günaydın..
çok hastayım, eladan sonra ben de şifayı kaptım. Ela da hala öksürüyor, hiç birşeyvde yemiyor..
Fotolarınız çok güzel, bir dahakine kesin ben de geleceğim..
geçmiş olsun canım ya... Gel tabi beklerizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın..
çok hastayım, eladan sonra ben de şifayı kaptım. Ela da hala öksürüyor, hiç birşeyvde yemiyor..
selam topikcanlar
geçmişi tam okuyamadım ama aramızda hasta olanlar varmış çok çok geçmiş olsun bide toplandınızmı haberim olmadı meleğin hastalığından dolayı pek takip edemedim topiği.
Dün meleğin böbrek sintigrafisi çekildi öğleden sonrada sonuçlar alcaz çok stresli ve uzun bir çekim oldu. Meleğe uyku ilacı verdiler korka korka verdik. Inşallah sonuçlar iyi çıkar kızlar dua edin öğleden sonra izin alıp gitcez eşimle.
selam topikcanlar
geçmişi tam okuyamadım ama aramızda hasta olanlar varmış çok çok geçmiş olsun bide toplandınızmı haberim olmadı meleğin hastalığından dolayı pek takip edemedim topiği.
dün meleğin böbrek sintigrafisi çekildi öğleden sonrada sonuçlar alcaz çok stresli ve uzun bir çekim oldu. meleğe uyku ilacı verdiler korka korka verdik. inşallah sonuçlar iyi çıkar kızlar dua edin öğleden sonra izin alıp gitcez eşimle.
Eeee burda yine kimse yok kiz iris cagirdin diye geldim ama buralar pek tenhaaa
O zaman soyle diyelim festivala gidende pisman gitmeyende
Bu kizlar nerde yahu dahami cok yoruluyorlar
Günaydın..
Çok hastayım, eladan sonra ben de şifayı kaptım. Ela da hala öksürüyor, hiç birşeyvde yemiyor..
Evet beklerız baharageçmiş olsun canım ya... Gel tabi beklerizz
Haberler korkutmasın senı birsürü çocuk zaten anestezi alıyo o filmlerı çekilmek için. Yagmurda amelşyatta almıştı.selam topikcanlar
dün meleğin böbrek sintigrafisi çekildi öğleden sonrada sonuçlar alcaz çok stresli ve uzun bir çekim oldu. meleğe uyku ilacı verdiler korka korka verdik. inşallah sonuçlar iyi çıkar kızlar dua edin öğleden sonra izin alıp gitcez eşimle.
Evet beklerız bahara
Haberler korkutmasın senı birsürü çocuk zaten anestezi alıyo o filmlerı çekilmek için. Yagmurda amelşyatta almıştı.
Çok işim var yaa istemiyorum ama yapmak. Biri gelsede yapsa bende uyusam. Çok üşenıyorum çok
Evet beklerız bahara
Haberler korkutmasın senı birsürü çocuk zaten anestezi alıyo o filmlerı çekilmek için. Yagmurda amelşyatta almıştı.
Çok işim var yaa istemiyorum ama yapmak. Biri gelsede yapsa bende uyusam. Çok üşenıyorum çok
hiç sorma canım bide geçen hafta bir yavrucak ölmüştü ya şu ilaçlar yüzünden iyice korktum
Bıktım bu oyuncaklardan zaten onları toplayınca yoruluyorum yıne dagıldı her bi köşede. Hele yagmurun odası kalkmış gidiyo.
Mutlu çok zayıfsın hemen hasta oluyon. sende bıraz daha kilo al 65 ol sonra bızımle dıyete gır lütfen gel bize takıl seni bi haftaya 60 kg yapayım.
Bu arada dun ben ebemizi aradım. Cocuk felci asısı hakkında dogu illerdınde vaka gorulduğu ve aşı kapmanyası baslatıldıgını soyledı. Şuan bizde yok.
Ama kıza okulda aşı yapcaklar mahfolduk onun psikolojisi yedi bizi. Aglıyo ası olmıcsm diye. Bizde söz verdık ki okulda olmucan diye guya hastanede yaptırırız dıye duşunduk. Meger ne hastanede ne saglık ocagında yapılmıyomuş. Sadece okulda yapıyolarmış. Sözden mecbur doncez de nasıl doncez bilmem.
Saldım da bu hale geldi zate daha cok dagıldı. Yok arkadas ben o montı annelerınden degılım onlar kesın çocuk öğrensın diye dagıtıyodur evı oyuncakları kızmıyodurlar. benımkiler dagıtmadan öğrenmenin yolunu bulsunlar. Nolur ki çokmu şey ıstıyorum
benim herif topluyo gündüz akşam gene eski haline dönüyo oyuncaklar ama bizde o kadar yok tabi ,sende 2 velet
mutlu kilo almasın yaaa ,şeker komasına mı sokcan kızı
bilmiyoduk diyceniz mecbur naapcan , ya da sözden dönme cezası olarak bişeyler alacanız artık , kitap alıp yollayım mı
Yok ben o getırdığın kitapları yanlışlıkla getırmış istiyo şindi diyip sana gönderıyım mı? Yedın bizi hayatımı kaydırdın
Benı bekle ocak sonu ordayım 2014 hoşgeldın partısı yapalım. Benım yagmurdan kalma ördek kostumum var onu gıyıyım olur bana zate onun kadarım