• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikisini birden nasıl götürüp getirecem peki :4:
bakıcının alt kat boşalırsa söz yapıcam 2.yi :27:

hobaaaaa ,herkes niyeti bozuyo lannnn.....:52:

hopaaaaa sende hep düz gösteriyon yan vuruyon bacım:33:
ne olcak iz iki bebeyle nasıl gidiyoz öyle yapcan atıcan arkaya onları hoppp bakıcıya

Selam topikolar..
Yine yoğun günler başladı.. Sabah varlığını unuttuğum bîr toplantıyla başladı, anca şimdi gidiyorum eve:(
Neyseki cuma.. Pazar geliyoruz tabiki de ailecek.. Yarın poğaça, küçük termos yere örtü getiririz..
Pastayı artık ordan halledeceğiz herhalde.. İnşallah yağmur yağmaz.. Görüşmek üzere

Buluşuyoz diye kıskanıyo o :52::52::52:

işte o yüzden yere yatağı yapamıyom kıpıra , halıyı da geçer mutfakta parkeden toplarım sabah eminim ,döne döne yatıyo çünkü :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsunnnnn ...planlı olmasa da alsen in dediği gibi ,o doğana kadar 2 yaşında olacak ,çok yorucu olacak ama büyüyecekler işte ne güzel.... kim bakıyo bebeğine , çalışıyo musun ? ne zamandır yoksun ,ben unuttum senle ilgili şeyleri :17:

biz de bi kaza yapalım mı aysre , kardeşsiz kalmasın bu veletler....gaza geliyom lannnnn :10::10::10:

hemen akşama çerez servisine başlıyom ılık ılık :17:

daha buluşmadıkkkk ,sen de gellllll :7::7::7:

senden de haber alırız inşallah en kısa zamanda ...

ama ama hamileler çoğalınca topikte kimse kalmayacak lan , yeni topiklerine gider bunlar şimdi...sevişmeyin laaannnnn :47::47::47:

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:) çalışıyodum ama doğumda ayrıldım hala evdeyim kendim bakıyorum bebeğime, 1-1.5 sene sonra çalışmayı istiyodum ama hamilelik çıkınca şimdilik ertelendi.

kendimden bahsedim 27 yaşındayım İstanbul kartalda oturuyorum. 3 yıllık evliyim çalışma hayatım doğumla son buldu şimdilik.bu arada nerde buluşuyosunuz Anadolu yakası olsa gelebilirim sanırım.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:) çalışıyodum ama doğumda ayrıldım hala evdeyim kendim bakıyorum bebeğime, 1-1.5 sene sonra çalışmayı istiyodum ama hamilelik çıkınca şimdilik ertelendi.

kendimden bahsedim 27 yaşındayım İstanbul kartalda oturuyorum. 3 yıllık evliyim çalışma hayatım doğumla son buldu şimdilik.bu arada nerde buluşuyosunuz Anadolu yakası olsa gelebilirim sanırım.

Merhaba canim irisds yok topikte aksana gircek galiba avrupa yakasinda yildiz korusunda bulusacaklar canim belki bende katilablirim aralarina bende 23 yasindayim kizim 1.5 yasindayken ise baslayacsktim ama bir minigimiz daha geliyor bakalim ne yapicaz:35:

Merhaba canim irisds yok topikte aksana gircek galiba avrupa yakasinda yildiz korusunda bulusacaklar canim belki bende katilablirim aralarina bende 23 yasindayim kizim 1.5 yasindayken ise baslayacsktim ama bir minigimiz daha geliyor bakalim ne yapicaz:35:

karşısı olunca zor oluyo bnm için:(( yenide hamile oluncaa belki bu tarafdadırlar diye düşünüm. kısmet

sende çok gençmişsin maşallah sağlıcsakla al bebişini kucağına inş.

karşısı olunca zor oluyo bnm için:(( yenide hamile oluncaa belki bu tarafdadırlar diye düşünüm. kısmet

sende çok gençmişsin maşallah sağlıcsakla al bebişini kucağına inş.

Ins sende sagsaglim al insallah gittin mi diktora ilki sezeryan mi

navigasyon iriscann
avucumun içi gibi bilirim ....:34:

hopaaaaa sende hep düz gösteriyon yan vuruyon bacım:33:
ne olcak iz iki bebeyle nasıl gidiyoz öyle yapcan atıcan arkaya onları hoppp bakıcıya
öyle olmuyo işte bacım..olsaydı senin gibi kv , akşama kadar ver büyüğü kv ye ,küçükle takıl ama nerdeeee :50:

Selam topikolar..
Yine yoğun günler başladı.. Sabah varlığını unuttuğum bîr toplantıyla başladı, anca şimdi gidiyorum eve:(
Neyseki cuma.. Pazar geliyoruz tabiki de ailecek.. Yarın poğaça, küçük termos yere örtü getiririz..
Pastayı artık ordan halledeceğiz herhalde.. İnşallah yağmur yağmaz.. Görüşmek üzere
yağmur bölgesel olacak diye ümit ediyorum , kuzey taraflar daha yağışlı olcak dedi tv , sarıyer beykoz falan ,beşiktaşı teğet geçer inşallah :46:
herkes kendi nevalesini yapacak ,pastayı bölüşüyoruz ..bnen aysre yi alcam ya şişliden ,oralarda güzel bi yer bulur alırız biliyodur o çakma hürrem :52:

demek ki neymiş ; evde durmak çeşitli kazalara yol açabiliyomuş ,çalışınca kaza yapmaya hal kalmıyo haliylen :27::27::27:

