• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bebeğinde bıngıldak genişliği olan var mı, bizim paşanın bıngıldağı biraz büyük dedi doktor, sağlık ocağında ki hemşirede neredeyse hiç kapanmamış dedi
çocuk endokrine götürdük
o da şu an için zaten erken dedi
bende doktor biraz büyük dedi ve buraya yönlendirdi dedim
muayene etti, kan-idrar tahlili yapıldı ve el-bilek grafisi çekildi
sonuçlar bu hafta çıkacak ve doktorla görüşeceğiz
birde oğlumun göz altları bazen sanki uykudan yeni uyanmış gibi şiş oluyor
böyle durumlarla karşılaşan oldu mu

iyi geceler herkese,
bişey rica edecektim de:17::17:
burada bir arkadaş yapıyordu görmüştüm. bebişlerinizin fotolarını programla süslüyordu.ama nickini unuttum:17::17:
ben hangi programla yapacağımı bilemedim.kızımın doğumgünü için lazımdı da:49:
yardımcı olabilir mi acaba:34:

iyi geceler herkese,
bişey rica edecektim de:17::17:
burada bir arkadaş yapıyordu görmüştüm. bebişlerinizin fotolarını programla süslüyordu.ama nickini unuttum:17::17:
ben hangi programla yapacağımı bilemedim.kızımın doğumgünü için lazımdı da:49:
yardımcı olabilir mi acaba:34:

Wavybaby yapıyo cokda guzel yapardı artık bıraktı o işlerı ahh ahh wavyişkom artık işe başlıcak

Dunde oğlumun doğum gunuydu. Yarın aşıya gidicez

maşallah:nazar:
Allah tüm evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin

oğlum artık yavaş yavaş yürüyor çok şükür:nazar:
kızım daha erken yürümüştü, bu sıpa biraz geç oldu
hala daha kucakta olmak istiyor:1:

aşı çok ateş yapmadı benimkinde, diğer aşılar epey yapmıştı,
çok sevindim bu sefer olmadı,
sizinki de kolayca geçsin inşallah.

doğum günün kutlu olsun paşam sağlıklı güzel yıllara hayırlı evlat olsun inşallh tatlışkom yarın bizimde aşı var:ssz:

Merhaba topikcanlar bu aralar sikintili gunler geciyorum bu hafta gebeligimi sonlandirabilirler dualariniza beni ve bebegimin hakkinda hayirlisi olmasi icin ekler misiniz

Dunde oğlumun doğum gunuydu. Yarın aşıya gidicez
aman da amannnn oburum yaşını doldurmuş da kocaman adam mı olmuş, yerim len özledim seni, bi skype yapaydık keşke. Allah analı babalı ablalı büyütsün inşallah, sağlık huzur uzuuuun ömürler versin :nazar:
Merhaba topikcanlar bu aralar sikintili gunler geciyorum bu hafta gebeligimi sonlandirabilirler dualariniza beni ve bebegimin hakkinda hayirlisi olmasi icin ekler misiniz

inşallah Allahım hakkınızda hayırlı olanı verir canım, içini ferah tut. başka işler bulmaya çalış kendine.

tatliskom goktugumun dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun :nazar:
tull cum senin icin de minik icin de hayirli olsun canim
iriscan bizi istanbullarda yalniz birakmadi cook tesekkur ederiz hediyelerimiz de pek guzel oldu :16:

arkadaşlar bebeğinde bıngıldak genişliği olan var mı, bizim paşanın bıngıldağı biraz büyük dedi doktor, sağlık ocağında ki hemşirede neredeyse hiç kapanmamış dedi
çocuk endokrine götürdük
o da şu an için zaten erken dedi
bende doktor biraz büyük dedi ve buraya yönlendirdi dedim
muayene etti, kan-idrar tahlili yapıldı ve el-bilek grafisi çekildi
sonuçlar bu hafta çıkacak ve doktorla görüşeceğiz
birde oğlumun göz altları bazen sanki uykudan yeni uyanmış gibi şiş oluyor
böyle durumlarla karşılaşan oldu mu

merhaba bıngıldakla ilgili bizimde sıkıntımız var ama cozume kavuşmadı oylece kaldı.bizimki içe çökük dr a goturdum ama hiççbişeyi yok dedi kapanmasını geçtim içe çöktü bide ama dr a güvenmeyip başka bir doktora daha goturdum oda açıklama yapmadan sorun yok dedi :37:

