• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seher ve iris alma isi olabilrse o zaman daha iyi olur es gelcek tabi yoksa ben o yolu goze alamam..umraniyedym dogru hatirliyosn iris..pepik 30 agustosda baska planlarimiz var gerceklesirse ins..
bi şekilde alırız seni merak etme , msoe karşıdan geliyo olmadı o kapar gelir sizi :4:

tatil albümümüz hazır teyzoşlar:46::46:

bu arada kızlar ben eşimle konuştum şu büyük buluşmayı toplu doğumgünü partisi fikrini çok beğendi değişik ve güzel olur dedi hatta bir fikir verdi gittiğimiz yer örn. mesire yeri oraya ağustos böcekleri ve doğumgünümüze hoşgeldiniz yazılabilir aynı zamanda katılımcıya göre uygun bir pasta büyük veya küçük kişiye göre diyor ben beğendim bu fikri siz ne dersiniz???
parti mekanında yaparsak öyle şeyler olucak zaten şekerim :34:

İyi geceler, iyi uykular....... günaydın :9:
Annem var kaç gündür bende temizlik yapıyorum. Kapı, pencere, mutfak dolabı silme vs vs
Atakan bey pcyi açmamı engelliyor. Annemde şu işini yap bu işini yap baskı yapıyor:25:
Mobil bakıyorum ama giriş yapamadım :41:
Gecikmeli 1yaş kontrolune gittik. 8300 kilosu boyu sağlık ocağında 74 hastanede 72 ölçüldü :44:Bebeler bundan sonrada düzgün durmaz belli biryaşa kadar sanırım.
Doktor teyze aranıza biraz mesafe koyun dedi, nasıl oalcak bilmiyorum da.
Biraz kansızlık var genel sıkıntımız yok gibi çok şükür.
Sadece kambur oturma gözlemliyorum çok kafama takılıyor. Doktor 2yaş ve 3yaşta bakarız dedi ama zayıf doğumda kemikler geç gelişiyormuş. Sizin bebeler hep dik mi oturuyor?
Halen ve halen adet olmadım. DOğum doktoru 3ay daha bekleyelim, emzirmeyi azaltmaya çalış dedi.
Salı Nevşehire gidiyoruz ama Eylül buluşmasına burdayız kısmetse.
Eşli kısmını bilemicem sinir ediyor beni son zamanlarda :27:
Depresyondayım ve çok yorgunum :96::97:
Yarın domates sosu yapmaya çalışcam. Yapacaklar atlamasın bunu son zamanları sanırım.Çamaşır, valiz derken ancak yetişcem sanırım :26:

:)))
Sinek ısırığı kesinmiş galiba başka birşey okumadım şükür:1:
Bakıcı ile durum ne?

İnşallah korktuğun gibi olmaz gül gibi geçinir gidersiniz bakıcı ablayla :)

Bende depresyondayım senin gibi biraz toparlıyorum ama sonra tekrar kargaşık duygular ele geçiriyor beni.
En baskınıda yetersizlık duygusu. Sanırım 1yaştan farklı bir umudum vardı. Herşey aynı hala bir düzen kuramadım :44:

:9:
Benimkide babacı ama sonzamanlarda banada pas veriyor. Bazende ikimizide umursamıyor gibi hissediyorum :) Tam çözemedim halen.Nasıl geçti-geçiyor babasız günleriniz :)

Yarısı bitmiş bile bak :34:

Geçmiş olsun sonra iyi olduğunuzu okudum şükür sevindim:46:

düzelir inşallah devite neden tekrar başladın anlayamadım :44:

Prima Aktif bebek

Doktor teyzemiz kan tahlili yapmadı. Boşa canını yakmayalım dedi. Herhangi bir hastalık olursa ozaman bakarız, şuanda hafif kansızlık var dedi. Bitkisel bir vitamin verdi ve sonbaharda başla dedi. Neden diye soramadım zira Atakan bey ağladı sürekli.
15.ayda balık yağı dedi ama kararsızım o konuda. Vitamin bitkisel olduğundan sanırım kullanırım.

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl prenses?

İlerde bukadar üzülmene gülüp geçeceksin bence :))

:46:Haydi bakalım :46:

Bende bende bendeeeeee
Diğer Dünya olayları içinde haberleri izlemeki görmek istemiyorum. Dayanılacak türden değil.:50:

Doğum gününüz kutlu olsun. Hayırlı, sağlıklı ömrü olsun inşallah.
Aslancanada maşallah minik enkek :9:Allah damatlığınıda göstersin huzurla inşallah. Şimdi nasıl?

