2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dunyaya bedel nar ekşim süper. Kesesine bereket. Bol bol yıcem. Burda az daha kalırsam şalgamıda severım kerebiçi de. Kesınlıkle markettekinden farklı lezzetı var.

sabah bi arkadaş kerebiç istedi kız , keşke arasaydım dedi..bi daaki sefere artık dedim şalgamı burdaki halini bile seviyom lan ben çok güzel

kız hemşom ,o geöksel tantuniye söylesene burda da açsın bi şube

Aslında acsalar bencede kırar parayı. Burda bile yer bulamazken istanbulda kızına mercedes kompresor alacak duruma gelir sahibi

Dunyaya bedel nar ekşim süper. Kesesine bereket. Bol bol yıcem. Burda az daha kalırsam şalgamıda severım kerebiçi de. Kesınlıkle markettekinden farklı lezzetı var.

güle güle kullan canımmm kal ya gitme....

heee ondan mı almadıydık , tühhhh keşke attılar deseydim , aldım evde dedim , mecbur alacam bi şalgam ama değişik bi marka bulmam lazım , burdaki marketlerinkinden olmaz :44:

deseydin keşke süper fresh gibi bişe var ondan al ogüzel ordan geliomuş buraya dersin

Fotolar mikemmel festivalden pek yok galiba
Hadi uyu kizim uyuuuuu aaaaa yatirdim bes dkya kalkti yine salliyom

Ben sizden sonra gittim gezdım kız cok ısrar ettı. Valla agacdaki portakalı limonu sökenmi ararsın dans eden kızlarmı gozleme acan kadınlar bayag kalabalıktı

O zaman soyle diyelim festivala gidende pisman gitmeyende
Bu kizlar nerde yahu dahami cok yoruluyorlar

Günaydın..
Çok hastayım, eladan sonra ben de şifayı kaptım. Ela da hala öksürüyor, hiç birşeyvde yemiyor..
Fotolarınız çok güzel, bir dahakine kesin ben de geleceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…