• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu uykulu bol dinlenmeli haftasonlari topikcanlarim.:16:
Zambak hayirli olsun yeni bebisin saglikla buyusun insallah..:emir_bebek:
1 yas ustu satilan sutlerden denedim bugun icti maasallah:nazar: bakalim nasil bir surec olacak...:44:
Eee haftasonu napiyosunuz kizlar havada actii biz yarin piknige gitcez ins.hava guzel olursa malum son demler kis geliyor degerlendirmek lazim:35:
Feliz umarim bisisi yoktur elanin sadece distir..
Iris ac ya cami zaten soguklar gelince acamicaz bunlar niye karisiyorlar bu islere bu kadar anlamiyorum :47:
Evde cook isim var camlar tuller halilar koltuklar boya badana hurclar ooo ama benim hiiccc yapasim yokk:9:

slm güzel anneler. Gecenin bu saati uyanığım çünkü 2. Paşam teşrif etti. Doğumum hastaneye yatışla beraber 3 saat sürdü. Doğum anını hatırlamak bıle istemiyorum ama mucizeme bakmayada doyamıyorum. Cennet kokulumu yerinize öpüyort m.

hayırlı olsun zambakcım. Allah analı babalı güzel bir ömür versin inşallah

Ateş dünden sonra çıkmadı kızlar bugün de keyfi yerindeydi.. Ama akşam döküntüler çıkmaya başladı.. Cumartesî akşam kendî doktorumuza gidemediğimiz için bizim burdakî bir ywre gittik gıcık bir doktor baktı enfeksiyon sonrası böyle döküntüler olan bir hastalık var ondan olmuş dedi ela doktorda yine o kadar çok ağladı ki başka da birşey konuşamadık.. 2 iğne yazdı semptomlaro gîdermek kaşıntıyı azaltmak içinmiş.. Bherhangi bîr huzursuzluğu yok bu nedenle îğneleri yaptırmadık.. Takipteyiz eğer artarsa döküntüler kendi hastanemize götüreceğiz..
Galiba 6. Hastalık ya da 5 daha az ateşli olan 5 oluyormuş..
Allah kuzularımızı korusun.. Anne olmak çok zor.. Şu an ne hissettiğimi siz anlarsınız sadece..allah beterinde korusun hepsîni

felizzz geçmiş olsunnn,5.hastalıktamı varmıl :( bu ne be sıra ile mi oluyormuş bu hastalık sayısına göre ,alla alla ,

Slm kızlar, bebişimi hastanede bırakıp geldik, haftasını geçirdiği için dışkısını yemiş, enfeksiyon kapmış. En az 5 gün dediler, nasıl dayanırım bilmiyorum, belli etmemeye çalışıyorum ama kötüyüm, sütüm falan gitti malesef :( Büyük oğlumda rahatsız :14:

Slm kızlar, bebişimi hastanede bırakıp geldik, haftasını geçirdiği için dışkısını yemiş, enfeksiyon kapmış. En az 5 gün dediler, nasıl dayanırım bilmiyorum, belli etmemeye çalışıyorum ama kötüyüm, sütüm falan gitti malesef :( Büyük oğlumda rahatsız :14:

Geçmiş olsun canım.. çok zor tabi böyle bir durumda olmak ama iki bebeğin var senin çok güçlü olman lazım onlar için. Bu 5 günde kendine çook iyi bak ki eve geldiğinde emebilsin minik bebek.

Bizdeki son durumu da yazayım.. Döküntüler iyice arttı, ağlamaya başladı, artık rahatsız etti herhalde.. Biz de başka bir doktora gittik. O da hemen hemen aynı şeyleri söyledi, bir enfeksiyondan sonra böyle döküntüler olabilirmiş ya da alerji olabilirmiş, ama hangisi olursa olsun tedavisi yok sadece semptomları gidermek için ilaç verebiliryorlar. Aynı iğne ve şurubu verdi o da. Biz de artık yaptırdık iğneyi. Sonra rahatladı, kızarıklıklar da geçiyor şimdi..
1 saat içinde ne hale geldi kuzum bir görseniz, tüm vücudu, yüzü heryeri kıpkırmızı leke leke.. Şimdi iğneden sonra yavaş yavaş geçiyor. Beni de uyku tutmadı tabi, o uyuyor aslında ama başında bekliyorum.
değişik birşey de yemedi ki alerji olsun.. anlamadım gitti bu çocuk hastalıklarını.. zaten 6, 5 sebepsiz ateş ve döküntü olunca bu hastalıklardır, tedavisi yoktur diyerek geçiştiriyorlar anladığım kadarıyla..