Birkaç gündür yorgunluktan sızmadan önce telden bakıyrm ama giremiyorum.:44: I harfini yapamadım birtürlü :52:

Geçmiş olsun. Krem sürün mutlaka yazık nasıl acır kuzum

Kız bebekler için pratik bir yol burada dahi bir arkadaş yazmıştı- kim olduğunu anımsayamadım-
Bezi tersten takıp poşetten akanı o emici olmayan koruyucu yüzey sayesinde poşete doldurmak. Anlatabildim mi bilemedim bu saatte

Gelmemiz lazım. Sülümana bırakmamak gerek meydanı :52:

Ahh çok küçükmüş kuzum. Eltin iyidir inşallah morali düzelirse herşey daha kolay olur. Rabbim şifa versin ne zor. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan hergün. Büyür büyür inşallah sağlıkla kocaman olur. Fotolarına bakarız buradan.
Hoşgeldin burada :)) Elacıkda sende iyisindir inşallah bu olay dışında. İştahı kötüydü nasıl oldu hala mama ağırlıklı mı devam ediyorsunuz?

Ben çok kullanmadım canım. Bazı doktorlar 3damla sabit diyor bazısı 4yada 5 :44: Devam ediyor musun ki sen hala?

Doğum gününüz kutlu olsun sizindee :16:
Amin, amin, amin
Bakalım daha neler yapacak afacanlar :)

Mesafe nasıl konulacakmış oraya takıldım ben :44:
Dik oturmayla ilgili de hiç düşünmemiştim , tam dimdik de oturmuyo iyice kambur da oturmuyo sanki, genelde de pek oturmuyo zati :53: Temizlik bitti mi , konserveleri bolbol yap kışın gelir yerim :56::56::56:
Buluşmaya da bu sefer gel artık yaaaaa :7::7::7:

Merhaba agustoas bocekleri ve anneleri kizim ayin 22 sinde yasina girdi resimli pasta yaptirip kucuk capta bir parti yaptik evde dun bir yas kontrolu vardi 9250 gr 78 cm olmus kuzum ve kizlar sabah gebelik testinde cift cizgi gordum
hayırlı olsunnnnn , çok kolay geçsin hamilelik , çok sağlıklı çok uyuyan yiyip içien bi bebek olur inşallah :16::16::16:

Gecikmis dogum gunumuzu yaptik. Resim koymsk istiyorum ama bu telle alinti bile yapamiyorum yorum yazacagim herseye begen gec yapiyorum. Yarin tabletten koymaya calisicam. Uzun zamandir resim koymamistim

Evet yaaa , seninkini hiç göremedik....
8 eylülde burdasın inşallah ...her gördüğüm istanbullu topikoya soruyom ben de :52::52::52:

Son düzenleme:
Tesekkur ederim topikcanlarim
senaysen gecmis olsun canim dogum gunu fotolarini bende merakla bekliyorum
bu toplu dogum gunu ne acaba ben kacirmisim
irisss cok saol duan icin canim ins oyle olur kizim cok yaramaz bir bebekti

Tesekkur ederim topikcanlarim
senaysen gecmis olsun canim dogum gunu fotolarini bende merakla bekliyorum
bu toplu dogum gunu ne acaba ben kacirmisim
irisss cok saol duan icin canim ins oyle olur kizim cok yaramaz bir bebekti

henüz kaçırmadın , istanbul da mısın sen ,uzun zamandır konuşadığımız için unuttum ben... 8 eyllül pazar günü yapalım diye düşünüyoruz , müsaitsen sen de katılırısın ne güzel olur :46:

bizde aşı olduk geldik şimdi Allah yardımcım olsun bu gece... bu arada küçük linacık 74 cm 7.550 gr olmuşşşş:nazar::nazar:

Gunaydinlar herkese :)))

gunaydin kizlar
cmtsiden beri kizcemin atesi var sudan cikmiyoruz dussun diye ilac da cok fayda etmiyor niye anlamadim her zamanki gibi..
bugun biraz daha iyice gibiyiz bakalim..
sizler nasilsiniz

Canim salgın varmış gecen hafta benim kızda ates içinde yandi yavrum 41 e cikti bi ara ateşi. ..suyun altından cikarmadim cok şükür duzeldik...

günaydınnnn topikcanlarrrr cumartesi doğum günümüzdüüü çok güzel geçdiii fotolar birazdannn
Doğum günü kutlu olsun Lina'nın.. Boyuna kilosuna da maşallah çıtırcan:)
gunaydin kizlar
cmtsiden beri kizcemin atesi var sudan cikmiyoruz dussun diye ilac da cok fayda etmiyor niye anlamadim her zamanki gibi..
sizler nasilsiniz
Geçmiş olsun canım, bu ara salgın var diyorlar.. İShal filan var mı, hastaneden ishal olan çok çocuk gördük..
Selam topikolarımmmm , yine bir haftaya daha başladık hayırlı uğurlu olsunnnnn :46:

Biraz geçmiş yapayım bikaç sayfa birikmiş :52: Biraz da işlerim var ama buralardayım , haftasonu mekana bakamadım ama şimdi telefonla arıycam bizim eski sokaktaki particiyi , akşama da gidebilirsem istinyedeki particiye bakıcam ,orası daha güzel bahçeli mahçeli oyuncaklı...Fiyatlar nedir ama hiçbi fikrim yok...

