• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Coy cok gecmis olsun canim biran once iyilessin kuzu ben gunde 3 kere sogan suyu veriyorum ates olunca eger mikrobikse ise yariyor yoksa da bagisikliga destek oluyor dene istersen..
Pepikcim sihhatler olsun uzar merak etme biz 3 kere tras olduk cok uzadigindan mi yoo catlak annesi yuzunden:)

Canim sogan suyunu nasil veriyorsun???

Selam topikolarımmmm.....
Yaşasın bugün perşembeeeeeee :119::119::119:

Biraz işim var ,onu halledip geçmiş yapıcam ...

Toplaşma için son kararımız dış mekan sanırım :34: Az sonra yoklamaya geçerim :51:
Hunilim ,geldin miiiiiii :7:

Yaşasın perşembe:)) yarın tatil oley..
Ela kk da konuştuklarımızı hissediyor mu ne.. Bugüne kadar arkamdan ağlamayan kız, bugün ağladı..
Bîr de bu ara hiç birşey yemiyor, sinir ediyor beni.. Tarhana çorbası ve domates dışında herşeyi tükürüyor..
Pepik sıhhatler olsun emire..
Çoy geçmiş olsun, hemencecik iyileşsin kuzu

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldümm

Kizlar cok tesekkur ederim...gunduz hicbirseyi yok gece ateşle yaniyo cocugum resmen...doktor viral birsey gececek diyor beklicez diyor...mesela suana kadar 3 kere kaka yapgi ama ishal degil..cozemedim valla. ..10 gundur gece uykum yok vasinda yarim saatte bir ates olcuyoruz :((( dua edin kizlarrr :((

Coy cok gecmis olsun canim biran once iyilessin kuzu ben gunde 3 kere sogan suyu veriyorum ates olunca eger mikrobikse ise yariyor yoksa da bagisikliga destek oluyor dene istersen..
Pepikcim sihhatler olsun uzar merak etme biz 3 kere tras olduk cok uzadigindan mi yoo catlak annesi yuzunden:)

o ne kız nasıl yapıoosun nasıl anlat bakemmm

Yaşasın perşembe:)) yarın tatil oley..
Ela kk da konuştuklarımızı hissediyor mu ne.. Bugüne kadar arkamdan ağlamayan kız, bugün ağladı..
Bîr de bu ara hiç birşey yemiyor, sinir ediyor beni.. Tarhana çorbası ve domates dışında herşeyi tükürüyor..
Pepik sıhhatler olsun emire..
Çoy geçmiş olsun, hemencecik iyileşsin kuzu

evet 3 gün tatilll:) acaba diş mi çıkarıo yine elacık bizimkide öyleydi baktm kendi eliyle yemek istiyormus kuzucuk makarnayı haşlıyorum koyuyorum önüne saçına kadar batırıo ama karnı doyuyo sende dene bakim belki heveslenir yer

Atesimuz 38.3 :(( yaklaşık bir haftadır düşmeyen düşse bile bi gun sonra tekrar yukselen bi ateş. ..neymis bu yaa..helak oldu cocugum :(((

Ben de sana zayıflama bilgisi verecektim ama bunu okudum :5:
Sizinki de 6. hastalık olmasın canım yaa , ama o da bikaç günde düşüyo ateş :44: Çok yoruluyo çocuklar hakkaten bu ateşte ya , iyileşir biranönce inşallah kuzum :16:

merhabalar biz doğum gunumuzu kutladık hala emekliyoruz :)popomuz yerinden kalkmıyor ama asıl soracağım bebişlerinizin ne yediği?k
ilo ve boy hersey ilerde ama ben yemek yememesine taktım acelemi ediyorum gecmi kaldım bilmiyorum sadece 3 4 kaşık yiyor sonra tukuruyor assla bir ogun olarak yemek yemiyor.sabah bulamaç oglen çorba yoğurt meyve suyu ve anne sutu naısl olacak bu iş nereye kadar böyle gidecek bilen varmı acabaa:14:

