Ben de b den girmeyi düşünüyorum. A için kapsamam 2 bebekle. Aslında evde de oturup çalışırdım ama çocuklar müsaade etmez bir dershaneye kayıt olacağım. Eve yakın var bir tane fiyatıda uygun geldi 1000 tl sizce nasıl
Canim 1000 lira iyi bence nerde oturiyosun bilmiyorum ama ankarada pahali.
Sen ne mezunusun
Çoğu kreş 2 yaşının altında almıyor. Alan kreş buldum 1 tane ama hem sınıf çok kalabalık hem 0-3 yaş hepsi aynı grupta benimkiler daha küçük büyükler zarar verir diye korktum
Kızlar bu arada aklıma takılan bir soruyu paylaşayım çocuğuna anne anne babaanne bakanlar, siz yiyeceklerini filan alıyor musunuz? Annelere kvlere eksta hediyeler vs. Yapıyor musunuz? Ben yapmıyorum da geçen bizim temizlikçi çok şaşırdı acaba yapmak gerekir mi?
Kızlar bu arada aklıma takılan bir soruyu paylaşayım çocuğuna anne anne babaanne bakanlar, siz yiyeceklerini filan alıyor musunuz? Annelere kvlere eksta hediyeler vs. Yapıyor musunuz? Ben yapmıyorum da geçen bizim temizlikçi çok şaşırdı acaba yapmak gerekir mi?
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
aaaaaa kimleri görüyorum
Eneeeeee weyvi gelmis
benim ben şekerimnaber uyudu mu zıpırsporlar?
asıl amerikalımız gelmiş, veyvi gelmiş çok mu
hayırlı uğurlu olsun yeni yaşamınız
Yaa bu herifler niye bu kadar nazliii
hafif usutmus gorsen olumcul hasta zannedersin tafrasindan yanina yaklasilmiyor
Bebelerle ugrasmaktan ilaci kendin ic dedim ayagina goturmedik ya icmedi pasam
lann ben ne hallerde hastayken hayati tehlikeli kanama sonrasinda bile gik demedim nazi birak iki bebeye baktum bu ne ya
Walla annem baksa ne bebeler icin ne onlar icin ozel bisiye ihtiyac duymam
haa kv de baksa kesin bebelerin yiyeceklerini gotururum (onun alisverisine ve yemegine cok guvenmedigim icin) ama hediyeyi o da istemez herhalde (cok da emin degilim ama pohpohlanmayi ise kesin ister)
yok be canım benim kv hiç bişey istemez oğlanın bezini şampuan.... vs kendisi alır özel günlerdede hediyesini alırız ha çocuk olmadan öncede alıyorduk
onlar bizim anne babamız ve bu çocuklar onlarında çocukları eğer herşeyi biz alırsak yabancıdan ne farkı kalır ben böyle düşünüyorum
Yaa bu herifler niye bu kadar nazliii
hafif usutmus gorsen olumcul hasta zannedersin tafrasindan yanina yaklasilmiyor
Bebelerle ugrasmaktan ilaci kendin ic dedim ayagina goturmedik ya icmedi pasam
lann ben ne hallerde hastayken hayati tehlikeli kanama sonrasinda bile gik demedim nazi birak iki bebeye baktum bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?