Bosver odtucanim icmezse ecmesin, kendi bilir. Umursamiyomus gibi yap, sen bilirsin de gec. Evde zaten iki cocuk var, ucincuyu dusunmuyorum de.
Arkadas bu ne naz ya, olmadi anasina gonder, hasta etmesin cocuklari
Ben de ayni seyden muzdaribim ayni benim esim de oyle bi kapris bi kapris gorseniz
Gunaydın. Burdada hhava soğumaya basladı. Bugun cıkıp eşofman alıcam cocuklara.
İris alsen kına yakın 63.3 olmuşum. Ama siz görceniz
Günaydın topikolar..
Herkese iyi haftalar..haftaya 9 gün tatil var inanamıyorum:))
Tatlişkom burda havalar soğuyalı çok oldu.. Bugğn biraz açık gibi.. İnşallah bayramda güzel olur..
SLM kızlar nasılsınızz cok zor gunler gecırdımkızımda d vit eksikliği vardı doktor ampul verdı ampulde kızıma agır geldı bu sefer d vit vucudunda fazla yukselmıs..d vit toksıste olmus.böbrekleri zarar görmüs olabilir dedi doktor ben size yarım ampul kullanın demiştim dedi.aslında öyle bişde demedi.bayramdan sonra tekrar tahlil yaptıracam umarım bıse olmamıstır.böbrekleri zarar görmüs olabilir dedi ama neyseki oyle bir belirti yok...bol bol su verıyorum şimdi..dişleride hala çıkmadı..yurumesıne gelınce tutunuyor kalkıyor yuruyor ama bıseylere tutanarak yuruyor.salondan mutfaga kendı odasına yuruyor ama duvara tutanarak ya da elımı tutarak yuruyor..hatta kosuyor ama cesaretı yok.sızde durumlar nasıl ?
çok geçmiş olsun canım ,inşallah böbreklre zarar vermemiştir ....
yürüme işleri herkeste yeni yeni merak etme ,koşsa da düşüyolar zaten
hiç mi çıkan dişi yok , doktor ne diyor , genetik olduğun söylüyolar genelde ..d vitaminiyle bi alakası yok di mi bu durumun :44:
1 ay oldu cnm baska doktorlarla da gorustum muhtemelen zarar vermemıstır dedı..ıdrarında bı problem yok gibi..bakalım artık..benım kızım cok saglam basıyor elımı tutmuyor bıle hafıf dokununca kosuyor ıste cesaretı pek yok ılk zamanlar cok dustu..her gun mahallede gezıyoruz ...dıs olayına gelınce bıze de genetık dedıler ..ama sıkıldım artık beklemekten..d vit le ılgı kurmadı doktor ama baska doktora gıdecez artık onla da bı gorusecez
slmmm , güne sizi güldürerek başlıyayım :)))
haftasonu eşin memleketine gittik, misafirliğe gittiğimiz ev sahaibi muhteşem tarot falı bakan birinin tanıdığını söyledi hatta isterseniz ş(gece 12 idi ) şimdi gelsin baksın vs. gırgırları arasında ben hiç meraklı değilimdir de,eşim hadi gelsin baktıralım vs.vs.
den sonra falcıyı getirdiler, ben tabi uyudum o arada, eşim beni kaldırdı'' fal baktırıcağım ben kendime sen de dinle,'' benim hiç umrumda değil o ara gidip uyusam derdindeyim , neyseee tarot çu kartları açtı , eşime ilk söylediği , ''ikinci çoçuk olucak maximum 4 sene içersinde dedi:''
evet asıl bombaburda benden gelen el cevap ''benden mi ? '' :)) artık ne kadar uzaksam fikre :)) toparlıyayım derkne 'yani benimle mi ''
ben düşünmüyorumda diyerek konuyu kapattım ama :)))
birada sayfaları okuyacağımm paşam izin verirse , bizler iyiyiz, umarımsizler de iyisinizdir :))
elinden tutup yürüyenler daha geç özgürleşiyo sanırım
günaydın herkese
şimdi oğlanı kreşe kayıt ettirdim geldimşimdi evde bugün 1 saat yarın 2 saat kalacak orda alışma dönemiymiş bugün 1 saatte sıkıntı yaşamadık ögretmeninin elinden tutmuş hiç bırakmıyor yemeğini de yemiş bakalım yarın nasıl olacak çokkkk zormuş be ya yabancı ellere emanet etmek
canım çok sıkkın hem oğlanın kreşi hem başka sıkıntılarım var moralmen çok kötüyüm
evet cnm aynen benım kız ısın kolayını buldu..elımı tutup yurumek varken nıye yorsun kendını..gecen bıraktım elını baktım kostu bana ben dondum o da dondu geldı yurudu elımı tuttu..dedım demek kı yuruyor bu kız ama daha cesaretı yok yalnız yurumeye..zaten elıımı tutmasıda tam tutma degıl bır elımı tutuyo dıger elı serbest..acaba artık elını tutup yurutmesem mı
hayırlı olsun öncelikle büyük zıpır kuzumun kreşi ,hiç moralini bozma ,işe de başlıyon alışsın bırak ...daha mutlu olacak belki orda yaşıtlarıyla
moralin niye bozuk ki hayırdır ,çok özel değilse tabi :44:
saol canım oğlan konuşsa derdini anlatsa daha rahat olurum akşam gelince ne yedi nasıl davrandılar bana anlatsa ama kapalı bir kutu öğretmeni defterine ne yazarsa ona inanıcaz
ya irisss derdim büyük sonumuz hayır olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?