• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagolun kizlar. Sabah 5 e kadar agladi sonra kucagimda sizdi. 3 saatlik uykuyla. Acisi var sanirim durup durup agliyor. Cop siste yakti parmagini. Anlamadik yandigini suya tutsak falan boyle kabarmazdi. Ewe gelince gorduk kocaman su toplamis. Cabuk gecer insllah baska turlu yanik olmasin. Allah korusun yavrularimiZi. Hic korku yok bizinkinde bir dk bile gozumuzu ayirmiyoruz ama yapacagini yapiyor yine. Koltuklarin tepesine cikip kafa ustu atiyor kendini. İstedigi olmayinca bi tane yapistiriyor bana. İstedigi olsun illaki istiyor.

Sagolun kizlar. Sabah 5 e kadar agladi sonra kucagimda sizdi. 3 saatlik uykuyla. Acisi var sanirim durup durup agliyor. Cop siste yakti parmagini. Anlamadik yandigini suya tutsak falan boyle kabarmazdi. Ewe gelince gorduk kocaman su toplamis. Cabuk gecer insllah baska turlu yanik olmasin. Allah korusun yavrularimiZi. Hic korku yok bizinkinde bir dk bile gozumuzu ayirmiyoruz ama yapacagini yapiyor yine. Koltuklarin tepesine cikip kafa ustu atiyor kendini. İstedigi olmayinca bi tane yapistiriyor bana. İstedigi olsun illaki istiyor.

Tekrar geçmiş olsun canım ya.. Üzme kendini böyle kazalar ne kadar dikkat etsek de olacak. Allah beterinden korusun. Onların hücreleri çok çabuk yenileniyor, hemencecik iyileşir..

Pepikcim cok gecmis olsun ..
Bu parti hatta esli supermis ama bzim araba yokki oralara nasil gelcez bizimki agzimiza eder valla azcik anadolu yakasina yakin yerler diyin yaa florya oooo istinye ehhh ...ama arkadaslarimiza soyleriz onlar uygun olurlarsa onlarla (arabalari var)geliriz...bakalim nasippp

Eylülün ilk haftası bana da uyar, Seval uzak olursa da zincirli kuyu metrobüse gelebilirsen ordan sizi alma şansımız olur aslında ;)

d-vit3 hiç vermedim bir yaşına kadar multitabs vermişti doktor, yaklaşık 1 tatlı kaşığı.

İyi tatiller:16: Yüzün kokoşcanla güzel güzel :8:
:63:

İyi ol zaten ağlayacak ne var ki :29: Sen iyi ol ki bebelerde iyi düşünsün, alışsın :24:
Güzel olacak güzel :46:Bana deseler arkama bakmam özellikle bu sene uzaklaşmak çok iyi gelirdi bana:31:

:nazar::nazar::nazar:
Keyfiniz yerinde yani maşallah.
Ufak kaza için geçmiş olsun.

Geçen şenaysenede nasıl düştü diye sormayı unuttumda nasıl düştüler ki hala üst katta mı yatıyorlar:44: Alt kata indirmediniz mi?

Ne kadar geç gördüm ya mesajını kusura bakma canım, bir kere düştü daha düşmedi bizimkinin derdi başkaymış oyun parkının alt katında yatıyor uzun zamandır ama yatak odasında olduğu için yanında büyük komidin var üzerinde de ıslak mendil ona yetişeceğim diye uzana uzana hoop yere kapaklanmış komidini uzaklaştırdım bi daha öyle bişey yapmadı şuan rahatız...

Bu arada uzun zamandır giremedim çok şükür yaz kursumuz bittide artık rahat rahat evimle çocuğumla ilgilenebileceğim, dün doğum günümüzdü ama 10 gün önce bayramda aile büyüklerimizle bir araya geldiğimiz için kutlamayı erken yaptık o yüzden dün resim çekmekten ve bol bol öpmekten başka bişey yapmadık, pastamızı 1 şeklinde yaptık bizde yaşımız arttıkça 2-3-4- diye şeklini değiştirmeyi planladık bakalım öylede olacak mı? :)

Tüm bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun Allaha karşı hayırlı kul, Sizlere karşı hayırlı evlat olsunlar inşallah...

mutlusu nun da dediği gibi çabuk iyilşeiyo yaraları merak etme....

