• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Wavy im aysem tesekkur ederim canlar..
Dua ediyorum durmadan artik bugun atesi dussun diye..
Bi de atesin arasinda gulmeye calismiyor mu bitiyorum..
Sonucta ates elbet gececek..
Bunlari hissettikce allah hicbi anneyi devasiz dertle sinamasin diyorum..

canım sürekli ılık duş gerçekten düşürüyo aldırıyosundur zaten de geçer canm merak etme kaç ateşi kuzumun

kızlar günaydın bu arada geçen sene bugün doğurmuştum kızım doğalı 2 saat olmuştu şu 1 sene gerçekten çok güzel ve hızlı geçti annne olmak çok güzelmiş:16:

Elayasyhe dogumgunu kutlu olsun kuzunun saglkli bol uykulu olsun bundan sonrasi..
Dr amcamiz bir yasina kadar aglar demisti bizimki hala ota b..agliyor nasil is....dis mi???
Teyzoslarin hepsi albumumuzu gormemis haftasonu koydum gozden kacti mi ne:)

:))))) eee seni sarkiyla turkuyle bekliyo annesi :)))

Gecen gafta gecirdigi hastaliktan sonra gunde 5 6 kez kaka yapiyo bizimki..ishal degil ama.. bi kac gun daha takip edip bi doktorumuza danisayim...ama ishal sonrasi normsl sanki...

canım bizimki çok uzun zamandır 1 aydır falan yani günde 2 yada 3 kez yapıo ama ishal gibi değil dişin etkisi olmuyomus yediğinin etkisi oluomus doktorum sulu ve afedersin mukuslu gibi depğilse korkma dedi ama sen yinede bir danışşş...

Bu arada gece beslenmesini kesen vsr mi? Bizim doktorumuz keselim dedi ama bidikos yine de istiyo nama :))
ben 2 aydır falan kestim yatmadan içiriyorum bide sabahhh

kızlar günaydın bu arada geçen sene bugün doğurmuştum kızım doğalı 2 saat olmuştu şu 1 sene gerçekten çok güzel ve hızlı geçti annne olmak çok güzelmiş:16:

iiyiyyiiiikiiii doğdunnn yanakcanımmmmmmmmmmmmmmmmm nice mutlu sağlıklı senelereeee anneni üzmeden geçen 1 sene diliyorummm

Elayasyhe dogumgunu kutlu olsun kuzunun saglkli bol uykulu olsun bundan sonrasi..
Dr amcamiz bir yasina kadar aglar demisti bizimki hala ota b..agliyor nasil is....dis mi???
Teyzoslarin hepsi albumumuzu gormemis haftasonu koydum gozden kacti mi ne:)
saol canım teşekkürler bazen benmkide gün boyu mızıklıyo belli olmuyo ya :) ben bakmıştım şekerim hafta sonuna denk geldiğindendir :))
canım bizimki çok uzun zamandır 1 aydır falan yani günde 2 yada 3 kez yapıo ama ishal gibi değil dişin etkisi olmuyomus yediğinin etkisi oluomus doktorum sulu ve afedersin mukuslu gibi depğilse korkma dedi ama sen yinede bir danışşş...

ben 2 aydır falan kestim yatmadan içiriyorum bide sabahhh

iiyiyyiiiikiiii doğdunnn yanakcanımmmmmmmmmmmmmmmmm nice mutlu sağlıklı senelereeee anneni üzmeden geçen 1 sene diliyorummm
teşekkürler didoş teyzesi seviyoru zseni:16:

ben 2 aydır falan kestim yatmadan içiriyorum bide sabahh

ya ela da normal de gunde iki kere yapıyordu ama gecen hafta kusma ates ishal cok kotu bi hastalık gecirdik ondan sonra da 5 6 kez yapiyo ama mukuslu ve sulu degil bildigin kaka yani :)))

bugun yarın takip edeyim de doktorumuzu arayim....

bi de linacim kaçta yatiyoy? yatarken kac cc veriyorsun?? Bi de sut mu mama mi veriyorsun cnm??

