benimki de park yatağa sığmıyo artık ama odasına da nasıl geçireyim , çok uyanıyo gece :44:
sizin yatakta mı yatıyo duru
kız belkide cocuk sızın horlamanızdan uyanıyodurbi iki gun denesen odasını bakalım nolcak
Odalar arasi gece kosusu oluyor :))
Biz de bi kac aya park yatagi birakicaz herhalde ama alternatif bulamadim
benimki de park yatağa sığmıyo artık ama odasına da nasıl geçireyim , çok uyanıyo gece :44:
sizin yatakta mı yatıyo duru
ayyy irissss ne güldüm yaa kız ne geziyor bizim yatakta duru onun yatağı var benim hemen yanımda ama kocama sulanıyor opuyorr opuyorr adam uyuyor başını seviyor gulucukler atıyor koca elden gidiyor
ayyy irissss ne güldüm yaa kız ne geziyor bizim yatakta duru onun yatağı var benim hemen yanımda ama kocama sulanıyor opuyorr opuyorr adam uyuyor başını seviyor gulucukler atıyor koca elden gidiyor
senaysen seherinde size de çook geçmiş olsun inşaallah iyileşsin kuzucuklarınız bir an evvel
bu arada kızlar bizim arkadaşlarla gelme işimiz olmadı okul kayıtları varmış alışveriş filan
msoe arıcam canım seni bi planlama yaparız enişte de hazır ikna olmuşken
iris doğru söylüyon bi tarafta yağarken bi tarafta yağmıyor istanbulda inşaallah güneşli güzel bir hava olur keyfini çıkarırız
deneyemem , bizim odayla onun odası arası maraton koşmam lazım
kendi yatakları korkuluksuz mu , bizim yatakta aşağı yukarı hareket ediyo
koy kapıya hemen ,herif elden gidiyosa acil durummmm
inşallah öyle olur , kapalı mekan da var ama orda uzun süre takılamayız işte
kendi yataklari yok daaa
Calpol. Simdi dolvenle donusumluye gectik. 38 den asagi pek dusmuyor. Yukarisi var asagisi yokne veriyosun ilaç soğuk algınlığımı
dun gece goz kapagimizi yardik kizlar odum patladi
bebeleri yatirdim basladim aglamaya sonra da herif beni susturmaya calisti..
Allah butun bebeleri korusun..
o zaman yatak almakla başlayabilirsin hunilim
3 gundur oksuruyordu emir bugun dr gittik. Dr sa burnu akmaya basladi eww geldik tikandi akti derken 12 de bi bakti ates cikmis. 39 u gorduk. Simdibiraz dusmeye basladi. Nefes alamadigi icin uyuyamiyor buraz dalsa atesten inliyor. Aglamaktan gozleri sisti. Agladikca tikandi. İnsallah duser atesi.
Zar zor sıkıyoruz damlayi ama acmiyor burnunu. Ates hala dusmedi nefes alamiyor. Bende ayni sekilde bi gecede hasta oldum
Günaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalımbende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff
pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım
melekte 4-5 gündür geceleri hep ağlayarak uyanıyo ama aslında uyuyoda gözleri kapalı yanına gidiyorum susuyo sonra 5 dak sonra gene ağlıyo dün gece yatağımıza aldık ortamızda uyudu eskisi gibi ağlamadı acaba dişmi kızlar bir yeri ağrısa gündüzleride huysuz olur ama keyfi yerinde oluyo
rejimdeyim diyosun kahvaltı menusu veriyosun o nası iş. 12. cuma grubuna o gun ne hesap vercen onu düşün nasıl anlatıcan yedikleriniyoldaşlarına anlatırken utanmıcanmı ?
pepikcan dolven bizde daha cok ise yariyor insallah sizin de duser biran once
Günaydın kızlar, benim kızın 3 gecedir ateşi devam ediyor, burun akıntısı, öksürük vesayre bir şey yok, 6. hastalığıda baharda geçirmiştik, öğlen tekrar doktora gidecez bakalımbende bittim 3 gecedir uyku yok sabahında da işe gel pöfffff
pepik sizede geçmiş olsun, hemencecik iyileşir umarım
melekte 4-5 gündür geceleri hep ağlayarak uyanıyo ama aslında uyuyoda gözleri kapalı yanına gidiyorum susuyo sonra 5 dak sonra gene ağlıyo dün gece yatağımıza aldık ortamızda uyudu eskisi gibi ağlamadı acaba dişmi kızlar bir yeri ağrısa gündüzleride huysuz olur ama keyfi yerinde oluyo
dun gece goz kapagimizi yardik kizlar odum patladi
bebeleri yatirdim basladim aglamaya sonra da herif beni susturmaya calisti..
Allah butun bebeleri korusun..
Odtucanim gecmis olsun noldu nasil oldu hangisine oldu?
mira yurumeye baslayalibiz de gunde en az iki defa dusme vakasi yasiyoruz ve dusunce de toparlayamiyor kendini illa kafayi carpiyor yere. Bi an once su sarsak yuruyusten kurtarsak iyi olacak
iste nasil bir yatak olmali iriscan akil verinn
merhaba kızlar ben hamileyim( oğlum daha 13 aylık
Selamlar
Sonunda geldik eve. 15 saat yollardaydık mahvoldum-mahvolduk. Bacaklarım şişti otobüslerde. Geçmişe göz atmaya çalışcam buluşma detayları için
Bana acıyın ama hazırlıklarda dağınıklık içinde uykusuzluktan sızmak üzereyim
Oğlum telefonumu kırdı birde yaa
Herkes iyidir inşallah
merhaba kızlar ben hamileyim( oğlum daha 13 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?