- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Senin ki de mi Ela:):).
Doğum günü kutlu olsun kuzunun:)
Senin ki de mi Ela:):)
EE kime çekmiş acaba, bir kaç aya Lina artık kıyafetlerini de beğenmez, yeni ayakkabılar ister::):)
Yazlığınız da hayırlı olsun..
Gönül umduğuna küsermişhoşbulduk canım nerdeydiyin diye sert konuşmadığın içinde ayrıca teşekkürler iyi canım ya bebekte iyiymiş ağzında iki hortum varmış yazık ağladığı bil duyulmuyomuş bizde iyiyiz herşey yolunda emeklememz bile geç oldu ama şimdi fırtına gibi biyerlere tutunup yürüyo destekle ama kendi başına daha değilo kadar sorunlu değiliz artık canm yaptıklarımıda yiyo siz nasılsınız paşam nasıl iyimi bi ara saçlarını çok kestirmiştiniz uzadımı tatlım
Hayırlı olsun. Evinizin neşesine neşe katsın inşallah yeni bebek. İnşallah bu doğumun çoooook güzel geçer.Merhaba agustoas bocekleri ve anneleri kizim ayin 22 sinde yasina girdi resimli pasta yaptirip kucuk capta bir parti yaptik evde dun bir yas kontrolu vardi 9250 gr 78 cm olmus kuzum ve kizlar sabah gebelik testinde cift cizgi gordum
Bitti gibi hazırlıklar değil mi son işler. Aslancan heyecanlı mı yeni bir ülke yeni okul :)) Hayırlı olur inşallah orada çok mutlu olursunuz tabi sonra yine buraya dönersinizbiz damla felan kllanmıyoz
dik oturup oturmadıı konusunu bilmiyorum hiç dikkat etmedim ya, bi bakiiim
çoook mersi yavlu, öperim adamımı, enkek oldu tebi
öle işte, bavul topluyom hala bitmeid sıtkım sıyrıldı valla
Stres yaptırıyorlar bebelerde etkileniyor bizden zaten.Yeni haftaya başladık yine, hepimiz için güzel bir hafta olsun..
Biz cumartesi tahliller için hastaneye gîttik.. Ama gitmeden önce benim herbokolog kafamı yedi ne gerwk var sağlam çocuğun canını yakacağız boşuna filan.. Gittik kan aldırmaya Ela ortalığı yıktı, ağlamaktan katıldı, kusacaktı nerdeyse.. O halini görünce ben de başladım ağlamaya, zaten bilinç aştımda acaba boşuna mı canını acırıyorum düşüncesi sokulmuş.. Aldıramadan Elayı alıp çıktım. Doktora gidip sordum tekrar çok ağlıyor kesin gerekli mi diye. O da 1,5 yaşınakadar yaptırmak lazım kan dırymu görmeliyiz ama şimdi ıstar etmeyin başka bir gün getirin dedi.. Cumartesi pazar bol bol gezdik kuzumla sonra dün gidip aldırdık. Yine ağladı tabi de biraz daha normaldi katılmadı en azından.. Herbokoloğa çok kızdım ama!! Böyle durumlarda ikinciyi kesinlikle yapmayacağım diyorum.. Bakalm zaman ne gösterecek..
Gece de hiç uyumadı saat başı uyandı korktuğu için sanırım..
Geçmiş olsun canım. Zaten sen bu konuda bizden daha tecrubelisin. Buda 6.hastalık çıkacak galiba sonunda :44:Rabbim beterinden korusun.gunaydin kizlar
cmtsiden beri kizcemin atesi var sudan cikmiyoruz dussun diye ilac da cok fayda etmiyor niye anlamadim her zamanki gibi..
bugun biraz daha iyice gibiyiz bakalim..
