2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Listemizin son halidir topikolarım ; herkes geliyo yaşasınnnn tulll pek giremiyo sanırım ,ona da özelden yazarım net cevabı alırız....
8 eylül pazar , yıldız korusu .... ilk buluşmadan daha erken bi saatte buluşursak daha iyi olur diye düşünüyorum ; trafik sıkıntısı ,yer bulma sıkıntısı , sıcak bunalımı , ortam kalabalığı vs. sorunları daha az yaşayalım ama değil mi

resepsiyon davetiyelerimiz eşlidir

iriss----------- +
aysre---------- +
msoe---------- +
mutlusu-------- +
seherinde------ +
pepik---------- +
seval34-------- +
tull------------
ice_daisy------ +

birazdan mesai biter ,iriss gider veeeeee sanaysen le buluşur

yemeyip içmeyip akşam foto koyucam

Atesimuz 38.3 ( yaklaşık bir haftadır düşmeyen düşse bile bi gun sonra tekrar yukselen bi ateş. ..neymis bu yaa..helak oldu cocugum ((
Kis antibiyotik igne vurdurdunmu

Beni de listeye ekle bedenim olmasada kalbim sizinle olcak

Son düzenleme:
hi babes

sağ salim geldik, ev bakıyoz, okulları inceliyoz. 2 ev baktık, birinde hintliler oturuyo, acayip baharat kokuyo ev ya, nası çıkcak kokusu? boyayalım dedim, eşim ters ters baktı ama bahçesi filan var, sakin bi yer, okulu çok güzel. biri de daha şehrin içinde, ama gürültülü, sokakta oynıcak pek yer yok, bilemedim. 2. daha geniş, ev daha bakımlı gibi. gerçi geniş lsa neyime sankim eşya var adam diyo bakın işte burda bol bol dolap var, haa dedim tam bana lazım olan şey. artık bavulları koyarım içine

şu anda bi otel odasından bildiriyom, ilk alışverişimizi yaptık, bebek koltuu

araba almak lazım, para kalırsa tebi, paralar uçuyo arkadaş şimdi bi tane kiraladık, o bitmeden bi tane almak lazım. çay istiyorum bi deeee, kahveden fenalık geldi arkadaş bu ne yaa.

bi de bana hiç yabancı gibi gelmiyo lan burası, avrupaya gidince kendimi daha yabancı hissederdim, burda herkes rengarenk, arada kaynıyom direk. bi de konuştuklarını da çok kolay anlayınca sanki türkiyede başka bi yere gelmiş gibi hissediyom ya hayırlısı.

ayrılırken annemden ağlamadım ben hiç lan, bi gevşeyince musluk kapanmıcak sanırım :26: yksa çok mu duygusuz bi insan oldum ben

neyse şimdilik bu kadan. burda saat şu anda akşam 9, siz horul horul uyuyonuz tebi.

hadi öptüm

byyy

Evet kimse yok tatil olunca burada tatıle gırıyo. Neyse bı kış gelsın hepimiz toplanırız. Bende cocukları yedırdım. Benım kızda çiğneme huyu yok galiba oğlandada olmıcak koftelerı çiğnemeden yutuyo. Ama cok rahatmış kii ayrı yemek hazırlamadım. İkisinede kıfte pılav yogurt. Banada su kaldı

Bize tatil yok zaten hep ewdeyiz. Bugunki kapali yollar sayesinde araba bana kaldi ) tabiki pek bi yere gidemedik ama bi awm turladik en kucugunden. Simdi uyusun kabak paşam da yemek yapim aksam ustude bi kacalim. Uzun zaman sonra istanbul biraz serin birazcik oda. Sonbahar ilkbahar hic gitmeseler. Yazi sevmiyorum hic.

hello canım arkadaşlarım :80:

bizim sarı düt dütü satıyorum, siteye de ilan koydum haydi hayırlısı

çok detaylı bakamadım ama bi ara senayseni gördüm pepikoyu gördüm, eee dedim bebekler neden güzel belli
ara ara uğrarım görüşürüz topkeklerim

Gunaydin. Kimsecikler yok tatil tabu herkese. İstanbul yine serin iki gundur nefes aliyoruz. Yarin icin napsak diye dusunuyorum serin istanbul gununu ewde gecirmeyelim.
Su sinav gecti ben 1.5 kilo geri aldim istahim tavan yapti. Neguzel 72 olmustum kalmisti 4 kilo. Yine basa donduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…