- 5 Şubat 2010
- 5.866
- 27
- 163
iriscan yarinki programi netlestirememisler tam muhtemelen 4 gibi falan anca gecicez karsiya ben yine haberdar ederim sizi
haa bir de amma kokos halimi gorceniz lan
her türlü uyar bana şekerim , bekliyoruz
bizim kız bugün itibarıyle koltuk ve puf üstüne çıkıyor dahada zorlaşıyor işimiz bi de bi halt yemiş gibi gülüyor :) gerçi ona göre bi halt yiyor
kız organizatör irismy party iyiymiş seneye toplaşıp öyle yapalım inşaallah.şimdi bu sene için yer olarak açıkhava sanırsam..
evora yeni nick senacım hayırlı olsun..
senaysen iyileştiğinize sevindim ve yolculuk hazırlıkları başlasın iyi yolculuklar şimdiden...
dido yeni yazlığınız hayırlı olsun bol bol yüzün dinlenin...
tamam ,büyük organizasyon seneye ,şimdi çayır çimen ,yaşasın yıldız korusu
çocuk yürüyecek artık bırak da yaramaz olsun ,ayakta mı uyusun lanaslında bize de sürpriz oldu sayılır canım biliyosun önce Dr.uma gidecektim ama nerden bileyim hemen olacağını :) kısmet..
sen de Dr.dan gelince yaz, fazla giremiyorum oğlumdan ama okumaya çalışıyorum
teşekkür ederim irisscim ama inan benim pipican o eski pipican değil
tam bir canavar artık
Bence de bu mekanları seneye ayarları, bu sdene yıldız iyidir..
burası bana yakınmış, bir bakayım kendimiz için..
hayırlı olsun:) ben de değiştirmek istiyorum, üç alternatif bulup yazayım bari.. nereye yazılıyor?
gideceğiniz zaman biz de gelelim , bebeleri çimene yayarız
Doğum günü kutlu olsun çekikcanımınnnnmerhabalar biz doğum gunumuzu kutladık hala emekliyoruz :)popomuz yerinden kalkmıyor ama asıl soracağım bebişlerinizin ne yediği?k
ilo ve boy hersey ilerde ama ben yemek yememesine taktım acelemi ediyorum gecmi kaldım bilmiyorum sadece 3 4 kaşık yiyor sonra tukuruyor assla bir ogun olarak yemek yemiyor.sabah bulamaç oglen çorba yoğurt meyve suyu ve anne sutu naısl olacak bu iş nereye kadar böyle gidecek bilen varmı acabaa
öptüm herkesleri :80: koşturmaca devam
son sayfada gördüğüm kadarıyla ÇÖYcüğün meleği ateşli. canım biz aynı gün doğumluyuz, dr un yalancısıyım ateş aşıdan kaynaklı olabilir. biri ilk 2 gün içinde, diğeri bi hafta 10 gün sonra olabilir hatta döküntü de olabilir demişti. hangi akla hizmetse 3 tane en ağır aşıları dayıyorlar minicik bünyelerine... enfeksiyon şüphen ve sonucun yoksa aşı ihtimalini unutma diye de yazıyorum, çok geçmiş olsun
benim de şu oda işim yılan hikayesi oldu bugün gündem o. işe başladığım ilk ctesi de görev çıktı bile.. iş hayatı sıkıntıları mide ağrıları yeniden başlıyor. şu kadının işi hayatta en kıskandığım iş. Harward da hoca ol deseler olmam şu an bakıcının işini verselerişin şakası şu anki psikolojimle söylüyorum ama inanın gün yaklaştıkça stresi bastı iyice
Stres yapma wavymmm kıvırcığımmm , ilk bikaç günü atlat gerisi kolay...
Saçları kestirdin mi ,koysana bi foto
herkese günaydınlar dün akşam çok mutlu olduk eşimle. ilk doğduğunda bu nasıl büyüyecek çok minink dediğimiz meleğimiz dün akşam ilk adımlarını attı .nasıl sevindik bilemem.
Hayırlı olsun bacım , bundan sonrasını anlatayım ; koşacak düşecek koşacak düşecek koşacak düşecek .....
benim de en çok imrendiğim meslek ev kadınlığı.. hele öğleden sonra süslenip günlere gitmiolar mı boğasım geliooo:):) canım boşa stres yapma yapsanda yapmasanda bişe deyişmeyecek umarım oda değişikliği de istediğin gibi olur o salak kıza kalmazsın.. bu arada sana tavsiye işe başladığında istemeyerek gittiğini belli etme iş yerine en ufacık bişeyde kullanıyorlar benden demesii
Ben de kıskanıyom onları bacım , keşke zengin bi herif alaydık da o avm senin bu taraftaki benim gezip duraydık