. Oğlan yedırılecek. Kız gıdıp okuldan alınacak. Akşam yedırılecekler. Ders yapılacak. İşte sonrası malumunuz sohbet muhabbet gece yatış oğlan ağlayış cıldırış bağırış YETER Mİ?

Anlaşıldı merkez tamam ama gelşyorum herkez kayboluyo basta ırıs sen gidiyosun. Bide telden yazmak zor oluyo. Ayrıc ben birazdan çocuklarlA mucadeleye atılacam. Oğlan yedı kız yıcek okula bırakılacak. Okulun yanındaki kermese gıdılecek. Eve donulecek. Oğlan yedırılecek. Kız gıdıp okuldan alınacak. Akşam yedırılecekler. Ders yapılacak. İşte sonrası malumunuz sohbet muhabbet gece yatış oğlan ağlayış cıldırış bağırış YETER Mİ?

Keyif adamidir benimkisi. Kim ugrasacak oyle mangalla falan yesin icsin otursun :)

Gunaydin bu arada toppikler :)

Keyif adamidir benimkisi. Kim ugrasacak oyle mangalla falan yesin icsin otursun :)

kız geldim de bakım makım dedi yazamadım bi türlü yazdıklarım da gtii heralde yaaa

kız geldim de bakım makım dedi yazamadım bi türlü yazdıklarım da gtii heralde yaaa

noooluyo yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…