• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam topikcanlar

geçmişi tam okuyamadım ama aramızda hasta olanlar varmış çok çok geçmiş olsun bide toplandınızmı haberim olmadı meleğin hastalığından dolayı pek takip edemedim topiği.
dün meleğin böbrek sintigrafisi çekildi öğleden sonrada sonuçlar alcaz çok stresli ve uzun bir çekim oldu. meleğe uyku ilacı verdiler korka korka verdik. inşallah sonuçlar iyi çıkar kızlar dua edin öğleden sonra izin alıp gitcez eşimle.

selam topikcanlar

geçmişi tam okuyamadım ama aramızda hasta olanlar varmış çok çok geçmiş olsun bide toplandınızmı haberim olmadı meleğin hastalığından dolayı pek takip edemedim topiği.
Dün meleğin böbrek sintigrafisi çekildi öğleden sonrada sonuçlar alcaz çok stresli ve uzun bir çekim oldu. Meleğe uyku ilacı verdiler korka korka verdik. Inşallah sonuçlar iyi çıkar kızlar dua edin öğleden sonra izin alıp gitcez eşimle.

dualarmız seninle canım insallah ii haberler ile gelırsın

selam topikcanlar

dün meleğin böbrek sintigrafisi çekildi öğleden sonrada sonuçlar alcaz çok stresli ve uzun bir çekim oldu. meleğe uyku ilacı verdiler korka korka verdik. inşallah sonuçlar iyi çıkar kızlar dua edin öğleden sonra izin alıp gitcez eşimle.

iyi haberlerle gelirsin inşallah canım :16:

Eeee burda yine kimse yok kiz iris cagirdin diye geldim ama buralar pek tenhaaa:53:

geldim yahu , azıcık iş yapayım bari dedim topiğe öyle geldim :27:

O zaman soyle diyelim festivala gidende pisman gitmeyende :1:
Bu kizlar nerde yahu dahami cok yoruluyorlar:emir_bebek:

hangi kızları soruyon bacım

Günaydın..
Çok hastayım, eladan sonra ben de şifayı kaptım. Ela da hala öksürüyor, hiç birşeyvde yemiyor..
Fotolarınız çok güzel, bir dahakine kesin ben de geleceğim..

geçmiş olsun canım ,sen de ela dan mı kaptın acep ?
gel gel kalabalık oluyo ama güzel oluyo :46::46::46:

geçmiş olsun canım ya... Gel tabi beklerizz
Evet beklerız bahara
selam topikcanlar

Haberler korkutmasın senı birsürü çocuk zaten anestezi alıyo o filmlerı çekilmek için. Yagmurda amelşyatta almıştı.

Çok işim var yaa istemiyorum ama yapmak. Biri gelsede yapsa bende uyusam. Çok üşenıyorum çok

Evet beklerız bahara

Haberler korkutmasın senı birsürü çocuk zaten anestezi alıyo o filmlerı çekilmek için. Yagmurda amelşyatta almıştı.

Çok işim var yaa istemiyorum ama yapmak. Biri gelsede yapsa bende uyusam. Çok üşenıyorum çok

çalışmak iyi oluyo bacım ,salmak daha kolay evde olunca hem yapman gerekiyo hem de kaytaramıyon hem de yatasın var , olmuyo işte :36:

Evet beklerız bahara

hiç sorma canım bide geçen hafta bir yavrucak ölmüştü ya şu ilaçlar yüzünden iyice korktum

Bıktım bu oyuncaklardan zaten onları toplayınca yoruluyorum yıne dagıldı her bi köşede. Hele yagmurun odası kalkmış gidiyo.

Mutlu çok zayıfsın hemen hasta oluyon. sende bıraz daha kilo al 65 ol sonra bızımle dıyete gır lütfen gel bize takıl seni bi haftaya 60 kg yapayım.

Bu arada dun ben ebemizi aradım. Cocuk felci asısı hakkında dogu illerdınde vaka gorulduğu ve aşı kapmanyası baslatıldıgını soyledı. Şuan bizde yok.
Ama kıza okulda aşı yapcaklar mahfolduk onun psikolojisi yedi bizi. Aglıyo ası olmıcsm diye. Bizde söz verdık ki okulda olmucan diye guya hastanede yaptırırız dıye duşunduk. Meger ne hastanede ne saglık ocagında yapılmıyomuş. Sadece okulda yapıyolarmış. Sözden mecbur doncez de nasıl doncez bilmem.

hiç sorma canım bide geçen hafta bir yavrucak ölmüştü ya şu ilaçlar yüzünden iyice korktum

evet ya herkesin psikolojisini bozdu o haber ..ama kötü şeyler düşünmüyoruz , güzel haberler alıcaz inşallah :16:

Saldım da bu hale geldi zate daha cok dagıldı. Yok arkadas ben o montı annelerınden degılım onlar kesın çocuk öğrensın diye dagıtıyodur evı oyuncakları kızmıyodurlar. :1: benımkiler dagıtmadan öğrenmenin yolunu bulsunlar. Nolur ki çokmu şey ıstıyorum

Bıktım bu oyuncaklardan zaten onları toplayınca yoruluyorum yıne dagıldı her bi köşede. Hele yagmurun odası kalkmış gidiyo.

