2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam ,iyi haftalar topikolarımmm

Yağmur yağmadı ne güzel olduuuu Fotolar yüklenmiş , bakamadım ,bende de var benzer fotolar yükliycem ama az sonra ,biraz çalışayım geliyorummmm....

Kuzular da büyümüş ne güzel olmuşlar bi görseniz , orda bulunmayan topikolar

beğen butonunu arıyorum kaybolmuş gordumm albümlerden çokta kıskandımm 2ye ayrıldım vallaa çatladım bende tek başımıza cıktıgımız tatil fotosunbu yuklicemm birazdan

günaydınlar topikcanlar

inşallah güzel bir hafta geçer herkes için

istanbul buluşmasının fotolarına baktın çok güzeller birazdan kıskanmadım değil yani. Ankaralılar nerde.

ya bir önceki istanbul buluşmasının fotolarına da baktında kuzucuklar ne kadar büyümüş 3-4 ayda

ama canım odasını ayrıyoruz biz kapılar kapalıyken nasıl duyacam duruyu :)

bende ayırdım ama kapıyı kapatmıyorum duyuyosun zaten bitişik odada yattığı için telsizler gece hışırtı yapıo arada ona uyanıp duruyorum bizimki chicco ama almasakda olurmus yani ilk zaman kullandık sonra kaldırdımm

gel hadi de sana tatlişkomun misafir ağırlamasını anlatacamm neler yedik içdik neler yaptık irise anlatmalıyım dedimm

Kizlar bisi sorcak. Emirin oksuruk cok fazla. Bitkisel balgam sokturucu veriyorum ama hic bir duzelme yoj. Kusmadan atabilirmi bogazindakini.? Butun gece oksurmekten uyuyamadi.

Kizlar bisi sorcak. Emirin oksuruk cok fazla. Bitkisel balgam sokturucu veriyorum ama hic bir duzelme yoj. Kusmadan atabilirmi bogazindakini.? Butun gece oksurmekten uyuyamadi.

Doktora gittiniz mi canım? Kusmadan da atar herhalde, bizde o kadar balgam olmadı hiç..

geçmiş olsun canım. meleğinde sanırım 7 aylıkken gripten sonra boğazındaki balgamı atamıodu dr balgam söktürücü verdi 2 günde iyileşti ilaçmı vermek istemediğnden bitkisel balgam söktürücü veriyon

pepik geçmiş olsun ama konu hakkında hiç fikir sahibi bile değilim , ne desem boş olur,doktoro teleffonla sor istersen ,

beğen butonu nerede be ????????*

ben de var guzelim ama hiccc kullanmadim ki 40 gunlukten beri ayri odalarda yatiyoruz ama kapilar acik
bizdeki de chicco nun didom dogru demis hisirti yapiyor sonra yan komsuda varsa onlari dinliyorsun falan
simdi telsizimiz dolap susu niyetine kullaniyor :)
denize gittik benim kızım sudan çıkarılınca dudududu dedi duracakmışız yani :) kızlar aranızdaa telsiz alıp pişman olan ayyy satsammı acaba diye düşünen varsa bana ulaşsın lutfen :)

pepikom zencefilli bal denesen biz de ise yariyor hasta olunca
hatta ben hergun veriyorum 6 aydan beri
ama balin gercek olmasina dikkat et

geçmiş olsun mukotik diye bir şurup var bizim dr onu vermişdi baya işe yaradı aklında bulunsun

Sagolun kizlar. Dr cok ilac yanlisi degil ilac vermedi bu bitkisel ewde var diyince mecbur kalirsan ver dedi. Oksuruk ilaclarinin bi cogunu bize vermiyor dr. Dolveni bile 4 kezden fazla verme dedi. Bal zencefil verim bakalim. İhlamur iciremiyorum bir turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…