Emirin atesi dustu cok sukur. Yemek yemeyi reddediyoruz tabi ilacida bugun hic iciremedim. Ben fena durumdayim. Uzun zmandir boyle grip olmamistim.
Canim disleriniz hayirli olsun eylulunda on alta 4 ust 4 ust arkada 2 tane daha var
Gunluk islerimde sikinti yok canim detayli temizlik yasak bide dinlene dinlene yapicam o kadar annem daha burda cok zorlanirsamda eylule bakmaya kuzenim gelecek
Selam
hasta kuzular iyilesmistir insallah
bugun de mira extra huysuz bizim de azi dis geliyo iris. Zaten mira da once ust yanlari cikarmisti umay gibi. Boyle duzensiz gidecek bizimkiler anlasilan
hava durumu guncellemesi yapan var mi
Hayret benim herbokolog calpol konusuna karismiyor. Dun gece yatmadan da cok agladi ben de yatirirken verdim sabah 7ye kadar deliksiz uyudu valla bu gece gizliden ver istersen ama gerci dis patlamis diyosun bisire rahat edersiniz o zaman.son huysuzluklar ondan sanırım ...ben gece jel sürdüm biraz rahatladı ,benim herbokolog yüzünden calpol veremiyom , neymiş efendim ,diş ağrısı normal bi süreçmiş , ilaca gerek yokmuş
azı diş arka diş mi yaaa ,niye sırayla gelmiyolar bunlar anlamadım
maalesef yağışlı görünüyo
arkada dediğin ön dişlerin hemen yanında değil mi sizinki de ,normal o zaman bu şekilde çıkması
bana yasak değil ama detaylı metaylı temizleyemiyom , henüz ölmedik canım rahat ol sen de
nerde oturuyodun sen avrupa yakasında ? kuzen gelebiliyosa gelsin tabi
Hayret benim herbokolog calpol konusuna karismiyor. Dun gece yatmadan da cok agladi ben de yatirirken verdim sabah 7ye kadar deliksiz uyudu valla bu gece gizliden ver istersen ama gerci dis patlamis diyosun bisire rahat edersiniz o zaman.
ıhlamur+bal iç , thylolod iç , zencefil mencefil iç ,pazara kadar iyileş
arkada dediğin ön dişlerin hemen yanında değil mi sizinki de ,normal o zaman bu şekilde çıkması
Ewt canim yaninda degil arkada
Benim huyumdur dr biliyorya haftada bir butun ev kalkar. O yuzden dedi ama bebisin sagligi daha onemli avrupa yakasi esenlerdeyim canim gelir zaten beni dinlemez ki
İyilesmesemde bukadar kotu olmam heralde. Ama hasta hasta siz beni istermisiniz? Opmen sizi uzakta dururum hemnm.:)) istemiyosaniz gelmem kizlar yaa. Cocuklar var sonucta.
pepikcan sogan suyu ic sen de
tull cum cok sevindimmm
iriscan ilik ilik cerez ver kardes yapin umayima amaaaaaaaa baska topiklere gitmek yok kizarim walla
hee benden bir hamilelik haberi alirsaniz (ses kaza mumkun deel amaa) o zaman beni de bakirkoye goturunn
herşey mümkün bacım benim içnde durum bakırköy bile kaldırmaz
bugün oğlan benim kız benim kızın uykusu geldi ama oğlanın uyku saatini bekliyorum ikisi birden uyusun diye
tull iyi olmanıza sevindim
pepik kuzu iyileşmiş iyi haber
iriss bacım yap gitsin ya 2. yi hazır bakıcındanda memnunsun ikisine bir bakar
pepikcan sogan suyu ic sen de
tull cum cok sevindimmm
iriscan ilik ilik cerez ver kardes yapin umayima amaaaaaaaa baska topiklere gitmek yok kizarim walla
hee benden bir hamilelik haberi alirsaniz (ses kaza mumkun deel amaa) o zaman beni de bakirkoye goturunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?