2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız belkide cocuk sızın horlamanızdan uyanıyodur bi iki gun denesen odasını bakalım nolcak

deneyemem , bizim odayla onun odası arası maraton koşmam lazım

Odalar arasi gece kosusu oluyor :))
Biz de bi kac aya park yatagi birakicaz herhalde ama alternatif bulamadim

kendi yatakları korkuluksuz mu , bizim yatakta aşağı yukarı hareket ediyo

benimki de park yatağa sığmıyo artık ama odasına da nasıl geçireyim , çok uyanıyo gece :44:

sizin yatakta mı yatıyo duru

ayyy irissss ne güldüm yaa kız ne geziyor bizim yatakta duru onun yatağı var benim hemen yanımda ama kocama sulanıyor opuyorr opuyorr adam uyuyor başını seviyor gulucukler atıyor koca elden gidiyor

ayyy irissss ne güldüm yaa kız ne geziyor bizim yatakta duru onun yatağı var benim hemen yanımda ama kocama sulanıyor opuyorr opuyorr adam uyuyor başını seviyor gulucukler atıyor koca elden gidiyor

Bırak gıtsın ne guzel babaya yapışsın senı rahat bırakasın ne rahatlık. Ben azddaha buyusun göndercem onunla gıtsın. Kızı gondermek pek olmuyo çunku çişi gelse tuvalete goturemıyo sorun oluyo. Şimdinin tadını cıkar hazır bezliyken

senaysen seherinde size de çook geçmiş olsun inşaallah iyileşsin kuzucuklarınız bir an evvel
bu arada kızlar bizim arkadaşlarla gelme işimiz olmadı okul kayıtları varmış alışveriş filan
msoe arıcam canım seni bi planlama yaparız enişte de hazır ikna olmuşken
iris doğru söylüyon bi tarafta yağarken bi tarafta yağmıyor istanbulda inşaallah güneşli güzel bir hava olur keyfini çıkarırız

koy kapıya hemen ,herif elden gidiyosa acil durummmm

inşallah öyle olur , kapalı mekan da var ama orda uzun süre takılamayız işte

ne veriyosun ilaç soğuk algınlığımı
Calpol. Simdi dolvenle donusumluye gectik. 38 den asagi pek dusmuyor. Yukarisi var asagisi yok
dun gece goz kapagimizi yardik kizlar odum patladi
bebeleri yatirdim basladim aglamaya sonra da herif beni susturmaya calisti..
Allah butun bebeleri korusun..

Gecmis olsun cnm ya. Rsbbim korusun. Dusme islerinden cok korkuyorum. Tabiki dusmeden buyuyemezler ama biyerlerine bisi olmasin.

Kendime mi emire mi bakim sasirdim. Yaz gunu ikinci kez geldi bu bize.

Zar zor sıkıyoruz damlayi ama acmiyor burnunu. Ates hala dusmedi nefes alamiyor. Bende ayni sekilde bi gecede hasta oldum

cok gecmis oldun kuzulara...Acil sifalar kizlar...

bizimki de iki gecedir uykusunda ağlıyo..bende dişe yordum ama bilmiyorum ki....

rejimdeyim diyosun kahvaltı menusu veriyosun o nası iş. 12. cuma grubuna o gun ne hesap vercen onu düşün nasıl anlatıcan yediklerini yoldaşlarına anlatırken utanmıcanmı ?

Hahaha o bizim baş tacimiz yesin icsin inemli degil kizdirma yoldasimi :))))

pepikcan dolven bizde daha cok ise yariyor insallah sizin de duser biran once

Kesinlikle dolven daha etkili...

acep bulaşıcı bir hastalıkmı çıkaracak kızamık gibi falan onlarda önce ateş sonra döküntüler başlıyor
ateşi çok yükselmiyorsa diştende olabilir aklıma başka bişi gelmedi
doktora gidince kan tahlili isteyecektir mutlaka inşallah bişi çıkmaz allah korusun hepsini

eğer yanınıza alınca sustuysa o sizi istiyor aman diyim alıştırma ağladıkca yanına git bir süre sonra alışır sonra benim oğlan gibi ortada yatar offff ya şöyle kocama sarılıp uyuyamıyorum
dun gece goz kapagimizi yardik kizlar odum patladi
bebeleri yatirdim basladim aglamaya sonra da herif beni susturmaya calisti..
Allah butun bebeleri korusun..

ayyyyyy okuyunca nasıl korktum ama neyseki gözüne falan gelmemiş
krem sormuşsun fenistil jel sürebilirsin hassasiyetini alır ağrı kesici çok krem var ama onlar daha çok küçükler ben çok sürme taraftarı değilim hemen soğuk uygulama yaparsın yara falan oluşursada biraz kabuklaşında bephanten sürersin aklıma bunlar geldi
Odtucanim gecmis olsun noldu nasil oldu hangisine oldu?

mira yurumeye baslayalibiz de gunde en az iki defa dusme vakasi yasiyoruz ve dusunce de toparlayamiyor kendini illa kafayi carpiyor yere. Bi an once su sarsak yuruyusten kurtarsak iyi olacak

ya sorma benim kız dün tam 4 kez düştü ve 3 tane iz var alında

iste nasil bir yatak olmali iriscan akil verinn

eğer beşikte yatıyorlarsa büyüyebilen beşiklerden alırsın 2 yaşına geldiğinde normal karyolaya çevirirsin
bende kızı ne yapcam diye düşünüyorum beşikte yatmıyor yer yatagı yaptım gece bir bakıyorum halının üstünde uyuyor içim sızlıyor sonra acaba üşürmü diye

Selamlar
Sonunda geldik eve. 15 saat yollardaydık mahvoldum-mahvolduk. Bacaklarım şişti otobüslerde. Geçmişe göz atmaya çalışcam buluşma detayları için
Bana acıyın ama hazırlıklarda dağınıklık içinde uykusuzluktan sızmak üzereyim
Oğlum telefonumu kırdı birde yaa
Herkes iyidir inşallah

senaysennn çok çok ama çok geçmiş olsunnn ,ben bile burdan ürperdim bi anda , seni anlayabiliyorum , geçmiş gitmiş olsu ,
pepik ve seherinde nin bebişleri nasıl oldular acaba ,arada yazsalar bize de merak ediyoruz gerçi bebik hasta iken gözleri burayı görmez ama

merhaba kızlar ben hamileyim( oğlum daha 13 aylık

hayırlısı olsun diyeceğim , biraz beklenmeyen bir durum galiba , ama çaıkçası ben bile kazara bir durum yaşarsam ne karar veririm bilemiyorum ,

hoşgeldinizzzzzzzzzzz biraz hastamız var, huysuzluklar başladı yine , havalardan dişlerdne, anne baba ile yatma taleplerinden , sen gelde hazırlıklarda torpil geçeriz yaaaa ,(kendi ellerimle hareme erkek sokuyorum ya neyseee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…