geçer annesi inşallah, hastanede toparlanır evine gelir. şimdi zaten çoğunlukla uyuyacaktı, hastanede kontrol etsinler daha iyi olsun inşallah. sen de bol bol su iç, stll tee iç lütfen, bi de soğan bulgur vs ye, bebeğe sütün çok yarayacaktır, özellikle enfeksiyonu çabuk atlatması için. büyük oğlana da geçmiş olsun, çabuk toparlansın işallah
Bizdeki son durumu da yazayım.. Döküntüler iyice arttı, ağlamaya başladı, artık rahatsız etti herhalde.. Biz de başka bir doktora gittik. O da hemen hemen aynı şeyleri söyledi, bir enfeksiyondan sonra böyle döküntüler olabilirmiş ya da alerji olabilirmiş, ama hangisi olursa olsun tedavisi yok sadece semptomları gidermek için ilaç verebiliryorlar. Aynı iğne ve şurubu verdi o da. Biz de artık yaptırdık iğneyi. Sonra rahatladı, kızarıklıklar da geçiyor şimdi..
1 saat içinde ne hale geldi kuzum bir görseniz, tüm vücudu, yüzü heryeri kıpkırmızı leke leke.. Şimdi iğneden sonra yavaş yavaş geçiyor. Beni de uyku tutmadı tabi, o uyuyor aslında ama başında bekliyorum.
değişik birşey de yemedi ki alerji olsun.. anlamadım gitti bu çocuk hastalıklarını.. zaten 6, 5 sebepsiz ateş ve döküntü olunca bu hastalıklardır, tedavisi yoktur diyerek geçiştiriyorlar anladığım kadarıyla..
ilaç ii gelmiş neyse ki.
sen de uyusaydın artık ya, yarın güçlü ol ki kzı toparlanınca bol bol oynayın evde (yarın diyom tebi biz daa yatmadık ta o nedenle :D)

bizde de durumlar şu şekilde

-hala karyolamız ve de şifonyerlerimiz yok, bavullar ortada ya, iice alıştık :52:
-mutfak dolaplarındaki kiri bıçakla kazıdım, ne pis insanlarmış delirtti beni, ıyyyk :15: daha da uğraşırdım da, mutfak açık mutfak, oturma odasıyla bitişik yani, o kokuyu çocukların solumasını istemiyorum. yağ çözücü ciften daha ii iş görür muhtemelen ama, dolapların rengi şimdiden soldu, sanırım boyalarını attırdım biraz, bi işlem daa yaparsam kötü olabilir :44:
-kapıları da sildim bi camlar kaldı
-adamlar yatak odasında da yemek yapmış heralde ya, ketçap benzeri lekeler var duvar diplerinde, kapıların üstünde de yağ var, lan naaptınız arkadaş, bunca sene silmesem yapamam ben o yağları yatak odası kapısına
-sonra bi makarna+salata yaptım yedik hooop markete
-çok pahalııııı, ekmek felan hiç güzel diil, italyan ekmeği diye satıyolar, bizimkine benziyo ama daha dolu içi, ondan alıyoruz bulursak 2 dolar lan:52: ma en azından tatlı diil bu, diğerlerinde şeker var yaaa, yenmiyo
-marketlerde sebze meyve reyonları genelde ufak, bazılarında geniş bi reyon var, onlardan birini daha keşfettik tavsiye üzerine, gözüm döndü resmen. domates biber alırken bu kadar sevineceğimi aklım almazdı:27:
-kız artık minnoşuktan amazonluğa profesyonel adımlarla ilerliyo, arkadaş sürekli sandalye ve masaya tırmanıyo delircem ya, ordan da ayaklarını sallandırıp sırıtıyo eşşoğleşşek

