2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede her hafta birinin evınde çocuklar oynar sohbet muhabbet ne guxel olurdu. Kreslerde paralı oluyo bunlar hatta orda ne kısır var ne börek ne sohbet.

Monti okumadınmı neye göre uyku eğitimi verıyon sen yaaa. Evet künefe aklımıza geldide hepsini yapcak vakit yoktu acıkcası yemekten sonra kahveye gittik. Zaten yıcek midede yer kalmadı evde gec saat sutlaç indşrdik. Yemek yediğimiz yerdede kunefe satmıyolar. Onunda guzel yapan yerı ayrı anlıcagın. En guzeli ev restorant çocuklar free biz free

HE TOPLUYO KENDİ ÇAPINDA:) kız onun oyuncakları hiç birimizde yok mini kreş gibi mübarek hiç sıkılmaz insan

Evet evet mosemde yapalım o şimdi kendını kötu hissetmesin bende yapmıyolar dıye. Dido sende bi ara kaç gel şindiden de alabılırsın biletı ben kesın ordayım.

ne zaman gidiosun hangi tarihlerde ordasın canım herifi dürteyim de ocakta soğuk olur die izin vermeyebilir ama denerim şansımı

bu arada sütlaç süperdi dün annemle konsurken dedim çok güzeldi die yağmur abla ben çok severim nie bana vermedin dedi unutmusuz seni dedim

Evet evet mosemde yapalım o şimdi kendını kötu hissetmesin bende yapmıyolar dıye. Dido sende bi ara kaç gel şindiden de alabılırsın biletı ben kesın ordayım.

kötü hissetmez o , yerleşmesini bekliyom ben ,yeni yılın ilk buluşmasını orda yapcaz evet dido sen de gel , al bileti şimdiden

ben de ümitsizdim zaten sizden emerken uyku eğitimi daha zor olur gibi sanki pepikom biraz daha bekle sen....künefe yedirmediler ev yapımı sütlaçla kandırdılar bizi sütlaç da güzeldi şaka yaptım

Bencede her hafta birinin evınde çocuklar oynar sohbet muhabbet ne guxel olurdu. Kreslerde paralı oluyo bunlar hatta orda ne kısır var ne börek ne sohbet.

aynı fikirdeyim, hem çocuklar kaynaşsın hem de biz

ağlama sesi mi geliyo

Okul tatılınde işte sanırım 27 ocakta baslıyordu. Unuttum bakarız yıne orda evlerın hepsinde dogalgaz var uşumeyız hem burdada soguk olur öle söyle. Hafta sonuna gelşrsin

evet evet dürt eniştemi yakarız biz kombileri sonuna kadar üşütmeyiz sizi

Benden gelmesınde kimden gelirse gelsin.
Kunefeyideşişlide bi yerde yerdık biz aysre bilir. Adını unuttum

Okul tatılınde işte sanırım 27 ocakta baslıyordu. Unuttum bakarız yıne orda evlerın hepsinde dogalgaz var uşumeyız hem burdada soguk olur öle söyle. Hafta sonuna gelşrsin

hee doğalgaz var ,atkı var ber var , 3+1 araba var ...( sizin evler genişse bizim de arabamız var )

Buldum külünçe sofrası nda gece 11 12 de gider yerdik. Biz karıkoca yemek için her saat gidebiliriz.

Benden gelmesınde kimden gelirse gelsin.
Kunefeyideşişlide bi yerde yerdık biz aysre bilir. Adını unuttum

burda horhor diye biyer var fatihte orda kebapçılarda yemitşim güzeldi ama bi daha gidip kebap yiyemiycem ..ooo yoooooo

Kebapu gungorende yıcen ırıs bi haftasonu kalırsın annemde oraya gotururum senı kunefede kenapta 1 numara dıyorum sana full ceker. Unutma sakın gungören gelince gidelım yıyelim pişman olmucanız

Buldum külünçe sofrası nda gece 11 12 de gider yerdik. Biz karıkoca yemek için her saat gidebiliriz.

ilk defa duydum külünçe sofrasını

Evet arabada var duşunme sen dıdo. Bu pepiğe inat külünçede yer koyarız resmi. Nasıl olsa pepik ogunde bi seyahatte olur gelemez. Çatlatırız

hee onu da kaçırır bu pepiko kesin

Kebapu gungorende yıcen ırıs bi haftasonu kalırsın annemde oraya gotururum senı kunefede kenapta 1 numara dıyorum sana full ceker. Unutma sakın gungören gelince gidelım yıyelim pişman olmucanız

güngörende nere kız ?

Gungörende köyiçi nde kebapcılar var bagdatlilar mi ne adi ole bise. Tavsiye ediyorum yani ayni bura gibi nerdeysee

Bizim atraksiyonlar bitmiyor ki. Sehir sehir geziyoz anasını. Kaçıra kaçıra bi hal oldum çatladım kaldım zaten. Gungoreni keşfettim bende. Guzel kebap var ama kunefe için aynı şeyi söyleyemem

Gungörende köyiçi nde kebapcılar var bagdatlilar mi ne adi ole bise. Tavsiye ediyorum yani ayni bura gibi nerdeysee

Pepiko kunefeside mukemmel ben cok kez anlamadim bidaha yiyim diyerekten surekli yedim. Yoldayim kizi birsktim donuyirum havda super

bilmiyom ,gelince bi tur ayarlarız o tarafa

Bizim atraksiyonlar bitmiyor ki. Sehir sehir geziyoz anasını. Kaçıra kaçıra bi hal oldum çatladım kaldım zaten. Gungoreni keşfettim bende. Guzel kebap var ama kunefe için aynı şeyi söyleyemem
sen niye geziyon bacım o kadar ,herifin işinden mütevellit mi , kurtlu musun ,otursana evinde şu böreklerinden bi yiyemedik yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…