sizler nasilsiniz
Temizlik bitti, bende bittim ama ne farketti onu anlayamadımMesafe nasıl konulacakmış oraya takıldım ben :44:
Dik oturmayla ilgili de hiç düşünmemiştim , tam dimdik de oturmuyo iyice kambur da oturmuyo sanki, genelde de pek oturmuyo zatiTemizlik bitti mi , konserveleri bolbol yap kışın gelir yerim
Buluşmaya da bu sefer gel artık yaaaaa
DüşünüyorsunArtik uykulari düzene girer yavas yavaş diye düşünüyorum :))))
Ben gece emzirmeyi kesemiyorum. Biraz uğraştım ama ağlatmadan yolu yok gibi onuda ben yapamıyorum. Doktorda kesemezsin uğraşma dedi iyice umudum kalmadı :)Bu arada gece beslenmesini kesen vsr mi? Bizim doktorumuz keselim dedi ama bidikos yine de istiyo nama :))
kızlar günaydın bu arada geçen sene bugün doğurmuştum kızım doğalı 2 saat olmuştu şu 1 sene gerçekten çok güzel ve hızlı geçti annne olmak çok güzelmiş
Albumlere hiç bakamadım. Fırsat bulamadım ama aklımda sakın kaldırmayınElayasyhe dogumgunu kutlu olsun kuzunun saglkli bol uykulu olsun bundan sonrasi..
Dr amcamiz bir yasina kadar aglar demisti bizimki hala ota b..agliyor nasil is....dis mi???
Teyzoslarin hepsi albumumuzu gormemis haftasonu koydum gozden kacti mi ne:)
Biraz yoğunum geçmiş yapamıyorum , toplaşma için yoklama yapayım hemen , görüştüklerim /burda konuştuklarım ve katılacak olanlar ( + ) işaretliler , mesajı görüp alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim ,atlamayım kimseyi ,ya da özelden mesaj en garantilisi tabi
iriss----------- +
aysre---------- +
msoe---------- +
mutlusu-------- +
seherinde
pepik---------- +
seval34-------- +
tull------------
ice_daisy-------
başka kimler var :44:
Biraz yoğunum geçmiş yapamıyorum , toplaşma için yoklama yapayım hemen , görüştüklerim /burda konuştuklarım ve katılacak olanlar ( + ) işaretliler , mesajı görüp alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim ,atlamayım kimseyi ,ya da özelden mesaj en garantilisi tabi
iriss----------- +
aysre---------- +
msoe---------- +
mutlusu-------- +
seherinde
pepik---------- +
seval34-------- +
tull------------
ice_daisy-------
başka kimler var :44:
Kan sonuçlarımızı almadık daha, cuma güdeceğiz kontrole o zaman alırız artık. Çişi almayı da beceremedik henüz. Senin yöntemi deniyoruz ama yapmıyor bez tersken..Gönül umduğuna küsermişArada girip yazanlar var, normalde hep öyle olduğundan onlara denilmiyor bak :)) Sen hep konuşuldun, merak edildin de ondan :)
Kuzum benim ya inşallah kısa sürede toparlar. Allah şifa versin. Beterinden korusun inşallah
Artık keltoş değil saçları uzadıBende idare eder yuvarlanıp gidiyorum
Hayırlı olsun. Evinizin neşesine neşe katsın inşallah yeni bebek. İnşallah bu doğumun çoooook güzel geçer.
Kuzunun boyuna posunada maşallah
Bitti gibi hazırlıklar değil mi son işler. Aslancan heyecanlı mı yeni bir ülke yeni okul :)) Hayırlı olur inşallah orada çok mutlu olursunuz tabi sonra yine buraya dönersiniz
Stres yaptırıyorlar bebelerde etkileniyor bizden zaten.
Kan durumunuz ne çıktı?
Ohh güzelce gezmişsiniz ama bu iyi
Geçmiş olsun canım. Zaten sen bu konuda bizden daha tecrubelisin. Buda 6.hastalık çıkacak galiba sonunda :44:Rabbim beterinden korusun.
