geçer annesi inşallah, hastanede toparlanır evine gelir. şimdi zaten çoğunlukla uyuyacaktı, hastanede kontrol etsinler daha iyi olsun inşallah. sen de bol bol su iç, stll tee iç lütfen, bi de soğan bulgur vs ye, bebeğe sütün çok yarayacaktır, özellikle enfeksiyonu çabuk atlatması için. büyük oğlana da geçmiş olsun, çabuk toparlansın işallah
ilaç ii gelmiş neyse ki.
sen de uyusaydın artık ya, yarın güçlü ol ki kzı toparlanınca bol bol oynayın evde (yarın diyom tebi biz daa yatmadık ta o nedenle
)
bizde de durumlar şu şekilde
-hala karyolamız ve de şifonyerlerimiz yok, bavullar ortada ya, iice alıştık
-mutfak dolaplarındaki kiri bıçakla kazıdım, ne pis insanlarmış delirtti beni, ıyyyk
daha da uğraşırdım da, mutfak açık mutfak, oturma odasıyla bitişik yani, o kokuyu çocukların solumasını istemiyorum. yağ çözücü ciften daha ii iş görür muhtemelen ama, dolapların rengi şimdiden soldu, sanırım boyalarını attırdım biraz, bi işlem daa yaparsam kötü olabilir :44:
-kapıları da sildim bi camlar kaldı
-adamlar yatak odasında da yemek yapmış heralde ya, ketçap benzeri lekeler var duvar diplerinde, kapıların üstünde de yağ var, lan naaptınız arkadaş, bunca sene silmesem yapamam ben o yağları yatak odası kapısına
-sonra bi makarna+salata yaptım yedik hooop markete
-çok pahalııııı, ekmek felan hiç güzel diil, italyan ekmeği diye satıyolar, bizimkine benziyo ama daha dolu içi, ondan alıyoruz bulursak 2 dolar lan
ma en azından tatlı diil bu, diğerlerinde şeker var yaaa, yenmiyo
-marketlerde sebze meyve reyonları genelde ufak, bazılarında geniş bi reyon var, onlardan birini daha keşfettik tavsiye üzerine, gözüm döndü resmen. domates biber alırken bu kadar sevineceğimi aklım almazdı
-kız artık minnoşuktan amazonluğa profesyonel adımlarla ilerliyo, arkadaş sürekli sandalye ve masaya tırmanıyo delircem ya, ordan da ayaklarını sallandırıp sırıtıyo eşşoğleşşek
bu kadan şimdilik
hadin öptüm byes