2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada , az önce wavymle konuştum ; herkeslere selamları var ,çok çalıştırıyo patronu o yüzden gelemiyo , öğleden sonra iki toplantı arası fırsat bulursa uğrayacak...
Talya kuzum da iyiymiş , hala sadece ön dişler

canım benim oğlanda kızda sırayla çıkardı dişleri bilemicem valla

Selamlar anneler... cumartesi gittik doktorumuza keseyi gördük bakalım... henüz 5 haftalık daha çok minik teyzeleri
Zambak inşallah bir an önce kuzuna kavuşursun sağlıkla alırsın kucağına....
Tüm diş çıkaran bebişlerimize ve annelerine allah yardım etsin de kuzularımız bir an önce rahatlasınlar...

Anaaammmm ne güzel haber
sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah canım...doğum hangi aya geliyo :44:

ne biliyim iris, sevinme değil de aman allah ım ikonu nu denk düşüremedim ondandır, uyuyamıyorum diorsun da sanki dişler olmadığında uyuyabiliorduk, şöle kaba bir hesapla doğduklarından beridir kesintisiz 4 saat uykum yok ,he diş dönemi fazla kesintili oluyor elektrik çarpmışa dönüyruz o ayrı ,
2 yaşına kadar bu diş olayı sürücek galiba sonra da 2 yaş sendromu felen derken anladığım ve idrak ettiğim çoçuk yapacasan 21-22 yaşlarda yapıcan kardeşim , yada bak ben diyeyim eğer 2.ye niyetiniz var sa şimdiden yapın , sonra sil baştan olmasın valla zor olcak ama hiç olmaz sa zamandan kazanırsınız,bence öyle yapın (ben düşünmüyorum )

burayı okuyunca gaza geliom bazen 2.yi hemen yapasım gelio ya

ben önce düşünüyordum hamileyken falan.. ama doğumla birlikte yaşanan süreç bu geçen 1 sene sonunda dedim ki yok akıl işi değil 2. çocuk hele bu yaşta hiç değil ( yaş 33 bu arada) diyordum kiiiiiiiii...... bi baktım hamileyim....:18::18::18::18:

bende 35 im ne varr, amaikinciyi düşünmüyorum , yani psikolojim izin vermiyor düşünmemem , ama büyük konuşmamak gerekli tabikid e,zaten normal de de daha gençkene 3-4 çoçuk düşünmüyorudum , niyetiniz varsa geç kalmayın valla , bence ,yani sonra sil başta bari nasıl olsa uykusuz gecelerdeyiz, soralım alsen e ne diyor bu konuda ????

Merhaba canikolarım :80:

İşe başladıktan sonra pek giremiyorum sizi özlüyorum Bazen aklıma geliyor, kızım uyuduğunda kahveyi alıp pc başında ne güzel olurdu kızlarla diye... Ama ne yapalım

Bizden haberler nötr, koşturmaca dışında çok şükür birşey yok. Bakıcımıza ben de Talya da alışıyoruz artık, 1 ayı devirdik bile.

Çok geçmiş yapamadığım için detayları bilemiyorum ama tüm iyi dileklerim sizlerle.
Şimdi dişçiye gitmem lazım, ağzımda uzun süredir geçmeyen bi yara var, ve artık endişelenmeye başladım.

Çok çok öpüyorum topkeklerim artıııııııııııııııııı

anam kimmm gelmişşşş wavybabyimm gelmişşş nelerrr yapıosun çalışma hayatı nasıl talya nasılll

dido naninammmm,

iyiyim hayatım ya ama çok yorgunum. gerçi aklımı daha yenilenmiş ve özüne dönmüş hissediyorum ama akşam eve gidince ve kız uyuyunca bi bitkinlik amaçsızlık çöküyor ki sorma.

32 saat dersim var ve bu üniversite şartlarında oldukça ağır bi rakam- ama yoğunluktan bu dönem öyle olması gerekti, bi şekilde geçecek işte. hem para kazanıyorum hem de akıl dağıtıyorum diye bakıyorum olaya.

onun dışında odaydı yeni bilgisayardı yeni kurallara alış derken yarım ayı devirdim bile. umarım enerjim yolun yarısında tükenmez de iyi gider herşey

sen nasılsın çıtırcanımın keyfi sağlığı yerindedir inşallah. her ayakkabı alışımda aklımdasın

Bugün Elada kızarıklık olmamış, geçiyor inşallah:)
İris köpek dişleri en sın ve en zor çıkanlarmış diye bîliyorum.. Ama tabi dişte kesin sıra yok..
Wavy hoşgeldin, biraz zaman geçince daha bir alışırsın ilk zamanlar daha zor..
Aysre geçmiş olsun..

Bebeğimi kaybettim. Kalbı durdurduğu için bugun sonlandırdılar gebeliğimi minik prensesimle opuyoruz hepinizi geçmiş yapamadım herkes ıyıdır umarım.

Bebeğimi kaybettim. Kalbı durdurduğu için bugun sonlandırdılar gebeliğimi minik prensesimle opuyoruz hepinizi geçmiş yapamadım herkes ıyıdır umarım.

oyy Allah sabır versin ve geçmiş olsun , teselli verme becerim yoktur pek , sadece geçmiş olsun demek istedim

amin işallah canım
a dayre başkanı süpermiş valla sevdim onu ben
light alıım ozman süper tüyo
tekrar geçmiş olsun, çabucak iileşsin kuzu
evet daha gidemedik türk marketine
2 sene mi kaldım neeeeyyyyyyy
nası dayandın msoe, nasıl nasılllll?
ve orda ne yaptın?
master?
geçmiş olsunnnnnnn
allah sağlıkla kavuştursun işallah
enee ii haber geldi bi dane
hayırlısı buymuş demekki canım
ben deminnoşumla öpüyom sizi
mucks

Ceydacim ilk uc ay en zor olani. Uc ay gectikten sonra hmm en azindan neyi nerden alicam napicam ogrendim diyosun. Sonra alti ay geciyo aa alistim ben gelmisken biraz geziyim diyosun. Dokuz aydan sonra (senin durumunda donmene uc ay kala) donuse az kaldi tadini cikariyim falan diyosun. Toplanma falan derken hooop bi bakmissin turkiyedesin. Sonra ustunden bi sene falan geciyo ve deli gibi ozlemeye basliyosun orayi.
Ben ilk bir ay her gun aglamistim anneme. Ama simdi sansim olsa bir gun dusunmem. İyi tarafindan bakmaya calis geriye donup baktiginda cok guzel bir ani olacak bu gunlerin her ne kadar gittin gideli temizlikten basini kaldiramamis olsan da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…