• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Katılımcı topikolarım ;
7 EYLÜL CUMARTESİ Mİ - 8 EYLÜL PAZAR MI TOPLAŞALIM ?

tatlişkomm nerdeee buluşmayı tek başıma kıskanmıyayım beraber kıskanalım:1:

yakarcalarla uğraşıyodur hemşom naapsın :5::5::5:

kıskanıp durmayın ,siz dde buluşun didom ,1 saat mesafedesiniz , biz burda 1 saate karşıya geçemiyoz :27:

yakarcalarla uğraşıyodur hemşom naapsın :5::5::5:

kıskanıp durmayın ,siz dde buluşun didom ,1 saat mesafedesiniz , biz burda 1 saate karşıya geçemiyoz :27:

tatlişkommm pek yanaşmıo ben gidersem olur ancak gelmio kine bana.. ama ben kafayı koydum gidecem buzluğunda neler vardır şimdi onun mozaikler falann:):)

tatlişkommm pek yanaşmıo ben gidersem olur ancak gelmio kine bana.. ama ben kafayı koydum gidecem buzluğunda neler vardır şimdi onun mozaikler falann:):)

kız 2 çocukla nası gelsin bee ,hem herifi sürekli şehir dışında arabası olmuyo herzaman ,sen kap çıtırımı git bence :4:
mozaik demeeee ,rejimdeyim :20:

kız 2 çocukla nası gelsin bee ,hem herifi sürekli şehir dışında arabası olmuyo herzaman ,sen kap çıtırımı git bence :4:
mozaik demeeee ,rejimdeyim :20:

doğru canım da ben diom bin trene 45 dk sonra alırım ben seni gelmio.. kız sen ciddi ciddi rejimdesin herhal...

Kizlar cok tesekkur ederiz ..
Yavrum hala yaniyor 2 saatte bir dus calpon dolven dusurmeye calisiyoruz..
İshal yok kusma yok aynen oglumdaki gibi..
Bugub gittik dr a kan tahlili vs mikrobik degil virutik dedi yani turkcesi yapacak bisi yok atesi kontrol altinda tutun ayni oglumdaki gibi..
Bilmiyorum bu da mi 6. Hastalik..
Dokunsalar aglayacak haldeyim..

Kizlar cok tesekkur ederiz ..
İshal yok kusma yok aynen oglumdaki gibi..
Bugub gittik dr a kan tahlili vs mikrobik degil virutik dedi yani turkcesi yapacak bisi yok atesi kontrol altinda tutun ayni oglumdaki gibi..

senaysenim ateş anneyi mahvediyor ben de yaşadım geçen hafta ama sabredip inatla savaşmaktan başka çare yok :50:
eğer 6. hastalık gibi bi şüphen varsa doktoruna bi sorsaydın eğer öyleyse en azından sebebini bilir deneyiminden faydalanırsın.
virütik dediyse gerçi 6. hastalık da olabilir mi bilmiyorum ki :44:
sabret güzelim zor biliyorum ama sen dik dur ki 2 yavruna da yetebil. :nazar:

kizlar cok tesekkur ederiz ..
Ishal yok kusma yok aynen oglumdaki gibi..

canım çok geçmiş olsun sabret elada 6. Hastalıkta hep ateşliydi günlerde en son vücudunda kırmızılıklarla son buldu allah şifa versin kuzuna tatlım

ayşecim hoşgeldin, daha yeni yazabiliyorum kusura bakma bu ara feci yoğunum :10:
umarım iyisindir, tatlı yanakcanım nasıl herşey yolunda mı? :16:

ayşecim hoşgeldin, daha yeni yazabiliyorum kusura bakma bu ara feci yoğunum :10:
Umarım iyisindir, tatlı yanakcanım nasıl herşey yolunda mı? :16:

okudum canm baya yoğunsun kıyamam ben iyiym yanakcanda iyi büyüyo teyzesi sizleri çok ihmal ettm kusura bakma ama aklımdaydınız talya nasıl iyimi fotolara baktım maşallah tamamen sen olmuş artık öp yerime :16:

Wavy im aysem tesekkur ederim canlar..
Dua ediyorum durmadan artik bugun atesi dussun diye..
Bi de atesin arasinda gulmeye calismiyor mu bitiyorum..
Sonucta ates elbet gececek..
Bunlari hissettikce allah hicbi anneyi devasiz dertle sinamasin diyorum..