evet 3 gün tatilll:) acaba diş mi çıkarıo yine elacık bizimkide öyleydi baktm kendi eliyle yemek istiyormus kuzucuk makarnayı haşlıyorum koyuyorum önüne saçına kadar batırıo ama karnı doyuyo sende dene bakim belki heveslenir yer
Ela da öyle kendi yemek istiyor, yiyince de sevinip alkış yapıyor bir de:) Her öğün onun önüne de koyuyorum zaten, eline de kaşık veriyorum, biraz kaşıkla oynuyor, biraz eliyle.. Ama işte bir iki lokma alıyor sonra tükürüyor, sürekli ıhıh diye domates salatalık gösteriyor.. Sofraya domates koymayınca da dolabı gösteriyor:) domates aşığı..
merhabalar biz doğum gunumuzu kutladık hala emekliyoruz :)popomuz yerinden kalkmıyor ama asıl soracağım bebişlerinizin ne yediği?k
ilo ve boy hersey ilerde ama ben yemek yememesine taktım acelemi ediyorum gecmi kaldım bilmiyorum sadece 3 4 kaşık yiyor sonra tukuruyor assla bir ogun olarak yemek yemiyor.sabah bulamaç oglen çorba yoğurt meyve suyu ve anne sutu naısl olacak bu iş nereye kadar böyle gidecek bilen varmı acabaa:14:

Benim ki de aynı gibi.. Emmeye devam edenler sanki yemeye pek düşkün değil gibi.. EE emmek daha kolay olduğundan herhalde.. Bizim katı gıda sorunumuz yok aslında, elmayı bile ısırıp yiyebiliyor ama yemekleri yemiyor, bir iki kaşıktan sonra tükürüyor.. Benimkinin de kilosu iyi, birşey yemiyor diyince de insanlar tuhaf tuhaf bakıyor bana.. ama gerçekten yemiyor..

Kizlar cok tesekkur ederim...gunduz hicbirseyi yok gece ateşle yaniyo cocugum resmen...doktor viral birsey gececek diyor beklicez diyor...mesela suana kadar 3 kere kaka yapgi ama ishal degil..cozemedim valla. ..10 gundur gece uykum yok vasinda yarim saatte bir ates olcuyoruz :((( dua edin kizlarrr :((

çokk geçmiş olsun ben 9. aydaki kızamık aşısından 1 hafta sonra sadece geceleri 3 gun ustuste ateşle uğraştım 2. dozunu gecen hafta vuruldu yine korkuyorum valla

öptüm herkesleri :80: koşturmaca devam :10:

son sayfada gördüğüm kadarıyla ÇÖYcüğün meleği ateşli. canım biz aynı gün doğumluyuz, dr un yalancısıyım ateş aşıdan kaynaklı olabilir. biri ilk 2 gün içinde, diğeri bi hafta 10 gün sonra olabilir hatta döküntü de olabilir demişti. hangi akla hizmetse 3 tane en ağır aşıları dayıyorlar minicik bünyelerine... enfeksiyon şüphen ve sonucun yoksa aşı ihtimalini unutma diye de yazıyorum, çok geçmiş olsun

benim de şu oda işim yılan hikayesi oldu bugün gündem o. işe başladığım ilk ctesi de görev çıktı bile.. iş hayatı sıkıntıları mide ağrıları yeniden başlıyor. şu kadının işi hayatta en kıskandığım iş. Harward da hoca ol deseler olmam şu an bakıcının işini verseler :5: işin şakası şu anki psikolojimle söylüyorum ama inanın gün yaklaştıkça stresi bastı iyice:5:

çokk geçmiş olsun ben 9. aydaki kızamık aşısından 1 hafta sonra sadece geceleri 3 gun ustuste ateşle uğraştım 2. dozunu gecen hafta vuruldu yine korkuyorum valla

Insalkah bisey olmaz bu sefer tatlim..ates cok zor cunku...10 dk bile uyumuyorsun ya yukselirse diye....

