Herkeslere Günaydın. ..gupguzel bi hafta olsun bizim ve bebislerimiz icin....
Benim kizda istahsizlik yine tavan yapti...sizler yemek yerken ne ile oyaliyorsunuz kizlar yaa(
Kizlar selam
Hasta kuzulara cok cok gecmis olsun bi an once keyifleri yerine gelsin
Bizim gibi azi dislerle ugrasanlara allah kolaylik versin
Zambakim hayirli olsun allah anali babali buyutsun tez zamanda kavus minigine. Adini ne koydunuz bu arada?
Felizcim zyrtecin damlasini kullanmistim ben de mira baharda alerji olmustu burnu ve gozu akiyodu. Ablamin kizi da uc yasinda o da alerji oldugunda doktoru zyrtecin surubunu veriyor hep
Ceydanin anlattiklari beni de amerikada yasadigim iki seneye goturdu. Gittikten bir ay sonra bi turk marketi bulmustuk mutluluktan adama sarilip opesim gelmisti. Ama zaman gectikce turk marketine gitmeyi azaltip oradaki imkanlarla yemek yapmaya da alisiyor insan.
Bu ara daha cok okuyup cikiyorum mira gordugu yerde bacagima sariliyor. Evde kose kapmaca oynuyoruz bakicisina alissin diye onlari yalniz birakmaya calisiyorum ama napip edip yanima geliyor bi sekildeis gorusmelerinden haber yok bu arada bizden haberler de boyle
Didem kiz noldu da suruldun?Yasasin dayre baskani bu arada
BEN nasıl yediriorum mama sandalyesine ourtuyorum eline şişe anahtar ve benzeri şeylerr veriyorum o onla oyalanırken ağzına depiyorum.. çoğu zamanda hadi kızım beraber yiyelim diyerekten çatalı yada kaşığı beraber tutuyoruz ağzına götürüp yiynce alkış yapıyorum. baktım hiç yemiyor müzik açıp karşısında otynuyorum gülerken ağzına depiyorummmm falan işdeinşallah güzel bir hafta olur hepimizeeee
Off of dertliyim ,çokkkİyi akşamlar olsun hepinize bebeleri uyuttuk kişiler kahve keyfi yapıyor lobide
Tatilimiz bitiyor ama ben yoruldum zati ama bebelerim yorulmak bilmiyor lannn su kaydırağına beren benden önce gidiyor
Bu arada beren sudan çıkmayınca üşüttü sanırı burnumuz akıyor maalesef
Zambak doğurmuş demek iyi olmalarına sevindim
İris bacım bu erkeklerim hepsi ayrı bir cins şekerim benimde arada aklıma gelmiyor değil
Neyse görüşürüz canlar
tamam avukatım ,sen de olur diyosan bana uyarBen nöbetteyîm yine.. Şimdilik ateş çıkmadı ama mızıklama ve uyanma tam gaz devam..
İris boşayalım bunları en iyisi!!
bizim modeller böyle canım ,senin herif karışmıyo heralde hiçbişeyeMutlu uykulu bol dinlenmeli haftasonlari topikcanlarim.
Zambak hayirli olsun yeni bebisin saglikla buyusun insallah..
1 yas ustu satilan sutlerden denedim bugun icti maasallahbakalim nasil bir surec olacak...:44:
Eee haftasonu napiyosunuz kizlar havada actii biz yarin piknige gitcez ins.hava guzel olursa malum son demler kis geliyor degerlendirmek lazim
Feliz umarim bisisi yoktur elanin sadece distir..
