Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlişkomm nerdeee buluşmayı tek başıma kıskanmıyayım beraber kıskanalım
yakarcalarla uğraşıyodur hemşom naapsın
kıskanıp durmayın ,siz dde buluşun didom ,1 saat mesafedesiniz , biz burda 1 saate karşıya geçemiyoz
tatlişkommm pek yanaşmıo ben gidersem olur ancak gelmio kine bana.. ama ben kafayı koydum gidecem buzluğunda neler vardır şimdi onun mozaikler falann:):)
kız 2 çocukla nası gelsin bee ,hem herifi sürekli şehir dışında arabası olmuyo herzaman ,sen kap çıtırımı git bence
mozaik demeeee ,rejimdeyim
Kizlar cok tesekkur ederiz ..
Yavrum hala yaniyor 2 saatte bir dus calpon dolven dusurmeye calisiyoruz..
İshal yok kusma yok aynen oglumdaki gibi..
Bugub gittik dr a kan tahlili vs mikrobik degil virutik dedi yani turkcesi yapacak bisi yok atesi kontrol altinda tutun ayni oglumdaki gibi..
Bilmiyorum bu da mi 6. Hastalik..
Dokunsalar aglayacak haldeyim..
kizlar cok tesekkur ederiz ..
Yavrum hala yaniyor 2 saatte bir dus calpon dolven dusurmeye calisiyoruz..
Ishal yok kusma yok aynen oglumdaki gibi..
Bugub gittik dr a kan tahlili vs mikrobik degil virutik dedi yani turkcesi yapacak bisi yok atesi kontrol altinda tutun ayni oglumdaki gibi..
Bilmiyorum bu da mi 6. Hastalik..
Dokunsalar aglayacak haldeyim..
ayşecim hoşgeldin, daha yeni yazabiliyorum kusura bakma bu ara feci yoğunum
Umarım iyisindir, tatlı yanakcanım nasıl herşey yolunda mı?
Wavy im aysem tesekkur ederim canlar..
Dua ediyorum durmadan artik bugun atesi dussun diye..
Bi de atesin arasinda gulmeye calismiyor mu bitiyorum..
Sonucta ates elbet gececek..
Bunlari hissettikce allah hicbi anneyi devasiz dertle sinamasin diyorum..
Gunaydin kizlarrr :))) uc gündür saat 7:30 da kuzimin mama mama diye aglamasi ile uyaniyorum...hey Allahım diyorum zoraki yemek yedirdigim kizimdan bu kelimeyi duyacakmiydim )))
daha neler görücez canımmm bunlarrr her gün şaşırtacaklarr bizi senin adına çok sevindimmm... bizim ki ne yapıyor anlatayım da gül sabah 7 7.30 arası uyanıyor kakasını yapıyor yatağında sonra kalkıp yatağın içinden dönencesinin müziğini çalıo diorum ki bizimki kaka yaptım gel temizle diyo kaka yapmadan o müzik çalmıo ama ille yapınca çalacakkk
Senaysen içini ferah tut, oğlun nasıl iyileştîyse kızın da öyle iyileşecek.. Bunlar büyütünceye kadar hep başımıza gelecek böyle şeyler..
Çöy ne güzel bak mama istemiş bıdık..
Ela da bu gece hayatında ilk dfa 4,5 saat kesintisiz uyudu. Ben de tabi:)) saate bakınca gözlerime inanamadım. Dün de saat başı uyanmıştı.. Bir günleri bir günlerini tutmuyor bunların..