evet cnm ben de çok sevindim
niye kız evora kötü şeyleri mi hatırlatıyo ? senacim ne demek ,sena senin miniğin ismi miydi
yo evora ismini taaa açtığım zamanlar arkadaşım koymuştu , evt cnm kızımın adı senayönetimden 3 seçenek yazın birini seçeceğiz dediler bu seçmişler
Saol canim oyle oldu sana tebrik yazarken dicektim beni niye beklemedin diye daha dr gitmedim canim bugun gidicem ksmetse ins sagsaglim kucagimiza aliriz
hayırlı olsun demmircannnnn , bu hamileliğin de iyi geçer inşallah ,hatta ikinci bebe de birinci gibi uslu akıllı olur , yaramaz olsun diye dua etmiycem söz
sağlıklı olsun öncelikle tabii ki de , kız olsunnnnnnnn
Bence de bu mekanları seneye ayarları, bu sdene yıldız iyidir..Bizim eski sokaktaki particiyle de konuştum az önce ;
fiyat 1.200 tl... menü biraz daha fazla ; 2 çeşit börek + kısır +patates salatası vs. ( bildiğin gün menüsü gibi)
30 kişiye kadar alıyolarmış, bahçesi yok , 2 katlı ,bebeler alt katta parti takılıyolar , ebeveynler üst katta dedikodu takılıyolarmış...bikaç oyun aleti varmış....2 tane oyun ablası varmış vs.... ama bu konseptler bizimkiler için uygun değil gibi , çok küçükler çünkü...
adresi de bu ; My Party - Çocuk Doğum Günü Parti Evi...
benim fikrim ; bizim bebeler henüz parti mekanlarındaki organizasyonlar için daha küçük gibi... ilk buluşmamızdaki gibi bi mekanda - hatta yine aynı yerde- buluşalım , biraz erkenden buluşursak kalabalık da olmaz ,hem de istediğimiz yere otururuz ...hepimiz bişeyler yaparız ,yeriz içeriz ,yayılırız ...
burası bana yakınmış, bir bakayım kendimiz için..Evet , mekanlarla konuşunca ben de aynı fikre vardım ... Alternatif yer bulamazsak Yıldız da toplaşırız o zaman ,hem gölgelik mekan ,piknik masaları da var ,salıncak vs. de var iyi olur....
Aslında benim bi arkadaşımın mekanı var ,geçen hafta kahvaltıya gittik , koca bi bahçede ama uzak , esenyurtta ,herkese uymaz...İstediğimiz gibi takılırdık ,mekan tanıdık ne de olsa
Çiftlik Restaurant > Esenyurtta doğa ile içiçe bir lezzet durağı | Mangala Doyacaksınız…
artık evora değilim
Bence de bu mekanları seneye ayarları, bu sdene yıldız iyidir..
burası bana yakınmış, bir bakayım kendimiz için..
hayırlı olsun:) ben de değiştirmek istiyorum, üç alternatif bulup yazayım bari.. nereye yazılıyor?
demmir can hamilelik takvimini ozlemisimmm hayirli ugurlu olsun tekrar
Oglumun sapsari saclarini kestik. Artik kimse kiza benzetmez sanirim iyice koca erkek olduuu.
Sıhhatler olsun canım
Biz de kestirmiştik gercekten biranda büyüyolar
Çok da çabuk uzadı yine
Atesimuz 38.3( yaklaşık bir haftadır düşmeyen düşse bile bi gun sonra tekrar yukselen bi ateş. ..neymis bu yaa..helak oldu cocugum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?