- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Coy cok gecmis olsun canim biran once iyilessin kuzu ben gunde 3 kere sogan suyu veriyorum ates olunca eger mikrobikse ise yariyor yoksa da bagisikliga destek oluyor dene istersen..
Pepikcim sihhatler olsun uzar merak etme biz 3 kere tras olduk cok uzadigindan mi yoo catlak annesi yuzunden:)
Yaşasın perşembe:)) yarın tatil oley..
Ela kk da konuştuklarımızı hissediyor mu ne.. Bugüne kadar arkamdan ağlamayan kız, bugün ağladı..
Bîr de bu ara hiç birşey yemiyor, sinir ediyor beni.. Tarhana çorbası ve domates dışında herşeyi tükürüyor..
Pepik sıhhatler olsun emire..
Çoy geçmiş olsun, hemencecik iyileşsin kuzu
çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldümm
Coy cok gecmis olsun canim biran once iyilessin kuzu ben gunde 3 kere sogan suyu veriyorum ates olunca eger mikrobikse ise yariyor yoksa da bagisikliga destek oluyor dene istersen..
Pepikcim sihhatler olsun uzar merak etme biz 3 kere tras olduk cok uzadigindan mi yoo catlak annesi yuzunden:)
Yaşasın perşembe:)) yarın tatil oley..
Ela kk da konuştuklarımızı hissediyor mu ne.. Bugüne kadar arkamdan ağlamayan kız, bugün ağladı..
Bîr de bu ara hiç birşey yemiyor, sinir ediyor beni.. Tarhana çorbası ve domates dışında herşeyi tükürüyor..
Pepik sıhhatler olsun emire..
Çoy geçmiş olsun, hemencecik iyileşsin kuzu
Atesimuz 38.3( yaklaşık bir haftadır düşmeyen düşse bile bi gun sonra tekrar yukselen bi ateş. ..neymis bu yaa..helak oldu cocugum ((
Ela da öyle kendi yemek istiyor, yiyince de sevinip alkış yapıyor bir de:) Her öğün onun önüne de koyuyorum zaten, eline de kaşık veriyorum, biraz kaşıkla oynuyor, biraz eliyle.. Ama işte bir iki lokma alıyor sonra tükürüyor, sürekli ıhıh diye domates salatalık gösteriyor.. Sofraya domates koymayınca da dolabı gösteriyor:) domates aşığı..evet 3 gün tatilll:) acaba diş mi çıkarıo yine elacık bizimkide öyleydi baktm kendi eliyle yemek istiyormus kuzucuk makarnayı haşlıyorum koyuyorum önüne saçına kadar batırıo ama karnı doyuyo sende dene bakim belki heveslenir yer
merhabalar biz doğum gunumuzu kutladık hala emekliyoruz :)popomuz yerinden kalkmıyor ama asıl soracağım bebişlerinizin ne yediği?k
ilo ve boy hersey ilerde ama ben yemek yememesine taktım acelemi ediyorum gecmi kaldım bilmiyorum sadece 3 4 kaşık yiyor sonra tukuruyor assla bir ogun olarak yemek yemiyor.sabah bulamaç oglen çorba yoğurt meyve suyu ve anne sutu naısl olacak bu iş nereye kadar böyle gidecek bilen varmı acabaa
Kizlar cok tesekkur ederim...gunduz hicbirseyi yok gece ateşle yaniyo cocugum resmen...doktor viral birsey gececek diyor beklicez diyor...mesela suana kadar 3 kere kaka yapgi ama ishal degil..cozemedim valla. ..10 gundur gece uykum yok vasinda yarim saatte bir ates olcuyoruz(( dua edin kizlarrr (
Coy gecmis olsun en kisa zamanda iyilessin kuzun insallah
çokk geçmiş olsun ben 9. aydaki kızamık aşısından 1 hafta sonra sadece geceleri 3 gun ustuste ateşle uğraştım 2. dozunu gecen hafta vuruldu yine korkuyorum valla
Benim ki de aynı gibi.. Emmeye devam edenler sanki yemeye pek düşkün değil gibi.. EE emmek daha kolay olduğundan herhalde.. Bizim katı gıda sorunumuz yok aslında, elmayı bile ısırıp yiyebiliyor ama yemekleri yemiyor, bir iki kaşıktan sonra tükürüyor.. Benimkinin de kilosu iyi, birşey yemiyor diyince de insanlar tuhaf tuhaf bakıyor bana.. ama gerçekten yemiyor..
öptüm herkesleri :80: koşturmaca devam
son sayfada gördüğüm kadarıyla ÇÖYcüğün meleği ateşli. canım biz aynı gün doğumluyuz, dr un yalancısıyım ateş aşıdan kaynaklı olabilir. biri ilk 2 gün içinde, diğeri bi hafta 10 gün sonra olabilir hatta döküntü de olabilir demişti. hangi akla hizmetse 3 tane en ağır aşıları dayıyorlar minicik bünyelerine... enfeksiyon şüphen ve sonucun yoksa aşı ihtimalini unutma diye de yazıyorum, çok geçmiş olsun
benim de şu oda işim yılan hikayesi oldu bugün gündem o. işe başladığım ilk ctesi de görev çıktı bile.. iş hayatı sıkıntıları mide ağrıları yeniden başlıyor. şu kadının işi hayatta en kıskandığım iş. Harward da hoca ol deseler olmam şu an bakıcının işini verselerişin şakası şu anki psikolojimle söylüyorum ama inanın gün yaklaştıkça stresi bastı iyice
Ela da öyle kendi yemek istiyor, yiyince de sevinip alkış yapıyor bir de:) Her öğün onun önüne de koyuyorum zaten, eline de kaşık veriyorum, biraz kaşıkla oynuyor, biraz eliyle.. Ama işte bir iki lokma alıyor sonra tükürüyor, sürekli ıhıh diye domates salatalık gösteriyor.. Sofraya domates koymayınca da dolabı gösteriyor:) domates aşığı..
Benim ki de aynı gibi.. Emmeye devam edenler sanki yemeye pek düşkün değil gibi.. EE emmek daha kolay olduğundan herhalde.. Bizim katı gıda sorunumuz yok aslında, elmayı bile ısırıp yiyebiliyor ama yemekleri yemiyor, bir iki kaşıktan sonra tükürüyor.. Benimkinin de kilosu iyi, birşey yemiyor diyince de insanlar tuhaf tuhaf bakıyor bana.. ama gerçekten yemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?