• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydiiiiinn

Gec yatip sabahın köründe kalkmaya devam. Tabi milyon kez uyanmayada :)Hâlâ da cikamadi köpek

iyice memeye duskun oldu. Disten ve gecexek mi yokda donemsel mi acabaa ? Geliyor ustumu basimi cekistirip duruyor. 24 saat emse ona uyar emen bebeler ne durumda ?

Kullandiginiz bitkisel vitamin ne birde ne kadar
bana yazdigini yazacaktimda simdi.kagidi bulamadim. Bir tane kullansan yeterli sonbaharda basla demişti. Bitince yine alinmayacak yani sizede doktorunuz oyle mi dedi sekerlerin anneleri?

biz emmediğimiz için yorum yapamıycam ama bizimki de her emzik düşmesine ağlıo... biz nutrigen üzüm konsentrsi gibi bişeydi onu kullanıyoruz

günaydınlarrrrrr :3: yaşasın yine güneşli parlak bir gün evde de temizlik var yağmasın yağmur falan.
Kızın hırılrıltısıda iyice azaldı çok şükür.Umarım hasta bebiş kalmamıştır.

ice_daisy cim ben günün belli büyük bir bölümü evde olmama rağmen eve gittiğimden yatana kadar sürekli kazağımı çekiştirip emmeye çalışıyor, gecede toksa bile arada uyanıp emme numarası yapıyor. Benim duyduğum bir yaşından sonra daha düşkün olurlarmış memeye. Dönemsel olduğunu düşünüyorum.
Bu arada bu feci grip vakamdan sonra doktor ya emzirmeyi bırak yada vitamin mineral takviyesi al yoksa çok sık hasta olursun, tavsiyeleri bekliyom bende :31:

Gunaydiiiiinn

Gec yatip sabahın köründe kalkmaya devam. Tabi milyon kez uyanmayada :)Hâlâ da cikamadi köpek

iyice memeye duskun oldu. Disten ve gecexek mi yokda donemsel mi acabaa ? Geliyor ustumu basimi cekistirip duruyor. 24 saat emse ona uyar emen bebeler ne durumda ?

bana yazdigini yazacaktimda simdi.kagidi bulamadim. Bir tane kullansan yeterli sonbaharda basla demişti. Bitince yine alinmayacak yani sizede doktorunuz oyle mi dedi sekerlerin anneleri?

Gunaydın dicem ama bana gun ayalı cok oldu. Yemeğimi bile yaptım. Kızın beslenmesinede browni kek yaptım. Ben diyetteyim. Acaba diyorum kekin yiyeceği kadarını çantasına koyup diğerlerini buzluğa atsam nasıl olur.

Kız dido ben o bir gunun planını bile yaptım ne diyon sen heyy. İnşallah hava guzel olurda kapalı yerlere tıkılmayız bi derdim o

Güneşi gördüm topikolarımmmmmmmmmmm :8::8::8:

tamam canım, görüşürüz yine.
dün alsen anlattı, mersine gidiyormuşsun- vay dedik helal kıza
şimdiden iyi yolculuklar bebeğim, kolay gelsin valizde de :54::54::54::54:

gidiyom ama yalnız gitmiyom ,sülümanım da geliyo :46: aysre bacımın kocası da izin verdi , lan yoksa bizim kocalar bizden kurtulmaya mı çalışıyo :53::53::53:

Yok lan bu bole olmuyo valla
Ben geliyom herkes gitmis oluyo, okuyom cikiyom
Neyse artik hadin byessss

gece uyutma veletleri sen de ,gündüz takılalım ceydam :52:

Gunaydiiiiinn

ben vitamin falan kullanmıyorum ,herkes kullanıyo musunuz ya :44:
ben emzirmediğim için o konuyla ilgili yorumum yok canım ,ama 1 yaşından sonra sütten ziyade emzik niyetine kullandıklarını okumuştum

Gunaydın dicem ama bana gun ayalı cok oldu. Yemeğimi bile yaptım. Kızın beslenmesinede browni kek yaptım. Ben diyetteyim. Acaba diyorum kekin yiyeceği kadarını çantasına koyup diğerlerini buzluğa atsam nasıl olur.

Kız dido ben o bir gunun planını bile yaptım ne diyon sen heyy. İnşallah hava guzel olurda kapalı yerlere tıkılmayız bi derdim o
yok ya buzlukta kötü olur onlar ,ye sen onları yazık :51::51::51:

Kim var kim yok göremıyorum. Bu mobil surum hıxlı o yuzden girdim ama göremiyorum. Herkeze selam. Diğeri fena yvaş sıkıyo insanı. Kızlar gelceniz gunu iple cekiyorum yeminlen.

topikcanlarımmmmmm tünaydınnnnn,
nasılsınız,ıce bizdeki durumu biliyorsun senden farkımız yok gibi,gece 4 gibi kalkıp tam gaz eğlenceye kopmaya devam edip sabaha karşı uyumaya devam ediyoruz :)
clubber oldu bu çoçuk başıma :21::21:

ama yaş uyumu var aramızda :26:o nedenle onun clubberlığına ayak sağlayamıyorum :51:
yemeyin kek börek felen cıssssssss

