Pepiko kunefeside mukemmel ben cok kez anlamadim bidaha yiyim diyerekten surekli yedim. Yoldayim kizi birsktim donuyirum havda super
bilmiyom ,gelince bi tur ayarlarız o tarafa
sen niye geziyon bacım o kadar ,herifin işinden mütevellit mi , kurtlu musun ,otursana evinde şu böreklerinden bi yiyemedik yaaa
bilmiyom ,gelince bi tur ayarlarız o tarafa
sen niye geziyon bacım o kadar ,herifin işinden mütevellit mi , kurtlu musun ,otursana evinde şu böreklerinden bi yiyemedik yaaa
Bak hic demiyo gelin beraber gidelim anca ben gidiyim hemende gidiyim kimseyi beklemiyim diyo zaten neyseeee
Bak hic demiyo gelin beraber gidelim anca ben gidiyim hemende gidiyim kimseyi beklemiyim diyo zaten neyseeee
Okul tatılınde işte sanırım 27 ocakta baslıyordu. Unuttum bakarız yıne orda evlerın hepsinde dogalgaz var uşumeyız hem burdada soguk olur öle söyle. Hafta sonuna gelşrsin
kız sen yaksan bile üşürüz biz...evet evet dürt eniştemiyakarız biz kombileri sonuna kadar üşütmeyiz sizi
Evet arabada var duşunme sen dıdo. Bu pepiğe inat külünçede yer koyarız resmi. Nasıl olsa pepik ogunde bi seyahatte olur gelemez. Çatlatırız
hee doğalgaz var ,atkı var ber var , 3+1 araba var ...( sizin evler genişse bizim de arabamız var)
olur olur ev musait olur senle de yeme icmeyi hallederukocak sonu da toplanırız bacım, onu msoe de yapmayı palnlıyom ( henüz kendinin haberi yok ) evini yerleştirsin bi herşey hazır olsun ,orda da hoşgeldin 2014 ve tatlişkom temalı bi parti yaparız....bu buluşma işlerini de sıklaştırsak iyi olur hem çocuklar için oyun grubu olur hem de biz anaları yer içer rejim yaparız
ben daha cok siz bensiz yiyip icin muhbbet edince kotu hissediyomEvet evet mosemde yapalım o şimdi kendını kötu hissetmesin bende yapmıyolar dıye. Dido sende bi ara kaç gel şindiden de alabılırsın biletı ben kesın ordayım.
Evet didoo sen de gell bizim evin oralar soguk olmuyo ev de sicacik zaten kap izni gel isteHE TOPLUYO KENDİ ÇAPINDA:) kız onun oyuncakları hiç birimizde yok mini kreş gibi mübarek hiç sıkılmaz insan
ne zaman gidiosun hangi tarihlerde ordasın canım herifi dürteyim de ocakta soğuk olur die izin vermeyebilir ama denerim şansımı
Gunaydın ceydanın topiğine hayırlı olsuna uğradım.
Dunde boyle yaptiydi bu iris cagirdi gelmedi calisiyordur kesinkizlar topiktekiler iste kimse yok ondan dedim
Ela kuzuya da sanada gecmis olsun feliz..
Bugun asure yapcam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?