• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:22:
Pepiko kunefeside mukemmel ben cok kez anlamadim bidaha yiyim diyerekten surekli yedim. Yoldayim kizi birsktim donuyirum havda super

Kunefe iyiyyysee hiç kaçırmam. Başka bi yere gidiyorduk oralarda kunefe yemeden çıkıyorduk. Bi deneyelim seninkini.:-)) ne guzel bi tatlidir su kunefe. Of canım çekti valla

bilmiyom ,gelince bi tur ayarlarız o tarafa :7:

sen niye geziyon bacım o kadar ,herifin işinden mütevellit mi , kurtlu musun ,otursana evinde şu böreklerinden bi yiyemedik yaaa :51:

Bak hic demiyo gelin beraber gidelim anca ben gidiyim hemende gidiyim kimseyi beklemiyim diyo zaten neyseeee

bilmiyom ,gelince bi tur ayarlarız o tarafa :7:

sen niye geziyon bacım o kadar ,herifin işinden mütevellit mi , kurtlu musun ,otursana evinde şu böreklerinden bi yiyemedik yaaa :51:

En son hafta sonu Trabzon'dan döndük esimin dedesi vefat etti. Yoksa is güç degil ailevi sebeplerden düşüyoruz yollara.
Bu ara istanbuldayim inşallah. Işe başlamadan toplanalım bende.

Bak hic demiyo gelin beraber gidelim anca ben gidiyim hemende gidiyim kimseyi beklemiyim diyo zaten neyseeee

Ya varya su buluşma islerini en çok isteyen bendim diyebilirim ama bi türlü nasip olmuyor. Istanbulda doğru düzgün bi cevrem yok arkadas sayısı çok az. Ondan dolayı çok istedim ama olmayınca olmuyor.

Okul tatılınde işte sanırım 27 ocakta baslıyordu. Unuttum bakarız yıne orda evlerın hepsinde dogalgaz var uşumeyız hem burdada soguk olur öle söyle. Hafta sonuna gelşrsin

tamam canım sen bak ne zaman gidion bizim herif o soğukta izin vermez ama denerim şansımı kar falan yağar kız oralarda evde doğalgaz olsa bile...

evet evet dürt eniştemi :46::46::46: yakarız biz kombileri sonuna kadar üşütmeyiz sizi :16::16::16:
kız sen yaksan bile üşürüz biz...

Evet arabada var duşunme sen dıdo. Bu pepiğe inat külünçede yer koyarız resmi. Nasıl olsa pepik ogunde bi seyahatte olur gelemez. Çatlatırız

valla gelirsem hiçbiryer bilmiom zaten almazsan beni kalırım havalimanında öylece:52:
hee doğalgaz var ,atkı var ber var , 3+1 araba var ...( sizin evler genişse bizim de arabamız var :33::33::33: )

atkı ne bere ne kız biz hiç kullanmadık bilmioz:52::52:

Bulusun bulusun. Benim dunyanin obur ucunda olmam hic onemli degil, fotolari koyun yeter. Ama bol yemeli icmeli olsun. Anladiniz siz oniii. Seneye gelince tatlosuma yetismis olcam, heheheheh

ocak sonu da toplanırız bacım, onu msoe de yapmayı palnlıyom ( henüz kendinin haberi yok ) evini yerleştirsin bi herşey hazır olsun ,orda da hoşgeldin 2014 ve tatlişkom temalı bi parti yaparız....bu buluşma işlerini de sıklaştırsak iyi olur hem çocuklar için oyun grubu olur hem de biz anaları yer içer rejim yaparız :27::27::27:
olur olur ev musait olur senle de yeme icmeyi hallederuk:33:
ayrica salgam suyumu nar eksimi ve tatlimi ne zaman getiriyon hafta sonu bu tarafa geciyo musun:3::3:

Evet evet mosemde yapalım o şimdi kendını kötu hissetmesin bende yapmıyolar dıye. Dido sende bi ara kaç gel şindiden de alabılırsın biletı ben kesın ordayım.
ben daha cok siz bensiz yiyip icin muhbbet edince kotu hissediyom:35:

HE TOPLUYO KENDİ ÇAPINDA:) kız onun oyuncakları hiç birimizde yok mini kreş gibi mübarek hiç sıkılmaz insan:52:

ne zaman gidiosun hangi tarihlerde ordasın canım herifi dürteyim de ocakta soğuk olur die izin vermeyebilir ama denerim şansımı
Evet didoo sen de gell bizim evin oralar soguk olmuyo ev de sicacik zaten kap izni gel iste:46::46:

Selam topikolar..
Biraz daha iyiyim şimdi.. Annem de hasta olmuş, ela hepimize bulaştırdı. Annem özellikle hastalıklarda arızaya geçiyor, bı yüzden yarın izin aldım evdeyim.
Tatlişkom 4 kilo aldım zaten, bu senelik yeter bana.
Aralık buluşması uyar bana:) ocakta msoeye gidelim, şubatta da bana gelin. Ayda bir ayarlarsak süper olur..
Cevre en geçmiş olsun tekrar, sonuçlar nasıl?
Pepik emerken uyku eğitimi pek mümkün değil benc

Ben kim var kim yok göremiyorum.
O şimdi bunları çagırayım anca 1 saate toplanırlar diyip işine bakmıştır.

Dunde boyle yaptiydi bu iris cagirdi gelmedi calisiyordur kesin:35: kizlar topiktekiler iste kimse yok ondan dedim:34:
Ela kuzuya da sanada gecmis olsun feliz..
Bugun asure yapcam kizlar:56:

Dunde boyle yaptiydi bu iris cagirdi gelmedi calisiyordur kesin:35: kizlar topiktekiler iste kimse yok ondan dedim:34:
Ela kuzuya da sanada gecmis olsun feliz..
Bugun asure yapcam kizlar:56:

haftasonu o taraflardayım bana da ayır :56::56::56:

Back