Herkese günaydınnn...
Önce kendimi tanıtayım, ben eski mutlusu.. Kullanıcı adını değiştirdim, eskisi çok deşifreydi.. Geçen bir arkadaşım dedi senin kk daki yoeumları okudum diye!! Evoradan da değişebildiğini öğrwnince değiştirdim..
Feliz ne demek derseniz "mutlu" demek:))
Göktuğ doğumgünün kutlu olsun:)) tatlişkom gittiniz mi kebapçıya kutlamaya??
Tull geçmiş olsun, allah hayırlısını nasip etsin..
Biz cuma doktora gittik. Kan değerlerimiz sonırın çok az üstünde kan damlasına gerek yok, pekmez kırmızı et yeterli dedi doktor.
Bıngıldakta biraz açıklık var d vitaminine bir süre daha devam ve bol güneş..
Bunun dışında herhangi bir vitamin balık yağı vs. Gerek yok, yiyeceklerden doğal olanı alsın yeter dedi..
Meningekog aşısını bayağı araştırıp gitmîştik yaptırmayı düşünüyorduk zaten doktorda kesinlikle önerdi maddi olarakimkan varsa. Biz de yaptırdık bugün. 3 ay sonra ikinci doz olacak.. Ayeş huzursuzluk yapabilirmiş.. Bakalım inşallah olmaz..
Bizden haberler böyle..

Selam topikolarımmmm , nispeten uzun bir tatilden sonra yeniden pazartesi :27::27::27:

Bu hafta buluşma var ayrı bi heyecanlıyız tabii ki :46::46::46:

Bu arada Adana ve Mersin'li topikolarım ; ben biletimi aldım geliyom , siz blöf yapmamıştınız inşallah :52::52::52:

günaydınnnnn diyorum ve kaçıyorum çokkk işim var ev toparlayıp valiz boşaltıcam snra tekrar valiz hazırlamaca offff ya:47:

Herkese günaydınnn...
Önce kendimi tanıtayım, ben eski mutlusu.. Kullanıcı adını değiştirdim, eskisi çok deşifreydi.. Geçen bir arkadaşım dedi senin kk daki yoeumları okudum diye!! Evoradan da değişebildiğini öğrwnince değiştirdim..
Feliz ne demek derseniz "mutlu" demek:))
Göktuğ doğumgünün kutlu olsun:)) tatlişkom gittiniz mi kebapçıya kutlamaya??
Tull geçmiş olsun, allah hayırlısını nasip etsin..
Biz cuma doktora gittik. Kan değerlerimiz sonırın çok az üstünde kan damlasına gerek yok, pekmez kırmızı et yeterli dedi doktor.
Bıngıldakta biraz açıklık var d vitaminine bir süre daha devam ve bol güneş..
Bunun dışında herhangi bir vitamin balık yağı vs. Gerek yok, yiyeceklerden doğal olanı alsın yeter dedi..
Meningekog aşısını bayağı araştırıp gitmîştik yaptırmayı düşünüyorduk zaten doktorda kesinlikle önerdi maddi olarakimkan varsa. Biz de yaptırdık bugün. 3 ay sonra ikinci doz olacak.. Ayeş huzursuzluk yapabilirmiş.. Bakalım inşallah olmaz..
Bizden haberler böyle..

hayırlı olsun yeni adın :) menenjit asısı mı o yaptırdığın canım bende araştırmaya başlicaktım agızdanmı koldanmı nasıl yapılıyor toplam kaç doz fiyatı nedir bi aydınlatırmısın :)

Selam topikolarımmmm , nispeten uzun bir tatilden sonra yeniden pazartesi :27::27::27:

Bu hafta buluşma var ayrı bi heyecanlıyız tabii ki :46::46::46:

Bu arada Adana ve Mersin'li topikolarım ; ben biletimi aldım geliyom , siz blöf yapmamıştınız inşallah :52::52::52:

biii dakikaaaaa adanayamı geliyorsuuun nezaman nerdee saat kaçtaa neeee:52::52::52:

Back