Pepikcim cok gecmis olsun ..
Bu parti hatta esli supermis ama bzim araba yokki oralara nasil gelcez bizimki agzimiza eder valla azcik anadolu yakasina yakin yerler diyin yaa florya oooo istinye ehhh ...ama arkadaslarimiza soyleriz onlar uygun olurlarsa onlarla (arabalari var)geliriz...bakalim nasippp
ümraniye de miydin sen ,karıştırıyo muyum yoksa ? alırız seni biyerlerden ,eşin de gelirse daha kolay olur sankim :34:

Bizim tatil isi iptal olursa ilk hafta bana da uyar. 30 agustos tatil kizlar onu niye dusunmediniz isleriniz mi var?
yokum ben o hafta , cumaya geldiği için çalışanlar program yapmış genelde

Ne kadar geç gördüm ya mesajını kusura bakma canım, bir kere düştü daha düşmedi bizimkinin derdi başkaymış oyun parkının alt katında yatıyor uzun zamandır ama yatak odasında olduğu için yanında büyük komidin var üzerinde de ıslak mendil ona yetişeceğim diye uzana uzana hoop yere kapaklanmış komidini uzaklaştırdım bi daha öyle bişey yapmadı şuan rahatız...

Bu arada uzun zamandır giremedim çok şükür yaz kursumuz bittide artık rahat rahat evimle çocuğumla ilgilenebileceğim, dün doğum günümüzdü ama 10 gün önce bayramda aile büyüklerimizle bir araya geldiğimiz için kutlamayı erken yaptık o yüzden dün resim çekmekten ve bol bol öpmekten başka bişey yapmadık, pastamızı 1 şeklinde yaptık bizde yaşımız arttıkça 2-3-4- diye şeklini değiştirmeyi planladık bakalım öylede olacak mı? :)

Tüm bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun Allaha karşı hayırlı kul, Sizlere karşı hayırlı evlat olsunlar inşallah...

Kutlu olsun doğum gününüz :16:

Bizim tatil isi iptal olursa ilk hafta bana da uyar. 30 agustos tatil kizlar onu niye dusunmediniz isleriniz mi var?
Başka planlar var genelde canım.
mutlusu nun da dediği gibi çabuk iyilşeiyo yaraları merak etme....

ümraniye de miydin sen ,karıştırıyo muyum yoksa ? alırız seni biyerlerden ,eşin de gelirse daha kolay olur sankim :34:

yokum ben o hafta , cumaya geldiği için çalışanlar program yapmış genelde

Kutlu olsun doğum gününüz :16:

Eylülün ilk haftası dediğimiz o zaman 8 Eylül Pazar değil mi? Ben 1 eylül gibi düşünmüştüm.. 8 daha iyi benim için de..

Seher ve iris alma isi olabilrse o zaman daha iyi olur es gelcek tabi yoksa ben o yolu goze alamam..umraniyedym dogru hatirliyosn iris..pepik 30 agustosda baska planlarimiz var gerceklesirse ins..

SSülümanı alır gelirim ben , mira ya uzak kaçmaz ,bodrum senin karasu benim gezip duruyo kendileri ,bi florya ya mı gelemeiyecek :35::35::35::35:
bizim eski sokakta da vardı öyle biyer ,fiyatlardan hiç haberim yok ama sorarım ben bu haftasonu ...balıkçı da iyi fikir de mevsimi değil be bacım ,köfte felan yesek olmaz mı :52::52::52:

eve çok mu uzak ki , belli saatlerde alacaklar çocuğun yanına nasılsa ,neyse bebek iyi olsun da gerisi kolay
yanakcan nasıl resimleri gördüm ama yeni değil sanırım onlar
eve 2,5 saat uzaklıkta tatlım,iyi oda büyüyo evet canm yeni değilpcdekileri koydum makineden koycam yenilerini eskilerde gör istedm:1:

tatil albümümüz hazır teyzoşlar:46::46:

bu arada kızlar ben eşimle konuştum şu büyük buluşmayı toplu doğumgünü partisi fikrini çok beğendi değişik ve güzel olur dedi hatta bir fikir verdi gittiğimiz yer örn. mesire yeri oraya ağustos böcekleri ve doğumgünümüze hoşgeldiniz yazılabilir aynı zamanda katılımcıya göre uygun bir pasta büyük veya küçük kişiye göre diyor ben beğendim bu fikri siz ne dersiniz???