Wavy im aysem tesekkur ederim canlar..
Dua ediyorum durmadan artik bugun atesi dussun diye..
Bi de atesin arasinda gulmeye calismiyor mu bitiyorum..
Sonucta ates elbet gececek..
Bunlari hissettikce allah hicbi anneyi devasiz dertle sinamasin diyorum..

Tekrar cok gecmis olsun canim ins bugun daha yukselmez atesi kizcemizin sende kendine dikkat et canim iki kuzununda sana ihtiyaci var

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-temmuz-agustos-anneleri-kilolar-durumda.html

Selam kızlar öncelikle bebişlerinize Allah uzun ömür versin :)

gelelim konuya. Ben hamilelikte aldığım kilolar yüzünden depresyona girdim tam 27 kilo. 55 ile başlayıp 82 ile bitirdim şimdi 69,5 oldum . Benim gibi çok kilo alıp verenler paylaşırsa sevinirim . Bende 30 aldım hepsi gitti diyin :) moral lazım aynaya bakmak istemiyorum :(

Gunaydin kizlarrr :))) uc gündür saat 7:30 da kuzimin mama mama diye aglamasi ile uyaniyorum...hey Allahım diyorum zoraki yemek yedirdigim kizimdan bu kelimeyi duyacakmiydim ;))))

Gunaydin kizlarrr :))) uc gündür saat 7:30 da kuzimin mama mama diye aglamasi ile uyaniyorum...hey Allahım diyorum zoraki yemek yedirdigim kizimdan bu kelimeyi duyacakmiydim ;))))

daha neler görücez canımmm bunlarrr her gün şaşırtacaklarr bizi senin adına çok sevindimmm... bizim ki ne yapıyor anlatayım da gül sabah 7 7.30 arası uyanıyor kakasını yapıyor yatağında sonra kalkıp yatağın içinden dönencesinin müziğini çalıo diorum ki bizimki kaka yaptım gel temizle diyo kaka yapmadan o müzik çalmıo ama ille yapınca çalacakkk:52::52:

Senaysen içini ferah tut, oğlun nasıl iyileştîyse kızın da öyle iyileşecek.. Bunlar büyütünceye kadar hep başımıza gelecek böyle şeyler..
Çöy ne güzel bak mama istemiş bıdık..
Ela da bu gece hayatında ilk dfa 4,5 saat kesintisiz uyudu. Ben de tabi:)) saate bakınca gözlerime inanamadım. Dün de saat başı uyanmıştı.. Bir günleri bir günlerini tutmuyor bunların..

daha neler görücez canımmm bunlarrr her gün şaşırtacaklarr bizi senin adına çok sevindimmm... bizim ki ne yapıyor anlatayım da gül sabah 7 7.30 arası uyanıyor kakasını yapıyor yatağında sonra kalkıp yatağın içinden dönencesinin müziğini çalıo diorum ki bizimki kaka yaptım gel temizle diyo kaka yapmadan o müzik çalmıo ama ille yapınca çalacakkk:52::52:

:))))) eee seni sarkiyla turkuyle bekliyo annesi :)))

Gecen gafta gecirdigi hastaliktan sonra gunde 5 6 kez kaka yapiyo bizimki..ishal degil ama.. bi kac gun daha takip edip bi doktorumuza danisayim...ama ishal sonrasi normsl sanki...

Senaysen içini ferah tut, oğlun nasıl iyileştîyse kızın da öyle iyileşecek.. Bunlar büyütünceye kadar hep başımıza gelecek böyle şeyler..
Çöy ne güzel bak mama istemiş bıdık..
Ela da bu gece hayatında ilk dfa 4,5 saat kesintisiz uyudu. Ben de tabi:)) saate bakınca gözlerime inanamadım. Dün de saat başı uyanmıştı.. Bir günleri bir günlerini tutmuyor bunların..

Artik uykulari düzene girer yavas yavaş diye düşünüyorum :))))

Iris ben 8 eylul diyorum es bakimindan daha iyi olur..
Tull yeni bebis hayirli olsun ins..
Senaysen cokk gecmis olsun..
Coy maasalah kuzuya ..
Dido seninkinde maasalah :)))

Back