Sevgili topikolarım hepinize günaydınnnn ,yanıyozzzzzzz imdaaaaaaaaaaaaaaaaattttt :35::35::35:

ya ela da normal de gunde iki kere yapıyordu ama gecen hafta kusma ates ishal cok kotu bi hastalık gecirdik ondan sonra da 5 6 kez yapiyo ama mukuslu ve sulu degil bildigin kaka yani :)))

bi de linacim kaçta yatiyoy? yatarken kac cc veriyorsun?? Bi de sut mu mama mi veriyorsun cnm??

inşallah bişe çıkmaz canım walla son 1 aya kadar 9.30 10 gibi yatıodu ama şimdi hiçç belli değil mesela akşam 11 de yattı bazen 12 bazen 10 yani hiç belli değil.. biz akşam 7.30 8 arası akşam yemeği yiyoruz o saatte lina da bizle yemek yiyor sonra 9.30 10 arası 120 cc mama veriyorum (aptamil) sonra sabah 7 ye kadar bişe yok 7 gibi 120 cc yine veriyorum uyanmış oluo zaten sonra 8 gibi kahvaltısını yapıo... doktorum dedi ki artık bunların bünyesi yetişkin bünyesine geçiş yapıo sen uykunda bişe yesen nasıl olursun? o yüzden vermeki alışsın dedi gece bişe yiyince kalp atış hızı artıyormuş o da Allah korusun hastalığa yol açabilir dedi alışsın artık dedi 9. ayımızıda bende yavaş yavaş başladım sonrada alışdı

Biraz yoğunum geçmiş yapamıyorum , toplaşma için yoklama yapayım hemen , görüştüklerim /burda konuştuklarım ve katılacak olanlar ( + ) işaretliler , mesajı görüp alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim ,atlamayım kimseyi ,ya da özelden mesaj en garantilisi tabi :34:

iriss----------- +
aysre---------- +
msoe---------- +
mutlusu-------- +
seherinde
pepik---------- +
seval34-------- +
tull------------
ice_daisy-------

başka kimler var :44:

size anlatmayı unuttum yoğunluktan geçen hafta biz yazlık aldık:1::1::1: perşembe temiizlikçi falan gelldi neyse cumartesi partiden sonra yola çıktık akşam 10 gibi Lina da yolda uyudu 1 saat sonra evimizdeydik işde evde eşya yok henüz yer yatağı yaptık 1 gece öyle idare edelim dedik pazar eşya falan yerleşecekti neyse lina sabaha karşı 4.30 da uyandı nasıl ortalığı yıkıo anlatamam ağlıo ne yaptıysam aldım kucağıma yatağı gösterio parmağıyla eeekk dio yok kızm cici burda yatacaz dediysem de sabah 6 ya kadar yatağı gösterip eeekk dio ağladı ya hanımefendi şok etti beni çok cadaloz bu kız

size anlatmayı unuttum yoğunluktan geçen hafta biz yazlık aldık:1::1::1: perşembe temiizlikçi falan gelldi neyse cumartesi partiden sonra yola çıktık akşam 10 gibi Lina da yolda uyudu 1 saat sonra evimizdeydik işde evde eşya yok henüz yer yatağı yaptık 1 gece öyle idare edelim dedik pazar eşya falan yerleşecekti neyse lina sabaha karşı 4.30 da uyandı nasıl ortalığı yıkıo anlatamam ağlıo ne yaptıysam aldım kucağıma yatağı gösterio parmağıyla eeekk dio yok kızm cici burda yatacaz dediysem de sabah 6 ya kadar yatağı gösterip eeekk dio ağladı ya hanımefendi şok etti beni çok cadaloz bu kız

Eee yer yatagi acmamis kuzuyu annesi :)))) sosyete bunlar :))

Doğum günü kutlu olsun kuzunun:)

Senin ki de mi Ela:):)

EE kime çekmiş acaba, bir kaç aya Lina artık kıyafetlerini de beğenmez, yeni ayakkabılar ister::):)
Yazlığınız da hayırlı olsun..

Back