merhaba kızlar ben hamileyim( oğlum daha 13 aylık
gunaydin sekercanlar nasilsinizz
günaydınnnnn
bu aralar uykuya doymaya başladım çok şükürbu durum ne kadar sürer şüpheliyim
şimdi kahvaltı zamanı
dün kontrolü vardı , haberi olan var mı ? gelmedi sanırım hiç topiğe :44:
:))))hoşgeldinizzzzzzzzzzzbiraz hastamız var, huysuzluklar başladı yine , havalardan dişlerdne, anne baba ile yatma taleplerinden , sen gelde hazırlıklarda torpil geçeriz yaaaa ,(kendi ellerimle hareme erkek sokuyorum ya neyseee )
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Pozitif düşün. Zaten hayattan koptuk ikisiaynı anda elden çıkar, biz sil baştan başlarken :))tull hayırlısı olsun cnm hakkında inşallah sağlıcakla geli bebeğin.
negüzel buluşmuşsunuz topiğe gelmeye gelmeye koptum, keşke haberim olsaydı bende gelmek isterdim.
Nevşehir. Evden çıkıp eve girmemiz okadar sürdü. Malum İstanbulun ucundayızGunaydin topikcanlarim..
Organikseker hayirli olsun hamileligin ne kadar surpriz olsa da :)
Icedasy nerdeydin ben kacirmisim iyi cesaret otobusle onca saat
Şimdi normalde sırayla ama Umaydan bahsediyoruz ondan normali bekleme. Sıra ve normal kelimeleri ona uymazSelam topikolarımmmm
alsennnnn ,darısı başımaaa
kıpır da günlerdir uyumuyo ciyaklıyo diyodum ya ,dişi patlamış yavrumun , hemi de teeeee arkadaki ......sırayla çıkmıyo mu lan bu dişler , öndeki 4 dişten sonra 2 dişlik bi boşluk var arkadaki çıkmış , gene olduk vampirella
:))))
Ben pek hazırlık yapamıcam gibi ekmek-simit işini bana devretsen aslında
Araba ayarlayabilirsek iyi olacak bugün belli olur galiba o
Yere sermeye örtü bende getiririm. Fazlasından zarar gelmez. Birde alan nasıl birşey hamak falan kullanabilirmiyiz?
Kurulacak yer varsa hamakta getireyim ben
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına. Pozitif düşün. Zaten hayattan koptuk ikisiaynı anda elden çıkar, biz sil baştan başlarken :))
Sen nerdeydin ki? Şstanbul buluşması bu haftasonu yapılacak
Nevşehir. Evden çıkıp eve girmemiz okadar sürdü. Malum İstanbulun ucundayız
Burada telefon numarası istemişsin ama benim tel öldü :)
Şimdi normalde sırayla ama Umaydan bahsediyoruz ondan normali bekleme. Sıra ve normal kelimeleri ona uymaz
Diş çıkarma sırasıda genetik olabiliyormuş :)
Buarada buluşma için ben heyecanlıyım inşallah hayırlısı ile buluşuruz
Seherinde geçmiş olsun
Pepik geçmiş olsun. İnşallah ikiside buluşmaya kadar iyileşir, gelirsiniz.
Şenaysen geçmiş olsun. Budurumlara alışıp soğuk kanlı olmamız gerek aslında. Çocuk ilkyardım bilgisi konusunda çok eksik hissediyorum bende kendimi.
Tull inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Evet bebegimde bende cok iyi durumdayiz dikis tehliken gecene kadar 3 aya kadar sik sik kontrolum var pazartesi gene gidicem agir isler yasak bol bol dinlenmem yemek icmege dikkat edicem o kadar
pepik ve seherinde gecmis olsun kuzulariniza ins en kisa zamanda iyilesirler son haberler ne durumda.
organikseker hayirli olsun canim allah sagsaglim kucagina aldirsin ins. Ben istedigim halde ilk ogrendigimde korkup tedirgin olmustum. Sonra bu durum olunca kendime cok kizdim.
senaysen gecmis olsun kizceme bu durumlarda soguk kanli olnak gerekiyor ama bende olamiyorumm allahtan esim daha sakin o hemen mudale ediyor bakalim alisicaz bizim ki gunde en az bes kere kafayi goxu carpiyor
ilac olarakben hirudoid forte jel kullaniyor eczane vermisti dolapta duruyor dusunce suruyoruz morarma olmiyor fazla
unuttugum bisey varsa affola.
