nice mutlu yıllaaaaraa canım annesine deyok canım nick değişmioo
Merhaba agustoas bocekleri ve anneleri kizim ayin 22 sinde yasina girdi resimli pasta yaptirip kucuk capta bir parti yaptik evde dun bir yas kontrolu vardi 9250 gr 78 cm olmus kuzum ve kizlar sabah gebelik testinde cift cizgi gordum
anladım cnm , kızımsız sizin aranızda kendimi kötü hissederim şimdi ben, dediğim gibi bi sonrakine gelirim inş , eğer kızım 8 eylüle kadar gelirse gelebiliriz belki
bi de bişey soracaktım biliyor musun bilmiyorum ama kk da görünen nicki değiştirebiliyor muyuz?
Canım yaa çok sevindim hadi hayırlı olsun bebiş
Bak birlikte niyetlendik yine birlikte doğurmak nasip olacak inşallah
Kaç haftalıksın şimdi
Aman ne luzumu var yesin icsin bence hicde kesme. Ben veriyorum icmiyo cocuk sutu sevmedi bal da karistiriyorum yok yok yok icmiyoBu arada gece beslenmesini kesen vsr mi? Bizim doktorumuz keselim dedi ama bidikos yine de istiyo nama :))
iyi yapiyosun bi kere versen yeter zaten insallah bizimkide icer sutubenmki kalkmıyo zaten mama için ama ben baya geç yatarım yatmadan veriyırum gece içime sinmiyo gerçektende acıkmış oluyo ama saldırıyo yazık uyku ağır bastığından kalkmıyo
ben kac gundur ariyorum hep mesgul meger pc ye sim karti takmislar. En son mesaj attim oda bana mesaj atti gidis o gidis goremedim arkadasimi.Sen bu satırları okurken ben uyuyor olacağım , ne zaman okursun onu da bilmem ya işte yazıyom ,dün akşam aradım tel kapalıydı ,muhtemelen uçuyodun
Unutma lan bizi elin Amerikalarında
anamm ikinizede madallah diyim bune guzellik. Keske partnizde bizde olsaydik o pastaya bi parmak ta biz atsaydik
anladım cnm , kızımsız sizin aranızda kendimi kötü hissederim şimdi ben, dediğim gibi bi sonrakine gelirim inş , eğer kızım 8 eylüle kadar gelirse gelebiliriz belki
bi de bişey soracaktım biliyor musun bilmiyorum ama kk da görünen nicki değiştirebiliyor muyuz?
Canım yaa çok sevindim hadi hayırlı olsun bebiş
Bak birlikte niyetlendik yine birlikte doğurmak nasip olacak inşallah
Kaç haftalıksın şimdi
Aman ne luzumu var yesin icsin bence hicde kesme. Ben veriyorum icmiyo cocuk sutu sevmedi bal da karistiriyorum yok yok yok icmiyo
iyi yapiyosun bi kere versen yeter zaten insallah bizimkide icer sutu
ben kac gundur ariyorum hep mesgul meger pc ye sim karti takmislar. En son mesaj attim oda bana mesaj atti gidis o gidis goremedim arkadasimi.
anamm ikinizede madallah diyim bune guzellik. Keske partnizde bizde olsaydik o pastaya bi parmak ta biz atsaydik
Aman ne luzumu var yesin icsin bence hicde kesme. Ben veriyorum icmiyo cocuk sutu sevmedi bal da karistiriyorum yok yok yok icmiyo
iyi yapiyosun bi kere versen yeter zaten insallah bizimkide icer sutu
ben kac gundur ariyorum hep mesgul meger pc ye sim karti takmislar. En son mesaj attim oda bana mesaj atti gidis o gidis goremedim arkadasimi.
Insallahh seneye geldigimde hep beraber kutlariz. Benim oglaninkide yaklasti. Biz dogumgununu tantunicide kutlariz artiktantuniye mum koyariz once ufleriz sonrA yaglari ellerimize aka aka yerizzz
Kiz bu dido nerde yazligida almis havan batsin didooooo. Nerde aldiniz bare onu sole kacirmis olabilirim
ağustos anaları selam size.
eylül anasıyım ben de. öğretmenim. oğlum doğalı izindeydim şimdi eylülde başlıyorum işe.
eşim diyor kv kp gelsin bizimle yaşasın oğlana baksın.
ben çok zor olur dedim bakıcı ayarladım, komşu teyze bakıcak kendi evinde.
biraz tarz olarak eski usül ama güvendiğim birisi.
şimdi bi haftadır sık sık gidiyoruz alışsın diye ama ben bırakıp çıkarken nasıl davranacağımı bilemedim.
kitaplarda asla kaçmayın sıvışmayın diyor, siz nasıl yaptınız?
çalışan anne burda daha çok gibi size sorayım dedim.
çok fena dertleşesim var bu konuda, çok dertliyim çok.
eşime stresimi yansıtırsam babannesi gelip baksaydı deyip çıkıyor
Kiz bu dido nerde yazligida almis havan batsin didooooo. Nerde aldiniz bare onu sole kacirmis olabilirim
hakkaten lan , seneye yaza tatil yeri belli o zaman ,toplu doğum gününü de orda yaparız:119::119::119::119:
didoooooo canımızsnnnn
evden çıkarken olmuyo bizimki aslında ,bakıcıya bırakıp giderken oluyo
kaçarak gitmiyorum ,bayağı vedalaşıyoruz ama benim kıpır bakıcı ablasını çok sevdiğinden sorun olmuyoama uzmanlar kaçarak gitmeyin diyolar , zaten bakıcısında mutluysa çok sıkıntı olmuyo ,belki ilk günler biraz sorunlu olur , vedalaşıp hemen bi oyun falan oynatıursa dikkati başka yöne kayar unutur hemen :44:
kv - kp konusuna gelince ; SAKINNNNNNNN....çocuğu büyütmüşsünüz zaten , iyi kötü eski düzeninize de dönmüşsünüzdür ya da bi düzen oturtmuşsunuzdur , hiç keyfinizi bozmayın...ne kadar iyi olsalar da aynı evin içinde bi aile daha çok zor
tece den aldık canım sana dahada yakınlaşdım yaniii:)
iriisiiim bütün topik halkına kapımız herzaman açık bekleriz seneye bu sene yap bi delilik al kıpırığımı tatlişkomuda alıp haftaya 3 kız ve bebeleri tatil yapalım olmazmı
Tekrar cok gecmis olsun canim ins bugun daha yukselmez atesi kizcemizin sende kendine dikkat et canim iki kuzununda sana ihtiyaci var
Senaysen içini ferah tut, oğlun nasıl iyileştîyse kızın da öyle iyileşecek.. Bunlar büyütünceye kadar hep başımıza gelecek böyle şeyler..
Çöy ne güzel bak mama istemiş bıdık..
Ela da bu gece hayatında ilk dfa 4,5 saat kesintisiz uyudu. Ben de tabi:)) saate bakınca gözlerime inanamadım. Dün de saat başı uyanmıştı.. Bir günleri bir günlerini tutmuyor bunların..
Iris ben 8 eylul diyorum es bakimindan daha iyi olur..
Tull yeni bebis hayirli olsun ins..
Senaysen cokk gecmis olsun..
Coy maasalah kuzuya ..
Dido seninkinde maasalah :)))
canım sürekli ılık duş gerçekten düşürüyo aldırıyosundur zaten de geçer canm merak etme kaç ateşi kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?