hah şööle ,adamı pişman ederim 2 dakkada istediğine isteyeceğine
babaevinde ne harcaması bacım ,yan gelip yatacam
paraları mersine saklıyom
ayşe aldınmı bilet gelionmu sende kıss.... tatlişkoma gidemiycez böyle giderse yoğun insan bize zaman ayırabilirmikiii
finduk bizde yok didom , rizeliyim benfındık getirsene ula nie kızlara çay dion sadeceee
ankaralı lar dediğin bi ben varım
foto çekmedikki koyayım bol muhabbet ettikzaten eski ekibin aynısı bacım wavy ben ve mepgvn diğerlerinden hayır yok bi dahada kimseyi aramıcam biz kendi aramızda haberleşip buluşucaz bundan sonra
ankaralı lar dediğin bi ben varım
foto çekmedikki koyayım bol muhabbet ettikzaten eski ekibin aynısı bacım wavy ben ve mepgvn diğerlerinden hayır yok bi dahada kimseyi aramıcam biz kendi aramızda haberleşip buluşucaz bundan sonra
ohhhh bitti 6 saatses mes kalmıcak bende yıl sonuna kadar. ahh ahhh nerde o makamlı şarkı söylediğim günler
şarkı da söylüyon ha wavymm ,ah bi de benim sesimi duysanız ,kapı gıcırtısından hallice ,ama söylüyom gene de
söylemem mi şekerim, hem dur bakayım sen benle telde konuşmadın mı, insan azıcık sesimin tınısından ölçer
ben gerçi seni hayal ettim şimdi şarkı söylerken- ı ıhhh olmazzzzz ama kafa sesin (yani senin duyduğun kendiliğinden çıkan ses) iyidir, özellikle yavaş ve ince tonlu şarkılarıda. fikriminnnnnnnn ince gülüüüüü
ud bile çalıyodum beeeeeeen ahhhhhhhh ah, nerden açıldı bu muhabbet
alsencan nasıl oldun?
tını güzel canım ,tam mikrofonik ama şarkı söylediğini bilmiyodumud bile çalıyomuşun ha , hem çalıp hem de söylüyo musun yoksa çok pis kıskandım
yok yok benim ses anca kendi kendime çekilir , slogan mlogan atarken de arada kaynıyo işte
kıskandırcam galiba, ama 8-9 senedir elime almadım, çal desen zorlanırım ama evde duruyo..
bu arada dün çok güzeldi, mepgvn ve alseni tekrar öpüyorum.
sen geldin ben gidiyom , mesaim bitti...eve gidip valiz yapmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?