iriscan sisimiz indi cok sukur hafif morluk ve kizariklik ve tabii ki kabuklarimiz var ama olcak o kadar
ice_daisy cim sagol canim evet ates konusuna hazirlikliydim ama carpma ve dusmelere karsi ben de cok hazirliksizmisim bebeler ustumden bir inerse dun ogrendiklerimi de yazicam buraya
alsenim ohh insallah boyle devam eder uyku bu yatak problemi zor dogru diyorsun minik kizcem usur halinin ustunde
organik hayirli olsun saglikla al kucagina bebikini
tull habersiz birakma bizi
aysem tesekkur ederim canim gecti gitti bu sayede ben bircok sey ogrendim o hayirli oldu diyelim
cok gecmis oldun kuzulara...Acil sifalar kizlar...
bizimki de iki gecedir uykusunda ağlıyo..bende dişe yordum ama bilmiyorum ki....
Hahaha o bizim baş tacimiz yesin icsin inemli degil kizdirma yoldasimi :))))
Kesinlikle dolven daha etkili...
işte o yüzden yere yatağı yapamıyom kıpıra , halıyı da geçer mutfakta parkeden toplarım sabah eminim ,döne döne yatıyo çünküeğer beşikte yatıyorlarsa büyüyebilen beşiklerden alırsın 2 yaşına geldiğinde normal karyolaya çevirirsin
bende kızı ne yapcam diye düşünüyorum beşikte yatmıyor yer yatagı yaptım gece bir bakıyorum halının üstünde uyuyor içim sızlıyor sonra acaba üşürmü diye
senaysennn çok çok ama çok geçmiş olsunnn ,ben bile burdan ürperdim bi anda , seni anlayabiliyorum , geçmiş gitmiş olsu ,
pepik ve seherinde nin bebişleri nasıl oldular acaba ,arada yazsalar bize de merak ediyoruzgerçi bebik hasta iken gözleri burayı görmez ama
hayırlısı olsun diyeceğim , biraz beklenmeyen bir durum galiba , ama çaıkçası ben bile kazara bir durum yaşarsam ne karar veririm bilemiyorum ,
hoşgeldinizzzzzzzzzzzbiraz hastamız var, huysuzluklar başladı yine , havalardan dişlerdne, anne baba ile yatma taleplerinden , sen gelde hazırlıklarda torpil geçeriz yaaaa ,(kendi ellerimle hareme erkek sokuyorum ya neyseee )
bu arda hamişler artıyor kaç kişi oldu:44:hadi yeni adaylar bekliyoruz
tull hayırlısı olsun cnm hakkında inşallah sağlıcakla geli bebeğin.
negüzel buluşmuşsunuz topiğe gelmeye gelmeye koptum, keşke haberim olsaydı bende gelmek isterdim.
Günaydınlar topikcanlar...
hayırlı olsun canım bizde düşünüyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı bu ayda olmadı(
ah ah ne güzel ben zombi gibi işe geliyorum geceleri kabus gibi
evet bende merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir dün gelmedi hiç
Ne guzel bi haber bu. Hayirli olsun.
Evet bebegimde bende cok iyi durumdayiz dikis tehliken gecene kadar 3 aya kadar sik sik kontrolum var pazartesi gene gidicem agir isler yasak bol bol dinlenmem yemek icmege dikkat edicem o kadar
pepik ve seherinde gecmis olsun kuzulariniza ins en kisa zamanda iyilesirler son haberler ne durumda.
organikseker hayirli olsun canim allah sagsaglim kucagina aldirsin ins. Ben istedigim halde ilk ogrendigimde korkup tedirgin olmustum. Sonra bu durum olunca kendime cok kizdim.
senaysen gecmis olsun kizceme bu durumlarda soguk kanli olnak gerekiyor ama bende olamiyorumm allahtan esim daha sakin o hemen mudale ediyor bakalim alisicaz bizim ki gunde en az bes kere kafayi goxu carpiyor
ilac olarakben hirudoid forte jel kullaniyor eczane vermisti dolapta duruyor dusunce suruyoruz morarma olmiyor fazla
unuttugum bisey varsa affola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?