ceydamm aradim telin kapali yinee :2::2:
cok cok gecmis olsun bir nazar varmis sizde gecmis gitmis olsun insallah :nazar:
minnoscanimin dogum gunu kutlu olsun ailesiyle coook mutlu bir yasami olsun
aslancanima hayirli olsun damatligini da gor insallah
baglantiyi koparma sosyal medyadan ekle tel ver mail ver bisi yaaappp :5::5:

ya canim gecen okudum da walla ne yazacagimi bilemedim takmamaya calis diycem artik ne kadar olursa
bu herseye aglama isi bizde de basladi ben sey yapiyorum cok ise yaradi aklinda olsun
bizim yataklar park yatak
seninkiler aglamaya baslayip kendilerini yere atinca
yataga koyuyorum yatagin ucundaki fermuari da aciyorum karsisina oturuyorum
gayet sakin bir sesle aglaman bitince gel de oyun oynayalim/yemek yiyelim vs diyorum
1 -2 dk icinde kendiliginden susup geliyor
boylece bagirarak birseyi alamayacagini da anliyor az bucuk
ama sana tas gibi sinir gerekiyor o cayirtinin arasinda sakince konusabilmek icin

hee ben geliyomm beni goreceginizzz :52::52:

pepikcim sinavi da dusunme artik insallah iyi gelir

neraba yavluuu :D

skype adresim var ya, ordan biliyon aslında, bi ekleşelim:23:

annaaam geçmiş olsun,

benimkinin elini de geçen hafta ben yaktım, daha yeni iileşti ya. su topladıysa onu bi patlatmanız lazım daha çok acır şişken. biz iğneyi yakıp mikrobunu öldürdük, soğuyunca da patlattık şişini. 10 günde anca geçti kabukları filan, ama çok yandı ya elinin üstü. bi de bapanten, madecassol vs bişiler sürünce geceleri daa ii geliyo, aklında olsun

İyi geceler, iyi uykular....... günaydın :9:
Annem var kaç gündür bende temizlik yapıyorum. Kapı, pencere, mutfak dolabı silme vs vs
Atakan bey pcyi açmamı engelliyor. Annemde şu işini yap bu işini yap baskı yapıyor:25:
Mobil bakıyorum ama giriş yapamadım :41:
Gecikmeli 1yaş kontrolune gittik. 8300 kilosu boyu sağlık ocağında 74 hastanede 72 ölçüldü :44:Bebeler bundan sonrada düzgün durmaz belli biryaşa kadar sanırım.
Doktor teyze aranıza biraz mesafe koyun dedi, nasıl oalcak bilmiyorum da.
Biraz kansızlık var genel sıkıntımız yok gibi çok şükür.
Sadece kambur oturma gözlemliyorum çok kafama takılıyor. Doktor 2yaş ve 3yaşta bakarız dedi ama zayıf doğumda kemikler geç gelişiyormuş. Sizin bebeler hep dik mi oturuyor?
Halen ve halen adet olmadım. DOğum doktoru 3ay daha bekleyelim, emzirmeyi azaltmaya çalış dedi.
Salı Nevşehire gidiyoruz ama Eylül buluşmasına burdayız kısmetse.
Eşli kısmını bilemicem sinir ediyor beni son zamanlarda :27:
Depresyondayım ve çok yorgunum :96::97:
Yarın domates sosu yapmaya çalışcam. Yapacaklar atlamasın bunu son zamanları sanırım.Çamaşır, valiz derken ancak yetişcem sanırım :26:
Döküntü zannettiklerimin sinek ısırığı olduğu kesinleşti:52:
Ama doktor kızamık ve su çiçeği etkisini bir hafta içinde gösterebilir demişti o yüzden takipteyiz
Bu arada bakıcıyla ilgili sıkıntılar var tam da iş aramaya başlamıştım. Bugün çektim kenara konuştum bakalım düzelme olacak mı..:50:
:)))
Sinek ısırığı kesinmiş galiba başka birşey okumadım şükür:1:
Bakıcı ile durum ne?
selam topkekler :80:
kızı kreşe vermedim, 2 gündür bakıcı var ve bununla devam edicez.
sizi seviyorum biliyosunuz de mi?
ice_daisy mutlusu :54:
demmircan :nazar:
İnşallah korktuğun gibi olmaz gül gibi geçinir gidersiniz bakıcı ablayla :)
ne girebiliyorum ne yazabiliyorum bu ara 2 bebe tum zamanimi aliyor ama cok ozledim sizi
gecmis yapamadim kizlar
biz iyiyiz duz duvar ver tirmaniyoruz haa henuz yurumeye yeni yeni basladik 2 - 3 adim anca
disari cikip gezmeyi cok seviyoruz bayramda da iyi gezdik ama ben hepten helak oluyorum
Bende depresyondayım senin gibi biraz toparlıyorum ama sonra tekrar kargaşık duygular ele geçiriyor beni.
En baskınıda yetersizlık duygusu. Sanırım 1yaştan farklı bir umudum vardı. Herşey aynı hala bir düzen kuramadım :44:
hahahaa, benimki bununtam babaversiyonu, wc ye bile beraber gidiyolar 15 gündür:) oğlum bana gel dediğimde baabsına sımsıkı sarılıyo:) üzülsemmi sewinsemmi bilemedim:18: baba 15 gündür izinliydi bakalım yarın napçaz başbaşa:26::26:
:9:
Benimkide babacı ama sonzamanlarda banada pas veriyor. Bazende ikimizide umursamıyor gibi hissediyorum :) Tam çözemedim halen.Nasıl geçti-geçiyor babasız günleriniz :)
merhaba herkese,
benim de tatil sonrası ilk iş günü bugün ama buruk biraz çünkü kızımı babaannesi ile memlekette bıraktım : (( benim kızıma normalde kv bakıyor onlar da memlekete gidince mecbur benim kızımda onlarla kaldı ama kötü hissediyorum kendimi : ((
Yarısı bitmiş bile bak :34:
ben de geldim ama doktordan :5:

gece kızın ateşi çıktı zar zor düşürdük sabah bi baktım yine aynı, bi de öğürüyo... aşının etkisinin yanı sıra boğazda da hafif bi kızarıklık ve burun akıntısı var dedi doktor ilaç alıyoruz bakalım. iştah sıfır, herhalde bu kız bu ay sonunda 1 kilo vermiş olur :85:
Geçmiş olsun sonra iyi olduğunuzu okudum şükür sevindim:46:
slm kızlar..kızımda demir eksikliği çıktı ..d vit ve ferro vermye başladım..umarım düzelir:16::16::16:
düzelir inşallah devite neden tekrar başladın anlayamadım :44:
Kizlar bi de bisi soruyim prima premium care in bantlari bizim hareketlerimize dayanamiyor aryik hop hop atiyor
onun kadar emici ve pisik yapmayan ve harekete dayanikli bez oneriniz var mii
Prima Aktif bebek
bu arada tabi kaynadı benim arada sorduğumm vitamin sorusu, o nedenle tekrarlıyorum bizimaile hekimimiz ve ebe bir yaşından sonra çoçuklara vitamin vermiyoruz dedi, ama ben neden diye soramadım , ????
varmı böyle bir şeyle karşıalaşn konuşan vb.

kendi doktorumuz da balık yağı verdi , 3 yaşına kaar kullanıcakmışız , türkiyede ki balıklarda yeteri kadar omega yokmuş ,:26: balık yese de yeterli gelmiyormuş vs.vs.