Bi de yoklama alalım ; 7 veya 8 eylül buluşması için kaç kişiyiz ? 8 eylül pazar daha uygun sanki , eşleri veya kendileri çalışan arkadaşlarımız için :44:
8 Eylül eşli diyorum ben.. Olmazsa 7 de ayarlamaya çalışırım.
Ben de her seferinde 2.yi yapmamaya karar veriyorum ama kıpırım da kardeşsiz kalmasın istiyorum..naapcaz yaaaaa ,hamile kallıp mı boşasak adamları mutlusum ,ne dersin :53::53::53:
O zaman da babasız büyüyecekler ya o hiç olmaz.. yazık çocuklara..

henüz kaçırmadın , istanbul da mısın sen ,uzun zamandır konuşadığımız için unuttum ben... 8 eyllül pazar günü yapalım diye düşünüyoruz , müsaitsen sen de katılırısın ne güzel olur :46:

Evet canim istanbul esenlerdeyim nerde saat kacta yapilcak

bizde aşı olduk geldik şimdi Allah yardımcım olsun bu gece... bu arada küçük linacık 74 cm 7.550 gr olmuşşşş:nazar::nazar:
Sorunsuz geçer inşallah yaa :18:

Boyuna posuna da maşşallah çıtırımınnn :nazar::nazar::nazar:

İriscim normalde yoktum 8 inde tatilimiz iptal oluyor sanirim burdayim burdaysam musaitim gelirim holeyyyy

iyi o zaman 8 i diye organize olalımmm...:46::46::46:

Doğum günü kutlu olsun Lina'nın.. Boyuna kilosuna da maşallah çıtırcan:)

Geçmiş olsun canım, bu ara salgın var diyorlar.. İShal filan var mı, hastaneden ishal olan çok çocuk gördük..

8 Eylül eşli diyorum ben.. Olmazsa 7 de ayarlamaya çalışırım.

O zaman da babasız büyüyecekler ya o hiç olmaz.. yazık çocuklara..

Kesinlikle eşli yaaa ,kim kpoşacak bunların peşinden :4::4::4:

Sen de müşteri istemiyon heralde yaa ,bi türlü boşamıyon beni :52::52::52:

irisss mutlusu paraya doymuş kabul etmioo kimseyiiii:):):)

he yaa , başka avukat bulayım ben bari ,bunu da aileden sorumlu avukat yapalım :52:

henüz kararlaştırdığımız bişey yok ,burdan konuşuyoz işte :1:
7-8 eylül haftası demiştik , cumartesi de çalışanlar olduğpundan pazar yapalım diyoruz ,hem de eşler de gelsin koşsunlar bebelerin peşinden ,ilk buluşmayı eşsiz yapmıştık zor olmuştu ...

burda istinyede bi mekan var oraya bakıcam iş çıkışı , parti mekanı olsun dedik toplu doğumgünüsü olur...biz yapmamıştık zaten parti , topluca yaparsak daha güzel anı olur :46:

Merhaba Kızlar, pazartesi sendromumu yavaş yavaş atlatıyorum mesai bitmek üzere:27:

tull hayırlı olsun yeni bebiş yolda ayrıca allah yardımcınız olsun :34:

çok geçmiş olsun doktora götürdünüz mü şimdi nasıl?
gunaydin kizlar
sizler nasilsiniz

cumartesi çalışıyorum ama öğleden sonra 2-3 gibi başlarsa benim açımdan sorun olmaz hatta ctesi olması daha iyi gibi.eşim konusunda net bir şey diyemiyorum bu ara işleri çok yoğun evden de bağlanıp çalışması gerekebiliyor.

Selam topikolarımmmm , yine bir haftaya daha başladık hayırlı uğurlu olsunnnnn :46:

Biraz geçmiş yapayım bikaç sayfa birikmiş :52: Biraz da işlerim var ama buralardayım , haftasonu mekana bakamadım ama şimdi telefonla arıycam bizim eski sokaktaki particiyi , akşama da gidebilirsem istinyedeki particiye bakıcam ,orası daha güzel bahçeli mahçeli oyuncaklı...Fiyatlar nedir ama hiçbi fikrim yok...

Bi de yoklama alalım ; 7 veya 8 eylül buluşması için kaç kişiyiz ? 8 eylül pazar daha uygun sanki , eşleri veya kendileri çalışan arkadaşlarımız için :44:

Merhaba Kızlar, pazartesi sendromumu yavaş yavaş atlatıyorum mesai bitmek üzere:27:

tull hayırlı olsun yeni bebiş yolda ayrıca allah yardımcınız olsun :34:

çok geçmiş olsun doktora götürdünüz mü şimdi nasıl?

cumartesi çalışıyorum ama öğleden sonra 2-3 gibi başlarsa benim açımdan sorun olmaz hatta ctesi olması daha iyi gibi.eşim konusunda net bir şey diyemiyorum bu ara işleri çok yoğun evden de bağlanıp çalışması gerekebiliyor.

sen eşsiz katılırsın bacım sorun yok :8:
bana iki gün de uyar , şu mekana bi bakayım da ona göre günü belirleriz ama pazar herkese daha uygun sanırım ,eşler açısından....
dışardan bağlanır canım senin herif de , bütün gün mü bağlı kalacak :44:

Back