Temizlik bitti, bende bittim ama ne farketti onu anlayamadım
Konserve değilde domates sos yaptım yemeklere katmak için ama konserve olmasada yiyecek başka birşey buluruz sorun değil geel
Atakanda çok oturmuyor ama emeklerken yerde daha fazla zaman geçirip aralarda durunca oturunca dik oturuyordu, yürüyeli yerde oturunca kambur oturuyor. Gerçi yerdeki birşeyle ilgileniyr dimdik oturamaz galibada işte kafama takıldı. Çok kucakta durdu doğduğunda, kucakcanlardan biriydi. Onun bir etkisi mi dedim.:44:
Mesafede çok başbaşayız ya hep ve sadece beni görüyor. Sana bağımlı olur dedi bu şekilde. Dışarı gezmeleri hariç evde ki durum için diyor.
Düşünüyorsun
Ben gece emzirmeyi kesemiyorum. Biraz uğraştım ama ağlatmadan yolu yok gibi onuda ben yapamıyorum. Doktorda kesemezsin uğraşma dedi iyice umudum kalmadı :)
Doğum günü kutlu, mutlu olsun. Sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömrü olsun inşallah
Doğum günü olduğunu bilmediğimiz diğer bebişlerimiz içinde geçerli temennilerim tabi ki :)
Albumlere hiç bakamadım. Fırsat bulamadım ama aklımda sakın kaldırmayın
Bugün gidiyoruz, Allah nasip ederse perşembe yada cuma döneriz. Eşli kısmına tereddut ettim izin aldığı için dönüşte yoğun olup çalışabilir :44: Uzakta olsa yalnızda olsam gelmeye çalışcam inşallah bir aksilik olmazsa, birşeyi çok isteyince genelde sorun çıkıyor :)
Eşsiz olursamda seherinde ile takılırız biz yalnız yalnız
selam kızlarumarım hepiniz iyisinizdir.
ayşe yanakcanın doğum günü kutlu olsun,mutlu, sağlıklı, başarılı, sizlere hayırlı bir evlat olur inşallah kocaman yanaklarından öpüyorum
iris bende geliyorum ama eşim gelemeyebilir, iceday le takılırız biz artıkçocukların peşinden
kızlar bebişiniz ısırıyormu sizi yoksa benimki mi kuduruk başka kimseye yapmıyoryapma dedikçe daha fazla ısırası geliyor anlamadım ki
Kan sonuçlarımızı almadık daha, cuma güdeceğiz kontrole o zaman alırız artık. Çişi almayı da beceremedik henüz. Senin yöntemi deniyoruz ama yapmıyor bez tersken..
Ben de gece emzirmeye devam ediyorum. Memeyi bırakmadığı sürece de gece emmeye devam edecek sanırım. Doktora soracağım bu kontrolde bu süt işini ne yapalım diye. Ben işteyken de sağıyorum hala gündüz içsin diye ama gerek var mı bilmiyorum..
Emerken ısırıyor...
sadece emerken değil her yerimi ısırıyor, karnımı bacaklarımı kollarımıBu arada gece emzirmeye devam ediyorum bende ve bırakabileceğimi sanmıyorum hele bu ara daha da düşkün gibi. Bir yaşını geçtiler akşam emmeleri yeterli gibi ama madem sütün var bir süre daha devam et bence, ben öğle arası eve gidiyorum gündüz bir defa emmiş oluyor.
oyun yapıo senin bıdıkk bence özelliklede sana şekerim bizimki ısrmıo hiç öyle şeyi yok ogün ağzına lokma verirken elimi ısırdı yanlışlıkla ayyyy dedi bende pardon deseydin kızm dedimm
doğru canım da ben diom bin trene 45 dk sonra alırım ben seni gelmio.. kız sen ciddi ciddi rejimdesin herhal...
burdan da geçmiş olsun diyeyim ,topikolara da iyi haber vereyim ; telde konuştum kuzunun ateşi düşmüş biraz daha iyiymişKizlar cok tesekkur ederiz ..
Yavrum hala yaniyor 2 saatte bir dus calpon dolven dusurmeye calisiyoruz..
İshal yok kusma yok aynen oglumdaki gibi..
Bugub gittik dr a kan tahlili vs mikrobik degil virutik dedi yani turkcesi yapacak bisi yok atesi kontrol altinda tutun ayni oglumdaki gibi..
Bilmiyorum bu da mi 6. Hastalik..