Citirlar basti topigi :))
he ya bu ne hunilim ,ne küçük bunlar :19:

Iris candir can hemen yardim ediyor valla :) du bakalim ins arac ayarlanirda karistirirsak arariz zaten ;)
Organikcim bende anadolu yakasinda oturuyorum umraniyede..bu istanbullular hep avrupa yakasi be mubarek :)))

Örtü değil de ,termosun varsa sıcak su getirebilirsin ,ama arabalı olursan tabi ,arabasız olursan sadece keltoşu kap gel....hamak işine girmeyelim yoksa kuyruk oluşur ,bi de hava kaapalı olacak muhtemelen , boşu boşuna taşıma....
inşallah bu sefere geleblrsin ....
Termos yok malesef. Annemlere sordum onda da yokmuş. Arabalı olacağız diye umut ediyorum. Yani ayarladık ama nede olsa başkasına bağlı birşey olduğundan emin hissedemiyorum :)
slm ağustos anneleri ben 2012 eylül annelerindenim gerçi oğlum ağustos doğumlu neyse bişey sorucam size bebişinizi gece en son kaçta besliyorsunuz benim oğlan süt içmediği için gece pek kalkmaz ağlasada emzik yada su veririm tekrar yatırırım sabah kadar bişey yemez acaba doğru mu yapıyorum
Gece beslemesini kesmek gerek sağlık açısından. Nasıl bizim gece beslenmemiz sağlıksız ve alışkanlık ise aynısı onlarda da geçerli. Ha ben kestim mi? sabaha kadar milyon defa emiyor kesemiyorum :37:Doktorda boşa uğraşma tamamen kesmeden ayrıca geceyi kesemezsin dedi:44:Araştırdım ağlatmak gerek biraz duruma bakınca. Onuda ben yapamıyorum. Emzirmeyi kesene kadar kesintisiz uyku beklemiyorum:31:

Tull iyi olduğunuza çok sevindim geçmiş olsun, hayırlısıyla kucağına alırsın artık.
Senaysen çok geçmiş ossun sizede, benim kızda yanağını palattı dün, koca bir morluk, gördükçe içim gidiyor.
Diş çıkarma olayları bizde de var, ne zaman bitcek bu serüven tükendimmmmm:27:
Çok geçmiş olsun.
Ortalama 2.5yaşa kadar serüven devam ediyor:10:
1.köprüden gelirken beşiktaş yönüne doğru ilerlerken barbaros yokuşuna gelmeden - atv binasını geçtikten sonra- soldan yıldız köşkü/malta köşkü dönüşü var ,ordan dönüp askeriyeyi geçtikten sonra sağdan girişi var , otoparkı da girişte zaten :34:

Aynısının birde Beylikdüzü tarafından tarifini alsak süper olurdu ama kaçırdım galiba artık seni :1:

arkadaşlar bebeğinde bıngıldak genişliği olan var mı, bizim paşanın bıngıldağı biraz büyük dedi doktor, sağlık ocağında ki hemşirede neredeyse hiç kapanmamış dedi
çocuk endokrine götürdük
o da şu an için zaten erken dedi
bende doktor biraz büyük dedi ve buraya yönlendirdi dedim
muayene etti, kan-idrar tahlili yapıldı ve el-bilek grafisi çekildi
sonuçlar bu hafta çıkacak ve doktorla görüşeceğiz
birde oğlumun göz altları bazen sanki uykudan yeni uyanmış gibi şiş oluyor
böyle durumlarla karşılaşan oldu mu
Tam olarak kapanmadı ama kapanmaya yakın. 18aya kadar yolu var sonrasında da birsüre daha Devit takviyesi devam ediyor diye biliyorum. Tabi test yaptırıp rahatlamakta fayda var. İnşallah temiz çıkar sonuçlar. Doktorunuz demiştir ama bununda genetikle ilgisi var. Bizi haberdar et sonuçlardan. İyi haberlerini bekliyoruz.
iyi geceler herkese,
bişey rica edecektim de:17::17:
burada bir arkadaş yapıyordu görmüştüm. bebişlerinizin fotolarını programla süslüyordu.ama nickini unuttum:17::17:
ben hangi programla yapacağımı bilemedim.kızımın doğumgünü için lazımdı da:49:
yardımcı olabilir mi acaba:34:
Aslında proğramda çok var ama sitelerden halletsen daha kolay ve daha güzel oluyor.
Örnek bir site yazayım ama sen yine google amcadan aratabilirsin
Pho.to - online photo editor, fun effects and tools, free software
Geç kalmamışımdır umarım işine yarar :)
inşallah Allahım hakkınızda hayırlı olanı verir canım, içini ferah tut. başka işler bulmaya çalış kendine.

