nooluyo kız buluşma mı var
verdim hesabımı geldim allaha şükür
ben 63,5 hemşom , yavaş ilerliyom
sen hani 60 tın nooldu
evet pazar günü buluşuyoz ama sanırım takım aynı olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nooluyo kız buluşma mı var
verdim hesabımı geldim allaha şükür
ben 63,5 hemşom , yavaş ilerliyom
sen hani 60 tın nooldu
eeee ,daha daha naaber
evet pazar günü buluşuyoz ama sanırım takım aynı olcak
öksürüğü azaldı ,daha iyiydi uykusuumay nasıl oldu gece iyimiydi
bu senyasen le bitek ben buluşabildim sanırım
hepiniz bebeleri bırakıp mı gidiyonuz , niye bebelerle iştirak etmiyo
öksürüğü azaldı ,daha iyiydi uykusu [/QUOTE
evet canım bebelersiz takılıcaz bu sefer
bu senyasen le bitek ben buluşabildim sanırım
hepiniz bebeleri bırakıp mı gidiyonuz , niye bebelerle iştirak etmiyo
öksürüğü azaldı ,daha iyiydi uykusu [/QUOTE
evet canım bebelersiz takılıcaz bu sefer
vaaayyy bütün kızlar toplandık ha
nasılsınız? beni bu aralar kpss heyecanı sardı, 2014 te yapılacak kpss ye girmek istiyorum hatta bunun için kursa bile yazıldım ve yarın kursta seviye belirleme sınavı var , gerçi her şeyi unutmuşum sınav berbat geçer de , pazar da dersler başlıyor işte.. özel de çalışmak zor ve nereye kadar öyle çok çevresi olan biri de değilim ki büro açayım o yüzden kamuda şansımı deneyim diyorum.. şimdiye kadar direndim kamu istemedim aktif çalışmak daha iyi diye ama bi yerden sonra yoruyor hele de çocuk olunca. ama inş kızım ders çalışmama izin verir, kızım ile nasıl ders çalışırım onu da bilmiyorum. sizinle paylaşayım istedim. felixi de avukattı galiba sen memnun musun özelde?
nasılsınız? beni bu aralar kpss heyecanı sardı, 2014 te yapılacak kpss ye girmek istiyorum hatta bunun için kursa bile yazıldım ve yarın kursta seviye belirleme sınavı var , gerçi her şeyi unutmuşum sınav berbat geçer de , pazar da dersler başlıyor işte.. özel de çalışmak zor ve nereye kadar öyle çok çevresi olan biri de değilim ki büro açayım o yüzden kamuda şansımı deneyim diyorum.. şimdiye kadar direndim kamu istemedim aktif çalışmak daha iyi diye ama bi yerden sonra yoruyor hele de çocuk olunca. ama inş kızım ders çalışmama izin verir, kızım ile nasıl ders çalışırım onu da bilmiyorum. sizinle paylaşayım istedim. felixi de avukattı galiba sen memnun musun özelde?
Aaaa...avukatmisiniz bende hukuk mezunuyum kamuda calisiyorum hukuk musaviriyim avukat gibi bisey..
Bende stajda iken ozelde calismamaya yemin etmistim.insallah bozmak zorunda kalmam.
Merhaba bende Ağustos 2021 bir kız bir erkek Ağustos annesiyim. Kızlar şuanda ücretsiz iznindeyim ama 2 ay sonra bıdıklar 16 aylıkken işe başlamam gerekiyor yaklaşık 8 yıldır bankada çalışıyorum. Kafam çok karışık bebeklerime tanıdık bir bakıcı bulamadım. İnternet'e ilan verdim gözümün tuttuğu biri olmadı zaten tanımadığım birine bırakma fikri de hiç içime sinmiyor. Ile başlamasam istifamı etsem diyorum kaç yıllık emeğim var. Bir de dün tel ile bir dershane ile görüştüm acaba kpss ye gitsem kazanabilirmiyim ki mezun olalı yaklaşık 9 sene oldu ben 31 yaşındayım bilmiyorum ne yapmalıyım canım çok sıkkın
Merhaba bende Ağustos 2021 bir kız bir erkek Ağustos annesiyim. Kızlar şuanda ücretsiz iznindeyim ama 2 ay sonra bıdıklar 16 aylıkken işe başlamam gerekiyor yaklaşık 8 yıldır bankada çalışıyorum. Kafam çok karışık bebeklerime tanıdık bir bakıcı bulamadım. İnternet'e ilan verdim gözümün tuttuğu biri olmadı zaten tanımadığım birine bırakma fikri de hiç içime sinmiyor. Ile başlamasam istifamı etsem diyorum kaç yıllık emeğim var. Bir de dün tel ile bir dershane ile görüştüm acaba kpss ye gitsem kazanabilirmiyim ki mezun olalı yaklaşık 9 sene oldu ben 31 yaşındayım bilmiyorum ne yapmalıyım canım çok sıkkın
kesinlikle işini bırakma
çocukları kreşe verebilirsin eger bakıcı bulamadıysan bir alternatif olabilir
felixi değil ,feliz avukat canım
geldi mi senin kayınvalide ,kavuştunuz mu kızınla
ben de kamuya girmek istiyorum ama kpss b den gireceğim , mezun olalı epey oldu matematik ve tarih epey unutmuşum ve puanlar da yüksek yapabilir miyim bilmiyorum
Bence yapabilirsin sonucta hukuk okumussun belli bir temelin vardir matematikte ozellikle.tarihte oturup kizla ezberleyecen baska yolu yok.bende girecem sinava da.benimkisi lafta .yuksek puan cekip amirime giderim haaa tehdidi yapmak istiyorum.
Ben de b den girmeyi düşünüyorum. A için kapsamam 2 bebekle. Aslında evde de oturup çalışırdım ama çocuklar müsaade etmez bir dershaneye kayıt olacağım. Eve yakın var bir tane fiyatıda uygun geldi 1000 tl sizce nasıl