Dokunsalar aglayacak haldeyim..
Hemen paylaşıyorum ; yememek...Daha doğrusu ; ekmek + pilav + makarna + tatlı yememek ,şekeri unutmakhttp://www.kadinlarkulubu.com/agust...-temmuz-agustos-anneleri-kilolar-durumda.html
Selam kızlar öncelikle bebişlerinize Allah uzun ömür versin :)
gelelim konuya. Ben hamilelikte aldığım kilolar yüzünden depresyona girdim tam 27 kilo. 55 ile başlayıp 82 ile bitirdim şimdi 69,5 oldum . Benim gibi çok kilo alıp verenler paylaşırsa sevinirim . Bende 30 aldım hepsi gitti diyin :) moral lazım aynaya bakmak istemiyorum
Gunaydin kizlarrr :))) uc gündür saat 7:30 da kuzimin mama mama diye aglamasi ile uyaniyorum...hey Allahım diyorum zoraki yemek yedirdigim kizimdan bu kelimeyi duyacakmiydim)))
daha neler görücez canımmm bunlarrr her gün şaşırtacaklarr bizi senin adına çok sevindimmm... bizim ki ne yapıyor anlatayım da gül sabah 7 7.30 arası uyanıyor kakasını yapıyor yatağında sonra kalkıp yatağın içinden dönencesinin müziğini çalıo diorum ki bizimki kaka yaptım gel temizle diyo kaka yapmadan o müzik çalmıo ama ille yapınca çalacakkk
Iris ben 8 eylul diyorum es bakimindan daha iyi olur..
Tull yeni bebis hayirli olsun ins..
Senaysen cokk gecmis olsun..
Coy maasalah kuzuya ..
Dido seninkinde maasalah :)))
kızlar günaydın bu arada geçen sene bugün doğurmuştum kızım doğalı 2 saat olmuştu şu 1 sene gerçekten çok güzel ve hızlı geçti annne olmak çok güzelmiş
size anlatmayı unuttum yoğunluktan geçen hafta biz yazlık aldıkperşembe temiizlikçi falan gelldi neyse cumartesi partiden sonra yola çıktık akşam 10 gibi Lina da yolda uyudu 1 saat sonra evimizdeydik işde evde eşya yok henüz yer yatağı yaptık 1 gece öyle idare edelim dedik pazar eşya falan yerleşecekti neyse lina sabaha karşı 4.30 da uyandı nasıl ortalığı yıkıo anlatamam ağlıo ne yaptıysam aldım kucağıma yatağı gösterio parmağıyla eeekk dio yok kızm cici burda yatacaz dediysem de sabah 6 ya kadar yatağı gösterip eeekk dio ağladı ya hanımefendi şok etti beni çok cadaloz bu kız
tesekkür ederiz canım onu da yapıo şimdiden beğenmediiği kıyafetse giyerken eeekk die ağlıo giyince aaa çok güzel olmuş diyince de işve cilve yapıooo ya çok fena:)
Gönül umduğuna küsermişArada girip yazanlar var, normalde hep öyle olduğundan onlara denilmiyor bak :)) Sen hep konuşuldun, merak edildin de ondan :)
Kuzum benim ya inşallah kısa sürede toparlar. Allah şifa versin. Beterinden korusun inşallah
Artık keltoş değil saçları uzadıBende idare eder yuvarlanıp gidiyorum
Hayırlı olsun. Evinizin neşesine neşe katsın inşallah yeni bebek. İnşallah bu doğumun çoooook güzel geçer.
Kuzunun boyuna posunada maşallah
Bitti gibi hazırlıklar değil mi son işler. Aslancan heyecanlı mı yeni bir ülke yeni okul :)) Hayırlı olur inşallah orada çok mutlu olursunuz tabi sonra yine buraya dönersiniz
Stres yaptırıyorlar bebelerde etkileniyor bizden zaten.
Kan durumunuz ne çıktı?
Ohh güzelce gezmişsiniz ama bu iyi
Geçmiş olsun canım. Zaten sen bu konuda bizden daha tecrubelisin. Buda 6.hastalık çıkacak galiba sonunda :44:Rabbim beterinden korusun.
