Wavy im aysem tesekkur ederim canlar..
Dua ediyorum durmadan artik bugun atesi dussun diye..
Bi de atesin arasinda gulmeye calismiyor mu bitiyorum..
Sonucta ates elbet gececek..
Bunlari hissettikce allah hicbi anneyi devasiz dertle sinamasin diyorum..
Bu arada gece beslenmesini kesen vsr mi? Bizim doktorumuz keselim dedi ama bidikos yine de istiyo nama :))
:))))) eee seni sarkiyla turkuyle bekliyo annesi :)))
Gecen gafta gecirdigi hastaliktan sonra gunde 5 6 kez kaka yapiyo bizimki..ishal degil ama.. bi kac gun daha takip edip bi doktorumuza danisayim...ama ishal sonrasi normsl sanki...
ben 2 aydır falan kestim yatmadan içiriyorum bide sabahhhBu arada gece beslenmesini kesen vsr mi? Bizim doktorumuz keselim dedi ama bidikos yine de istiyo nama :))
kızlar günaydın bu arada geçen sene bugün doğurmuştum kızım doğalı 2 saat olmuştu şu 1 sene gerçekten çok güzel ve hızlı geçti annne olmak çok güzelmiş
saol canım teşekkürler bazen benmkide gün boyu mızıklıyo belli olmuyo ya :) ben bakmıştım şekerim hafta sonuna denk geldiğindendir :))Elayasyhe dogumgunu kutlu olsun kuzunun saglkli bol uykulu olsun bundan sonrasi..
Dr amcamiz bir yasina kadar aglar demisti bizimki hala ota b..agliyor nasil is....dis mi???
Teyzoslarin hepsi albumumuzu gormemis haftasonu koydum gozden kacti mi ne:)
teşekkürler didoş teyzesi seviyoru zsenicanım bizimki çok uzun zamandır 1 aydır falan yani günde 2 yada 3 kez yapıo ama ishal gibi değil dişin etkisi olmuyomus yediğinin etkisi oluomus doktorum sulu ve afedersin mukuslu gibi depğilse korkma dedi ama sen yinede bir danışşş...
ben 2 aydır falan kestim yatmadan içiriyorum bide sabahhh
iiyiyyiiiikiiii doğdunnn yanakcanımmmmmmmmmmmmmmmmm nice mutlu sağlıklı senelereeee anneni üzmeden geçen 1 sene diliyorummm
Iyi ki dogmus yanakcan....nice mutlu guzel saglikli huzur dolu senelere anne ve babasıyla. ...
canım bizimki çok uzun zamandır 1 aydır falan yani günde 2 yada 3 kez yapıo ama ishal gibi değil dişin etkisi olmuyomus yediğinin etkisi oluomus doktorum sulu ve afedersin mukuslu gibi depğilse korkma dedi ama sen yinede bir danışşş...
ben 2 aydır falan kestim yatmadan içiriyorum bide sabahh
Sevgili topikolarım hepinize günaydınnnn ,yanıyozzzzzzz imdaaaaaaaaaaaaaaaaattttt
ya ela da normal de gunde iki kere yapıyordu ama gecen hafta kusma ates ishal cok kotu bi hastalık gecirdik ondan sonra da 5 6 kez yapiyo ama mukuslu ve sulu degil bildigin kaka yani :)))
bugun yarın takip edeyim de doktorumuzu arayim....
bi de linacim kaçta yatiyoy? yatarken kac cc veriyorsun?? Bi de sut mu mama mi veriyorsun cnm??
günaydın topikonun hası söndürmeye gelemmi
kızlar günaydın bu arada geçen sene bugün doğurmuştum kızım doğalı 2 saat olmuştu şu 1 sene gerçekten çok güzel ve hızlı geçti annne olmak çok güzelmiş
yanakcanın doğum kutlu olsun hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olsun annesiyle babasıyla beraber...
size anlatmayı unuttum yoğunluktan geçen hafta biz yazlık aldıkperşembe temiizlikçi falan gelldi neyse cumartesi partiden sonra yola çıktık akşam 10 gibi Lina da yolda uyudu 1 saat sonra evimizdeydik işde evde eşya yok henüz yer yatağı yaptık 1 gece öyle idare edelim dedik pazar eşya falan yerleşecekti neyse lina sabaha karşı 4.30 da uyandı nasıl ortalığı yıkıo anlatamam ağlıo ne yaptıysam aldım kucağıma yatağı gösterio parmağıyla eeekk dio yok kızm cici burda yatacaz dediysem de sabah 6 ya kadar yatağı gösterip eeekk dio ağladı ya hanımefendi şok etti beni çok cadaloz bu kız
Doğum günü kutlu olsun kuzunun:)kızlar günaydın bu arada geçen sene bugün doğurmuştum kızım doğalı 2 saat olmuştu şu 1 sene gerçekten çok güzel ve hızlı geçti annne olmak çok güzelmiş
Senin ki de mi Ela:):)ya ela da normal de gunde iki kere yapıyordu ama gecen hafta kusma ates ishal cok kotu bi hastalık gecirdik ondan sonra da 5 6 kez yapiyo ama mukuslu ve sulu degil bildigin kaka yani :)))
bugun yarın takip edeyim de doktorumuzu arayim....
bi de linacim kaçta yatiyoy? yatarken kac cc veriyorsun?? Bi de sut mu mama mi veriyorsun cnm??
size anlatmayı unuttum yoğunluktan geçen hafta biz yazlık aldıkperşembe temiizlikçi falan gelldi neyse cumartesi partiden sonra yola çıktık akşam 10 gibi Lina da yolda uyudu 1 saat sonra evimizdeydik işde evde eşya yok henüz yer yatağı yaptık 1 gece öyle idare edelim dedik pazar eşya falan yerleşecekti neyse lina sabaha karşı 4.30 da uyandı nasıl ortalığı yıkıo anlatamam ağlıo ne yaptıysam aldım kucağıma yatağı gösterio parmağıyla eeekk dio yok kızm cici burda yatacaz dediysem de sabah 6 ya kadar yatağı gösterip eeekk dio ağladı ya hanımefendi şok etti beni çok cadaloz bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?