• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar:3: gelişmeler için bir giriş yaptım ve çıkcam hemen, benim cadı henüz uyumadı ve resmen yapışık duruyoruz :27:
Sarmalarımı hazırladım ama bıdıkla nasıl oldu bilemem:37:,
metrobüsle gelen arkadaşlar ziincirli kuyudan bende alabilirim sizi, mesaj atabilir yada telefonumu iristen alabilirsiniz.
Umarım yarın çok güzel olur hava, tahminler tuttmaz :D
Istanbul Hourly Weather - AccuWeather Forecast for Istanbul Turkey

Pepikcim çook geçmiş olsun, hemen toparlar inşallah
Kizlar benim grip emire bulasti ve hasta kuzum. Atesi atlattik bitti sandim. Ama bitmedi. oksurugu burnu daha bi fena oldu. Yarin gelemicez biz. Hava da serin. Serin olmasa bile sizin kuzulara kiyamam onlarda hasta olmasin.

selam millet, buluşmadan kaçar gibi ayrılmak zorunda kaldım büşra yüzünden, şimdi evdeyiz ve uyutmaya çalışıyorum, ahvada ortamda çok güzeldi:16::16:

Buluşmaya katılamayanları kıskandırmal gibi olmasın ama çok güzel geçti:)) ela arabaya bîner binmez sızdı.. Tüm kuzucuklar öyle olmuştur herhalde..
Fotolar akşama..

Buluşmaya katılamayanları kıskandırmal gibi olmasın ama çok güzel geçti:)) ela arabaya bîner binmez sızdı.. Tüm kuzucuklar öyle olmuştur herhalde..
Fotolar akşama..

Atakan uyumuyor tabi ki orda uyudugu icin :)
Biz hala yoldayiz birazcik yolu karistirip trafige takildik

herkesin eline emegine saglik hersey cook guzeldi:16:
Ilerde daha uzun vakit gecirmek umuduyla :)

beni ve oğluşumu unuttunuzmu bilmiyorum ama hatırlayanlarınız olur muhakkak.. biz sizleri çok özledim.uzun zamandır giremedim eski nickimde sıkıntı olmuş nedense bu yeni nickimiz :) bugun şöle bi baktım çok güzel hbrler var demmircanım,tullcum ve organikseker hayırlı ugurlu olsun insallah sağlıcakla kucaklarınıza alın yavrularınızı..
bizde 1 haftadır durumlar pek iyi değil oğluşum çok hasta oldu ateş,kusma mahvetti yavrumu 9kiloydu 8,500 düştü ama görseniz çöktü yavrum nasıl toparlıycak bilmiyorum ne yedircem şaşırdım.gece uykumuz kalmadı bütünn alıskanlıkları değişti kuzumun :( iyi olsunda gerisi mühim değil napalım :(

insallah bundan sonra daha sık görüşürüz eskisi gibi..

eski duyguyildiray yeni ruzgaralinin annesi :)

ben yaptımmm ben yaptımm ,:) ilk önce ben ekledim FOTOOOOOOO :16::16::16::16:
:16: bebişlerin hepsi birbirinden tatlı idi, ayrıca eşlerin bir günde bizden fazla kaynaşması gözlerden kaçmadı,
feliz i yine yediremedik :25::25::25:
ne güzel sofra idi vee,herkesi görmek (pepik e de yeniden geçmiş olsun derken ,birdahakine inşallah ) çok ama çokk güzeldi :16::16::16::16:
ha bu arada Atakan ın tek hedef gözetip harem imimizi korumuş olmanın gururu ve sevinci ile doluyum :52::52::52:

Resimlere bakmaya korkuyorum. Cok istiyordum. Zaten ben neyi cok istesem olmaz. Uzuntumu anlatmicam bile bugun icin. Neyse saglik olsun insallah. Emir iyi olsun yeterki. Gripten cocugun yuzu gozu sisti. Oksuruk iyice artti. İlac iciremiyorum br turlu. Bizden haberler bole.:43:

Muhtemsinizz fotolarin hepsine bakamadim cepten gec yukluyor yarin ilk isim olucak
ankara tayfasi acaip gaza geldim biz de yapalimm
pepikim cok gecmis olsun gecsin gitsin bir an once hem uzulme sen de bulusmaya ank ya gelirsin biz ist u catlatiruz :)
Duygucuk hos geldin tekrar