Ceydaaa:3:
Ev buldunuz mu? İnşallah içine sinen rahat bir ev bulursun, mutlu mutlu günleriniz olur orda :)

Kimin mesajıydı unuttum şu yere yatıp ağlamalı tripli mesaj :)
Bizimkide yapıyordu onu, yatakta oynarken yatağa yüzü koyun kendini atıp ağlıyordu filmlerdeki gibi :) Bende aynısını dedim nerden öğrendi bebe bunu tv açılmıyor, açılsada onu çözümleyemez diye. İçgüdüsel demek ki bu tripler:9:
Buarada huysuzlukta ilerden gittiğimiz için söyleyim onun bir üst modeli var şimdi. Gelip bize vurma :30:

Msoe inşallah güzel,rahat bir iş bulursun. Bakıcında iyi çıkar :)
Wayvnin bakıcısına sevindim yoğun olmasına üzüldüm. İnşallah herşey yoluna girer biran evvel
Pepik: sıhhatler olsun yeni keltoşcana :9:

Selam topikcanlar
Allahim bugunku hava sahane insaaalllahhh yarnda boyle bir hava olsun rahat edelim hep birlikte ..

Ins sende sagsaglim al insallah gittin mi diktora ilki sezeryan mi

gittim karından muayne oldum ama kese gözükmedi kanda 1408 çıktı çarşamba dün sağlık ocağında gene tahlil yaptırdım 4 ünde bida gidicem.bnm ilk normaldi 37. haftada geldi paşam çok zorlanmadım, en azından çok sancım oldu ama çok uzun süre çekmedim.
Iris candir can hemen yardim ediyor valla :) du bakalim ins arac ayarlanirda karistirirsak arariz zaten ;)
Organikcim bende anadolu yakasinda oturuyorum umraniyede..bu istanbullular hep avrupa yakasi be mubarek :)))

aaa negüzel burdada varmış biri:) bnm annemde örnek mah. de oturuyor, bebeğimide afiyet hastanesine muayneye götürüyorum dr.muz orada.sen neresindesin?

Termos yok malesef. Annemlere sordum onda da yokmuş. Arabalı olacağız diye umut ediyorum. Yani ayarladık ama nede olsa başkasına bağlı birşey olduğundan emin hissedemiyorum :)

Gece beslemesini kesmek gerek sağlık açısından. Nasıl bizim gece beslenmemiz sağlıksız ve alışkanlık ise aynısı onlarda da geçerli. Ha ben kestim mi? sabaha kadar milyon defa emiyor kesemiyorum :37:Doktorda boşa uğraşma tamamen kesmeden ayrıca geceyi kesemezsin dedi:44:Araştırdım ağlatmak gerek biraz duruma bakınca. Onuda ben yapamıyorum. Emzirmeyi kesene kadar kesintisiz uyku beklemiyorum:31:

Çok geçmiş olsun.
Ortalama 2.5yaşa kadar serüven devam ediyor:10:

Aynısının birde Beylikdüzü tarafından tarifini alsak süper olurdu ama kaçırdım galiba artık seni :1:

Sizin tarif daha basit ; 1. köprüye kadar geliyosunuz ,köprüden önce beşiktaş çıkışı var ,ordan çıkıyosun , gerisi aynı...atv binasını geçtikten sonra soldan yıldız/malta köşkü dönüşü :34::34::34:

Selam topikcanlar
Allahim bugunku hava sahane insaaalllahhh yarnda boyle bir hava olsun rahat edelim hep birlikte ..
ben de aynı şeyi diledim ama hala yağmurlu görünüyo :47:
dilerim yağışlar bölgesel olur...en kötü kapalı alanda takılıcaz artık yapacak bişey yok ,kısmet :5:

Umay uyudu ,bi topiğe dalayım dedim ,pek kimse yok...

Herkes kendi menüsünü biliyo ,tekrara gerek yok...Arabalı gelenler ,kilim,örtü vs. de getirsin ,sırtında taşımayacak neticede :27::27::27: ...İmkanı olan termos da getirsin... :51:

Yol tarifi vs. sorunlarınız için 7/24 online olacağım , telefonum herkeste var sanırım ,buraya gelemeyebilirim bi daha....Biraz evi toplayım lan , perşembe pazarı burdan daha topludur yeminlen :36::36::36:

selam kızlar havayı güzel buldunuz geziyonuz demiiiiii:9:kimsecikler yok
bende valiz topladım offf iki bebeyle tatil şimdiden yordu:50:iki büyük valiz oldu daha ıvır zıvırlar var:27:

ayrıca kızım artık anne diyor:46:

Kizlar benim grip emire bulasti ve hasta kuzum. Atesi atlattik bitti sandim. Ama bitmedi. oksurugu burnu daha bi fena oldu. Yarin gelemicez biz. Hava da serin. Serin olmasa bile sizin kuzulara kiyamam onlarda hasta olmasin.

Back