Benim ki de aynı gibi.. Emmeye devam edenler sanki yemeye pek düşkün değil gibi.. EE emmek daha kolay olduğundan herhalde.. Bizim katı gıda sorunumuz yok aslında, elmayı bile ısırıp yiyebiliyor ama yemekleri yemiyor, bir iki kaşıktan sonra tükürüyor.. Benimkinin de kilosu iyi, birşey yemiyor diyince de insanlar tuhaf tuhaf bakıyor bana.. ama gerçekten yemiyor..

katı gıdayla bizimde cok sorunumuz yok cicibebeyi kıtır kıtır yiyor kaşar peynirini kaç dilim verirsen ver hiç yok demiyor eriktii elmaydı pialvdıı amaa yemek oluncaa kesinliklee yemiyor

herkese günaydınlar dün akşam çok mutlu olduk eşimle. ilk doğduğunda bu nasıl büyüyecek çok minink dediğimiz meleğimiz dün akşam ilk adımlarını attı .nasıl sevindik bilemem.

Günaydın Kızlar :3: yaşasın perşembe dicem ama ne yazıkki cumartesi geliyor peşinden :5: bakıcı işleri düzene girse yeniden iş değiştircem ilk fırsatta

çok geçmiş olsun kuzucuğun düzelir bir an önce inşallah.

mutlusu ,svtp benimki de pek yemek yemez ama meyve, yoğurt domates canavarı kız formunu korumayı biliyor

wayv seni çok iyi anlıyorum bende yatılı bakıcı varken sabahları Büşra uyuyorsa onu kadının yatağına bırakıp çıkıyordum allah şahit en imrendiğim meslek o oluyordu :27: çalışmaya başlayınca bunların hepsini aşarsın yavaş yavaş allah kolaylıklar versin.

pepik sıhhatler olsun kuzucuğuna :16:, hemen uzar merak etme, benim kızı doğduğundan beri erkeklere benzetiyorlar saçını kessem artık ne derler bilemiyorum :1:

öptüm herkesleri :80: koşturmaca devam :10:

son sayfada gördüğüm kadarıyla ÇÖYcüğün meleği ateşli. canım biz aynı gün doğumluyuz, dr un yalancısıyım ateş aşıdan kaynaklı olabilir. biri ilk 2 gün içinde, diğeri bi hafta 10 gün sonra olabilir hatta döküntü de olabilir demişti. hangi akla hizmetse 3 tane en ağır aşıları dayıyorlar minicik bünyelerine... enfeksiyon şüphen ve sonucun yoksa aşı ihtimalini unutma diye de yazıyorum, çok geçmiş olsun

benim de şu oda işim yılan hikayesi oldu bugün gündem o. işe başladığım ilk ctesi de görev çıktı bile.. iş hayatı sıkıntıları mide ağrıları yeniden başlıyor. şu kadının işi hayatta en kıskandığım iş. Harward da hoca ol deseler olmam şu an bakıcının işini verseler :5: işin şakası şu anki psikolojimle söylüyorum ama inanın gün yaklaştıkça stresi bastı iyice:5:

benim de en çok imrendiğim meslek ev kadınlığı.. hele öğleden sonra süslenip günlere gitmiolar mı boğasım geliooo:):) canım boşa stres yapma yapsanda yapmasanda bişe deyişmeyecek umarım oda değişikliği de istediğin gibi olur o salak kıza kalmazsın.. bu arada sana tavsiye işe başladığında istemeyerek gittiğini belli etme iş yerine en ufacık bişeyde kullanıyorlar benden demesii

Ela da öyle kendi yemek istiyor, yiyince de sevinip alkış yapıyor bir de:) Her öğün onun önüne de koyuyorum zaten, eline de kaşık veriyorum, biraz kaşıkla oynuyor, biraz eliyle.. Ama işte bir iki lokma alıyor sonra tükürüyor, sürekli ıhıh diye domates salatalık gösteriyor.. Sofraya domates koymayınca da dolabı gösteriyor:) domates aşığı..

alışır yavaş yavaş canım böyle böyle eline çubuk kraker ver çıt çıt onu yedikçe aklı gidio gülmekten bizimkinin.. domatese alerji falan yoksa yesin daha iyi yararlı ne güzel bizimkide yumurta hastasııı pörsüycek.. anne bıddıbaa die ağlıo kızım kahvaltıda yedik bitti diyince daha çok ağlıo günde 10 tane yer yani versemm

Back