2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iriscan yarinki programi netlestirememisler tam muhtemelen 4 gibi falan anca gecicez karsiya ben yine haberdar ederim sizi
haa bir de amma kokos halimi gorceniz lan

her türlü uyar bana şekerim , bekliyoruz

tamam ,büyük organizasyon seneye ,şimdi çayır çimen ,yaşasın yıldız korusu

çocuk yürüyecek artık bırak da yaramaz olsun ,ayakta mı uyusun lan

gideceğiniz zaman biz de gelelim , bebeleri çimene yayarız

Doğum günü kutlu olsun çekikcanımınnnn

Stres yapma wavymmm kıvırcığımmm , ilk bikaç günü atlat gerisi kolay...
Saçları kestirdin mi ,koysana bi foto

herkese günaydınlar dün akşam çok mutlu olduk eşimle. ilk doğduğunda bu nasıl büyüyecek çok minink dediğimiz meleğimiz dün akşam ilk adımlarını attı .nasıl sevindik bilemem.

Hayırlı olsun bacım , bundan sonrasını anlatayım ; koşacak düşecek koşacak düşecek koşacak düşecek .....

Ben de kıskanıyom onları bacım , keşke zengin bi herif alaydık da o avm senin bu taraftaki benim gezip duraydık

canim döküntü yok..sadece 5 6 kez sulu olmayan kaka ve geceleri cikan ates... ankamadim valla..doktor viral bi enfeksiyon gecmesini beklicez ikaca gerek yok diyo

Zayiflama bilgisini de alayım iriscan... o konyda hala pes etmedim :))))

"
Canim biz ayin 13 unde asi olmustuk sanirim 15 16 gun gecti...bilmiyorum ki o yapar mi??? Cumartesine kadar beklicez sobra gerekirse tahlilleri tekrarlariz dedi doktorumuz. ..

ya aslinda canim calismak belki daha iyi...evin içinde salmis durumdayiz...)) benim bir yil var daha baslamama ama bazen acaba diyorum?????

EVET YA hayatımın yanlışı zatenn halamın kızı lise mezunu ev kızıydı yani çok zengin bir doktor ile evlendi kızın altında kompresör adana ya bir gelio 4 5 milyarlık alışveriş yapıo gidioı kız resmen parayla oynuo 3 tanede çocuk yaptı yanında 2 tane yatılı bakıcısı varr ohh hayat ona güzel çok kıskanıyommm yaniii

Wavy allah kolaylik versin cnm. 1 senedir evdeydin ise basamak stresli olucak ama 1 haftaya hic stresin kalmaz. Yeterki kokosumu birakirken gozun arkada kalmasin

doktor öyle diyosa yapacak bişey yok , ikiniz de biraz yorulacaksınız allah yardımcınız olsun canım...

64,4 ü gördüm bu sabah tartıda ,durmak yok diyete devammmm

aboooo ,ben bile çatladım lan orta yerimden

Uyusun lan azcık noooluuuurrrr
Yürüse gene iyi evde top oynamaya başladı bide dullllllll diye bağırmıyo muuuuu gol atıyo güya sağa sola

nereye kayboldunuz lan ,buharlaştınız mı sıcaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…