Dunyaya bedel nar ekşim süper. Kesesine bereket. Bol bol yıcem. Burda az daha kalırsam şalgamıda severım kerebiçi de. Kesınlıkle markettekinden farklı lezzetı var.
Dunyaya bedel nar ekşim süper. Kesesine bereket. Bol bol yıcem. Burda az daha kalırsam şalgamıda severım kerebiçi de. Kesınlıkle markettekinden farklı lezzetı var.
heee ondan mı almadıydık , tühhhh keşke attılar deseydim , aldım evde dedim , mecbur alacam bi şalgam ama değişik bi marka bulmam lazım , burdaki marketlerinkinden olmaz :44:
Aslında acsalar bencede kırar parayı. Burda bile yer bulamazken istanbulda kızına mercedes kompresor alacak duruma gelir sahibi
Vallahı buyuk kayıp tantunı yerı acmalı zenginin biri. Sırf onun için 2 saat yol gıderım
Fotograflar ve icindekiler çok güzel
Fotolar mikemmel festivalden pek yok galiba
Hadi uyu kizim uyuuuuu aaaaa yatirdim bes dkya kalkti yine salliyom
Ben sizden sonra gittim gezdım kız cok ısrar ettı. Valla agacdaki portakalı limonu sökenmi ararsın dans eden kızlarmı gozleme acan kadınlar bayag kalabalıktı
aman zaten gezilecek gibi değildi aslında cok kalabalık coluk cocuk arabayla ben bile zor yurudum. iyiki gitmemişiz yani.bende istedim aslında ama kızlar istemeyince sesimi çıkarmadım..
aman zaten gezilecek gibi değildi aslında cok kalabalık coluk cocuk arabayla ben bile zor yurudum. iyiki gitmemişiz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?