Iris ac ya cami zaten soguklar gelince acamicaz bunlar niye karisiyorlar bu islere bu kadar anlamiyorum
Evde cook isim var camlar tuller halilar koltuklar boya badana hurclar ooo ama benim hiiccc yapasim yokk
gün dediğin nedir ki ,hemencik geçer ,sen de o sürede kendini ve büyük bebeyi toparlrsın o gelince bomba gibi olursunuzSlm kızlar, bebişimi hastanede bırakıp geldik, haftasını geçirdiği için dışkısını yemiş, enfeksiyon kapmış. En az 5 gün dediler, nasıl dayanırım bilmiyorum, belli etmemeye çalışıyorum ama kötüyüm, sütüm falan gitti malesefBüyük oğlumda rahatsız
Çok geçmiş olsun ela kuzumaBizdeki son durumu da yazayım.. Döküntüler iyice arttı, ağlamaya başladı, artık rahatsız etti herhalde.. Biz de başka bir doktora gittik. O da hemen hemen aynı şeyleri söyledi, bir enfeksiyondan sonra böyle döküntüler olabilirmiş ya da alerji olabilirmiş, ama hangisi olursa olsun tedavisi yok sadece semptomları gidermek için ilaç verebiliryorlar. Aynı iğne ve şurubu verdi o da. Biz de artık yaptırdık iğneyi. Sonra rahatladı, kızarıklıklar da geçiyor şimdi..
1 saat içinde ne hale geldi kuzum bir görseniz, tüm vücudu, yüzü heryeri kıpkırmızı leke leke.. Şimdi iğneden sonra yavaş yavaş geçiyor. Beni de uyku tutmadı tabi, o uyuyor aslında ama başında bekliyorum.
değişik birşey de yemedi ki alerji olsun.. anlamadım gitti bu çocuk hastalıklarını.. zaten 6, 5 sebepsiz ateş ve döküntü olunca bu hastalıklardır, tedavisi yoktur diyerek geçiştiriyorlar anladığım kadarıyla..
geçer annesi inşallah, hastanede toparlanır evine gelir. şimdi zaten çoğunlukla uyuyacaktı, hastanede kontrol etsinler daha iyi olsun inşallah. sen de bol bol su iç, stll tee iç lütfen, bi de soğan bulgur vs ye, bebeğe sütün çok yarayacaktır, özellikle enfeksiyonu çabuk atlatması için. büyük oğlana da geçmiş olsun, çabuk toparlansın işallah
ilaç ii gelmiş neyse ki.
sen de uyusaydın artık ya, yarın güçlü ol ki kzı toparlanınca bol bol oynayın evde (yarın diyom tebi biz daa yatmadık ta o nedenle)
bizde de durumlar şu şekilde
-hala karyolamız ve de şifonyerlerimiz yok, bavullar ortada ya, iice alıştık
-mutfak dolaplarındaki kiri bıçakla kazıdım, ne pis insanlarmış delirtti beni, ıyyykdaha da uğraşırdım da, mutfak açık mutfak, oturma odasıyla bitişik yani, o kokuyu çocukların solumasını istemiyorum. yağ çözücü ciften daha ii iş görür muhtemelen ama, dolapların rengi şimdiden soldu, sanırım boyalarını attırdım biraz, bi işlem daa yaparsam kötü olabilir :44:
-kapıları da sildim bi camlar kaldı
-adamlar yatak odasında da yemek yapmış heralde ya, ketçap benzeri lekeler var duvar diplerinde, kapıların üstünde de yağ var, lan naaptınız arkadaş, bunca sene silmesem yapamam ben o yağları yatak odası kapısına
-sonra bi makarna+salata yaptım yedik hooop markete
-çok pahalııııı, ekmek felan hiç güzel diil, italyan ekmeği diye satıyolar, bizimkine benziyo ama daha dolu içi, ondan alıyoruz bulursak 2 dolar lanma en azından tatlı diil bu, diğerlerinde şeker var yaaa, yenmiyo
-marketlerde sebze meyve reyonları genelde ufak, bazılarında geniş bi reyon var, onlardan birini daha keşfettik tavsiye üzerine, gözüm döndü resmen. domates biber alırken bu kadar sevineceğimi aklım almazdı
-kız artık minnoşuktan amazonluğa profesyonel adımlarla ilerliyo, arkadaş sürekli sandalye ve masaya tırmanıyo delircem ya, ordan da ayaklarını sallandırıp sırıtıyo eşşoğleşşek
bu kadan şimdilik
hadin öptüm byes
merhabalar..
hasta olanlara çok çok geçmişler olsun off cocugun hasta olması ne kdr zormuş yarabbim korusun onları.
zambakcım hayırlı olsun sıkma canını insallah en kısa zamanda sağlıkla evinde olur minik kuş
Eki Görüntüle 803980
Eki Görüntüle 803979
buda benim hasta olmuş hastanede yatmış ve küçücük kalmıs oğluşum
ve dün geceki iyileşmiş hali..
