2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iriscan yarinki programi netlestirememisler tam muhtemelen 4 gibi falan anca gecicez karsiya ben yine haberdar ederim sizi
haa bir de amma kokos halimi gorceniz lan

bizim kız bugün itibarıyle koltuk ve puf üstüne çıkıyor dahada zorlaşıyor işimiz bi de bi halt yemiş gibi gülüyor :) gerçi ona göre bi halt yiyor

kız organizatör iris my party iyiymiş seneye toplaşıp öyle yapalım inşaallah.şimdi bu sene için yer olarak açıkhava sanırsam..

evora yeni nick senacım hayırlı olsun..

senaysen iyileştiğinize sevindim ve yolculuk hazırlıkları başlasın iyi yolculuklar şimdiden...

dido yeni yazlığınız hayırlı olsun bol bol yüzün dinlenin...

Saol canim oyle oldu sana tebrik yazarken dicektim beni niye beklemedin diye daha dr gitmedim canim bugun gidicem ksmetse ins sagsaglim kucagimiza aliriz

aslında bize de sürpriz oldu sayılır canım biliyosun önce Dr.uma gidecektim ama nerden bileyim hemen olacağını :) kısmet..
sen de Dr.dan gelince yaz, fazla giremiyorum oğlumdan ama okumaya çalışıyorum

teşekkür ederim irisscim ama inan benim pipican o eski pipican değil
tam bir canavar artık

Bence de bu mekanları seneye ayarları, bu sdene yıldız iyidir..
burası bana yakınmış, bir bakayım kendimiz için..
artık evora değilim

hayırlı olsun:) ben de değiştirmek istiyorum, üç alternatif bulup yazayım bari.. nereye yazılıyor?

bize ulaşın kısmından mail atıyorsun cnm onlar sana geri dönüş yapıyorlar ama seninki güzel gibi

Atesimuz 38.3 ( yaklaşık bir haftadır düşmeyen düşse bile bi gun sonra tekrar yukselen bi ateş. ..neymis bu yaa..helak oldu cocugum ((

Yaşasın perşembe:)) yarın tatil oley..
Ela kk da konuştuklarımızı hissediyor mu ne.. Bugüne kadar arkamdan ağlamayan kız, bugün ağladı..
Bîr de bu ara hiç birşey yemiyor, sinir ediyor beni.. Tarhana çorbası ve domates dışında herşeyi tükürüyor..
Pepik sıhhatler olsun emire..
Çoy geçmiş olsun, hemencecik iyileşsin kuzu

Coy cok gecmis olsun canim biran once iyilessin kuzu ben gunde 3 kere sogan suyu veriyorum ates olunca eger mikrobikse ise yariyor yoksa da bagisikliga destek oluyor dene istersen..
Pepikcim sihhatler olsun uzar merak etme biz 3 kere tras olduk cok uzadigindan mi yoo catlak annesi yuzunden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…