2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 1000 lira iyi bence nerde oturiyosun bilmiyorum ama ankarada pahali.
Sen ne mezunusun

Selam topikolar..avukat olan benim 2006 mezunuyum. 7 senedir özelde aynı büroda çalışıyorum istanbulda en büyük uluslararsı çakılanların birinde.. Senior olmama rağmen çok çalışıyorum, eskiden daha da çık çalışırdım.. Çocuktan sonra keşke en baştan kamu düşünseymişim dedim ama bu saatten sonra olmaz benim içşn çok emek ettîm, çöpe atamam. Zaten kpssyi de kazanamam..
Avukatlık zor bir meslek allah kolaylık versin hepimize..
Bu arada merak ettim kpss b den avukat olarak girebiliyor musunuz??

Kızlar bu arada aklıma takılan bir soruyu paylaşayım çocuğuna anne anne babaanne bakanlar, siz yiyeceklerini filan alıyor musunuz? Annelere kvlere eksta hediyeler vs. Yapıyor musunuz? Ben yapmıyorum da geçen bizim temizlikçi çok şaşırdı acaba yapmak gerekir mi?

Walla annem baksa ne bebeler icin ne onlar icin ozel bisiye ihtiyac duymam
haa kv de baksa kesin bebelerin yiyeceklerini gotururum (onun alisverisine ve yemegine cok guvenmedigim icin) ama hediyeyi o da istemez herhalde (cok da emin degilim ama pohpohlanmayi ise kesin ister)

yok be canım benim kv hiç bişey istemez oğlanın bezini şampuan.... vs kendisi alır özel günlerdede hediyesini alırız ha çocuk olmadan öncede alıyorduk
onlar bizim anne babamız ve bu çocuklar onlarında çocukları eğer herşeyi biz alırsak yabancıdan ne farkı kalır ben böyle düşünüyorum

Ne soguk yahu kis geldi resmen allahtan evin sicakligi iyi simdilik kombi acmadik buaksam yola cikiyoruz zaten allah izin verirse donuste bakicaz artik :)
Bende cocugun daha sosyal kasmadan insanlarin icinde (fazlada rahat birakmamak sartiyla)buyumesinden yanayim icinde olan sey neyse onu tespit edip o yönde destek olmali..feliz de guzel bi ornek vermis bi is yap diyosun yapamiyor diye!..girisken olmasini isterim...hı bizim zamanimizda o yoktu bu yoktu diyede simdiki zamanin nimetlerinden, teknolojiden vs faydalansin mutlaka...
Beray bu aralar bir yaramazlik yaptiginda opucuk atiyor surekli kizmayalim diye bagirinca bile agliyor cok hisli coookk
Iris bayram donusu ev bulusmasi yapalim demissin ben varim ama essiz olacak muhtemel oyle tahmin ediyorum ben oralara cocukla tek gelemem uzaksiniz hepp yaaa..ama daha var konusulur tabii..hepinizi operim iyi tatiller...

Yaa bu herifler niye bu kadar nazliii
hafif usutmus gorsen olumcul hasta zannedersin tafrasindan yanina yaklasilmiyor
Bebelerle ugrasmaktan ilaci kendin ic dedim ayagina goturmedik ya icmedi pasam
lann ben ne hallerde hastayken hayati tehlikeli kanama sonrasinda bile gik demedim nazi birak iki bebeye baktum bu ne ya

Bosver odtucanim icmezse ecmesin, kendi bilir. Umursamiyomus gibi yap, sen bilirsin de gec. Evde zaten iki cocuk var, ucincuyu dusunmuyorum de.
Arkadas bu ne naz ya, olmadi anasina gonder, hasta etmesin cocuklari

Teşekkürler caveplarınız için:)

Ben de ayni seyden muzdaribim ayni benim esim de oyle bi kapris bi kapris gorseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…