Amann kek bi olduki sorma iriscan hemen tarif verıyım yap cok zayıflarsın :1:

tatlı yapmayı sevmem ben :19:

Kim var kim yok göremıyorum. Bu mobil surum hıxlı o yuzden girdim ama göremiyorum. Herkeze selam. Diğeri fena yvaş sıkıyo insanı. Kızlar gelceniz gunu iple cekiyorum yeminlen.
kimse yok ,bi ben varım ,sen git kekini ye ,bi de çay koy yanına ,ohh misss :35:

topikcanlarımmmmmm tünaydınnnnn,
nasılsınız,ıce bizdeki durumu biliyorsun senden farkımız yok gibi,gece 4 gibi kalkıp tam gaz eğlenceye kopmaya devam edip sabaha karşı uyumaya devam ediyoruz :)
clubber oldu bu çoçuk başıma :21::21:

ama yaş uyumu var aramızda :26:o nedenle onun clubberlığına ayak sağlayamıyorum :51:
yemeyin kek börek felen cıssssssss

kaçta uyuyo bu sülüman , bizimki de erken uyuyunca kalkıyodu o saatlerde cine bağlamış vaziyette :53:

Gunaydin kizlarrrr
Anamgilin yanindayim. Okuyup okuyup cikiyorum cunku burda 3g cekmiyor E lede yazilmiyor yazilsa paylasilmiyor. Dagin basinda degilim ama neden internet tok anlamadim gitti. Emirin burun akintisi tam gaz devam. Emzirme isi de . Dus donemi buldugu yerde yakama yapisiyor ve dibimden ayrilmiyor. Gece uykularini hiiccc saymiyorum hic birinden farki yok. Bide azi diyonuz ben onu dusunemiyorum. Uzun bi sure burdayim anamgilde. Firsat buldukca yazarin.

zayıflama kekki haaa sen irisin diyet topiğine yazsana bunu ozaman hemen yapar diyeyim sana:52:

He yapar yapardaaa zayıflarmı bilmem. Geceb adanaya geldik optimuma cok kalabalıkdı. Bişe alanadım. Ebebeke gittim 2 kutu prima aldım fiyatı uygundu bence. Krşke 2 kutu daha alsaydım pişman oldum. Burda e bebek yok çunku

kaçta uyuyo bu sülüman , bizimki de erken uyuyunca kalkıyodu o saatlerde cine bağlamış vaziyette :53:

gece 21:00 civarları yatışa geçiyoruz bende erken uykusunu alıyor ondan diyedüşünüyorum ama , hem çok oyalayamıyorum , sızıyor hem o saatlerde artık bende enerji kalmadığı için oyalanıcak bir şey de bulamıyorum aslında , 19:00 yemek , sonra banyo az oyun boğuşma ve yatağa geçiş :)

gece içinde aktivite bulmam gerekli , biraz daha geç yatırsam mı ne

selam topik:3:
bizde şimdi kreşten geldik oryantasyonun 2. gününüde atlattık şimdilik iyi gibi ama sonradanda tepki verebilirmiş:50:

emme konusuna ben bişi diyemicem ikisinide 1 yaşından önce kestim:1:
vitamin olarakta multitabs balık yağı kullanıyorum ben ikisinede
bacılar ne diş ne dönemsel doğuştan nasıl sa uyku ları öyle devam ancak 2 yaşından sonra biraz düzene girer ama tam anlamıyla 3 yaşında rahtlıcaz haberiniz ola

görüşürük bye

He yapar yapardaaa zayıflarmı bilmem. Geceb adanaya geldik optimuma cok kalabalıkdı. Bişe alanadım. Ebebeke gittim 2 kutu prima aldım fiyatı uygundu bence. Krşke 2 kutu daha alsaydım pişman oldum. Burda e bebek yok çunku

kız buralara kadar gelion niye haber vermion e bebek realde tatlişkom optimumda joker var.. real benim evime 7 dk mesafede haber vereydin ya cadı... optimumda işyerime 5 dk.. heryerde bulurdum seni yaniiiiiii kız optimumda outlet ya ucuz şeyler varrdı takısaydın banaa ben sana neler bulurdummm

gece 21:00 civarları yatışa geçiyoruz bende erken uykusunu alıyor ondan diyedüşünüyorum ama , hem çok oyalayamıyorum , sızıyor hem o saatlerde artık bende enerji kalmadığı için oyalanıcak bir şey de bulamıyorum aslında , 19:00 yemek , sonra banyo az oyun boğuşma ve yatağa geçiş :)

gece içinde aktivite bulmam gerekli , biraz daha geç yatırsam mı ne

yok aysem sen doğru olanı yapıosun bence bizim karşı komşu sağlıkçı onun çocuğu 2.5 yaşında hala 8.30 9 arası yatıırır çünküm büyüme hormanı en çok gece 10 ile 2 arası salgılanıyomuş 9 da yatırınca ancak derin uykuya geçer 10a kadar dio

Back