17.ayımızda tahlil alıcaklar bizden o zaman bakılıcak demir vb. değerlere ,birde bundan sonra 3 ayda bir gideccekmişiz kontollere,
Doktor teyzemiz kan tahlili yapmadı. Boşa canını yakmayalım dedi. Herhangi bir hastalık olursa ozaman bakarız, şuanda hafif kansızlık var dedi. Bitkisel bir vitamin verdi ve sonbaharda başla dedi. Neden diye soramadım zira Atakan bey ağladı sürekli.
15.ayda balık yağı dedi ama kararsızım o konuda. Vitamin bitkisel olduğundan sanırım kullanırım.
Kızlar minnosum cok hasta..mikrop almis ama neyden nereden belli degil... 40.5 ateslerde yandi yavrum..m doktorumuz hastaneyede yönlendirme yapmadı evde surekli ilik dus stes düşürücü ve derece ile başında bekledim..annelik ne zormuş ya yüreğim ezildi onun hallerine. Simdivdaha iyi kuzum .herkesin yavrusunu korusun rabbimmm
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl prenses?
Tatil donuslerini hic sevmiyorum yine donduk ayni yere sar bastan:(
Idil berayim artik 1 yasinda 5 gun oldu yasina gireli dogumgunusunude erken yaptik kv kp donecekti..guya onlara baktirip ayri bir yere gidip kalcktik.. dogumgunusu hic istedigim gibi olmadi bizimki aglama krizine girdi hazirlik yarida kaldi babasi ve bikac insan oyalayamadi bide bagirdi kizima babasi sinirden kizi aldim agladim o an cekip gidesim geldi bosanasim geldi .ilk yasgunu benim icin cok onemliydi hayallerim vardi :(( sonra ozurler ozurler kizi giydirdim pastanin mumunu yaktim ufledim yatirdim uyuttum hazirlananlarida biz yedik:(((
İlerde bukadar üzülmene gülüp geçeceksin bence :))
ben de rejimdeyim ama bu sefer tam konsantre miyim neyim ,acıkmıyom lannnn :8::8::8:
sen ne pişiriyon wavym :6:
:46:Haydi bakalım :46:
çok sıcakkkkkkkk , hatta ne kaaaaaaaaaaa sıcak,
ve ayrıcaaaaaaaaaaaa Leyla ile Mecnun 'u yayından kaldıran TRT yi ayıplıyorum, yeri değil ama aklıma geldi de yaım dedim, dur bakim unun için topic açılmışmı :27:
Bende bende bendeeeeee
Diğer Dünya olayları içinde haberleri izlemeki görmek istemiyorum. Dayanılacak türden değil.:50:
kız geçen hafta 1 yaşına girdi :nazar: o gün elini yaktı anası :50: deli olcaktım hala daa iyileşmedi, kabuk :53:

2 gün soora oğlan ayak serçe parmağını kapıya vurdu, sabah dr gittik, kırılmış:50:
ertesi gün sünnet olcaktı topallaya topallaya sünnet oldu aslancan:50:, ama iyi şimdi şükür :nazar:
bugün minnoşum aşı oldu, işallah ateşi çıkmaz gece

bi terslik vardı da işte, işallah bununla biter ya, Allahım korusun

irisim, tatloşum, senaysenim, papatyam, aysremm, alsenmmmm, didemmmmm, veyvim, ÇÖY, seval, alperenada, seherinde ve de diğerleri
Doğum gününüz kutlu olsun. Hayırlı, sağlıklı ömrü olsun inşallah.
Aslancanada maşallah minik enkek :9:Allah damatlığınıda göstersin huzurla inşallah. Şimdi nasıl?
allam çoçuk yorulsun ,eğlensin öğrensin diye uğraşırken ,gün sonunda benden bir şey kalmıyor geriye ,
:35::35:
eylül ün ilk haftasonusu bir plan yok şimdilik , 7-8 eylül sanırım, parti mekanı mı belirlesek hani salsak mekana debelenip dursalar :27::27::27:ıce nerde gene yahu ,
Birkaç gündür yorgunluktan sızmadan önce telden bakıyrm ama giremiyorum.:44: I harfini yapamadım birtürlü :52:
Cok azgin benim bu oglum ya. Parmagini yakti. Tam bi kuduruk. Saldirmadigi atlamadigi yer yok. :emir_bebek::20:
Geçmiş olsun. Krem sürün mutlaka yazık nasıl acır kuzum
Günaydın topikolar:))
Bugün cuma yaşasın... Tatil dönüşü yorucu bir haftaydı ama yine de tatil iyi geldi bana çok daha az stresli bir hafta geçirdim..
Yarın Elayı hastaneye götürwceği kan ve çiş vermek için. Doktor tahlilleri yaptırın öyle gelin demişti. Kan vermekten korkuyorum.. Çîşi de nasıl alacağız bilmiyorum. 1 aylıkken almıştık steriş torba yapıştırarak ama 3 gün uğraştık.. Bunun kolay yolunu bilen var mı?
Buluşma için eylülün ilk haftası uygun muşimdi herkese ona göre başka bir plan olma ihtimali var onu iptal edeceğim
Kız bebekler için pratik bir yol burada dahi bir arkadaş yazmıştı- kim olduğunu anımsayamadım-
Bezi tersten takıp poşetten akanı o emici olmayan koruyucu yüzey sayesinde poşete doldurmak. Anlatabildim mi bilemedim bu saatte
gene buluşmayı kaçıracak o olacak :47:
parti mekanı bilen var mı hiç , ben bilmiyorum ...:44::44::44:
Gelmemiz lazım. Sülümana bırakmamak gerek meydanı :52:
sanada günaydın mutlusucum,buralardayım netim falan yoktu gelemedim nasılsın:16:

hoşbuldum annem:16:burdayım canm ya net olmayınca gremedim sonrada baya uzak kaldım dan dun dalmak istemedim:14: eltim iyi gece görmüş işte daha risk var tabi ama şimdilik bi sorun yok hastaneden bi oda ayarlamaya çalışcaklar sonuçta bebek baya kalır küvezde daha 2,5 ay vardı 1 kilo ya çok küçük inşallah bişey olmaz
Ahh çok küçükmüş kuzum. Eltin iyidir inşallah morali düzelirse herşey daha kolay olur. Rabbim şifa versin ne zor. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan hergün. Büyür büyür inşallah sağlıkla kocaman olur. Fotolarına bakarız buradan.
Hoşgeldin burada :)) Elacıkda sende iyisindir inşallah bu olay dışında. İştahı kötüydü nasıl oldu hala mama ağırlıklı mı devam ediyorsunuz?
arkadaşlar D vitaminini 1 yaşına gelene kadar hep 3 damla şeklinde mi verdiniz
devit-3 olan
Ben çok kullanmadım canım. Bazı doktorlar 3damla sabit diyor bazısı 4yada 5 :44: Devam ediyor musun ki sen hala?

Doğum gününüz kutlu olsun sizindee :16:
Amin, amin, amin
Bakalım daha neler yapacak afacanlar :)

İyi geceler, iyi uykular....... günaydın :9:
Annem var kaç gündür bende temizlik yapıyorum. Kapı, pencere, mutfak dolabı silme vs vs
Atakan bey pcyi açmamı engelliyor. Annemde şu işini yap bu işini yap baskı yapıyor:25:
Mobil bakıyorum ama giriş yapamadım :41:
Gecikmeli 1yaş kontrolune gittik. 8300 kilosu boyu sağlık ocağında 74 hastanede 72 ölçüldü :44:Bebeler bundan sonrada düzgün durmaz belli biryaşa kadar sanırım.
Doktor teyze aranıza biraz mesafe koyun dedi, nasıl oalcak bilmiyorum da.
Biraz kansızlık var genel sıkıntımız yok gibi çok şükür.
Sadece kambur oturma gözlemliyorum çok kafama takılıyor. Doktor 2yaş ve 3yaşta bakarız dedi ama zayıf doğumda kemikler geç gelişiyormuş. Sizin bebeler hep dik mi oturuyor?
Halen ve halen adet olmadım. DOğum doktoru 3ay daha bekleyelim, emzirmeyi azaltmaya çalış dedi.
Salı Nevşehire gidiyoruz ama Eylül buluşmasına burdayız kısmetse.
Eşli kısmını bilemicem sinir ediyor beni son zamanlarda :27:
Depresyondayım ve çok yorgunum :96::97:
Yarın domates sosu yapmaya çalışcam. Yapacaklar atlamasın bunu son zamanları sanırım.Çamaşır, valiz derken ancak yetişcem sanırım :26:

:)))
Sinek ısırığı kesinmiş galiba başka birşey okumadım şükür:1:
Bakıcı ile durum ne?

İnşallah korktuğun gibi olmaz gül gibi geçinir gidersiniz bakıcı ablayla :)

Bende depresyondayım senin gibi biraz toparlıyorum ama sonra tekrar kargaşık duygular ele geçiriyor beni.
En baskınıda yetersizlık duygusu. Sanırım 1yaştan farklı bir umudum vardı. Herşey aynı hala bir düzen kuramadım :44:

:9:
Benimkide babacı ama sonzamanlarda banada pas veriyor. Bazende ikimizide umursamıyor gibi hissediyorum :) Tam çözemedim halen.Nasıl geçti-geçiyor babasız günleriniz :)

Yarısı bitmiş bile bak :34:

Geçmiş olsun sonra iyi olduğunuzu okudum şükür sevindim:46:

düzelir inşallah devite neden tekrar başladın anlayamadım :44:

Prima Aktif bebek

Doktor teyzemiz kan tahlili yapmadı. Boşa canını yakmayalım dedi. Herhangi bir hastalık olursa ozaman bakarız, şuanda hafif kansızlık var dedi. Bitkisel bir vitamin verdi ve sonbaharda başla dedi. Neden diye soramadım zira Atakan bey ağladı sürekli.
15.ayda balık yağı dedi ama kararsızım o konuda. Vitamin bitkisel olduğundan sanırım kullanırım.