bu kadan şimdilik
hadin öptüm byes

Son düzenleme:
Zambakcim hayirli olsun insallah minigin de bir an once iyilesir o sirada sen kendine iyi bak hem minigin hem de kuzunu sana ihtiyaclari var
felizim gecmis olsun cok.. hay ben 5. Nin 6. Nin .......... Uzak dursunlar yavrularsan
alsenim tatlin keyifli gecmesine sevindim
wavy im napiyor acaba
pepikim emir ve siz nasiloldunuz
ceydamm bunlar seyleriyle oynamislar desene kendini yormadan yavas yavas yap kuzum
dur ya bisiler daha yazcaktim unuttummm
vitamin kullanmayami baslasam acaba

merhabalar..
hasta olanlara çok çok geçmişler olsun off cocugun hasta olması ne kdr zormuş ya :( rabbim korusun onları.
zambakcım hayırlı olsun sıkma canını insallah en kısa zamanda sağlıkla evinde olur minik kuş ;)

$1173776_170514246472010_87599880_n.jpg
$563513_170949263095175_1531731864_n.jpg
buda benim hasta olmuş hastanede yatmış ve küçücük kalmıs oğluşum :(
ve dün geceki iyileşmiş hali..
minicik kalmıs dimi benim bebeğim :(

Zambakcim hayirli olsun insallah minigin de bir an once iyilesir o sirada sen kendine iyi bak hem minigin hem de kuzunu sana ihtiyaclari var
felizim gecmis olsun cok.. hay ben 5. Nin 6. Nin .......... Uzak dursunlar yavrularsan
alsenim tatlin keyifli gecmesine sevindim
wavy im napiyor acaba
pepikim emir ve siz nasiloldunuz
ceydamm bunlar seyleriyle oynamislar desene kendini yormadan yavas yavas yap kuzum
dur ya bisiler daha yazcaktim unuttummm
vitamin kullanmayami baslasam acaba
sen öle deyince acaba halıları bi de ben mi silsem diye düşünmeye başladım, kafam ne ters çalışıyo benim yaa:27: her gün bi oda :27:
merhabalar..
hasta olanlara çok çok geçmişler olsun off cocugun hasta olması ne kdr zormuş ya :( rabbim korusun onları.
zambakcım hayırlı olsun sıkma canını insallah en kısa zamanda sağlıkla evinde olur minik kuş ;)

Eki Görüntüle 803980
Eki Görüntüle 803979
ama çok güzel gülüyo maşallah :nazar: iyileşsinde kilo alır yine, üzülme annesi.

iyi akşamlar kızlar ben geldim artık evimdeyim
bir duş alıp yatacagım çok yorgunum görüşürüz yarın fotoları koyarım

canim oncelikle hayirli olsun gule gule buyut bebisini....

kucuk kuzuya da gecmis olsun..hemencik iyilessin kuzucuk ;)))

Gecmis olsun canim...

merhabalar..

Eki Görüntüle 803980
Eki Görüntüle 803979

Gecmis olsun kuzuya....

:2:

Kiyamam kuzulara yaaa.acil sifa versin rabbim butun yavrulqra

geçer annesi inşallah, hastanede toparlanır evine gelir. şimdi zaten çoğunlukla uyuyacaktı, hastanede kontrol etsinler daha iyi olsun inşallah. sen de bol bol su iç, stll tee iç lütfen, bi de soğan bulgur vs ye, bebeğe sütün çok yarayacaktır, özellikle enfeksiyonu çabuk atlatması için. büyük oğlana da geçmiş olsun, çabuk toparlansın işallah

ilaç ii gelmiş neyse ki.
sen de uyusaydın artık ya, yarın güçlü ol ki kzı toparlanınca bol bol oynayın evde (yarın diyom tebi biz daa yatmadık ta o nedenle :D)

