2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar evet planlı değildi büyük sürpriz oldu bizim için. hayırlısı artık Allah sağlıklı bi gbebelik geçirmemi nasip ederde inş. bebeğimi kucağıma alırım.

tull hayırlısı olsun cnm hakkında inşallah sağlıcakla geli bebeğin.

negüzel buluşmuşsunuz topiğe gelmeye gelmeye koptum, keşke haberim olsaydı bende gelmek isterdim.

Gunaydin topikcanlarim..
Organikseker hayirli olsun hamileligin ne kadar surpriz olsa da :)
Icedasy nerdeydin ben kacirmisim iyi cesaret otobusle onca saat

günaydınnnnn
bu aralar uykuya doymaya başladım çok şükürbu durum ne kadar sürer şüpheliyim
şimdi kahvaltı zamanı

Selam topikolarımmmm

alsennnnn ,darısı başımaaa

kıpır da günlerdir uyumuyo ciyaklıyo diyodum ya ,dişi patlamış yavrumun , hemi de teeeee arkadaki ...... sırayla çıkmıyo mu lan bu dişler , öndeki 4 dişten sonra 2 dişlik bi boşluk var arkadaki çıkmış , gene olduk vampirella

dün kontrolü vardı , haberi olan var mı ? gelmedi sanırım hiç topiğe :44:

Günaydınlar topikcanlar...

merhaba kızlar ben hamileyim( oğlum daha 13 aylık

hayırlı olsun canım bizde düşünüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı bu ayda olmadı(

günaydınnnnn
bu aralar uykuya doymaya başladım çok şükürbu durum ne kadar sürer şüpheliyim
şimdi kahvaltı zamanı

ah ah ne güzel ben zombi gibi işe geliyorum geceleri kabus gibi

dün kontrolü vardı , haberi olan var mı ? gelmedi sanırım hiç topiğe :44:

evet bende merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir dün gelmedi hiç

:))))
Ben pek hazırlık yapamıcam gibi ekmek-simit işini bana devretsen aslında
Araba ayarlayabilirsek iyi olacak bugün belli olur galiba o
Yere sermeye örtü bende getiririm. Fazlasından zarar gelmez. Birde alan nasıl birşey hamak falan kullanabilirmiyiz?
Kurulacak yer varsa hamakta getireyim ben

negüzel buluşmuşsunuz topiğe gelmeye gelmeye koptum, keşke haberim olsaydı bende gelmek isterdim.
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Pozitif düşün. Zaten hayattan koptuk ikisiaynı anda elden çıkar, biz sil baştan başlarken :))
Sen nerdeydin ki? Şstanbul buluşması bu haftasonu yapılacak
Gunaydin topikcanlarim..
Organikseker hayirli olsun hamileligin ne kadar surpriz olsa da :)
Icedasy nerdeydin ben kacirmisim iyi cesaret otobusle onca saat
Nevşehir. Evden çıkıp eve girmemiz okadar sürdü. Malum İstanbulun ucundayız
Burada telefon numarası istemişsin ama benim tel öldü :)
Şimdi normalde sırayla ama Umaydan bahsediyoruz ondan normali bekleme. Sıra ve normal kelimeleri ona uymaz
Diş çıkarma sırasıda genetik olabiliyormuş :)

Buarada buluşma için ben heyecanlıyım inşallah hayırlısı ile buluşuruz

Seherinde geçmiş olsun
Pepik geçmiş olsun. İnşallah ikiside buluşmaya kadar iyileşir, gelirsiniz.
Şenaysen geçmiş olsun. Budurumlara alışıp soğuk kanlı olmamız gerek aslında. Çocuk ilkyardım bilgisi konusunda çok eksik hissediyorum bende kendimi.
Tull inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Evet bebegimde bende cok iyi durumdayiz dikis tehliken gecene kadar 3 aya kadar sik sik kontrolum var pazartesi gene gidicem agir isler yasak bol bol dinlenmem yemek icmege dikkat edicem o kadar
pepik ve seherinde gecmis olsun kuzulariniza ins en kisa zamanda iyilesirler son haberler ne durumda.
organikseker hayirli olsun canim allah sagsaglim kucagina aldirsin ins. Ben istedigim halde ilk ogrendigimde korkup tedirgin olmustum. Sonra bu durum olunca kendime cok kizdim.
senaysen gecmis olsun kizceme bu durumlarda soguk kanli olnak gerekiyor ama bende olamiyorumm allahtan esim daha sakin o hemen mudale ediyor bakalim alisicaz bizim ki gunde en az bes kere kafayi goxu carpiyor
ilac olarakben hirudoid forte jel kullaniyor eczane vermisti dolapta duruyor dusunce suruyoruz morarma olmiyor fazla
unuttugum bisey varsa affola.

iriscan sisimiz indi cok sukur hafif morluk ve kizariklik ve tabii ki kabuklarimiz var ama olcak o kadar
ice_daisy cim sagol canim evet ates konusuna hazirlikliydim ama carpma ve dusmelere karsi ben de cok hazirliksizmisim bebeler ustumden bir inerse dun ogrendiklerimi de yazicam buraya
alsenim ohh insallah boyle devam eder uyku bu yatak problemi zor dogru diyorsun minik kizcem usur halinin ustunde
organik hayirli olsun saglikla al kucagina bebikini
tull habersiz birakma bizi
aysem tesekkur ederim canim gecti gitti bu sayede ben bircok sey ogrendim o hayirli oldu diyelim

Örtü değil de ,termosun varsa sıcak su getirebilirsin ,ama arabalı olursan tabi ,arabasız olursan sadece keltoşu kap gel....hamak işine girmeyelim yoksa kuyruk oluşur ,bi de hava kaapalı olacak muhtemelen , boşu boşuna taşıma....
inşallah bu sefere geleblrsin ....

çok sevindimmmmm ,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hangi ayda doğacak peki hesaplamaya göre ? yanında birileri var mı peki , nasıl dinlenmeli olacak 3 ay

tecrübeleri bekliyoruz

Buluşuyoz diye kıskanıyo o

işte o yüzden yere yatağı yapamıyom kıpıra , halıyı da geçer mutfakta parkeden toplarım sabah eminim ,döne döne yatıyo çünkü

merhaba kızlar ben hamileyim( oğlum daha 13 aylık

hayırlı olsunnnnn ...planlı olmasa da alsen in dediği gibi ,o doğana kadar 2 yaşında olacak ,çok yorucu olacak ama büyüyecekler işte ne güzel.... kim bakıyo bebeğine , çalışıyo musun ? ne zamandır yoksun ,ben unuttum senle ilgili şeyleri

biz de bi kaza yapalım mı aysre , kardeşsiz kalmasın bu veletler....gaza geliyom lannnnn

bu arda hamişler artıyor kaç kişi oldu:44:hadi yeni adaylar bekliyoruz

hemen akşama çerez servisine başlıyom ılık ılık

daha buluşmadıkkkk ,sen de gellllll

senden de haber alırız inşallah en kısa zamanda ...

ama ama hamileler çoğalınca topikte kimse kalmayacak lan , yeni topiklerine gider bunlar şimdi...sevişmeyin laaannnnn

Emirin atesi dustu cok sukur. Yemek yemeyi reddediyoruz tabi ilacida bugun hic iciremedim. Ben fena durumdayim. Uzun zmandir boyle grip olmamistim.

Canim disleriniz hayirli olsun eylulunda on alta 4 ust 4 ust arkada 2 tane daha var

canım çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelirsin Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…