• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bulusun bulusun. Benim dunyanin obur ucunda olmam hic onemli degil, fotolari koyun yeter. Ama bol yemeli icmeli olsun. Anladiniz siz oniii. Seneye gelince tatlosuma yetismis olcam, heheheheh

sen şimdi bunları düşünme , zayıflamaya konsantre olalım.ben bi ara iyi gidiyodum ama işte o metrelik kebap herşeyi bozdu....motive olmaya ihtiyacım var :7:

olur olur ev musait olur senle de yeme icmeyi hallederuk:33:
ayrica salgam suyumu nar eksimi ve tatlimi ne zaman getiriyon hafta sonu bu tarafa geciyo musun:3::3:

ben daha cok siz bensiz yiyip icin muhbbet edince kotu hissediyom:35:

Evet didoo sen de gell bizim evin oralar soguk olmuyo ev de sicacik zaten kap izni gel iste:46::46:

haftasonu geliyom ama saydıklarından hiçbiri yok , boş kabul edersen geleyim ..ya da sana da marketten alıp şalgam suyu getireyim bari naapayım :27::27::27:

Selam topikolar..
Biraz daha iyiyim şimdi.. Annem de hasta olmuş, ela hepimize bulaştırdı. Annem özellikle hastalıklarda arızaya geçiyor, bı yüzden yarın izin aldım evdeyim.
Tatlişkom 4 kilo aldım zaten, bu senelik yeter bana.
Aralık buluşması uyar bana:) ocakta msoeye gidelim, şubatta da bana gelin. Ayda bir ayarlarsak süper olur..
Cevre en geçmiş olsun tekrar, sonuçlar nasıl?
Pepik emerken uyku eğitimi pek mümkün değil benc

hepinize geçmiş olsun,atlatın bian önce....

tamam o zaman 21-22 aralık bendeyiz...har ay yapalım bence de artıkın oynatmaya başlayabiliriz bunları yavaştan....

diyet yapmak için günlük yapıyorum topik halkı.

kalori sayarak yapıyorum, katılmak isteyen olursa diye linkim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...67840-kalori-sayimi-yaparak-zayiflayalim.html

tanıdık olursak daha samimi daha güzel olur diye düşündüm, destek ve önerilerinize açığım.

mucks ya birden heyecan yaptım vallaa :17:

hemen ziyarete geliyorum dostum :10:

ne atarlı bi günaydın didom ,dövseydin :35: uyumadın herhal , bu ne asabiyet :53::53::53:

Gunaydın ceydanın topiğine hayırlı olsuna uğradım.
ben de bakacam şindik

herkese merhabalar
size çok güzel haberlerle geldim çok şükür meleğin sonuçları iyi çıktı ameliyat yok yani sadece ilaç tedavisi olcak oda koruyucu dozda antibiyotik . böbrekleri çok şükür fonksiyonlarını yerine getiriyomuş sağ böbrek sol böbrekten biraz büyük oda doğuştan olabilirmiş normalde tam tersi olurmuş sol böbrek sağ böbrekten biraz büyük olurmuş ama korkulacak bir şey yok aylık kontrollere gitcez. herkese destekleriniz için teşekkürler şu 3 hafta nasıl geçti bilemezsiniz bizim için ama çok şükür sonu iyi oldu herkesi öptüm...

herkese merhabalar
size çok güzel haberlerle geldim çok şükür meleğin sonuçları iyi çıktı ameliyat yok yani sadece ilaç tedavisi olcak oda koruyucu dozda antibiyotik . böbrekleri çok şükür fonksiyonlarını yerine getiriyomuş sağ böbrek sol böbrekten biraz büyük oda doğuştan olabilirmiş normalde tam tersi olurmuş sol böbrek sağ böbrekten biraz büyük olurmuş ama korkulacak bir şey yok aylık kontrollere gitcez. herkese destekleriniz için teşekkürler şu 3 hafta nasıl geçti bilemezsiniz bizim için ama çok şükür sonu iyi oldu herkesi öptüm...

:nazar::nazar::nazar::nazar: oooohhh çok şükür ,biz de rahatladık :46::46::46: ilaçlarla çabucak atlatıcaksınız inşallah canım , çok sevindim iyi haberler almak iyi geliyo :16::16::16:

sen şimdi bunları düşünme , zayıflamaya konsantre olalım.ben bi ara iyi gidiyodum ama işte o metrelik kebap herşeyi bozdu....motive olmaya ihtiyacım var :7:

haftasonu geliyom ama saydıklarından hiçbiri yok , boş kabul edersen geleyim ..ya da sana da marketten alıp şalgam suyu getireyim bari naapayım :27::27::27:

hepinize geçmiş olsun,atlatın bian önce....

tamam o zaman 21-22 aralık bendeyiz...har ay yapalım bence de artıkın oynatmaya başlayabiliriz bunları yavaştan....

hemen ziyarete geliyorum dostum :10:

ne atarlı bi günaydın didom ,dövseydin :35: uyumadın herhal , bu ne asabiyet :53::53::53:

ben de bakacam şindik

uymadım valla kızıma göz deydiniz uyutmadı akşam çanta hazırla falan canım çıkdı...

herkese merhabalar

çok sevindim canım demişdim içini ferah tut die... çok seevinbdim ya inşallah en kısa zamanda da düzelir

uymadım valla kızıma göz deydiniz uyutmadı akşam çanta hazırla falan canım çıkdı...

