Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun öncelikle büyük zıpır kuzumun kreşi ,hiç moralini bozma ,işe de başlıyon alışsın bırak ...daha mutlu olacak belki orda yaşıtlarıyla
moralin niye bozuk ki hayırdır ,çok özel değilse tabi :44:
saol canım oğlan konuşsa derdini anlatsa daha rahat olurum akşam gelince ne yedi nasıl davrandılar bana anlatsa ama kapalı bir kutu öğretmeni defterine ne yazarsa ona inanıcaz
ya irisss derdim büyük sonumuz hayır olsun diyorum
alevcaaaaan? noldu canım dün iyi görünüyordun, hayırdır? :44:
kreşiniz hayırlı olsun bu arada hangisine karar verdin?
irisim özledim kız burayı çok
nasıl oldu Umay'ım?
hayırlı olsun öncelikle büyük zıpır kuzumun kreşi ,hiç moralini bozma ,işe de başlıyon alışsın bırak ...daha mutlu olacak belki orda yaşıtlarıyla
moralin niye bozuk ki hayırdır ,çok özel değilse tabi :44:
saol canım oğlan konuşsa derdini anlatsa daha rahat olurum akşam gelince ne yedi nasıl davrandılar bana anlatsa ama kapalı bir kutu öğretmeni defterine ne yazarsa ona inanıcaz
ya irisss derdim büyük sonumuz hayır olsun diyorum
konuşamasa da halinden anlarsın be bacım ,çok düşünme mecburuz yani bırakmaya bi noktada ...
hayırdır ya merak ettim , bi baktın hamile değilsin inşallah
wavym kıvırcığım , gündüz gündüz seni görmek ne güzelllll
öksürüğü azaldı bayağı ,tet tük ... yanıklar da iyi gibi ,ilaçlara devam ...
kokoşum naapıyo ,el sallıyo mu sana çıkarken
yavrummmmmm daha iyi olsun inşallah, bir iki güne esamesi kalmasın
kokoş iyi iyi olmasına da beni özlediğini hissediyorum artık fazlaca, özellikle gece ya da uykuya daldıktan sonra çıkıyor. küçük emrah gibi anniiie diyor, direk ciğerden böyle onun dışında aynı kokoş işte süslenip püslenip geziyo
derse gitmeliyim canım, sizi çok öpüyorum 4 te dersim bitince uğramaya çalışıcam
SLM kızlar nasılsınızz cok zor gunler gecırdım kızımda d vit eksikliği vardı doktor ampul verdı ampulde kızıma agır geldı bu sefer d vit vucudunda fazla yukselmıs..d vit toksıste olmus.böbrekleri zarar görmüs olabilir dedi doktor ben size yarım ampul kullanın demiştim dedi.aslında öyle bişde demedi.bayramdan sonra tekrar tahlil yaptıracam umarım bıse olmamıstır.böbrekleri zarar görmüs olabilir dedi ama neyseki oyle bir belirti yok...bol bol su verıyorum şimdi..dişleride hala çıkmadı..yurumesıne gelınce tutunuyor kalkıyor yuruyor ama bıseylere tutanarak yuruyor.salondan mutfaga kendı odasına yuruyor ama duvara tutanarak ya da elımı tutarak yuruyor..hatta kosuyor ama cesaretı yok.sızde durumlar nasıl ?
wewiiiiiii, eawwyvii wayvii ,
iris can bayramda bize gelirken ne getirceksinn
ankara topikoları niye foto eklemiyor ????
iriss köyden bize ne getircen
hangi bayramda la , köye gidiyom ya ben ,size mi söz verdiydim :18::18::18:
seherinde nin dediğini demek istemiştim aslında köyden ne getircen bayramdan ssonraa,
senaysen birde benim o anda kopamamı görse idin keşkeee
ankara topikoları silah zor ile mi foto koyucaksınız leynnn, bizde koymayacağız bir daha hıhh
taam la susun ,çay getirecem ama evime gelip alabilrisiniz
sen lüleburgazdan ne getirdiydin hatırlamıyom , ereğliden de bişe göremedik
tımmammm haklısın, aldım cevabımı ve kös kös oturuyorumm ama ereğlinin pidesi meşhurr oda sıcak yeniorr, lüleburgaz ında meşhur hiçbişeyi yokk ,
klasik olarak sağ salim git ve gellllllllll diorumm, çok harcama yapma zaten bak sonra adana mersin, tantuni,kebap yiycess,