Mutlu çok zayıfsın hemen hasta oluyon. sende bıraz daha kilo al 65 ol sonra bızımle dıyete gır lütfen gel bize takıl seni bi haftaya 60 kg yapayım.

Bu arada dun ben ebemizi aradım. Cocuk felci asısı hakkında dogu illerdınde vaka gorulduğu ve aşı kapmanyası baslatıldıgını soyledı. Şuan bizde yok.
Ama kıza okulda aşı yapcaklar mahfolduk onun psikolojisi yedi bizi. Aglıyo ası olmıcsm diye. Bizde söz verdık ki okulda olmucan diye guya hastanede yaptırırız dıye duşunduk. Meger ne hastanede ne saglık ocagında yapılmıyomuş. Sadece okulda yapıyolarmış. Sözden mecbur doncez de nasıl doncez bilmem.

benim herif topluyo gündüz akşam gene eski haline dönüyo oyuncaklar ama bizde o kadar yok tabi ,sende 2 velet :27:
mutlu kilo almasın yaaa ,şeker komasına mı sokcan kızı :47:

bilmiyoduk diyceniz mecbur naapcan , ya da sözden dönme cezası olarak bişeyler alacanız artık , kitap alıp yollayım mı :52::52::52:

Saldım da bu hale geldi zate daha cok dagıldı. Yok arkadas ben o montı annelerınden degılım onlar kesın çocuk öğrensın diye dagıtıyodur evı oyuncakları kızmıyodurlar. :1: benımkiler dagıtmadan öğrenmenin yolunu bulsunlar. Nolur ki çokmu şey ıstıyorum

hee monti felsefesi ; herşeyi kendi öğrensin ...madem öğreniyo toplamayı da öğrensin değil mi .... çıtırık topluyo laf aramızda , umay da topluyo ama daha çok küçük parçaları kutuya koyuyo demek daha doğru...senin koca koca oyuncaklar nasıl toplanır bilmem , kitap alıp yollayım mı :33::33::33:

topiğe de kimse gelmiyo ama ;

aralıkta buluşalım diyorum , 2013 e veda partisi yapalım ,hem de kıpırın dişleri bitti partisi olsun ( alt 2 köpeği de çıkardık mı tamamdır )
epey bahanemiz var yani....

21-22 aralık haftasonusu uygun musunuz , 14-15 açıköğretim sınavları varmış sanırsam :51:

benim herif topluyo gündüz akşam gene eski haline dönüyo oyuncaklar ama bizde o kadar yok tabi ,sende 2 velet :27:
mutlu kilo almasın yaaa ,şeker komasına mı sokcan kızı :47:

bilmiyoduk diyceniz mecbur naapcan , ya da sözden dönme cezası olarak bişeyler alacanız artık , kitap alıp yollayım mı :52::52::52:

Yok ben o getırdığın kitapları yanlışlıkla getırmış istiyo şindi diyip sana gönderıyım mı? Yedın bizi hayatımı kaydırdın

Yok ben o getırdığın kitapları yanlışlıkla getırmış istiyo şindi diyip sana gönderıyım mı? Yedın bizi hayatımı kaydırdın

bana koymaz ,döne döne kitap bakıyoz zaten umay la ,sen derdine yan...okulun adresine geri yollarım valla direk yağmurun adına :52::52::52:

Benı bekle ocak sonu ordayım 2014 hoşgeldın partısı yapalım. Benım yagmurdan kalma ördek kostumum var onu gıyıyım olur bana zate onun kadarım :1:

Benı bekle ocak sonu ordayım 2014 hoşgeldın partısı yapalım. Benım yagmurdan kalma ördek kostumum var onu gıyıyım olur bana zate onun kadarım :1:

ocak sonu da toplanırız bacım, onu msoe de yapmayı palnlıyom ( henüz kendinin haberi yok ) evini yerleştirsin bi herşey hazır olsun ,orda da hoşgeldin 2014 ve tatlişkom temalı bi parti yaparız....bu buluşma işlerini de sıklaştırsak iyi olur hem çocuklar için oyun grubu olur hem de biz anaları yer içer rejim yaparız :27::27::27:

Evet evet mosemde yapalım o şimdi kendını kötu hissetmesin bende yapmıyolar dıye. Dido sende bi ara kaç gel şindiden de alabılırsın biletı ben kesın ordayım.

Günaydın topkekler nasilsiniz.?
Biz iyiyiz. Uyku eğitimi yalan oldu. 3. Gecesini arabada gevcirdik. Bi ara tekrar başlıcam. Yine bayaa bi araba yolculugu yaptık iyice alıştı biİmki artık. Trabzon Samsun İstanbul derken 4 gunümüz arabada gecti.
Tatlıskomun resimlerine baktım çok guzel gecmis hafta sonunuz. Künefe yokmuydu menüde yaa göremedim.:-))

Back