• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayşe aldınmı bilet gelionmu sende kıss.... tatlişkoma gidemiycez böyle giderse yoğun insan bize zaman ayırabilirmikiii

Son düzenleme:
ankaralı lar dediğin bi ben varım:50:
foto çekmedikki koyayım bol muhabbet ettik:1:zaten eski ekibin aynısı bacım wavy ben ve mepgvn diğerlerinden hayır yok bi dahada kimseyi aramıcam biz kendi aramızda haberleşip buluşucaz bundan sonra :51:

foto çekmedikki koyayım bol muhabbet ettik:1:zaten eski ekibin aynısı bacım wavy ben ve mepgvn diğerlerinden hayır yok bi dahada kimseyi aramıcam biz kendi aramızda haberleşip buluşucaz bundan sonra :51:

ne güzel ,iyi yapmışınız ,zaten de bebelersiz buluşmuşunuz ,foto koymasanız da olur :76::76::76:

bence ev buluşması yapın ,hem bebeler kaynaşsın hem de çay kahve beleş olsun :27:

ohhhh bitti 6 saat :23: ses mes kalmıcak bende yıl sonuna kadar. ahh ahhh nerde o makamlı şarkı söylediğim günler :24:

şarkı da söylüyon ha wavymm ,ah bi de benim sesimi duysanız ,kapı gıcırtısından hallice ,ama söylüyom gene de :24:

şarkı da söylüyon ha wavymm ,ah bi de benim sesimi duysanız ,kapı gıcırtısından hallice ,ama söylüyom gene de :24:

söylemem mi şekerim, hem dur bakayım sen benle telde konuşmadın mı, insan azıcık sesimin tınısından ölçer :63:

ben gerçi seni hayal ettim şimdi şarkı söylerken- ı ıhhh olmazzzzz ama kafa sesin (yani senin duyduğun kendiliğinden çıkan ses) iyidir, özellikle yavaş ve ince tonlu şarkılarıda. fikriminnnnnnnn ince gülüüüüü :24:

ud bile çalıyodum beeeeeeen ahhhhhhhh ah, nerden açıldı bu muhabbet :9:

alsencan nasıl oldun?

söylemem mi şekerim, hem dur bakayım sen benle telde konuşmadın mı, insan azıcık sesimin tınısından ölçer :63:

ben gerçi seni hayal ettim şimdi şarkı söylerken- ı ıhhh olmazzzzz ama kafa sesin (yani senin duyduğun kendiliğinden çıkan ses) iyidir, özellikle yavaş ve ince tonlu şarkılarıda. fikriminnnnnnnn ince gülüüüüü :24:

ud bile çalıyodum beeeeeeen ahhhhhhhh ah, nerden açıldı bu muhabbet :9:

alsencan nasıl oldun?

tını güzel canım ,tam mikrofonik ama şarkı söylediğini bilmiyodum :17: ud bile çalıyomuşun ha , hem çalıp hem de söylüyo musun yoksa çok pis kıskandım :31:
yok yok benim ses anca kendi kendime çekilir , slogan mlogan atarken de arada kaynıyo işte :27:

tını güzel canım ,tam mikrofonik ama şarkı söylediğini bilmiyodum :17: ud bile çalıyomuşun ha , hem çalıp hem de söylüyo musun yoksa çok pis kıskandım :31:
yok yok benim ses anca kendi kendime çekilir , slogan mlogan atarken de arada kaynıyo işte :27:

kıskandırcam galiba, ama 8-9 senedir elime almadım, çal desen zorlanırım ama evde duruyo..

bu arada dün çok güzeldi, mepgvn ve alseni tekrar öpüyorum. :16:

kıskandırcam galiba, ama 8-9 senedir elime almadım, çal desen zorlanırım ama evde duruyo..

bu arada dün çok güzeldi, mepgvn ve alseni tekrar öpüyorum. :16:

senin saçları kıskanıyodum ,müzikal geçmişi de kıskandım şimdi :53:

beni de öpppppp :54:

sen geldin ben gidiyom , mesaim bitti...eve gidip valiz yapmaca :10:

Yok lan bu bole olmuyo valla
Ben geliyom herkes gitmis oluyo, okuyom cikiyom
Neyse artik hadin byessss

Gunaydiiiiinn

Gec yatip sabahın köründe kalkmaya devam. Tabi milyon kez uyanmayada :)Hâlâ da cikamadi köpek

iyice memeye duskun oldu. Disten ve gecexek mi yokda donemsel mi acabaa ? Geliyor ustumu basimi cekistirip duruyor. 24 saat emse ona uyar emen bebeler ne durumda ?

Kullandiginiz bitkisel vitamin ne birde ne kadar
bana yazdigini yazacaktimda simdi.kagidi bulamadim. Bir tane kullansan yeterli sonbaharda basla demişti. Bitince yine alinmayacak yani sizede doktorunuz oyle mi dedi sekerlerin anneleri?

Back