bizde de durumlar şu şekilde

-hala karyolamız ve de şifonyerlerimiz yok, bavullar ortada ya, iice alıştık :52:
-mutfak dolaplarındaki kiri bıçakla kazıdım, ne pis insanlarmış delirtti beni, ıyyyk :15: daha da uğraşırdım da, mutfak açık mutfak, oturma odasıyla bitişik yani, o kokuyu çocukların solumasını istemiyorum. yağ çözücü ciften daha ii iş görür muhtemelen ama, dolapların rengi şimdiden soldu, sanırım boyalarını attırdım biraz, bi işlem daa yaparsam kötü olabilir :44:
-kapıları da sildim bi camlar kaldı
-adamlar yatak odasında da yemek yapmış heralde ya, ketçap benzeri lekeler var duvar diplerinde, kapıların üstünde de yağ var, lan naaptınız arkadaş, bunca sene silmesem yapamam ben o yağları yatak odası kapısına
-sonra bi makarna+salata yaptım yedik hooop markete
-çok pahalııııı, ekmek felan hiç güzel diil, italyan ekmeği diye satıyolar, bizimkine benziyo ama daha dolu içi, ondan alıyoruz bulursak 2 dolar lan:52: ma en azından tatlı diil bu, diğerlerinde şeker var yaaa, yenmiyo
-marketlerde sebze meyve reyonları genelde ufak, bazılarında geniş bi reyon var, onlardan birini daha keşfettik tavsiye üzerine, gözüm döndü resmen. domates biber alırken bu kadar sevineceğimi aklım almazdı:27:
-kız artık minnoşuktan amazonluğa profesyonel adımlarla ilerliyo, arkadaş sürekli sandalye ve masaya tırmanıyo delircem ya, ordan da ayaklarını sallandırıp sırıtıyo eşşoğleşşek

bu kadan şimdilik
hadin öptüm byes

Artik iyice yerlesmeye basladiniz.:-)) baskasinin pisligini temizlemek zor ama kendin icine sine sine yapincada bi huzurlu yasiyor insan o ewde. Alismaniza sevindim.

merhabalar..

Eki Görüntüle 803980
Eki Görüntüle 803979

Gecmis olsun ruzgar ali ye. Toparlar tez zamanda insallah. Sagliklari yerinde olsunda gerisi olur. Noldu ruzgara neden hastanede yatti?

Emir halaaaaa oksuruyor burnu tiksniyor. Artik antibiyotike baslatti dr yakin takibe alalim dedi. 5 gin kulllanicaz. İnsallah iyi gelir. Artik yavastan inmeye baslamis cigere dogru. İnsallah duzelir butun yavrular. Daha onunyzde kis var. Simdiden bukadar hadta olunca kisi dusunemiyorum.

salgın talhamıda vurdu malesef, ayrıca 4 diş birden çıkarıyor. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bi oğlum hastanede, bir oğlum hasta, eşim hasta, benim durumum bellı, Allah'tan annem ve ablam var.

Emir halaaaaa oksuruyor burnu tiksniyor. Artik antibiyotike baslatti dr yakin takibe alalim dedi. 5 gin kulllanicaz. İnsallah iyi gelir. Artik yavastan inmeye baslamis cigere dogru. İnsallah duzelir butun yavrular. Daha onunyzde kis var. Simdiden bukadar hadta olunca kisi dusunemiyorum.
şimdi daha çok hastalık oluyo zaten pepikim, merak etme. kışın havalar iice soğuyunca salgınlar azalıyo. bi de ilkbaharda oluyo ama en çok şimdi. antibiyotik almadan geçmicek demekki bu kadar zaman oldu. içsin ilacını da iileşsin emircik. ama ilacı doktor tam dozunda veriyodur dimi, zaten hassas bi doktordu sanırım sizinkisi. az ya da çok olunca da ii değil, tam kilosuna göre vermek lazım.
salgın talhamıda vurdu malesef, ayrıca 4 diş birden çıkarıyor. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bi oğlum hastanede, bir oğlum hasta, eşim hasta, benim durumum bellı, Allah'tan annem ve ablam var.
ayy dişle beraber zorluyodur yavruyu. minik oğlan nasıl, ne dediler hastanede.
geçicek hepsi, sonra bi bakcanız hoop uzakta kalmış.

Back