- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 27
- 163
Bulusun bulusun. Benim dunyanin obur ucunda olmam hic onemli degil, fotolari koyun yeter. Ama bol yemeli icmeli olsun. Anladiniz siz oniii. Seneye gelince tatlosuma yetismis olcam, heheheheh
sen şimdi bunları düşünme , zayıflamaya konsantre olalım.ben bi ara iyi gidiyodum ama işte o metrelik kebap herşeyi bozdu....motive olmaya ihtiyacım var
olur olur ev musait olur senle de yeme icmeyi hallederuk
ayrica salgam suyumu nar eksimi ve tatlimi ne zaman getiriyon hafta sonu bu tarafa geciyo musun
ben daha cok siz bensiz yiyip icin muhbbet edince kotu hissediyom
Evet didoo sen de gell bizim evin oralar soguk olmuyo ev de sicacik zaten kap izni gel iste
haftasonu geliyom ama saydıklarından hiçbiri yok , boş kabul edersen geleyim ..ya da sana da marketten alıp şalgam suyu getireyim bari naapayım
Selam topikolar..
Biraz daha iyiyim şimdi.. Annem de hasta olmuş, ela hepimize bulaştırdı. Annem özellikle hastalıklarda arızaya geçiyor, bı yüzden yarın izin aldım evdeyim.
Tatlişkom 4 kilo aldım zaten, bu senelik yeter bana.
Aralık buluşması uyar bana:) ocakta msoeye gidelim, şubatta da bana gelin. Ayda bir ayarlarsak süper olur..
Cevre en geçmiş olsun tekrar, sonuçlar nasıl?
Pepik emerken uyku eğitimi pek mümkün değil benc
hepinize geçmiş olsun,atlatın bian önce....
tamam o zaman 21-22 aralık bendeyiz...har ay yapalım bence de artıkın oynatmaya başlayabiliriz bunları yavaştan....
diyet yapmak için günlük yapıyorum topik halkı.
kalori sayarak yapıyorum, katılmak isteyen olursa diye linkim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...67840-kalori-sayimi-yaparak-zayiflayalim.html
tanıdık olursak daha samimi daha güzel olur diye düşündüm, destek ve önerilerinize açığım.
mucks ya birden heyecan yaptım vallaa
hemen ziyarete geliyorum dostum
günaydınnnnnn
ne atarlı bi günaydın didom ,dövseydin uyumadın herhal , bu ne asabiyet
ben de bakacam şindikGunaydın ceydanın topiğine hayırlı olsuna uğradım.