minicik kalmıs dimi benim bebeğim
ne güzel işte bak yalnız değilsin ....küçük bebek gelene kadar iyileşirsiniz ....salgın talhamıda vurdu malesef, ayrıca 4 diş birden çıkarıyor. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bi oğlum hastanede, bir oğlum hasta, eşim hasta, benim durumum bellı, Allah'tan annem ve ablam var.
nooluyo lan dido , ver bana o müdürün telefonunuherkese günaydınn şöye bir geçmiş yaptım iş yerinde persembe ortalığı oynattım kavga ettikj beni sürdü müdürsonra daire başkanı geri aldı ben yok iken oyüzden masam çok karışık düzenleyince gelirim...
ceydamm hayırlı uğurlu olsunnn Allahım pişman etmnesin milletin kokuğunu temizlemek de zor canım haklısınnn Allah yardımcın olsun..
zambak hayırlı uğurlu olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün.. irisss kız neden kavga ettin bakem... tüm hasta bebelere de geçmiş olsunnnn
günaydın havalar değişti yine kuzular hastalanmaya başladı hepsine acil şifalar dilerim
bizde babamız hariç grip olduk çocuklara ilaç veriyorum kendim için evde bişi bulamadım
çok geçmiş yapamıcam ama zambakkkk dogum yapmış hayırlı olsun kolayca sağlıkla büyüsün inşallah içini ferah tut günü geçen doğumlarda bebeklerde hep aynı durum oluyor birkaçgüne çıkarırlar sen kendine dikkat et onun sana ve sütüne ihtiyacı var
Kizlar selam
Hasta kuzulara cok cok gecmis olsun bi an once keyifleri yerine gelsin
Bizim gibi azi dislerle ugrasanlara allah kolaylik versin
Zambakim hayirli olsun allah anali babali buyutsun tez zamanda kavus minigine. Adini ne koydunuz bu arada?
Felizcim zyrtecin damlasini kullanmistim ben de mira baharda alerji olmustu burnu ve gozu akiyodu. Ablamin kizi da uc yasinda o da alerji oldugunda doktoru zyrtecin surubunu veriyor hep
Ceydanin anlattiklari beni de amerikada yasadigim iki seneye goturdu. Gittikten bir ay sonra bi turk marketi bulmustuk mutluluktan adama sarilip opesim gelmisti. Ama zaman gectikce turk marketine gitmeyi azaltip oradaki imkanlarla yemek yapmaya da alisiyor insan.
Bu ara daha cok okuyup cikiyorum mira gordugu yerde bacagima sariliyor. Evde kose kapmaca oynuyoruz bakicisina alissin diye onlari yalniz birakmaya calisiyorum ama napip edip yanima geliyor bi sekildeis gorusmelerinden haber yok bu arada bizden haberler de boyle
Didem kiz noldu da suruldun?Yasasin dayre baskani bu arada
Herkeslere Günaydın. ..gupguzel bi hafta olsun bizim ve bebislerimiz icin....
Benim kizda istahsizlik yine tavan yapti...sizler yemek yerken ne ile oyaliyorsunuz kizlar yaa(
BEN nasıl yediriorum mama sandalyesine ourtuyorum eline şişe anahtar ve benzeri şeylerr veriyorum o onla oyalanırken ağzına depiyorum.. çoğu zamanda hadi kızım beraber yiyelim diyerekten çatalı yada kaşığı beraber tutuyoruz ağzına götürüp yiynce alkış yapıyorum. baktım hiç yemiyor müzik açıp karşısında otynuyorum gülerken ağzına depiyorummmm falan işdeinşallah güzel bir hafta olur hepimizeeee
Selamm azcık görim sizi gidicem. Bende tam gun maraton başladı. Kahvaltı toparlama ve birazdan yagmuru okula göturcem. Sonrası yemek toparla yemek toparla yemek toparla akşam yağmuru okuldan al yine yemek toparla diye devam edecek.