Evet katılıyorum muhtesem bi gun gecmiştir . Ortada sıcan oynayıp ip atladınızmı? İriscan sıra geldi 12. Cumacılara hesap vermeye buyrun efem sizi öyle alalım bakkalım ne yemişin. Valla diskalifiye olucan fazla anlatma :1:

Oncelikle bulusmadan bahsetcem evet bizimkide arabaya biner binmez sizdi uyudu ,esler konusu ayri konusulacak mevzu acayip kaynastaliar yaa maasallah,o masa neydi oyle yaa ama bende bir resmi bile yok cekmemisiz:( hepinizin ellerine saglik hersey muhtesemdi onbes ekmek kaldi yaa aysre :)) hepinizi cok sevdim harikaydi havada bizden yanaydi cok sukur ama bizim kuzular cozutunca herkes kalkmak zorunda kaldi :(( seneye daha iyisini umid ediyorum :))

Organikcim cakmak tarafindayim gecersen bu tarafa beklerim ozelden telefonlasim..
Pepikcim cook gecmis olsunn..
Duygucum sanada cook gecmis olsun..Tekrar hosgeldin topige :)
Seher uzulme anacim bizde senden sonra cok duramadik dagildik :))
Aysree valla tebrikler cok hizlisin foto konusunda :))

kızlar fotolara baktım nasıl büyümüşler ya tanıyamadım valla:53:
ankaralılar oturun siz daha:19:
biz sabah erkenden yola çıkıyoruz dua edin kızlar bana iki zıpırla sağ salim dönelim tatilden:37:

kendinize iyi bakın:3:

ben geldim izin bitti tatil bitti moral sıfır bende kızı yazlıkta bıraktım geldimmm amann ban yaramadı tatill

Günaydın topikcanlar..
Dün gerçekten çok güzeldi, bizim zıpırlar biraz daha büyüyünce daha da güzel olacak inşallah, yani biz daha az yorulacağız..
Yemekler çok güzeldi, herkesin ellerine sağlık..
İris sana ayrıca teşekkürler, organizasyon ve tüm lojistik için..
Eşlerin de kaynaşması süper oldu tabi..
Aysre tüm fotoları koymuş bendekiler aynı fotoların başka makineden çekilmiş hali..
Pepik üzülme önümüzde koca kış var, buluşmalar devam edecek..
Dido sende moralini bozma, ne zqman dönecek çıtırcan?
Duygu hoşgelmiş..
Unutuğum var mı bilemiyorum..
Bu arada beğen butonu kaybolmuş, niye ki??
Bugün tüm gün seminerde olacağum, kesin sıkıcıdır, buralarda takılırım.. Öpüldünüz

Günaydın topikcanlar..
Dün gerçekten çok güzeldi, bizim zıpırlar biraz daha büyüyünce daha da güzel olacak inşallah, yani biz daha az yorulacağız..
Yemekler çok güzeldi, herkesin ellerine sağlık..
İris sana ayrıca teşekkürler, organizasyon ve tüm lojistik için..
Eşlerin de kaynaşması süper oldu tabi..
Aysre tüm fotoları koymuş bendekiler aynı fotoların başka makineden çekilmiş hali..
Pepik üzülme önümüzde koca kış var, buluşmalar devam edecek..
Dido sende moralini bozma, ne zqman dönecek çıtırcan?
Duygu hoşgelmiş..
Unutuğum var mı bilemiyorum..
Bu arada beğen butonu kaybolmuş, niye ki??
Bugün tüm gün seminerde olacağum, kesin sıkıcıdır, buralarda takılırım.. Öpüldünüz

evet beğen butonu yok artık onuda mı kaldırmışlar ya... hafta sonuna kadar orda şimdilik ama ben çarşambaya izin alır kaçarım belkii şimdiden çok özledimm tamam bize takıl sen ne yapıcan semineriii:52:

Gunaydin topikcanlarimm
Dun tam aysrenin albume bakiyodum siteyi bakima aldilar kalan kisminada bugun bakicam :)

denize gittik benim kızım sudan çıkarılınca dudududu dedi duracakmışız yani :) kızlar aranızdaa telsiz alıp pişman olan ayyy satsammı acaba diye düşünen varsa bana ulaşsın lutfen :)

denize gittik benim kızım sudan çıkarılınca dudududu dedi duracakmışız yani :) kızlar aranızdaa telsiz alıp pişman olan ayyy satsammı acaba diye düşünen varsa bana ulaşsın lutfen :)

ay canım ben varım ama bence alma hiç bir işe yaramıo diyeyyim sana.. su kuşu seninkide deseneee

Back