2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pepiko kunefeside mukemmel ben cok kez anlamadim bidaha yiyim diyerekten surekli yedim. Yoldayim kizi birsktim donuyirum havda super

Kunefe iyiyyysee hiç kaçırmam. Başka bi yere gidiyorduk oralarda kunefe yemeden çıkıyorduk. Bi deneyelim seninkini.) ne guzel bi tatlidir su kunefe. Of canım çekti valla

bilmiyom ,gelince bi tur ayarlarız o tarafa

sen niye geziyon bacım o kadar ,herifin işinden mütevellit mi , kurtlu musun ,otursana evinde şu böreklerinden bi yiyemedik yaaa

Bak hic demiyo gelin beraber gidelim anca ben gidiyim hemende gidiyim kimseyi beklemiyim diyo zaten neyseeee

bilmiyom ,gelince bi tur ayarlarız o tarafa

sen niye geziyon bacım o kadar ,herifin işinden mütevellit mi , kurtlu musun ,otursana evinde şu böreklerinden bi yiyemedik yaaa

En son hafta sonu Trabzon'dan döndük esimin dedesi vefat etti. Yoksa is güç degil ailevi sebeplerden düşüyoruz yollara.
Bu ara istanbuldayim inşallah. Işe başlamadan toplanalım bende.

Bak hic demiyo gelin beraber gidelim anca ben gidiyim hemende gidiyim kimseyi beklemiyim diyo zaten neyseeee

Ya varya su buluşma islerini en çok isteyen bendim diyebilirim ama bi türlü nasip olmuyor. Istanbulda doğru düzgün bi cevrem yok arkadas sayısı çok az. Ondan dolayı çok istedim ama olmayınca olmuyor.

Okul tatılınde işte sanırım 27 ocakta baslıyordu. Unuttum bakarız yıne orda evlerın hepsinde dogalgaz var uşumeyız hem burdada soguk olur öle söyle. Hafta sonuna gelşrsin

tamam canım sen bak ne zaman gidion bizim herif o soğukta izin vermez ama denerim şansımı kar falan yağar kız oralarda evde doğalgaz olsa bile...

evet evet dürt eniştemi yakarız biz kombileri sonuna kadar üşütmeyiz sizi
kız sen yaksan bile üşürüz biz...

Evet arabada var duşunme sen dıdo. Bu pepiğe inat külünçede yer koyarız resmi. Nasıl olsa pepik ogunde bi seyahatte olur gelemez. Çatlatırız

valla gelirsem hiçbiryer bilmiom zaten almazsan beni kalırım havalimanında öylece
hee doğalgaz var ,atkı var ber var , 3+1 araba var ...( sizin evler genişse bizim de arabamız var )

atkı ne bere ne kız biz hiç kullanmadık bilmioz

Bulusun bulusun. Benim dunyanin obur ucunda olmam hic onemli degil, fotolari koyun yeter. Ama bol yemeli icmeli olsun. Anladiniz siz oniii. Seneye gelince tatlosuma yetismis olcam, heheheheh

olur olur ev musait olur senle de yeme icmeyi hallederuk
ayrica salgam suyumu nar eksimi ve tatlimi ne zaman getiriyon hafta sonu bu tarafa geciyo musun

Evet evet mosemde yapalım o şimdi kendını kötu hissetmesin bende yapmıyolar dıye. Dido sende bi ara kaç gel şindiden de alabılırsın biletı ben kesın ordayım.
ben daha cok siz bensiz yiyip icin muhbbet edince kotu hissediyom

Evet didoo sen de gell bizim evin oralar soguk olmuyo ev de sicacik zaten kap izni gel iste

Selam topikolar..
Biraz daha iyiyim şimdi.. Annem de hasta olmuş, ela hepimize bulaştırdı. Annem özellikle hastalıklarda arızaya geçiyor, bı yüzden yarın izin aldım evdeyim.
Tatlişkom 4 kilo aldım zaten, bu senelik yeter bana.
Aralık buluşması uyar bana:) ocakta msoeye gidelim, şubatta da bana gelin. Ayda bir ayarlarsak süper olur..
Cevre en geçmiş olsun tekrar, sonuçlar nasıl?
Pepik emerken uyku eğitimi pek mümkün değil benc

Ben kim var kim yok göremiyorum.
O şimdi bunları çagırayım anca 1 saate toplanırlar diyip işine bakmıştır.

Dunde boyle yaptiydi bu iris cagirdi gelmedi calisiyordur kesin kizlar topiktekiler iste kimse yok ondan dedim
Ela kuzuya da sanada gecmis olsun feliz..
Bugun asure yapcam kizlar

Dunde boyle yaptiydi bu iris cagirdi gelmedi calisiyordur kesin kizlar topiktekiler iste kimse yok ondan dedim
Ela kuzuya da sanada gecmis olsun feliz..
Bugun asure yapcam kizlar

haftasonu o taraflardayım bana da ayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…