Hiç buraya gelemeyecen yani ,onu mu demek istiyosun
dün gece hiç uyumadım sayılır...çok fenaydı ,ciyakladı durdu kuzumİriscan umay nasıl oldu.
Zambakcım allah analı babalı buyutsun. zaman yıne gectiiii gittiiii daha dun hamileyım demiştin. Farkında olmadan az daha yaşlandık. Gecmiş okumuyorum okusam okula yetişememidare edin.
senden kaçmaz , 2 güne çözersin bu işiYok cnm bende bi öğreneyım bu işi kızı okul giden anne herseye nasıl yetişir şuan benimde çıraklık gunlerım atlatırım yakında merak etme
Off of dertliyim ,çokkk
tamam avukatım ,sen de olur diyosan bana uyar
bizim modeller böyle canım ,senin herif karışmıyo heralde hiçbişeye
gün dediğin nedir ki ,hemencik geçer ,sen de o sürede kendini ve büyük bebeyi toparlrsın o gelince bomba gibi olursunuz
Çok geçmiş olsun ela kuzuma
Büyüklere bişey bulamayınca stres diyolar ,bebelere de 5.6. hastalık
kolay gelsin ceydammm, senin temizlik bitene kadar herifin iş te biter tc ye dönersiniz , senin temiz eve de bi hintli gelir ,hooop başa döndük
hiç de minicik kalmamış ,gayet iyi görünüyo
ne güzel işte bak yalnız değilsin ....küçük bebek gelene kadar iyileşirsiniz ....
nooluyo lan dido , ver bana o müdürün telefonunu
ya da sen kaydır onun ayağnı ,geliyom
kavga için nedene ihtiyacım yok ki didom , herif nefes alsa batıyo artık
babanızın maşallahı var desene , o kadar çerez hasta etmiyo demekk i ,işe yaramış
kolikimin de mi çıkmadı hala ,offf yaaa...ne betere bişeymiş bu sabaha kadar ağladı 10 dk arayla
yeme işleri zor yaa ,hastalanınca iştah gidiyo bizde de , yediremiyorum valla ...bişeylerle oyalama işini yapamıyom ben , çok ısrar etmeden bırakıyorum
ohooo didom ,sen her türlü marifeti sergiliyomuşun
Selamm azcık görim sizi gidicem. Bende tam gun maraton başladı. Kahvaltı toparlama ve birazdan yagmuru okula göturcem. Sonrası yemek toparla yemek toparla yemek toparla akşam yağmuru okuldan al yine yemek toparla diye devam edecek.
kısaca şöyle söyleyeyim canım mama sandalyesinin üzeri oyuncak doluHerkeslere Günaydın. ..gupguzel bi hafta olsun bizim ve bebislerimiz icin....
burnum akıyor leynn
zambakkkcımmm geçmiş olsun toparlıyacaktır bebiş kendini , bu arada sizde toparlanırsınız, salma hemen kendini,
felizz size de geçmiş olsun ,pepik sizde toparlanın inşallah
ceyda aaa , naber sinn,
bizimde azı dişlerimiz geliyormuş,tey teyy teyyy gece valla 10 dan fazla kalktı sanırım,zaten bir garip uyku düzeni var bu aralar, yada düzensizliği desek daha doğru olucak sanırm
wayycim nabıor acba,
didoo o müdüre bizde gıcık oluyorusss
(burnum akıyor )
alsen foto beklioruzzz
tatlişkommmmmmmmmmmm ve tüm arkadaşlar ile bebikleri huzurlarınızda öpüyorum , öpmesem mi, burnum akıyordaa
bana kalırsa haftada 1 yapsın , ben onu da yapamıyom ya neysekısaca şöyle söyleyeyim canım mama sandalyesinin üzeri oyuncak dolu
ama ben çok ısrarcı olma taraftarı değilim deniyorum yemiyorsa bırakıyorum 1 saat sonra tekrar deniyorum
canım toparlama işlerini sürekli değilde 2 güne bir yap yoksa işin içinden çıkamazsın
irisss bacım uykusuzluk zor bilirim benim kz memeden kesene kadar hep aynıydı dişler çıkıp bitene kadar sabır
aysrea benimde burnum akıyor yatıp dinlenmek istiyorum ama bir sürü iş var
foto yükledim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?