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl prenses?

İlerde bukadar üzülmene gülüp geçeceksin bence :))

:46:Haydi bakalım :46:

Bende bende bendeeeeee
Diğer Dünya olayları içinde haberleri izlemeki görmek istemiyorum. Dayanılacak türden değil.:50:

Doğum gününüz kutlu olsun. Hayırlı, sağlıklı ömrü olsun inşallah.
Aslancanada maşallah minik enkek :9:Allah damatlığınıda göstersin huzurla inşallah. Şimdi nasıl?

Birkaç gündür yorgunluktan sızmadan önce telden bakıyrm ama giremiyorum.:44: I harfini yapamadım birtürlü :52:

Geçmiş olsun. Krem sürün mutlaka yazık nasıl acır kuzum

Kız bebekler için pratik bir yol burada dahi bir arkadaş yazmıştı- kim olduğunu anımsayamadım-
Bezi tersten takıp poşetten akanı o emici olmayan koruyucu yüzey sayesinde poşete doldurmak. Anlatabildim mi bilemedim bu saatte

Gelmemiz lazım. Sülümana bırakmamak gerek meydanı :52:

Ahh çok küçükmüş kuzum. Eltin iyidir inşallah morali düzelirse herşey daha kolay olur. Rabbim şifa versin ne zor. Güzel haberlerini bekliyoruz buradan hergün. Büyür büyür inşallah sağlıkla kocaman olur. Fotolarına bakarız buradan.
Hoşgeldin burada :)) Elacıkda sende iyisindir inşallah bu olay dışında. İştahı kötüydü nasıl oldu hala mama ağırlıklı mı devam ediyorsunuz?

Ben çok kullanmadım canım. Bazı doktorlar 3damla sabit diyor bazısı 4yada 5 :44: Devam ediyor musun ki sen hala?

Doğum gününüz kutlu olsun sizindee :16:
Amin, amin, amin
Bakalım daha neler yapacak afacanlar :)
hoşbulduk canım nerdeydiyin diye sert konuşmadığın içinde ayrıca teşekkürler iyi canım ya bebekte iyiymiş ağzında iki hortum varmış yazık ağladığı bil duyulmuyomuş bizde iyiyiz herşey yolunda emeklememz bile geç oldu ama şimdi fırtına gibi biyerlere tutunup yürüyo destekle ama kendi başına daha değil:1: o kadar sorunlu değiliz artık canm yaptıklarımıda yiyo siz nasılsınız paşam nasıl iyimi bi ara saçlarını çok kestirmiştiniz uzadımı tatlım:16:

Merhaba agustoas bocekleri ve anneleri kizim ayin 22 sinde yasina girdi resimli pasta yaptirip kucuk capta bir parti yaptik evde dun bir yas kontrolu vardi 9250 gr 78 cm olmus kuzum ve kizlar sabah gebelik testinde cift cizgi gordum

Merhaba agustoas bocekleri ve anneleri kizim ayin 22 sinde yasina girdi resimli pasta yaptirip kucuk capta bir parti yaptik evde dun bir yas kontrolu vardi 9250 gr 78 cm olmus kuzum ve kizlar sabah gebelik testinde cift cizgi gordum

meleğinin doğum günü kutlu olsun canım. hamilesin:49: yani. inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına kızında artık abla oluyo artık bide nisan topiğine takılırsın ama bizi unutma bizde ikinciyi istiyoz ama baklaım herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
meleğinin doğum günü kutlu olsun canım. hamilesin:49: yani inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına kızında artık abla oluyo artık bide nisan topiğine takılırsın ama bizi unutma bizde ikinciyi istiyoz ama baklaım herşeyin hayırlısı

Tesekkur ederiz teyzesi p.tesi doktora gidicem ins bir sorun cikmaz en kisaa zamanda ins sendende alırız bu haberi ben su an sadece sizinle paylastim cunku ne annemler ne kaynanamlar istemiyor bakalim ne tepki alicaz

canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah korunuyomuydun canım eminim şaşırırlar ama sonra çok sevinirler:1:

Back