• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emirin atesi dustu cok sukur. Yemek yemeyi reddediyoruz tabi ilacida bugun hic iciremedim. Ben fena durumdayim. Uzun zmandir boyle grip olmamistim.

ıhlamur+bal iç , thylolod iç , zencefil mencefil iç ,pazara kadar iyileş :46:

Canim disleriniz hayirli olsun eylulunda on alta 4 ust 4 ust arkada 2 tane daha var

arkada dediğin ön dişlerin hemen yanında değil mi sizinki de ,normal o zaman bu şekilde çıkması :27:

Gunluk islerimde sikinti yok canim detayli temizlik yasak bide dinlene dinlene yapicam o kadar annem daha burda cok zorlanirsamda eylule bakmaya kuzenim gelecek

Selam
hasta kuzular iyilesmistir insallah
bugun de mira extra huysuz bizim de azi dis geliyo iris. Zaten mira da once ust yanlari cikarmisti umay gibi. Boyle duzensiz gidecek bizimkiler anlasilan
hava durumu guncellemesi yapan var mi

Gunluk islerimde sikinti yok canim detayli temizlik yasak bide dinlene dinlene yapicam o kadar annem daha burda cok zorlanirsamda eylule bakmaya kuzenim gelecek

bana yasak değil ama detaylı metaylı temizleyemiyom , henüz ölmedik canım rahat ol sen de :52:
nerde oturuyodun sen avrupa yakasında ? kuzen gelebiliyosa gelsin tabi :46:

Selam
hasta kuzular iyilesmistir insallah
bugun de mira extra huysuz bizim de azi dis geliyo iris. Zaten mira da once ust yanlari cikarmisti umay gibi. Boyle duzensiz gidecek bizimkiler anlasilan
hava durumu guncellemesi yapan var mi

son huysuzluklar ondan sanırım ...ben gece jel sürdüm biraz rahatladı ,benim herbokolog yüzünden calpol veremiyom , neymiş efendim ,diş ağrısı normal bi süreçmiş , ilaca gerek yokmuş :47::47::47::47::47::47:

azı diş arka diş mi yaaa ,niye sırayla gelmiyolar bunlar anlamadım :51:

maalesef yağışlı görünüyo :36:

arkada dediğin ön dişlerin hemen yanında değil mi sizinki de ,normal o zaman bu şekilde çıkması :27:[/QUOTE]

Ewt canim yaninda degil arkada

son huysuzluklar ondan sanırım ...ben gece jel sürdüm biraz rahatladı ,benim herbokolog yüzünden calpol veremiyom , neymiş efendim ,diş ağrısı normal bi süreçmiş , ilaca gerek yokmuş :47::47::47::47::47::47:

azı diş arka diş mi yaaa ,niye sırayla gelmiyolar bunlar anlamadım :51:

maalesef yağışlı görünüyo :36:
Hayret benim herbokolog calpol konusuna karismiyor. Dun gece yatmadan da cok agladi ben de yatirirken verdim sabah 7ye kadar deliksiz uyudu valla bu gece gizliden ver istersen ama gerci dis patlamis diyosun bisire rahat edersiniz o zaman.

bana yasak değil ama detaylı metaylı temizleyemiyom , henüz ölmedik canım rahat ol sen de :52:
nerde oturuyodun sen avrupa yakasında ? kuzen gelebiliyosa gelsin tabi :46:

Benim huyumdur dr biliyorya haftada bir butun ev kalkar. O yuzden dedi ama bebisin sagligi daha onemli avrupa yakasi esenlerdeyim canim gelir zaten beni dinlemez ki

Hayret benim herbokolog calpol konusuna karismiyor. Dun gece yatmadan da cok agladi ben de yatirirken verdim sabah 7ye kadar deliksiz uyudu valla bu gece gizliden ver istersen ama gerci dis patlamis diyosun bisire rahat edersiniz o zaman.

gizliden miii ,tepemde dikilyo her mızıkladığında , tek başıma da veremiyom ki ,döküyom möküyom yapış yapış oluyo.....ilk aylarda gaz ilaçları için de ne kavgalar etmiştim aaahhh ahhhh :47::47::47:

1 tane patladı ama ,yanlar çok kabarık ,onlar patlamadan rahat yok sanırım bize :50:

ıhlamur+bal iç , thylolod iç , zencefil mencefil iç ,pazara kadar iyileş :46:

arkada dediğin ön dişlerin hemen yanında değil mi sizinki de ,normal o zaman bu şekilde çıkması :27:

İyilesmesemde bukadar kotu olmam heralde. Ama hasta hasta siz beni istermisiniz? Opmen sizi uzakta dururum hemnm.:)) istemiyosaniz gelmem kizlar yaa. Cocuklar var sonucta.

Benim huyumdur dr biliyorya haftada bir butun ev kalkar. O yuzden dedi ama bebisin sagligi daha onemli avrupa yakasi esenlerdeyim canim gelir zaten beni dinlemez ki

hiç öyle huylarım yok alllaha şükür :52::52::52:

İyilesmesemde bukadar kotu olmam heralde. Ama hasta hasta siz beni istermisiniz? Opmen sizi uzakta dururum hemnm.:)) istemiyosaniz gelmem kizlar yaa. Cocuklar var sonucta.

sen öpme biz öperiz kuzuları , kenardan bakarsın sen besleme gibi :1:
pazara kadar epey geçmiş olur bence yaaa , o kadar mikrobu her yerden alıyolar ,hem açıkhava sonuçta ev ortamı değil :44:

bugün oğlan benim kız benim kızın uykusu geldi ama oğlanın uyku saatini bekliyorum ikisi birden uyusun diye:1:

tull iyi olmanıza sevindim
pepik kuzu iyileşmiş iyi haber:46:
iriss bacım yap gitsin ya 2. yi hazır bakıcındanda memnunsun ikisine bir bakar:34:

pepikcan sogan suyu ic sen de
tull cum cok sevindimmm
iriscan ilik ilik cerez ver kardes yapin umayima amaaaaaaaa baska topiklere gitmek yok kizarim walla :47::47:
hee benden bir hamilelik haberi alirsaniz (ses kaza mumkun deel amaa) o zaman beni de bakirkoye goturunn :27::27:

tull cum cok sevindimmm
iriscan ilik ilik cerez ver kardes yapin umayima amaaaaaaaa baska topiklere gitmek yok kizarim walla :47::47:
hee benden bir hamilelik haberi alirsaniz (ses kaza mumkun deel amaa) o zaman beni de bakirkoye goturunn :27::27:

herşey mümkün bacım benim içnde durum bakırköy bile kaldırmaz:50:

bugün oğlan benim kız benim kızın uykusu geldi ama oğlanın uyku saatini bekliyorum ikisi birden uyusun diye:1:

tull iyi olmanıza sevindim
pepik kuzu iyileşmiş iyi haber:46:
iriss bacım yap gitsin ya 2. yi hazır bakıcındanda memnunsun ikisine bir bakar:34:

ikisini birden nasıl götürüp getirecem peki :4:
bakıcının alt kat boşalırsa söz yapıcam 2.yi :27:

tull cum cok sevindimmm

hobaaaaa ,herkes niyeti bozuyo lannnn.....:52:

wavy mle konuştuk ,herkesere selamları var :3::3::3:

2 hafta pazar dahil program koymuşlar ,eve bile zor gidiyo :47::47::47:
iyi haber ; kokoşum bakıcı tezyesiyle iyi anlaşıyomuş :nazar::nazar::nazar:

Back