• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm topikcanlarımmmmmm:16::16::16::16:

ne kaaaaaa sıcak leynnn ,
bu arada arkadaşım gelmişti , onunla dolaştı felen derken bugün o gitti ablam geliyor ,ve şimdi geçmiş yapamadan (halbuki ensevdiğim şey ) paşam uyuyorken yemek yapayımda arada kalksın diyorum , zira ablamı almaya gidiceğim felen ,
sosyal ortamda ekli olan bir kaç arkadaşı montessori eğitimi ile ilgili bir sayfa beğenmeye davet ettim ama bu kişilerin dışında konu hakkında bilgi sahibi olan , bizlerle paylaşmak isteyen olursa çok mutlu olurum .nirde2012 mayıs anneleri montessori uygulamaları için topic açmış merak eden bir incelesin belki faydası olan olur ,
dilerim tüm bebekler (bebeklikleride kalmadı bunların hepsi dana oldu :52:) iyidirlerrr, gelcemmmmmmmmmm ,:16::16::16:

İyimiş gerçekten seneye ayarlayalım:)
Yarın da gelemen canım ya. Ben gelirim de Ela'yın kim getirecek. Akşam trafiğinde ordan buraya gelmek 2 saati bulur, yarın bir de tatil öncesi.. artık büyük buluşmada görüşürüz..

Evet seneye ayarlayalım,hem daha büyük olurlar keyif alırlar en azından ,verdiğimiz paraya değsin ama değil mi :27:

uyar canım çok acil bir durum ölüm kalım olmadığı sürece hertürlü uyar.. ortada bırakmam ben seni bebeğim merak etme koçişle mi gelicen pekii tekmii ona göre programlar yaparım ben:52:

partiyi duyunca atladım tabi baktım mekanda ciks gideyim bari dedimm:52::52:

Yok be ne kocişi ,kıpırı kapıp gelicem :4:
park bahçe beni kesmez diyosun :35::35::35:

naber fıstıklar
akşama misafirim geliyor hazırlıklar başlasın of pof
artı saçlara elvedaya gidiyorum 1-2 saat sonraya
senaysenim geldi geçti çok şükür
dido hayırlı olsun canım
son sayfadan geçmiş yaptım kusura bakmayın unuttuklarım varsa affola

ben de geçen hafta düzelttrdim arkaları biraz ,sen nasıl kestircen kıvırcığımmmm merinosum :16:

yani kitapları okuyunca ilk günden bay bay deyip çıkmam lazım gibi düşündüm. gerçekçi olmak lazım. okadar çok alışmadı daha.

evet yaşına gelmek üzere. önceleri yaşına kadar kendim bakmış olucam diye seviniyodum ama tam bilinçlendiği zamana denk geldi. küçükken ayrılmak daha kolay olabilirdi bu açıdan. tşk ederim cevabın için. bu sene de izin alsam dedim ama bunun sonu yok. bir de son günlerde daha verimli zaman geçiriyoruz ana-oğul. işe başlıcam diye. yoksa aynı evde kalitesiz zaman geçiriyosun. çalışmayınca bütün gün güzel geçmiyo ki

çok benziyomuş durumlarımız. iyi hissettim kendimi. ben yaşayamam öyle komün gibi. hele öğrtmen olduğum için sabahları evde olucam bazı günler. oğlumla vakit geçiricem kv kp yemek iş mi uğraşıcam yani.
haftaya pazartesi başlıyo okul toplantı vs. 3 gündür gidiyoruz alışma konusunda geç kaldık biraz. o yüzden ilk günden ben gidiyorum demesem diyourm. zamanla söylemeye başlarım. ya da o anki tepkisine göre artık. bu zamana kadar başbaşaydık dediğin gibi gurbette olunca böyle oluyor. o yüzden de alışmada zorlanabilir diye korkuyorum.

bence işi gücü bırakıp bakıcıyla vakit geçirin ,çok az kalmış çünkü :44:

slm topikcanlarımmmmmm:16::16::16::16:

ne kaaaaaa sıcak leynnn ,
bu arada arkadaşım gelmişti , onunla dolaştı felen derken bugün o gitti ablam geliyor ,ve şimdi geçmiş yapamadan (halbuki ensevdiğim şey ) paşam uyuyorken yemek yapayımda arada kalksın diyorum , zira ablamı almaya gidiceğim felen ,
sosyal ortamda ekli olan bir kaç arkadaşı montessori eğitimi ile ilgili bir sayfa beğenmeye davet ettim ama bu kişilerin dışında konu hakkında bilgi sahibi olan , bizlerle paylaşmak isteyen olursa çok mutlu olurum .nirde2012 mayıs anneleri montessori uygulamaları için topic açmış merak eden bir incelesin belki faydası olan olur ,
dilerim tüm bebekler (bebeklikleride kalmadı bunların hepsi dana oldu :52:) iyidirlerrr, gelcemmmmmmmmmm ,:16::16::16:

montessori eğitimi veren çok fazla okul yok diye biliyorum ,karşıda bi anaokulu var küçük kara balık...bikaç blog okumuştum ben , oldukça mantıklı gelmişti ama derin araştırma yapmadım açıkçası...:44:

Bizim eski sokaktaki particiyle de konuştum az önce ;
fiyat 1.200 tl... menü biraz daha fazla ; 2 çeşit börek + kısır +patates salatası vs. ( bildiğin gün menüsü gibi :1: )
30 kişiye kadar alıyolarmış, bahçesi yok , 2 katlı ,bebeler alt katta parti takılıyolar , ebeveynler üst katta dedikodu takılıyolarmış...bikaç oyun aleti varmış....2 tane oyun ablası varmış vs.... ama bu konseptler bizimkiler için uygun değil gibi , çok küçükler çünkü...
adresi de bu ; My Party - Çocuk Doğum Günü Parti Evi...