Temizlik bitti, bende bittim ama ne farketti onu anlayamadım
Konserve değilde domates sos yaptım yemeklere katmak için ama konserve olmasada yiyecek başka birşey buluruz sorun değil geel
Atakanda çok oturmuyor ama emeklerken yerde daha fazla zaman geçirip aralarda durunca oturunca dik oturuyordu, yürüyeli yerde oturunca kambur oturuyor. Gerçi yerdeki birşeyle ilgileniyr dimdik oturamaz galibada işte kafama takıldı. Çok kucakta durdu doğduğunda, kucakcanlardan biriydi. Onun bir etkisi mi dedim.:44:
Mesafede çok başbaşayız ya hep ve sadece beni görüyor. Sana bağımlı olur dedi bu şekilde. Dışarı gezmeleri hariç evde ki durum için diyor.
Düşünüyorsun
Ben gece emzirmeyi kesemiyorum. Biraz uğraştım ama ağlatmadan yolu yok gibi onuda ben yapamıyorum. Doktorda kesemezsin uğraşma dedi iyice umudum kalmadı :)
Doğum günü kutlu, mutlu olsun. Sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömrü olsun inşallah
Doğum günü olduğunu bilmediğimiz diğer bebişlerimiz içinde geçerli temennilerim tabi ki :)
Albumlere hiç bakamadım. Fırsat bulamadım ama aklımda sakın kaldırmayın
Bugün gidiyoruz, Allah nasip ederse perşembe yada cuma döneriz. Eşli kısmına tereddut ettim izin aldığı için dönüşte yoğun olup çalışabilir :44: Uzakta olsa yalnızda olsam gelmeye çalışcam inşallah bir aksilik olmazsa, birşeyi çok isteyince genelde sorun çıkıyor :)
Eşsiz olursamda seherinde ile takılırız biz yalnız yalnız
selam kızlarumarım hepiniz iyisinizdir.
ayşe yanakcanın doğum günü kutlu olsun,mutlu, sağlıklı, başarılı, sizlere hayırlı bir evlat olur inşallah kocaman yanaklarından öpüyorum
iris bende geliyorum ama eşim gelemeyebilir, iceday le takılırız biz artıkçocukların peşinden
kızlar bebişiniz ısırıyormu sizi yoksa benimki mi kuduruk başka kimseye yapmıyoryapma dedikçe daha fazla ısırası geliyor anlamadım ki
Kızı da güzel anası da güzel
Parti de çok güzelllllMutlu mutlu yıllaraaaaaaaaaaaa :119::119::119:
Sen naapıyon 8 eylülde , gelsene sen de buluşmaya
gelmedi mi daha yaaa , 10 gün kalmayacak mıydıçok tşk ederiz cnm iltifatların için
8 inde şimdilik bişey yok ama kızım da yok, babaannesi ile memlekettebi de ben gebzedeyim sizin buluşma yerine uzaktayımdır
gelmedi mi daha yaaa , 10 gün kalmayacak mıydı
gebzede olduğunu biliyorum canım ,çok da uzak değil ,istanbul sayılır ...
10 gün cnm bugün 8. gün ama maalesef bakıcı kadın tatile gitti başka bakıcı da bulamadık o yüzden biraz daha kalacak sanırımveya ben işi bırakacağım bu aralar bu ikilem arasındayım zaten
istanbulda hangi semt okuduğum kadarı ile florya mıydı? ama kızımsız kendimi kötü hissederim gelirsem bi dahakine inş
işi bırakma canım ,nasılsa duruyo babaanneyle biraz daha kalsın madem....
semte karar vermedik net olarak sadece günü belli şimdilik ama muhtemelen avrupa yakaında yaparız
anladım cnm , kızımsız sizin aranızda kendimi kötü hissederim şimdi ben, dediğim gibi bi sonrakine gelirim inş , eğer kızım 8 eylüle kadar gelirse gelebiliriz belki
bi de bişey soracaktım biliyor musun bilmiyorum ama kk da görünen nicki değiştirebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?