çok sevindim canım demişdim içini ferah tut die... çok seevinbdim ya inşallah en kısa zamanda da düzelir

göz değdirmedik didom ,maşallah dedik ya o kadar :nazar::nazar::nazar: dişi çıkıyodur çıtırımın..

saka yapıyom kız biliom sanırsam diş neren ağrıo diodum kulağını gösteriodu...dün akşam lina kolarını çırpıp cik cik dedi bütün akşam ya çok güldükkk

hah işte , hayırlı olsun yeni dişleriniz...umay kulaklarının ordaki saçları yola yola ağlıyodu :5::5::5: cikcikleri umay da yapıyo , bu ara yeme içme taklitleri yapıyoz favorimiz o :56:

Dıdo uyumayanlar grubuna hoşgeldın gozlerım acıyo uykusuzluktan. Ama daha kızı okula goturmek var. Gelince oğlanla uyuma planım var inşallah gercekleşir.

Aysre yok mu goremedım.

Dıdo uyumayanlar grubuna hoşgeldın gozlerım acıyo uykusuzluktan. Ama daha kızı okula goturmek var. Gelince oğlanla uyuma planım var inşallah gercekleşir.

Aysre yok mu goremedım.

işallah uyurusn bacım ,bu uykusuzluk çok fena sniri harbi yaaa :47::47::47:

hah işte , hayırlı olsun yeni dişleriniz...umay kulaklarının ordaki saçları yola yola ağlıyodu :5::5::5: cikcikleri umay da yapıyo , bu ara yeme içme taklitleri yapıyoz favorimiz o :56:

bende eklendim yani kervana diş demekki jel süreyim bari oda beklio dolapda ya şekerlenmez dimi:1:

Aysre yok mu goremedım.
valla bende berabtım o halde işe geldim uyu bacım uyu bizim yerimizede uyu.... evet yeni grbumuz uykusuz çenecanlar olsun:52:

Bugün fazla ugrasmiyor bazen bakip söyleniyor falan bidi bidi birseyler
inşallah geliriz :))

çekiştirmesin de söylensin bırak :27::27::27:

sensiz olmaz , keltoşsuz hiç olmazzzz :46:

bende eklendim yani kervana diş demekki jel süreyim bari oda beklio dolapda ya şekerlenmez dimi:1:

valla bende berabtım o halde işe geldim uyu bacım uyu bizim yerimizede uyu.... evet yeni grbumuz uykusuz çenecanlar olsun:52:

diş jeli rahatlaıyo evet ama sanırım onda şekerlenme poroblemi yok ,kıvam açısından :52::52::52:
la ben 2 senedir uyumuyom ,ben naapayım dilberler sekisine gidip atayım mı kendimi ordan :emir_bebek:

biz daha yeni başlayınca komik geldi yeme içme taklidi ne kız adım adım bu ay banada 2 tane gelecekmiş canım kargoda gördümşimdi

Iriscan bacım kestane balini bir cay kaşığı mi veriyorsun miktari onemliymis onun sabah denedim tadina bakti istemedi baharatta katmistim cok acida değildi

çekiştirmesin de söylensin bırak :27::27::27:

sensiz olmaz , keltoşsuz hiç olmazzzz :46:

diş jeli rahatlaıyo evet ama sanırım onda şekerlenme poroblemi yok ,kıvam açısından :52::52::52:
la ben 2 senedir uyumuyom ,ben naapayım dilberler sekisine gidip atayım mı kendimi ordan :emir_bebek:

atacak olursan ben sana daha güzel biryer bulurum dilberler sekisi alçak kalır:52: tamam mesaj alındı diş jeli 3 yıl kullanılabilir:52:

biz daha yeni başlayınca komik geldi yeme içme taklidi ne kız adım adım bu ay banada 2 tane gelecekmiş canım kargoda gördümşimdi

15.ayda görürsün tema yeme içme , orda da işte yerken nam nam yaparız içerken hhhüüüüüp yaparız falan var..işte nam nam hüp hüp geziyoz :D kaşığı maşığı da vermeye başladım yavaştan vermiyodum şimdiye kadar ....

Iriscan bacım kestane balini bir cay kaşığı mi veriyorsun miktari onemliymis onun sabah denedim tadina bakti istemedi baharatta katmistim cok acida değildi

1 tatlı kaşığı kadar veriyorum ben ama kestane balı değil kekik balı bendeki , kestane acı biraz hem de ağır olabilr , çay kaşığı yeter...grip mi ki neden veriyon ?

atacak olursan ben sana daha güzel biryer bulurum dilberler sekisi alçak kalır:52: tamam mesaj alındı diş jeli 3 yıl kullanılabilir:52:

tamam sabancı camii minareleri nasıl :27:

herkese merhabalar
Gecmis olsun gözünüz Aydın Cnm.
Yaralı keltoscan uyurken bakayım dedim güzel haberler var cevre en gozumuz aydın cok sevindim :)
Noldu keltoscana gecmis olsun. Ben kacirmisim

Back