benim fikrim ; bizim bebeler henüz parti mekanlarındaki organizasyonlar için daha küçük gibi... ilk buluşmamızdaki gibi bi mekanda - hatta yine aynı yerde- buluşalım , biraz erkenden buluşursak kalabalık da olmaz ,hem de istediğimiz yere otururuz ...hepimiz bişeyler yaparız ,yeriz içeriz ,yayılırız ... :34::34::34:

Bizim eski sokaktaki particiyle de konuştum az önce ;
fiyat 1.200 tl... menü biraz daha fazla ; 2 çeşit börek + kısır +patates salatası vs. ( bildiğin gün menüsü gibi :1: )
30 kişiye kadar alıyolarmış, bahçesi yok , 2 katlı ,bebeler alt katta parti takılıyolar , ebeveynler üst katta dedikodu takılıyolarmış...bikaç oyun aleti varmış....2 tane oyun ablası varmış vs.... ama bu konseptler bizimkiler için uygun değil gibi , çok küçükler çünkü...
adresi de bu ; My Party - Çocuk Doğum Günü Parti Evi...

benim fikrim ; bizim bebeler henüz parti mekanlarındaki organizasyonlar için daha küçük gibi... ilk buluşmamızdaki gibi bi mekanda - hatta yine aynı yerde- buluşalım , biraz erkenden buluşursak kalabalık da olmaz ,hem de istediğimiz yere otururuz ...hepimiz bişeyler yaparız ,yeriz içeriz ,yayılırız ... :34::34::34:

Parti mekani icin gercekten cok kucukler. Salincak kaydirak cayir cimen daha mantikli olur bizim icin.

Parti mekani icin gercekten cok kucukler. Salincak kaydirak cayir cimen daha mantikli olur bizim icin.

Evet , mekanlarla konuşunca ben de aynı fikre vardım ... Alternatif yer bulamazsak Yıldız da toplaşırız o zaman ,hem gölgelik mekan ,piknik masaları da var ,salıncak vs. de var iyi olur....

Aslında benim bi arkadaşımın mekanı var ,geçen hafta kahvaltıya gittik , koca bi bahçede ama uzak , esenyurtta ,herkese uymaz...İstediğimiz gibi takılırdık ,mekan tanıdık ne de olsa :51:

Çiftlik Restaurant > Esenyurtta doğa ile içiçe bir lezzet durağı | Mangala Doyacaksınız…

Evet seneye ayarlayalım,hem daha büyük olurlar keyif alırlar en azından ,verdiğimiz paraya değsin ama değil mi :27:

Yok be ne kocişi ,kıpırı kapıp gelicem :4:
park bahçe beni kesmez diyosun :35::35::35:

ben de geçen hafta düzelttrdim arkaları biraz ,sen nasıl kestircen kıvırcığımmmm merinosum :16:

bence işi gücü bırakıp bakıcıyla vakit geçirin ,çok az kalmış çünkü :44:

montessori eğitimi veren çok fazla okul yok diye biliyorum ,karşıda bi anaokulu var küçük kara balık...bikaç blog okumuştum ben , oldukça mantıklı gelmişti ama derin araştırma yapmadım açıkçası...:44:

tamam canım gel sen bekliozzz yoo bahçede iiyide bizimki otları yiyor oyüzden sağlıklı olmuyorr

tabii mikrop dolu otlar ve toprakk aamann bu kız beni parmağında oynatıo yaa irisimm:52:

oynatmayan var mı didommm , ben eskiden beri pek hijyenik bi hatun değilim zaten saldım gitti naapiyim , aylardır herşey ağzında ,allaha emanetiz diyorum artık :18::18::18:

Evet , mekanlarla konuşunca ben de aynı fikre vardım ... Alternatif yer bulamazsak Yıldız da toplaşırız o zaman ,hem gölgelik mekan ,piknik masaları da var ,salıncak vs. de var iyi olur....

Aslında benim bi arkadaşımın mekanı var ,geçen hafta kahvaltıya gittik , koca bi bahçede ama uzak , esenyurtta ,herkese uymaz...İstediğimiz gibi takılırdık ,mekan tanıdık ne de olsa :51:

Çiftlik Restaurant > Esenyurtta doğa ile içiçe bir lezzet durağı | Mangala Doyacaksınız…

Niye kız ,sıcak bize işlemiyo mu ? Sizin klima sadece kadınlara mı üflüyo yoksa :60::60::60:

Guzel mekan bana uyar cnm. Acik alanda daha iyi oyalaniyorlar. Kiz bi salona ufluyor klima orayada hep beraber sigamicamiza gore sicak odaya erkekleri postaladim hemen sicaktanda baydim iste. Hafta sonu dogum gunu yaptik aynen ole oldu. Pasta kesilince erkekler kacti biz bi gezelim gelelim yoksa bayilcaz diye:1:

Guzel mekan bana uyar cnm. Acik alanda daha iyi oyalaniyorlar. Kiz bi salona ufluyor klima orayada hep beraber sigamicamiza gore sicak odaya erkekleri postaladim hemen sicaktanda baydim iste. Hafta sonu dogum gunu yaptik aynen ole oldu. Pasta kesilince erkekler kacti biz bi gezelim gelelim yoksa bayilcaz diye:1:

Mekan güzel ama karşıdan gelenler için çok uzak kalır,sabah geliş kolay olur ama öğleden sonra trafik mrafik olur bütün günün keyfi kaçar :50: Ama gitmek isteyen için tavsiye ederim , selamımı da söyleyin özel hizmet alın :46:
Biz yine ortalarda biyer ayarlayalım :31:

Back